Hirdetés
- vrob: Próbálkozás 386 alaplap újraélesztésre
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- ldave: New Game Blitz - 2025
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- A magyar Duke Nukem 3D
- Luck Dragon: Alza kuponok – aktuális kedvezmények, tippek és tapasztalatok (külön igényre)
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
Aktív témák
-
tütüke
tag
Na az történt, hogy ma Polgárőr lettem.

-
Csapi007
veterán
Hello
Aki ismeri a Less Than Jake nevű zenekart, megmondaná milyen stílusban zenélnek?
REDeath: Laposaknak foják hívni őket.![;]](//cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)
[Szerkesztve] -
Dictator^
veterán
válasz
ngabor2
üzenetére
huh, jónak hangzik amugy.
bpről amugy nem kis ut lenne, föleg vonattal
amugy nagyon le vagyok gatyásodva mostanság, de már vmi ph!-s talira le kéne néznem
(persze ez az 1000ft nem vágna földhöz, de amugy most nagyon sok minden összejött azért irtam a legatyásodást
)
[Szerkesztve] -
Hugo85
aktív tag
Fákk... pang és döglődik a piac/aprók, pont amikor hülyére vásárolnám magam mert kivételesen van pénzem... mindeki ilyen 3 napon belül válaszolgat, venni se vesznek semmit. Mi van jön a nyár, azt mindenki már a nyaralást tervezi?

-
Whaskes
senior tag
igen!! 1000. közöségi hsz-em!!
most pezsgőt bontok a jubileumra!!! ![;]](//cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)
-
Norbi14
senior tag
24.-én(szombaton) leszek 16 éves

-
djtoomi
addikt
Hali!
No ezennel átadom ezt a nickemet öcsémnek mert nekem mmost már nem sok időm van net elé kerülni ő meg kb egy hét múlva egész nap net előtt fog ülni csak elszállt a tápja.Ha érdekelne valakit ezentúl merida k.590 néven vagyok elérhető apum meg Bagman néven.
Utolsó mondat erről a nickemről meg még vagy egy hónapig nem is irok a másikról sem semmit:
Üdvözletem minden kedves Fórumlakónak és további jó PH!-zást! -
PazsitZ
addikt
Nagy baj van! Felpattintottam a shift billentyűt és akkora kotu van alatta!!!

A billentyük alatt szerintem már egy új életforma fejlődik.
Ideje felvennem a küzdelmet vele és kitakarítanom, ha nem térnék vissza... -
EQMontoya
veterán
válasz
Janoska26
üzenetére
Ohh, ez még haggyán... bár droid, de legalább nem szopat...
Eheti eset:
-illető szól, h szeretne velem beszélni. (mástól megtudtam, h tanácsot akar kérni vmiben) Ez eddig rendben van
-időpontilag én alkalmazkodok hozzá... részemről még ez is
-aztán ma, amikor mindkettőnknek volt szabadideje du, közli, h Ő most hazemegy, mert tanulnia kell... hát >#&@!!!

supesz: támogatom az 5letet...
[Szerkesztve] -
Maotun
őstag
Ha felvetted az is vagy! nem informatikából hanem önértékelésből pedig az minden szakmához kell!
Az okos könyen kezeli ha lehüjézik.... ö ugyanis tudja hogy mik az álltala értékelt képességei .... a vélemény a közhiedelemmel ellentétben a véleményalkotóját minősíti nem azt akiről a véleményt mondják pl (elqurtuk nem kicsit nagyon.....)
Ugyhogy fel a fejjel
-
C4mp3r
addikt
-
AMD Power
titán
Szomorú jövő várhat a Dunára
[link]
-
supesz
aktív tag
Az informatikusoknak nyitnék egy topikot, aminek a címe:
A megbecsült informatikusok
ma az egyik főnök szemrebbenés nélkül leamatőrözött. kedves emberek. fő a motíváció! -
válasz
PazsitZ
üzenetére
Honnan tudjuk hány szemed van mikor be van kötve mindíg?

Ez a smiley egyébként most egy az egyben úgy néz ki mint én, úgy lefaragtam minap az államon vagy 2 patit, hogy besebesedett, így meg nem tudok borotválkozni tőle, így lassan nagyobb szakállam lesz mint NG-nek volt
-
Ha te télleg Helpdesk vagy akkor mi kollégák vagyunk, télleg nyitni is fogok egy Helpdeskesek amikor végleg betelik a pohár nevezetű topicot, na ehhez mit szóltok kedves nagybetűsek???

Meg is van az elejére a topicnyitó post:
Éppen most felhívnak, Jánoskám drága, van egy kis gond.Mondom mi?Hát itt megcsináltam amit kellett és most valami dátumváltási problémára figyelmeztet a program.Na mondom hadd látom, egy kis Remote Control, és a következő hibaüzenetet láttam a gépén az emberkének:
''Data has been chaneged!Would like to save it? ááááááááá

[Szerkesztve] -
bobsys
veterán
hali lali papi mami
segítség
melyik az a topic ahol mindenféle digitális képeket osztanak meg a kedves fórumozók?
volt valami oldal is ami linkelve volt -
REDeath
őstag
Amúgy egy nagy jövendőbeli filozófiai problémára hívnám fel a figyelmeteket
!!!
Eddig ugye kockák voltak a kockák, because of the CRT
DE!!!
MI LESZ HA ELTERJEDNEK 100%-IG AZ LCD MONITOROK?
Ráadásull már egyre több a szélesvásznú
jönnek a téglalapok? 
-
REDeath
őstag
bakker van aki nálam korábban jön fel netre?
ez vígasztaló hatással van rám 
-
ngabor2
nagyúr
francba, megint menni kell dógozni

-
PazsitZ
addikt
Sportolni is sportoltam, kosaraztam.
Ennek eredményeképp kattog mindkét bokám(az egyiket külön kattogtatni is tudom
), A térdeim meg mikor beköszönt a tél az első hidegnél, bedurrannak és még egy alacsonyabb lépcsőt megmászni is fájdalmas tud lenni( szerencsére ez egy idő után elmúlik). Mi lesz velem öregkoromra
.
Szóval... azért nem panaszkodok
[Szerkesztve] -
NoLF
veterán
válasz
PazsitZ
üzenetére
jó annak akinek nem rossz

nem úgy mint nekem: jobb hüvelykujjam 1x tört, jobb csuklóm 1x tört. bal hüvelykujjam 1x tört, bal mutatóujjam 1x tört, bal középsőujjam 2x tört, 1x szilánkosra. jobb bokám repedt és szalagnyúlt, bal bokám komplett tripla szalagszakadt, külső bokacsontrepedéssel és ízületi tok-szakadással egybekötve
sportoljatok, gyerekek!
csapos2: hja még életben, bár van aki ezt már csak vegetálásnak nevezné. nemtom meddig húzom még így, fülig szerelmesen itt a semmi közepén, köcsög munkatársakkal és idegőrlő fárasztó melóval megfűszerezve...
[Szerkesztve] -
The DJ
addikt
Ha a szakmai logout címlapján van már egy régebbi írásom akkor az offtopic logout címlapjára se írhatok amíg az előző el nem tűnik?

-
BlacKSouL
addikt
De a sört nem értékeltétek a képeken..
Pedig gyógysör.. 
ááh, megyek is aludni.. Reggel már megint menni kell melóba..
[Szerkesztve] -
C4mp3r
addikt
válasz
EQMontoya
üzenetére
Ez nem harapás, hanem karmolás. Pont a kezemben fogtam a macskát amikor bejött a kutyánk, az meg akkor volt itt nálunk először. Sajnos kétségbeesetten próbált elmenekülni, és ennek a kezem látta kárát.
MOD: Élőben sokkal jobban nézett ki. Az volt a durva, hogy először nem is fájt. Csak néztem édesanyámra, és mondtam neki, hogy ez mindjárt nagyon fog fájni.
[Szerkesztve] -
BlacKSouL
addikt
Nézegessetek exchocleatio és homolog spongiosa plastica utáni sebvarratot, ha már így elmentünk a sebesülések irányába

[link] [link]
csapos: nekem is tetszik, csak ne rajtam lenne
Amúgy a vágott sebszél alig látszik, inkább csak a varrat helyei. Az viszont jól látszik hogy a külső feszítőszalagoknak annyi
[Szerkesztve] -
supesz
aktív tag
a lényeg nem az, hogyan fog kinézni vagy, hogy látszani fog-e?! Öreg korodra úgyis ronda leszel és büdös lesz a szád
A lényeg, hogy neked már 30 évesen ''sem lesznek'' izületeid, a törések, pedig a porcot is tönkre teszik. A lábad szép lesz, csak nem bírsz rajta menni. Azzal van a gond... -
-
-
ktg3
őstag
pedig nagyon durva érzed h törik!
fincsii![;]](//cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)
állítólag amikor szalagod szakad akkor az egész tested beleremeg és a nyakadon is érzed
olyanom még nem volt
de ami késik nem múlik
egyébként az a durva h nagyon lehet érezve ha eltörik vmid szal ha nem reccsen akkor is!
pl nekem nem hitte el a mentős ma sem meg első kéztörésnél sem h el van törve
pedig lehet érezni
így a csonjaidban ráz a hideg és ilyen zsibbadó érzés!
nem rossz
-
supesz
aktív tag
válasz
ladybug
üzenetére
a nők kiszámíthatatlanok egy férfi számára, és ez jól is van így...
egy mondat jut mindíg eszembe - nem biztos hogy pontosan idézem:
Férfi és nő, hogyan is érthetnék meg egymást amikor mind a kettő mást akar; a férfi a nőt, a nő a férfit.” Karinthy Frigyes
vagyis ez magyarázat mindenre...szerintem -
ktg3
őstag
mankót a rokkantnak

-
ngabor2
nagyúr
válasz
VladimirR
üzenetére
én is erre gondoltam. csak egyesek még nincsenek ott se felkészülve az én humoromra. másnak meg abban a körben nem igazán van. legalábbis olyan nem igazán van, amit el lehet viselni. mert ugyebár ott van még vágányzár... aki reg után máris közelebb áll a ban-hoz, mint a lelkes újoncsághoz, meg ott van a zenebohóc, aki inkább nem ír semmit, nehogy tévedjen. nyúl népség.
és hogy hülye vagyok-e? előfordul. előfordul, hogy nem. a közti időben meg aludni szoktam. de hogy ne örüljetek: még nem megyek aludni
-
BlacKSouL
addikt
Aktív témák
- OTP Bank topic
- Szívós, szép és kitartó az új OnePlus óra
- Call of Duty: Black Ops 6
- Battlefield 6
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Pánik a memóriapiacon
- Autós kamerák
- Otthoni hálózat és internet megosztás
- Milyen autót vegyek?
- Intel Core i5 / i7 / i9 "Alder Lake-Raptor Lake/Refresh" (LGA1700)
- További aktív témák...
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 Mini 128GB Midnight - 1 ÉV GARANCIA -Kártyafüggetlen, MS4195, 94% Akksi
- BESZÁMÍTÁS! ASRock H510M i5 11400F 16GB DDR4 1TB SSD RTX 3070 8GB Zalman S2 TG GIGABYTE 750W
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 7800X3D 32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 14600KF 32/64GB RAM RTX 5060Ti 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- GYÖNYÖRŰ iPhone SE 2020 128GB White -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3584
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest

![;]](http://cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)
)
most pezsgőt bontok a jubileumra!!!

Nyisd meg!!!Nyisd meg!!!