Hirdetés
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Real Racing 3 - Freemium csoda
- Geri Bátyó: Agglegénykonyha 11 – Vörösboros marhaszelet
- Gurulunk, WAZE?!
- Luck Dragon: Alza kuponok – aktuális kedvezmények, tippek és tapasztalatok (külön igényre)
- sziku69: Szólánc.
- droidic: Saját hálózat, saját szabályok – Építs profi infrastruktúrát!
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Klaus Duran: Minden drágul. Vajon a fizetések 2026-ban követi minimálisan?
Aktív témák
-
-
supesz
aktív tag
Hülye hétfő!
PS: Ja ez a tegnapi hsz.-m volt.
Happy Keddet! -
válasz
csapos2
üzenetére
Kicsoda ÉN????Úgy nyalok mint Lesszi
. A kuffert megúsztad, mivel neked sikerült átírnod a nevemet, ez jó pont, de azér ami késik az nem múlik, most késik, mivel bejött a főnök, oszt nem kéne nagy mufflonokat nézegetnem amikor itt van, bár lehet tetszene neki 
PazsitZ : Hogy tudnánk a munkánkról beszélgetni amikor itt írogatunk, tehát nem dolgozunk, itt nincs ilyen veszély
Van egy ilyen jó csajozós szöveg is, kicsit durva de jó, majd a részeket kipontozom
.
Csávó: -ÚÚÚÚ de kinyalnálak!
Csaj: - Mér b.szni nem tudsz?
Csávó: -Dehogynem.
Csaj: -Akkor b.szd meg anyád!
[Szerkesztve] -
csapos2
addikt
János, mivel te nem tudsz úgy nyalni, hogy jó legyen, megoldottam a problémádat: [link]
-
PazsitZ
addikt
Irodai alkalmazottak figyelem!
[link] -
csapos2
addikt
válasz
Janoska26
üzenetére
Úgysem mered.
Thrawn: A tűzben semmi gyanús nincs, viszont a szarvas, az felettébb különös dolgokat szokot csinálni. Sört iszik kólával, egy ágyban fekszik a pálinkával. A többit, még leírni sem merem. Jah...és papírkutyákat hajtogat.
Jut eszembe, a kergemarha hova lett? Nem jár erre mostanában.
[Szerkesztve] -
csapos2
addikt
Komolyan mondom, mostmár fel fogom hívni a vegyész hivatalt, hogy kezdjenek valamit, mert tűrhetetlen, hogy bizonyos alakok, munka időben fórumozgatnak.
Jancsi: Az a blokmérerttől és a felbontástól is függ, nekem jóval lentebb van az említett cég reklámjától. A reggel akkor szép, amikor délutános vagy.
[Szerkesztve] -
Thrawn
félisten
Jó reggelt

-
Pálinkás jóreggelt mindenkinek
.Kissé másnaposan ébredtem ma reggel, oly annyira hogy még most is muslicák röpködnek a fejem felett 
-
piqla
őstag
Az a baj, hogy szoros a keze. Nem kicsit, nagyon.
-
-
Hasnló véleményen vagyok én is, de ugye egy barátnő mellett nem illik ilyeneket leírni, sőtt gondolni.

Ha jól néztem akkor körömlakk van a kezében ergo nem lehet férfi, vagy ha az akkor max a stáb tagja lehet. Nem úgy fest a dolog, mintha őérte rajongana Emmababy, legalábbis az arca nem erről árulkodik.
[Szerkesztve] -
piqla
őstag
Aztapaszta, mennyi fiatalkoru kurvinyek
Hat szivesen bevetnem oda magam. Koszonom kedves Xpod, ha gondolod egy Jagerre a vendegem vagy a Mignonban.
Most vettem csak eszre, ki az a szoke kollega jobb oldalt? Hat nehogy mar valami nyalas-emos-felallitott galleru ferfi legyen az idealja.
[Szerkesztve] -
piqla
őstag
A kepet szemelyesen keszitettem, akkor eppen kerestek; csokornyakkendoben es ebben a gyonyorusegben kellett lennem egesz este: [link]. De nem bantam meg, a vegen tejszinhabot nyaltam le mindegyiknek aaaaaaaaaaaaaaaaaaaa seprujerol.
Ps.: Vagy inkabb ok nyaltak le a tejszinhabot az en seprumrol?
[Szerkesztve] -
BlacKSouL
addikt
Na, el is jutottam idáig, de már nincs energiám semmi értelmeset beírni. Elmegy a nap úgy, mint a sicc. Hazaérek, ebédelek 5 körül, leugrom sétálni meg csokit venni, hazajövök, betolom a csokit, ledőlök egy félórára, aztán gép elé ülök, közben megy a tuner a háttérben, elolvasgatom a haveri levelezést, ilyesmit, aztán lassan a PH-ra érek, majd az órára pillantok és éjfél.. Time warp van itten kéremszépen? vagy mi a jóég? Ki nyomkodja az F9-F12-t amitől felpörög a délután? És mennnnyenmá az illető a p....

És majd elalszom, pedig nem fizikai munkát teszek-veszek. Bár a hangszálaim mennek vagy 10 km-t naponta
Hűűű, hát lenne most nekem egy asszonyra még energiám? Áh, .. -
Racecam
nagyúr
Ha már itt tartunk, nekem még soha nem ment tönkre billentyűzetem, mégis szoktam cserélni őket, 1-2 évente, ha látok olyat ami jobban tetszik, vagy jobban használható.
(Nemrég is így történt, igaz Péter?
) -
-
ladybug
őstag
válasz
VladimirR
üzenetére
Nem tagadhatom le magam. Amúgy pedig nem csak az. Ha van vmim, arra vigyázok, és bizony, ha eltörik, megreped vagy vmi, akkor nagyon tudom sajnálni, hogy nem voltam elég óvatos, figyelmes.
Péternek az unkaöccse ''ette'' a billentyűzeteket. Havonta-két havonta ütött tropára egyet. És mindig kapott másikat. Na, ez számomra elfogadhatatlan.
Aktív témák
- BESZÁMÍTÁS! ASROCK H510M i5 11400F 16GB DDR4 1TB SSD RX 7600 8GB Zalman S2 TG Cooler Master 650W
- MacBook Air 15" (M3, 8 GB RAM, 512 GB SSD)
- Beszámítás! LG 32GQ850-B 32 240Hz IPS QHD 1ms monitor garanciával hibátlan működéssel
- Sandisk Extreme Portable SSD 2TB!
- HIBÁTLAN iPhone 13 Pro Max 256GB Gold -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3685
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
. De ha jobban megnézem nem is sárga, inkább piros, biztos ideges ... 
![;]](http://cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)

.Tudod mint anno az oviban a lányok coffjának huzogatása, ez valami olyasmi lehet
?

. Németben ittam már sör-kólát, de nálam nem nyert hangszórót

Azaz: