Hirdetés
- GoodSpeed: Te hány éves vagy?
- weiss: Autó költségek
- Luck Dragon: Alza kuponok – aktuális kedvezmények, tippek és tapasztalatok (külön igényre)
- Geri Bátyó: Agglegénykonyha különkiadás – Bors
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Klaus Duran: Minden drágul. Vajon a fizetések 2026-ban követi minimálisan?
- Cifu: Űrhajózás 2025 - Összefoglaló írás
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
Aktív témák
-
Thrawn
félisten
-

Kitartásod dícséretre méltó. úgy érzem h ma valami nagy tettet kéne véghezvinni, de nincs ötlet. már msn-en sinsc senki, szóval még más ötletét sem tudom ellopni
de még gondolkodom.. ilyen állapotban úgyis csk a világ nagy dolgain meg a nőkön jár az emebr esze.. hátha jutok valamire 
*ilyen állapot alatt azt értem, amikor nincs berugva csak jókedve van kisit szédül, szóval végülis be van csípve -
Hát, ha ritkábban iszok (kb egy hónapja ittam utoljára), akkor kevesebbtől is jókedvem van (meg volt még fél liter vadász). Miközben egyre több tapasztalatra tettem szert az alkoholizáláés terén, rájöttem, hogy nem is olyan jó/menő dolog, ha bírja a piát az ember, mert akkor kevesebbtől is eléri a kívánt hatást---> olcsóban jon ki

-
Jóestét! Igaz csak egy sör van bennem, de nemrég láttam a 300 című remekművet, és harcolni akarok
nem láttatok errefelé perzsákat? 
-
BlacKSouL
addikt
Szerintem aludjunk..

-
BlacKSouL
addikt
válasz
parandroid
üzenetére
áá, én negyedik félévkor álltam úgy, hogy irodalomból a kettest is csak szíveségből kaptam volna meg egy átlagos tanárnál, de a mi tanárunk, akit nagyon utáltunk, képes volt végülis 4-est adni két 1-esre, egy hármasra és egy négyesre
Vajon volt ebben szerepe hogy ismerték egymást anyámmal? 
Más: most ezt hallgattam meg: [link] Nagyon nem semmi. Én rossz korba születtem
[Szerkesztve] -
parandroid
félisten
válasz
BlacKSouL
üzenetére
Hát, úgy fest anyáink kollégák, mindenesetre. Nyelvtanból pedig anno álltam már bukásra is (nem szerettem szabályokat magolni, így meg aztán nem tudtam szó szerint leírni őket). Szerencsére a megnyert helyesírási verseny miatt átengedtek.

A perverziódhoz gratulálok, én ötévesen leragadtam a Régi magyar mondáknál és az Egri csillagoknál.
p -
BlacKSouL
addikt
válasz
parandroid
üzenetére
Én se láttam még előferdülni, csak sokszor felhozzák a nyelvtan tesztek, és én mindig csodálkozom, hogy ezt hogy és milyen elvetemültségből lehet két k-val írni.
Amúgy nekem soha nem volt 5-ösnél rosszabb nyelvtan jegyem, de égett volna is a pofámról a bőr, mivel anyám magyartanár
Ráadásul én 3 évesen fejjel lefelé is megtanultam olvasni, így pl az egyik kedvenc könyvcímem a: kekélmevleyn ragyaM: nomiS ránloM azóta is
És az első szó amit állítólag kiolvastam, az a moladori volt -
parandroid
félisten
válasz
csapos2
üzenetére
Ja, ok. Szép tőled. Köszönöm.
Blacksoul: Tényleg, a szallag is jó példa. A másik típushibához pedig hasonló az egyelőre és az egyenlőre páros esete. Meg amikor az 'egyet' szót 'eggyet'-nek, de az 'eggyel' szót 'egyel'-nek írják. Akár egy hozzászóláson belül is. Ezt az 'órakkor' változatot még nem volt szerencsém látni. Nem is hiányzott...
Vicces dolog ez a magyar nyelvtan, na. Lehet vele szép nagyokat szívni.
Szerkesztve: És tessék. Máris ott van még egyszer a 'Milyenautót' topikban: [link].
p -
BlacKSouL
addikt
válasz
parandroid
üzenetére
szallag? 6 órakkor? nemtom nyelvtan órán egyesek milyen képregényt olvastak
csapos: ez nem bántás feléd, nehogy magadra vedd, mindenkinek van egy olyan izéje nyelvtanból, ami bekever, nekem pl a külön(m?)ben ami ilyen. Mert a külön is egy szótő, meg a külömb is egy szótő. De most akkor micsivan?
[Szerkesztve] -
csapos2
addikt
válasz
parandroid
üzenetére
[link]
BS: Nem olyan családból való vagyok én. No meg nem is gond, ha valaki figyel, mert rám fér.
[Szerkesztve] -
csapos2
addikt
válasz
parandroid
üzenetére
Ez most az volt?
-
BlacKSouL
addikt
válasz
parandroid
üzenetére
Egy ismerősöm pl a kurvát is kúrvának írja, kérdem mért, aszondja, hogy hát mér, nincsenek jól megkúrva?
s milyen igaz -
BlacKSouL
addikt
B@sszaki, holnap délutános vagyok. Végre alhatok 10-ig, de este 8-ig bent vagyok. Pénteken... Szar.
-
BlacKSouL
addikt
�����������������
-
BlacKSouL
addikt
Aztaqrva:[link]
-
válasz
ngabor2
üzenetére
Mennék én, de az igazat bevallva, december óta nem voltam otthon sem, mert messze van, no meg rühellek olyan sokat utazni.

Kolombusz: Van otthon netem, csak otthon nem unatkozom, azért nem vagyok, bár ilyen jó a társaság, lehet hogy benézek még miután lefektettem az asszonyt

vágányzár : Pécsen
Na télleg léptem, agyő
[Szerkesztve] -
tildy
nagyúr
válasz
(Kolombusz)
üzenetére
Ingyen van, és a ''munkahelyem'' a szolgáltatóm
![;]](//cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)
wapozni, és smsezni kvázi ingyen tudok, ha már mobiltartalom fejlesztő vagyok, legalább ennyi lehessen
jahm és imádom a munkahelyem, már az se zavar, hogy diákmunkában vagyok ott. Életem legjobb döntése volt![[kép] [kép]](http://web.pr.hu/tothmihaly/yahoo.gif)
[Szerkesztve] -
vágányzár
tag
Szarvaska: A dlutános kolleginának hatalmas tőgyei vannak az igaz, de batár egy üsző. Egy ekkora macát rendesen szszügyön sem tudok fogni.
Thrawn: Az ízlésed apám az kifogástalan.......
Ha Szarvaska eláll a fotózástól, kűdök neked magamról fincsi bugyis képet, mer ám én is szép vagyok......... 
Jancsika Sörgyár, hun? -
(Kolombusz)
veterán
Ezt az opera minit ne reklámozzuk amúgy, a végén még Jánoska is kipróbálja, aztán otthonról is fog boldogítani bennünket.

-
ngabor2
nagyúr
válasz
vágányzár
üzenetére
úgy látom, ma se akarsz már hazamenni. vagy csak a délutános kolléganő miatt maradtál benn?
azért minden titkot ne fecsegj ki, mert esetleg kiderül, hogy a Mi Atyánk is regelt nyúzer itt... oszt bukta lesz.
másrészt ennek a jancsi gyereknek hiába van több söre, de debrecen messzebb is van pécstől, mint debrecentől... 20-án úgyis viszek a szalonnázásra. -
vágányzár
tag
Szarvaska: Vibrátorozni most nincs időm, bár a multkor tényleg 1 napig örültünk neki hárman................
Alita: bent kizárólak csak szopunk, szó sincs semmi féle becsavart dudváról.......
Thrawn: A rózsaszín csipkés nacogó kurva jól áll Szarvaskának, olyan csini benne......legyen vele/benne bódog
Jancsika: Mi F.sz van? Több söröd van? O.K. Egyezkedhetünk. -
-
PazsitZ
addikt
válasz
PazsitZ
üzenetére
Na megvolt a foci, adtam egy gólpasszt!(ez nálam nagy szó, mert már az sikerélményt jelent ha a labdát eltalálom
)
Egyébként is jó volt a délután, elmentem focizni, utána beültünk egy-két sörre, hazaérve pedig az asztalon vár a friss oldalas krumplival. Lejött a Lost is mindjárt nézem, mit kívánhatnék még?(na jó valami kedves lány jól jönne
)
Mindenesetre kellemes fáradtságérzés jár át, mint régen mikor még aktívabb voltam.
Most egész happy vagyok
. -
válasz
ngabor2
üzenetére
Ezek szerint nagy állatbarát a csávó
Bár nehéz elhinni, hogy annak ellenére hogy nap mint nap azzal van büntetve, hogy veled kell dolgoznia, és ennek ellenére még barátod is
biztoscsak megjátsza, szerintem arra az ingyen sörre hajt
És megint naccerű voltam, köszönöm, köszönöm, a virágokat az öltözőmbe kérném

-
-
ngabor2
nagyúr
válasz
Janoska26
üzenetére
engem ismer, ráadásul barátom. és amúgy is, tudja, hogy bármikor fizetnék neki min. 1 sört, ha végre valahára eljutnánk kocsmába. másrészt mivel a munkánk egymáshoz kapcsolódó, saját magával tolna ki... úgyhogy a te kedvedért nem fog nekem keresztbe tenni. majd saját magától igen, de az nem ide tartozik.
zsolti: bár valszeg már nem tudod ma használni, de az eszköz az irodámban az alsó fiókban van, betárazva. az az eszköz, aminek a múltkor átütő sikere volt, de csak 1 napig, sajnos. -
válasz
vágányzár
üzenetére
Engem szekálnak konkrétan, úgyhogy ha megkérhetnélek kedves vagány Úr, ha lennél kedves a szarvas vegyszerein felcserélgetni a cimkéket azt nagyon megköszönném, mondjuk az ásványvízes flaskáját kicserélhetnéd valami hashajtó hatású vegyszerrel, egy életre leköteleznél

-
tildy
nagyúr
Azt a mindenit iszonyat jó ez az opera mini. Mobilról írok és nagyon jól használható
-
ngabor2
nagyúr
válasz
csapos2
üzenetére
most, hogy mondod... eddig fel se tűnt, de tényleg sormintázik. no, ezen egy kicsit el kell gondolkodnom, öntök egy kis gondolkodó-vodkát, a végén megromlik a hűtőben...
hmm... olyan a szaga, mint mikor a laborban a fülke alatt letörlök valamit víztelen szesszel... ha nem lenne benne lime aroma, akkor nyomnám ki a lefolyóba, teljesen igénytelen lenne. -
ngabor2
nagyúr
válasz
csapos2
üzenetére
áh, úgy se fogja érteni, a célozgatást se értette

és ha megsértődik, és elmegy, akkor keresünk egy másik emberkét, akit kiszekálhatunk innen. csak mert ilyen szemetek vagyunk![;]](//cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)
ha meg nem megy el, akkor kiállta a próbát, és maradhat. de csak ha nem mond vicceset.
r2d2: épp rossz oldalán van (ismét) annak a bizonyos szervnek... nincs ideje fórumozni. -
ngabor2
nagyúr
válasz
csapos2
üzenetére
jópofa... mikor ilyeneket mond, jó' pofán kék ba... izé, vágni egy szívlapáttal, hátha normálisabb lenne utána

ez olyan, mint az ankét. szabad, baráti/kollegiális összejövetel, a megjelenés önkéntes. de ha nem mész el, kapsz 'an két fülest, hogy a fejed leesik! (és ez nem az én viccem, hanem a hozzám hasonlóan szakállas témavezetőmé volt. jó ember az is, szakállas, nem dohányzik... az ilyenekkel nincs gond.) -
poff

-
elit_hun
őstag
Ja én is utálok a kertben izélődni, most is 40 percet izélődtünk az ősökkel a kertben, de inkább kihívtunk egy emberkét, aki megcsinálta pár ezerért

Racecam: megmutattam neki, azt mondta hogy tök hülye ez a rac-race...racecam
(persze a c-t cé-nek ejtette nem ká-nak)
[Szerkesztve] -
alitak
senior tag
Baszki, szeretek a kertben dolgozgatni, de ma kikészültem. 10a telket végigrotovátorozni, 4 óra... Baszott fáradt vagyok. Már csak ph!-zni van erőm

-
bobsys
veterán
munkavédelmi doksit olvasok, ilyen duma:
''3. Állatok támadásából eredő veszélyek:
macska támadása levélszekrényben, kerítés mellett
''
vicces -
válasz
Racecam
üzenetére
Nem szeretném, csak mivel olyan nagy szívem van, gondoltam megkíméllek benneteket a fáradozásoktól, és megnyitom helyettetek, de ha nem hát nem, én csak segíteni akartam, majd ha a szarvasodnak netán eltörik a lába és agyon kell majd lőni, szólj bátran, én lelövöm, csakis hogy segítsek, no meg hogy ne szenvedjen
Még jó hogy 2 töltény megy a sörétesbe, a maradékkal meg mikulást lövök, csakis azért, hogy ne a szívfájdalomba haljon bele
Thrawn : Te gondolom postás lehetsz, mármint az avatarodból ítélve
Hujj de jó vagyok megint, vagy mindíg, mindegy...
[Szerkesztve]
Aktív témák
- NVIDIA GeForce RTX 5070 / 5070 Ti (GB205 / 203)
- Gyúrósok ide!
- VGA kibeszélő offtopik
- Amit látnod kell 80’ – 90’ évek, egész estét betöltő mozi filmjei.
- Videós, mozgóképes topik
- Villanyszerelés
- Steam topic
- Két generációval korábbi GeForce gyártása indulhat újra
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- Víz- gáz- és fűtésszerelés
- További aktív témák...
- Dell S3221QSA 32 4K UHD Ívelt Monitor 27% ÁFÁS
- LG 27UP850K-W - 27" IPS LED - 3840x2160 4K - DisplayHDR 400 - USB Type-C - AMD FreeSync
- Samsung Galaxy A53 5G 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Eladó Samsung Galaxy Note 10 8/256GB / 12 hónap jótállással!
- HIBÁTLAN iPhone 13 Pro 128GB Sierra Blue -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4088
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest

![;]](http://cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)

![[kép] [kép]](http://winnerhun.uw.hu/fukk.jpg)

biztoscsak megjátsza, szerintem arra az ingyen sörre hajt

![[kép] [kép]](http://winnerhun.uw.hu/balhe_kell.gif)
![[kép] [kép]](http://winnerhun.uw.hu/waaaa_dojng.gif)