Hirdetés
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Szólánc.
- vrob: Próbálkozás 386 alaplap újraélesztésre
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- bambano: Bambanő háza tája
- Sapphi: StremHU | Source – Self-hostolható Stremio addon magyar trackerekhez
- Parci: Milyen mosógépet vegyek?
Aktív témák
-
C4mp3r
addikt
válasz
EQMontoya
üzenetére
Pár barátom Londonban vett ilyen magas brit sapkát, hozzá nagy zászlót, és úgy mentek az utcán. A sok kínai velük fotózkodott.
A Tower-ben az egyik munkás kérdezte, hogy britek vagyunk-e. Természetesen amíg kinnt voltam akkor sem maradtam ki a hardver világból. Vettem egy jó kis újságot ami bemutatta a videokártyákat és egy összefoglalót is írtak mindegyikhez. Még most is megvan. Jól jön, ha valami info gyorsan kell.
[Szerkesztve] -
-
C4mp3r
addikt
válasz
Racecam
üzenetére
Egyik barátom is nagy Roma-s. Csomó ilyen ''kis cucca'' van. Egyszer majd oda is szeretnék eljutni. Tavaly márciusban már megvolt Brüsszel-London-Párizs. De jó is volt.
Párizsban lehúztam a Cameruni boltosokat pár euro-val. Vettem egy labdát, de direkt olyat, amin nem volt vonalkód.
Szegény eladó mennyit kereste a megfelelő vonalkódot, de végül 5euro-val kevesebbet ütött be. 
Bash: Ez nem ér! Nekem még csomó időt kell várnom egyéni avatarra.
[Szerkesztve] -
C4mp3r
addikt
Huhh...Ez a Brassói eléggé meghajtott, most rohangálok a WC és a gép között. Hogy mennyire utálom ezt.

-
C4mp3r
addikt
válasz
Racecam
üzenetére
Én tisztelem és becsülöm édesanyámat, mivel már csak Ő van. Ezt a bátyámról nem mondhatom el, mert Ő meg jobb lenne ha nem lenne. Viszont sajnos elég sokszor kerültem összetűzésbe vele, ami sokszor kemény ordibálásokba ment át. (legtöbbször én ordítottam Ő meg csak hallgatott) Szerencsére általában ezeken sikerül hamar túllépni.
-
C4mp3r
addikt
Unom már a gépelést. Nem gépelne valaki helyettem?

-
C4mp3r
addikt
''Úgy látom nem értettél meg, vagy megváltoztatod, vagy repülsz!'' by Racecam : )''
Nem akarod mindenkinek az aláírását megváltoztatni ilyesmire?
[Szerkesztve] -
C4mp3r
addikt
Végre engem is idemosott a szenny egy időre.

-
C4mp3r
addikt
válasz
ladybug
üzenetére
Most miért? Múltkor kitisztítottam, de már megint ugyan olyan. Engem különösebben nem zavar. Néha beragad egy-egy gomb, de azt egy jó erős ütéssel újra működésbe lehet hozni.

Xpod: Én is megcsináltam nemrég, de mit sem ért. Lehet le kellene szoknom az idbent kajálásról.
#3597:Jövőre középiskolás.
[Szerkesztve] -
C4mp3r
addikt
válasz
(Kolombusz)
üzenetére
[link]
''Az emo a hardcore punk zene egyik ága. Az „emo” szócskát a kezdetektől fogva számos különböző jelentéssel alkalmazzák, amelyek között gyakorta csak a közös eredet az összekötő kapocs. A kifejezés használatának jogossága is számos vita tárgya volt már.''
Magyarul divat és mű Rockerek. Legalábbis a mostani tinik, és egyéb társaik. Így akarnak Rockernek tűnni.
[Szerkesztve] -
C4mp3r
addikt
Mi történt a #3394, #3396-os hsz.-okkal? Megint lemaradtam valamiről.
-
C4mp3r
addikt
Miért nem olvassák el az emberek az 1. hsz.-t a topicockban?
Olyan nehéz dolog elolvasni azt a ''pár sort'', mielőtt kérdeznek? Mennyi fölösleges hsz.-nem kerülne megírásra. (Itt elsősorban az Arckép request-re gondolok.) -
C4mp3r
addikt
-
C4mp3r
addikt
válasz
EQMontoya
üzenetére
Ez nem harapás, hanem karmolás. Pont a kezemben fogtam a macskát amikor bejött a kutyánk, az meg akkor volt itt nálunk először. Sajnos kétségbeesetten próbált elmenekülni, és ennek a kezem látta kárát.
MOD: Élőben sokkal jobban nézett ki. Az volt a durva, hogy először nem is fájt. Csak néztem édesanyámra, és mondtam neki, hogy ez mindjárt nagyon fog fájni.
[Szerkesztve] -
C4mp3r
addikt
válasz
VladimirR
üzenetére
''(nem tudom, a te idodben hogy volt, de mikor en jaram iskolaba, akkor minden iskolai unnep* a himnusszal kezdodott es a szozattal zarult)''
Ez nem csak a Te idődben volt így, még mindíg így van és énekelni is kötelező. Sőt, aki nem énekel azt meg is büntetik.
[Szerkesztve] -
C4mp3r
addikt
válasz
Kiskapa
üzenetére
Szerintem a kolléga arra gondolt, hogy egy 3perce regisztrált tag, hogy állíthatja, hogy szinte minden topicban ez megy. Természetesen nincs megkülönböztetés rangok alapján (max. a modok, de az más kérdés) úgyanúgy lehetsz jófej, ha újonc vagy, vagy ha félisten.
EQMontoya: Hol vertem a mellem, hogy ezt tettem, meg azt? Csupán leírtam, hogy szerintem nem feleslegesen rontom itt a levegőt.
[Szerkesztve] -
C4mp3r
addikt
válasz
EQMontoya
üzenetére
Nem hiszem, hogy ez korfüggő. Aki akarja az poénnak vesz, aki nem az pedig nem. Csupán hangulat, és nézőpont kérdése. Én igenis büszke vagyok arra amit itt elértem, mert jópár embernek segítettem már nem csak a topicokban hanem privátban is. Van egy fiatalember aki mindig visszajár tanácsra, és eddig nem is csalódott. természetesen senki sem tökéletes (ki állított ilyet?), de idáig akkor sem kellett volna ''fajulnia'' a dolgoknak.
(Kolombusz): Neked is csak ezt tudom mondani. -
C4mp3r
addikt
válasz
(Kolombusz)
üzenetére
Csak azt nem értem minek vitázzak olyanokkal akik nem tudnak tudnak különbséget tenni poén és nem poén között. Elismerem, hogy én kezdtem el, de nem értem mindek kell ezt túlragozni?
Szóval szerinted én senki vagyok és nem ért semmit az eddigi PH!-s pályafutásom?
[Szerkesztve] -
C4mp3r
addikt
válasz
VladimirR
üzenetére
Azthiszem mindkettőnknek jobb lesz ha erről a postról nem fejtem ki a véleményem. Csak arra kérlek, hogy gondolkozz el, azon, hogy hogy ítélnek meg az emberek az ilyen hozzászólások alapján. Neked, mint technikusnak illene példát mutatnod legalább azzal, hogy nem használsz vulgáris, és trágár szavakat a hozzástólásaidban. De ha neked így jobb...
MOD: Azokból a hozzászólásokból szerintem pontosan kiderül, hogy nem gondoltam komolyan a duplanicket.
[Szerkesztve] -
C4mp3r
addikt
válasz
VladimirR
üzenetére
Ha nem látnád a post végén ott van a
smiley. Ebből az következik, hogy semmi komolyság nincs a hsz.-ban, csupán a hangulat oldására szolgált. De Veled én le sem állok vitázni, mert sokszor láttam, hogy semmi értelme. A végsőkig kitartassz a nézeteid mellet, még ha azok nem is teljesen fedik a valóságot. Érdekes mások észrevették a hsz-ban rejlő ''poént'', de ezt Neked természetesen nem sikerült.
[Szerkesztve] -
C4mp3r
addikt
Asszem' valakinek itt duplanickje van.
[link] -
C4mp3r
addikt
Úgy tűnik nem lehet többet a modkerben zárást kérni, mert megszólják aki kér.

[Szerkesztve] -
C4mp3r
addikt
Na én befejeztem már, mert még szétesik az egerem.
A nap statiszikája a részemről.:![[kép] [kép]](http://img252.imageshack.us/img252/666/4454rq7.jpg)
-
C4mp3r
addikt
válasz
Winner_hun
üzenetére
Ezaz már 13.-ak vagyunk.
Ja, és: Your rank is: Wonder Clicker ![;]](//cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)
-
C4mp3r
addikt
válasz
Winner_hun
üzenetére
Your rank is: Super Clicker
![;]](//cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)
-
C4mp3r
addikt
válasz
Winner_hun
üzenetére
Most a tiedet mondod vagy az enyémet? Mert én nem látok olyan menüpontot ahol más userekét meglehet nézni.
[Szerkesztve] -
C4mp3r
addikt
válasz
Winner_hun
üzenetére
Miről beszélsz? Már Crafty Clicker.

-
C4mp3r
addikt
válasz
Winner_hun
üzenetére
Na megcsináltam 2x999-et. Többit majd később, most megyek jegelem a mutatóujjamat.

#2716:Én előbb.![;]](//cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)
[Szerkesztve] -
C4mp3r
addikt
válasz
burgatshow
üzenetére
Nem mintha hiányoztál volna.

Aktív témák
- 15.gen! Intel Core Ultra 5 245KF +16-32GB DDR5 RAM +hűtött VRM-es B860 lap! GAR/SZÁMLA (Te nevedre)!
- -70% FULLOS Lenovo ThinkPad T14: Ryzen 7 4750U 8mag, 32GB, 512GB, 14" FHD, vil.HU bill,IR,ujj.olv
- Ryzen 7 7700X +hűtött VRM-es B650M lap +16-32GB DDR5 RAM! GAR/SZÁMLA (a Te nevedre kiállítva)!
- 100/100% 500GB SSHD, 500GB HDD - több db - 2,5"
- Samsung Galaxy S25 Ultra 256Gb 3 hetes, újszerű
- Apple iPhone 13 Pro 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Netatmo Presence okos kültéri kamera / 12 hó jótállás
- Samsung Galaxy A50 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 7800X3D 32/64GB RAM RTX 5090 32GB GAMER PC termékbeszámítással
- Keresünk Galaxy S23/S23+/S23 Ultra/S23 FE
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest

A Tower-ben az egyik munkás kérdezte, hogy britek vagyunk-e. Természetesen amíg kinnt voltam akkor sem maradtam ki a hardver világból. Vettem egy jó kis újságot ami bemutatta a videokártyákat és egy összefoglalót is írtak mindegyikhez. Még most is megvan. Jól jön, ha valami info gyorsan kell.
Ez hosszú történet, amit lehetne mesélni egy ideig.
Párizsban lehúztam a Cameruni boltosokat pár euro-val. Vettem egy labdát, de direkt olyat, amin nem volt vonalkód. 

![[kép] [kép]](http://img240.imageshack.us/img240/3123/hgfhjq1.jpg)

De a témát én itt lezártnak tekintem. Továbbiakban nem válaszolok egy postodra sem, mert nem éri meg a fáradságot.
Az avatar pedig: Kellet már egy kis változatosság.

Szinte már kezdelek sajnálni.