Hirdetés
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Luck Dragon: Alza kuponok – aktuális kedvezmények, tippek és tapasztalatok (külön igényre)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Gurulunk, WAZE?!
- Klaus Duran: Minden drágul. Vajon a fizetések 2026-ban követi minimálisan?
- BlackmMmDog: Téli horgásztalálkozó
- Pajac: Windows XP még mindig letölthető
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
Aktív témák
-
tiv83us
veterán
válasz
Viktor0610
üzenetére
Csinaljak csak, ha mar masrol nemtud hirnevet szerezni az orszag, mint szekhazak lebontasaval, dobalozassal, rongalassal, gumilovedekekkel, legalabb ismet feltunik ''Hungary'' a New York Times-ban meg az amerikai CNN-en, mint tavaly oktoberben...
Ha mar mast nem tudnak felmutatni, akkor verjek szet a sajat orszagukat es lengessek buszken a piros-feher-zold zaszlot. -
-
troland26
őstag
válasz
Viktor0610
üzenetére
na , de a paradicsom az milyen lehetett? meg a narancs?

-
-
neduddki
nagyúr
válasz
Viktor0610
üzenetére
HI!
Az okotberi rendormennyiseg ehhez kepest gyenge elofutam volt csak: - )))
Nem isa ojjan batrak a gyerekek:- )))
udv
neduddki -
-
tiv83us
veterán
válasz
(Kolombusz)
üzenetére
Aki tojasokat dobal, az ne panaszkodjon hogy draga az elelmiszer, inkabb menjen haza es csinaljon belole egy rantottat, mindenki jobban jar.
-
BlacKSouL
addikt
Na akkor számomra a mai nap tanulsága: ha mások bukósisak nélkül motoroznak, ha biztonsági öv nélkül vezetnek, ha csinálják a saját meggyőződéses hülyeségeiket, akkor tegyünk mi is így, több száz ember biztos nem téved, a sok hülye százezrek meg hagy izzadjanak, meg szorítsák a mellkasukat ahogy akarják. És ha valaki a jó felé próbál terelni minket, akkor se hagyjuk magunkat meggyőzni...
Van egy vicc: A bolondokházában kérdik egy embertől: - Maga miért került ide? - Mert azt mondtam az emberekre hogy bolondok. Ők meg rám mondták hogy bolond vagyok, és mivel ők többen vannak, engem bezártak ide.
-
neduddki
nagyúr
HI!
Na kezdodik a buli...: - ((((
udv
neduddki -
burgatshow
veterán
Most, hogy ma szarrá melóztam magam, be kéne dobni legalább egy sört. Csak az a legalább egy sör nincs itthon!

-t- -
neduddki
nagyúr
HI!
Szavaidbol arado setitseg merhetelen mejseges szakadekaban elveznek az emberek az ma besztos. /Nemi gyakorlat nem artana ket kereken hogy ennyire tugyad, de haz az meglenne akkor nem beszelnel ijjeneket:- (((/ mod: de rolleren kezd: - )))
Biciklihez: Vagy 15 evvel ezleott kisse lemntunk erre-arra tekerni, az osveny egy savosra valott, es mire felkaptuk a fejunket a ket barends mar ossze is akadt. En szokas szeritn klips nelkul /mindig is utaltam/ gyunyuruszepen atszalltama kormanyon / maig emleszem az osszes megmaradt kepre:- ))) / a ket tenyeremen landoltam, amin egy agyonerositett kesztyu volt, sajna nem ugy a terdemen, amit azota is erezgetek /tobbek koztt ezert is:- )))/ majd nemi atfordulas utan ahatamon csusztam meg egy eveset, vegul is masfel ev utan az ossze kavics es foldmaradvany is eltavozott a hatambol:- )))
udv
neduddki
[Szerkesztve] -
Dictator^
veterán
válasz
Winner_hun
üzenetére
hat lehet epp a polc mogott mar lukasra furtak.
amugy szar a szigeteles, telen szetfagyok fent, nyaron meg megodoglok olyan meleg van.
lehet koltozunk is majd, meg nem tuti.
kint keritest kene lefesteni, fent a szigetelessel csinalni valamit.
amugy meg itthon rohadok, mert ha kell vmi a melosoknak tudok segiteni, meg ha mennek el betudjak zarni. de sztem ma mar nem megyek sehova.. pedig jo lett volna egy par sor mellett elbiliardozni a lokal kocsmaba. -
Dictator^
veterán
válasz
ngabor2
üzenetére
de jo lett volna ma punnyadni, erre 7kor arra kelek, hogy furnak faragnak...
aztan eszembejutott hogy a hazunkat ujrabevakoljak etc.
kurvajo volt 3kor fekudni es 7kor kellni, amikor elterveztem hogy 12kor kelek
most meg ulok a gep elott, furjak a falat vagy mia fenet kivulrol es jon be a por a zart ablaknal, neha majd meg fulladok mindig at kell mennem a szoba masik oldalara
mod:helyesiras, mar amennyit eszrevettem.
[Szerkesztve] -
ngabor2
nagyúr
mindenki punnyad. nekem meg sörözni sincs kedvem.
-
athomi
veterán
itt aki felsőbbrendűnek hiszi magát az szerintem te vagy
nem én hülyézem le nyilvánosan a másikat
az hogy mod vagy az annyit jelent, hogy vannak olyan jogaid ami nekem nincs, de pont ugyanolyan fórumozó vagy te is, mint bárki más
na te tudod...hülyézzél nyugodtan
nekem meg marad ez a szegény elnyomott, kúltúrált, megvetnivaló viselkedésforma
küldtem amúgy pü-t is
[Szerkesztve] -
Kidus
őstag
-
(Kolombusz)
veterán
Itt most nem azt akartuk elmondani neked a biciklis példával, hogy agyig beöltözve kell kimenni kutyát sétáltatni az utcára, hanem, hogy kis tempóval is lehet igen keményet esni.
Ha pedig van tapasztalatod az eséssel, akkor szimplán hülye vagy, ha továbbra sem tanulsz... -
athomi
veterán
válasz
BlacKSouL
üzenetére
estem már cingával nagyobb tempónál
szerencsételnségemre egy üvegen landolt a kezem
amúgy kösz a jókivánságot
elég sokan robiznak, úgy hogy nincs rajtuk hosszúruha csak rövid
egyik barátom is esett már így
tény hogy nem kellemes még egy 30-as tempónál se esni
amúgy már mondtam, hogy téma lezárva részemről
nem értem miért foglalkoztok azzal, hogy van e rajtam farmer vagy nincs
egyébként te a biciklin is farmerba meg pulcsiba?
[Szerkesztve] -
REDeath
őstag
a Rollerball szerintetek jó film?
-
BlacKSouL
addikt
Az az érzésem, hogy szeretsz szenvedni. Vagy soha nem estél még cangával sem akkorát, hogy hetekig be legyen kötözve a kezed-lábad. Nekem sikerült egyszer rövidgatyában-pólóban. Ha lett volna rajtam rendes cucc, akkor nem smirglizte volna le a bőröm három tenyérnyi felületen a salak-beton, pedig 10-15-el ha mentem. Ha ilyesmit szeretsz, akkor kívánom neked, de ha nem, akkor inkáb fogaddd meg a tanácsainkat. Vagy készülj rá hogy bár te nem akarsz, mégis bármikor eleshetsz, és akkor nem az aszfalt fog lehorzsolódni. Mindegy, fölösleges túlragozni, szerintem most már csak azért sem fogadod meg a tanácsainkat, és ha elesel is büszkén vállalod hogy kemény vagy.
Ez csak úgy: [link] Mert robogóval és lassan haladva nem lehet nagyot esni...
[Szerkesztve] -
marsu
veterán
Köszönöm az őstag rangot!

-
ngabor2
nagyúr
válasz
(Kolombusz)
üzenetére
Semmilyen politikához kapcsolódó megjegyzésünk nem volt,
ezért is írtam, hogy még nem jött elő a politika. és hogy ne is jöjjön. -
PazsitZ
addikt
válasz
(Kolombusz)
üzenetére
Ahelyett, hogy gerilla grill-t rendeznének és jó kis fokhagymás-kolbászos rántottát csinálnának. Húú, jó ötlet rég ettem már olyat, megvan mit fogok vacsizni
! -
athomi
veterán
válasz
(Kolombusz)
üzenetére
eléggé betojva beszélt, de nem tom miért
a tojást azt tudtommal le lehet mosni magadról -
(Kolombusz)
veterán
válasz
ngabor2
üzenetére
Semmilyen politikához kapcsolódó megjegyzésünk nem volt, csupán azon helyzet komikusságára hivtuk fel becses figyelmeteket, amint a főpolgármester úr előtt fekete esernyők rendre felbukkannak, jelezvén, hogy tojásveszély van, melyet több kevesebb sikerrel sikerült elhárítani.

-
-
REDeath
őstag
válasz
(Kolombusz)
üzenetére
Ugyanezt néztem az előbb
no comment
remélem felkerül netre a videó 
-
Kidus
őstag
Adott esetben a hosszu ruha megmentheti a labadon es a karodon a bort. Gyonyoruen szarra tud egni egy par meteres csuszastol, meg hat kicsit konnyen el is tunhet eleg nagy teruleten is. En ha valaszthatok, inkabb legyen melegem, de ne legyek egy eletre heges-foltos, es ne kelljen esetleg mashonnan potolni a hianyzo reszeket. Nameg azt a hosszu ideig tarto fajdalmat sem szeretnem. Nekem jo uzlet a hosszu ruha. Te meg magad dontod el.
Es ez meg nem is egy nagy eses, es mast nem is emlitek, csak azt, hogy nem rovidben ulok fel a mocira. -
(Kolombusz)
veterán
Nézzétek az m1-et, demszky beszél.
Ez önmagában nem nagy dolog, de előtte fekete öltönybe öltözött emberek fekete esernyőkkel halásszák el a demszky felé dobott tojásokat.
Szétröhögtem magam.
-
athomi
veterán
ha félreértetted, akkor most mondom, hogy én nem azért írtam, hogy most jól megmondjam neked
mondjuk ezt, így személyes, közvetlen kapcsolat nélkül elég nehéz leszűrni, de hidd el
viszont részetekről én úgy érzem, hogy eléggé lel tettem blamálva, főként a technikustól
egyébként attól ,hogy nem veszek fel nyáron hosszú ruhát, attól még nem hinném, hogy nagyobb életveszélyben lennék, mint az aki felveszi
aki meg a bukósisakot írta nekem annak meg mondom, hogy keressen vissza egy hsz-omat és meglátja, hogy írtam, hogy életet menthet...nem baj, néha én is elsiklok egy-két lényegtelen hsz fölött aztán csak írok (velem is esett már meg bár próbálok rá figyelni)
egyébként elég sokan robiznak rövidbe nyáron, bár felétek nem tudom, hogy szoktak
én debreceni vagyok
amúgy hagyjuk a témát, mert nem hiszem, hogy vitafórumban vagyunk (nem mintha a normális hangnembe vett vitától meghátrálnék, sőt...)
[Szerkesztve] -
csapos2
addikt
Nem kellene egy kis csokit olvasztani?

-
REDeath
őstag
nalátjátok
ezért mondom én, hogy a két lábon járó donor sors helyett, én autózni fogok
motor is laza meg minden, meg dugóban irigylem őket, meg a kétkerék, meg a menőség, meg stb... de sok út még autóval is rázós, nem hoy motorral szenvedni rajta, és szerintem ez sem elhanyagolható. egy ismerősöm aki ősmotoros, egy 1300ccm-es hondával nem tudott egyszer kijönni egy hülye aszfaltgyűrődésből, csak miután vége lett...
(ja és motorban nem lehet beszerelni 2000 wattot, meg esőbe nincs ott az áldásos tető sem
)
jó, azt aláírom hogy sokat kell még gyűjtenem mire egy félmillás autót össze tudnék szedni, ed utána megéri
és magyarországon nincs is nagyon hely ahol 160-180 lóerőnél erősebb autót ki tudnál hajtani. ezért is vicces mikor barátom apja, egy 323f-es duplavezérműtengelyes 1.8-as mazdával lenyomja a bmw 7-est
barátommal meg szakadunk a nevetéstől
400 ezer ft-os autó, VS. 10 milliós 
[Szerkesztve] -
eddie17
addikt
Hidd el nem felesleges a bukó meg az öltözék. Egyik ismerősöm barátja, BABETTÁVAL ugy elesett hogy belehalt a fejsérülésbe(pont az útpatkát találta el a fejével). Nem azért írtam, hogy veled is ez fog történni, csak nincs rá garancia, hogy nem történik semmi amíg robogózol, és nem biztos, hogy utánna lesz alkalmad tanulni a hibáidból.
Ennyi. -
(Kolombusz)
veterán
Na figy, ha a saját károdon akarod megtanulni, akkor tanuld meg.
De:
-bringával esett a múltkor haverom olyat, hogy minden ruha szaaráment, ami rajta volt, pedig nem robogótempóval mentünk
-estem már én is akkorát bringával, hogyha nincsen sisak otthagyom a fejem. kesztyű nemvolt, a tenyerem fájt is keményen jó ideig, a többi testtájam azért fedve volt, ott nem is lett komoly sérülés
De hajrá, motorozz a magyar utakon egy kiskerekű cuccal védőruha nélkül, rossz szemmel (a szemüvegre csak vigyázni kell, ha abszolút nem megy akkor kontaktlencse -->érdekes, nekem mért nem karcolódott össze a lencsém 1 év után), majd egy gödörbe belemész és repülsz; vagy elég egy kis olajfolt, nem tudhatod mi jön
Légy kemény, mutasd meg. Csak aztán álld a kórházi számlát. -
ngabor2
nagyúr
már írták, az esést nem te választod. egyszercsak hopp, elestél. mióta bicajom van, nem estem el vele. mégis mindig bukóban bicajozom. pedig azzal ''nehéz'' 50-nel menni (15-20-szal szoktam). de úgy vagyok vele, ha eset, inkább a bukó törjön, mint a fejem. a sisakot egy kicsit könnyebb cserélni. de te tudod, a te életed...
-
Kidus
őstag
-
athomi
veterán
te figyelmesen olvastad a hsz-okat?
majd ha a robogóm 160-al megy , akkor veszek fel cuccot rendesen
amúgy mentem már én is nagymocin és tudom, hogy nagy sebességnél már nincs melege az embernek
mondjuk elég sz.rul érezném magamat, ha 35°C-ban felmennék a városban pulcsiban meg farmerban és aztán mászkálnék minden fele
huhh...kellemes érzés lehet
a lila foltokat bízd rám, mondtam, ha esek akkor majd megtanulom
na meg rövidbe sokkal feelingesebb a robogózás (na csak azt ne írjátok, hogy az esés is fellinges lesz)
[Szerkesztve] -
Kidus
őstag
Azert azt meg hadd tegyem hozza, hogy nyar meg 30 fok ide vagy oda, 160-nal azert elegge k*rvara hideg tud lenni a mocin

Egyik pajtasommal mentunk egyik nyaron Gyorbe, es bar jo ido volt, elkapott minket az eso visszafele. Hosszu naciban es kabiban is szarra fagytam, mire felertunk Pestre.
De ha gondolod, nyomassad boxerban, max kicsit lila leszel a vegere. Ha meg borulsz, kicsit piros... esetleg feher is helyenkent. -
VladimirR
nagyúr
nem tudja veletlen valaki, hogy a vasut jaratain marcius 15-e alkalmabol mennyire lehet kes(el)esekre szamitani?
-
Whaskes
senior tag
válasz
Winner_hun
üzenetére
''pláne ha 50 felett akarsz menni'' 20-25 el is lehet nagyot esni! zsiga667 tudna mesélni....
![;]](//cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)
-
bocX
tag
válasz
tiv83us
üzenetére
nekem ehhez annyi a hozzászólásom, hogy télleg egy jó sisak sokat számít, még egy robeszhoz is simán érdemes állvédős plexis sisakot venni. pl volt olyan aki robeszsisak (inkább kalapnak mondanám), homlokra bekapott 60km/h-nál egy szarvasbogarat, hát hadd ne mondjam mi lett vele
meg ha esik az ember pl állvédős azért jó, mert nem zúzod szét az arcod, vagy állad, mert általában előre esel. de nem kell hozzá motor hogy az ember ezt megtapasztalja - pl kerékpár
-
Whaskes
senior tag
Jó reggelt emberek! bocsánat! kockák....

Ma különféle programokal várjuk a Budapestre látogatókat! Kezdjük is az elején!
1. A már jól ismert vízágyú viadal.
2. Térkőbontás.
3. Hatalmas tábortüzek! (Csak sötétedés után!)
4. A legutolsó program pedig: A már jól ismert paintballhoz hasonló gumilövedékes hajtóvadászat!
Kellemes szórakozást kívánunk egész családjának! -
Winner_hun
félisten
-
REDeath
őstag
mi az? mindenki álmos? vagy csak készültök a rendőrök ellen?

-
REDeath
őstag
valaki látta innen a Battle Royal-t?
ja és a 115KB helyett kb.400-450KB-os netem feltöltése 60 körül volt most meg 80-90 KB
szerződés 900kbit/s-re szól
(kábel)
van egy tippem, hogy mitől lehet. -
Winner_hun
félisten
Így vagyok vele én is, baromira nem érdekel a garancia, nekem nem is kell, csak próbagar, hogy megy-e a proci vagy sem. A tápom szerencsére jó, attól nem fog meghalni.
mod: bár nekem semmire sem kell gar, úgysem bírom ki, hogy el ne veszítsem manuálisan a gar-t
[Szerkesztve] -
PazsitZ
addikt
válasz
Winner_hun
üzenetére
Ok, látom vetted a lapot
Csak most említették.
Mint mondta, ''emlékezetes naphoz'', a sajtószabadság ünnepéhez akarták kötni a startot; ''ha mozgalmas hétvége lesz, azt a rádió nyilván közvetíteni fogja, de nem mérlegeltünk ilyesmit'' - mondta kérdésre válaszolva.
sajtóhírben április 20-ra beharangozott időpont
de ma 5:55kor fog indulni az adás.
Gondolom számítanak rá, hogy lesz mit közvetíteni. -
tiv83us
veterán
Jo, egy robogohoz nem is azt mondom, hogy oltozz be talpig bor szerkoba, de egy jo sisakot mindenkepp szerezz be.
Egyszer bementem a fonokommel /hatalmas street biker buzi, itt 6-11000cccm-es gepekrol beszelunk/ egy motoros boltba.
Bukok utan erdeklodott, megkerdezte melyik a legjobb. Termeszetesen a valasz az volt, hogy a legdragabb. Dontsd el, mennyire tartod az eleted.
''azonban nem szeretek ilyen dolgokra építeni, hogy el fogok esni
inkább egy kicsit óvatosabban megyek''
Ez sajnos nem mindig rajtad mulik.
''hát mit ne mondjak tényleg baromi nagyot ütnek a bogarak
a szembe repülő muslindzsákról pedig már ne is beszéljünk''
Arrol meg foleg ne, amikor egy teherauto felver magautan az arcodba parszaz apro pici kavicsot es mind a homlokodon landol. -
athomi
veterán
válasz
Winner_hun
üzenetére
de akkor erre nem 1 év gar van, hanem 3
illetve nyilván valamivel kevesebb, mert az előtted lévő is használta már
egyébként szinte mindegy, mert ezek a procik ha mennek, akkor nem igen romlanak el maguktól
legfeljebb egy ''jó'' táptól
lehet feladok egy hirdetést én is, mert így az életbe nem találok deszkát
[Szerkesztve] -
athomi
veterán
válasz
Winner_hun
üzenetére
akkor ez most használt lesz vagy új?
-
PazsitZ
addikt
válasz
Winner_hun
üzenetére
Nem hiszem, bár ilyenkor este minden kitelik tőlem
.
Jóvannanemtudokhelyesírnioké?

Más: Ti is hallottatok erről a lánchíd rádió témáról?
[Szerkesztve] -
athomi
veterán
válasz
tiv83us
üzenetére
a sisak akár tetszik akár nem, akkor is lesz, mert kötelező
természetesen én is tudom, hogy sokkal több haszna, mint hátulütője
viszont továbbra is fenntartom, hogy nem fogok nyáron hosszúba motorozni
legfeljebb elesem, jól megszívom és megtanulom
azonban nem szeretek ilyen dolgokra építeni, hogy el fogok esni
inkább egy kicsit óvatosabban megyek
ami a bogarat illeti:
egyszer egy Audi80-as napfénytetőjén dugtam ki a fejem egy 80-as tempónál
hát mit ne mondjak tényleg baromi nagyot ütnek a bogarak
a szembe repülő muslindzsákról pedig már ne is beszéljünk
[Szerkesztve] -
PazsitZ
addikt
válasz
Winner_hun
üzenetére
Ki vannak alakítva rajta szellőzőnyílások, amiatt.
(#2516) athomi: Haverom motorozik és sokszor hord alatta napszeműveget (amúgy is szeműveges,de ált. kontaklencséje van), szóval nem zavaró.
tiv83us: márcsak azért is igazad van, mert mikor engem vittek nyitott bukóban, nem volt napszemüveg nálam, 70 körül már úgy könnyeztem azt hittem a szemem is kifolyik
.
[Szerkesztve] -
tiv83us
veterán
''kemény vagyok, kibírom''
Mindenki azt gondolja, addig amig nem bukik egy komolyabbat /es tul is eli/.
''hát én tuti, hogy nem fogok felvenni nyáron hosszú nadrágot, pulcsit
amúgy sokat nem ér, mert pillanatok alatt kilyukad''
Ja a hosszu nadrag meg a pulcsi pillanatok alatt kilyukad, kepzeld el a borod milyen konnyen kilyukad pillanatok alatt. Az kicsit jobban faj.
''sztem a bukósisak lehet veszélyes is, mivel nagyon összeszűkíti a látómeződet''
Nekem ugy tunik meg nem volt a fejeden normalis bukosisak. Probalj meg motorozni egy fouton mondjuk nyaron /ne is street bike-al, hanem csak egy kis robogoval/ mondjuk 60-70 km/h-val es eld at azt a kellemes erzest, mikor a szemedbe repul egy bogar. Ha dobtak mar fejen egy marek kaviccsal, akkor ismeros lesz az kejes erzes. -
-
athomi
veterán
válasz
Winner_hun
üzenetére
az nincs, mert piszok karcos lett és semmit nem ér
amúgy a szemüveg nem zavaró a bukósisak alatt?
kontaklencse meg nincs és nem is lesz
akinek van egy abit nf-m2 nview deszkája az adja el nekem
[Szerkesztve] -
athomi
veterán
válasz
Winner_hun
üzenetére
épp azon gondolkodtam, hogy egy robis, hogy éli túl a hatalmas kátyúkat
nekem azért veszélyes a motorozás, mert nem jó a szemem és hajlamos vagy a kátyúkat telibe találni
nem szertnék egy kátyú miatt szélvédőmatrica vagy fekvőrendőr lenni
tI-Iom!: azt nem tom mi
[Szerkesztve] -
burgatshow
veterán
Na jóéjt, megyek Hitchhiker's guide-ot nézni!

Jó éjt...
-t- -
athomi
veterán
válasz
Winner_hun
üzenetére
igen büntetik és oda is figyelnek rá
mondjuk túl nagy büntit nem kapsz érte
[Szerkesztve] -
athomi
veterán
válasz
burgatshow
üzenetére
nyáron biztosan nem veszek fel farmert
inkább nem esek
mondjuk az nem csak rajtam függ, hanem az ótósokon is
[Szerkesztve] -
athomi
veterán
válasz
burgatshow
üzenetére
hát az igaz, hogy vannak olyan esetek, amikor életet illetve egészséget ment
-
athomi
veterán
válasz
Winner_hun
üzenetére
kemény vagyok, kibírom

legalábbis az orvosoknak mindig ezt mondom beavatkozás előtt
ők meg csak annyit: ''majd meglátjuk''![;]](//cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)
hát én tuti, hogy nem fogok felvenni nyáron hosszú nadrágot, pulcsit
amúgy sokat nem ér, mert pillanatok alatt kilyukad
sztem a bukósisak lehet veszélyes is, mivel nagyon összeszűkíti a látómeződet -
Winner_hun
félisten
nem igazán értem amúgy, hogy minek a sisak
Amíg nem borulsz addig nem is fogod megérteni. Osztálytársam zakkant tavaly nyáron az új motorjával, nem volt hozzászokva, túl erős volt, a taknyolása óta mondja hogy hosszú gatya, sisak, bakancs, etc. Aszfalton nyalt 60-al vagy 80-al, mittudomén. Pár öltés itt-ott, stb... -
PazsitZ
addikt
Tudom nem az a topic, de ez akkor is az egyik kedvencem: [link]
Jó a zene, funny az ''előadó''. -
athomi
veterán
válasz
Winner_hun
üzenetére
vagy gyárilag így lett beállítva
a szerelő szerint ez a robi vissza van folytva, hogy ne nagyon lehessen 50-nél többel menni
mondjuk megígérte, hogy majd megoldjuk![;]](//cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)
Aktív témák
- Kecskemét és környéke adok-veszek-beszélgetek
- OnePlus 15 - van plusz energia
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- Ez a mondat angolul?
- Renault, Dacia topik
- Kés topik
- Ingatlanos topic!
- Teljes verziós játékok letöltése ingyen
- Házimozi belépő szinten
- További aktív témák...
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ultra 9 285K 32/64GB RAM RX 9070 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- LG 55G4 - 55" OLED evo - 4K 144Hz & 0.1ms - MLA Plus - 3000 Nits - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium
- ÁRCSÖKKENTÉS Xiaomi Redmi 13C 8/256 mint az új, garanciával eladó
- GYÖNYÖRŰ iPhone XR 64GB Black -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3995, 100% Akksi
- Dell Latitude E6410 i5 M560, Nvidia NVS 3100M 512MB GDDR3, 4Gb RAM, 250GB HDD, jó akku, számla gar
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest

![;]](http://cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)

?

Bár inkább a szellőzés, szvsz nem lenne zavaró.
'88-as vagyok...