Hirdetés
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Sapphi: StremHU | Source – Self-hostolható Stremio addon magyar trackerekhez
- Parci: Milyen mosógépet vegyek?
- f(x)=exp(x): A laposföld elmebaj: Vissza a jövőbe!
- vrob: Próbálkozás 386 alaplap újraélesztésre
- sziku69: Szólánc.
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Pajac: Windows XP még mindig letölthető
Aktív témák
-
(Kolombusz)
veterán
Indulok lassan a moziba, meglessük a Taxi 4-et.
Mire hazajövök szeretnék új topicot látni.
[Szerkesztve] -
(Kolombusz)
veterán
Ezt az opera minit ne reklámozzuk amúgy, a végén még Jánoska is kipróbálja, aztán otthonról is fog boldogítani bennünket.

-
(Kolombusz)
veterán
elég xar ez a meccs.

-
(Kolombusz)
veterán
Ha már bögyös macákról van szó:
[link]
Keress rá Simonyi Alexandrára a myvip-en.
[gondolkodtam a linkesítés és az ''ez nem ide való'' szöveg beszúrása között... NG] -
(Kolombusz)
veterán
válasz
Janoska26
üzenetére
Valóban, a böjt nem csak a kajáról való lemondást jelenti.
A vallásos ember ilyenkor magába mélyed, próbál mindenkinek adni valamit, kedves lenni.
Önmegtartóztatás ez, aminek része a kaja is. De nem csak az.
Ehehehe, sosem gondoltam volna, hogy a bérmálkozás előtti hittanóráknak valaha is hasznát veszem. -
(Kolombusz)
veterán
Bakker megy a hasam.
Ehh, dexar.
-
(Kolombusz)
veterán
válasz
EQMontoya
üzenetére
Milyen érdekes, hogy nálam ezek a hibák valahogy nem jönnek elő.
Se XP alatt, se Vista alatt, sőt úgy általánosságban elmondható, hogyha bármi gondom is volt a Windows XP-vel, akkor azt hardverelem, vagy más cégtől származó szoftver okozta.
A win98 és 95 nem volt épp a kedvencem.
Az meg nem a windows hibája, hogy egy külsős program szarakodik. -
(Kolombusz)
veterán
De leült a topic.

Na, nekiállok softmoddolni a motomat.
-
(Kolombusz)
veterán
Eh, de jót bringáztunk.

-
(Kolombusz)
veterán
válasz
Racecam
üzenetére
Nem tagadom egy szóval sem, hogy nem rajongok a cigányokért. Sőt, volt már Hitleres megjegyzésem is velük kapcsolatban, kaptam is 1 hét pihit érte, ezt inkább nem irnám le újra.
Magyarországon az undoritó, hangos, stb. emberek igen nagy része cigány, ebben remélem egyetértünk. Borsodban ez hatványozottan igaz.
A Tescoval sem kizárólag az a bajom, hogy járnak oda cigányok, ez csak egy a sok közül, ami miatt nem szeretem azt az áruházat.
Nem tudom, hogy hányszor jártál a miskolci Tescoban, de valószinűleg nem annyiszor, mint ahányszor nekem volt szerencsém, így nem hiszem, hogy jobban meg tudod ítélni az ott uralkodó faji, társadalmi viszonyokat.
Pont úgy, ahogy én sem tudom a kálvin téri aluljárót megítélni.
[Szerkesztve] -
(Kolombusz)
veterán
válasz
Retro11
üzenetére
Akkor te rosszul értelmezed a cigány szót.
Idézek az éretlmező kéziszótárból:
cigány I. mn Ázsia és Európa országaiban szétszóródva élő, sötétes bőrű, sötét hajú, indiai eredetű <nép>...
cigányos mn 1. A cigányoknál szokásos, rájuk jellemző
cigányság fn 1. A cigány nép. 2. A cigányokra jellemző(nek vélt) tulajdonság(ok)...
Roma: cigány férfi
[Szerkesztve] -
(Kolombusz)
veterán
válasz
Kalandor
üzenetére
Egyedül a cora képes ''nyugatibb'' szinvonalat képviselni, legalábbis itt Miskolcon (van Tesco, Metro, Interspar, Plus, Penny, Profi, stbstb).
Érdekes módon ide még a cigányok se járnak.
Tisztaság van, egyetlen bevásárlóközpont, ahova szivesen elmegyek.
A plázákban rosszul vagyok, irritál a sok plázap*csa, meg plázaf*sz.
A tesco, mocskos, tele van cigánnyal.
A metro - na ez nem változott, továbbra is mint egy raktár, ráadásul nem is olyan olcsó már. -
(Kolombusz)
veterán
Szar egy péntek ez.
Itthon codozok ahelyett, hogy egy kocsmában martiniznék és csocsóznék.
Valahogy a ''barátok'' elfelejtkeztek rólam, aztán mikor a fél csapat elment d&b-re, akkor felhivtak, hogy nem-e mennék le.
Hát bocs, nem.
[Szerkesztve] -
(Kolombusz)
veterán
Tököm kivan már a szar újoncokkal, meg egyéb senkiktől, aki halál okosnak hiszik magukat, közben meg teljesen hülyék.
-
(Kolombusz)
veterán
Emlékszik valaki a sam and maxre?
Esetleg próbálta az új epiózdokat?
Erősen gondolkozom rajta, hogy megveszem az első epizódot. -
(Kolombusz)
veterán
Lehet, hogy én vagyok nagyon informálatlan, de mostanában nemegyszer hallottam azt a kifejezést egy ember jellemzésekor, hogy ''emos''.
Ez mit jelent?
-
(Kolombusz)
veterán
Jó volt ez a kis Miller+bowling, martini+csocsó kombó a nap folyamán.
Az meg ráadás, hogy végre 5 hangfalból üvölt a zene, hála a jetaudionak.
-
(Kolombusz)
veterán
Feltűnt már nekem, hogy minden vitát, ahol érzed, hogy nem neked áll a zászló, azt ott lezártnak tekinted.
Még mielőtt belémkötnél: igen, PH! addikt vagyok, példát kéne mutatnom.
De, én ezt folyamatos pofázással értem el, nagyjából semmit nem tettem le az asztalra jónéhány banon kivül, marhára nem érdekel, hogy mi van a nevem alatt.
Azért járok ide, mert van egy jó társaság, akikkel jól érzem magam. Csak azokat senkiket nem birom, akik olyanokba kötnek bele, akikkel se szakmai tudásban, se emberileg, se ''asztalra letett'' dolgok ügyében nem hasonlithatók össze. -
(Kolombusz)
veterán
-
(Kolombusz)
veterán
-
(Kolombusz)
veterán
válasz
parandroid
üzenetére
Most vette a konfigját, core2duos, stb, pioneer 110d van benne, ha jól emlékszem.
Nekem is olyan irom van.
Azt mondja, mintha üresek lennének a lemezek, beteszi és egyből a nero ugrik fel.
A windows 0 bájt foglalt és 0 bájt üres helyet lát, a dvd shrink se lát semmit.
Ez érdekes, mert semmilyen beállitást nem módositottam a burning studioban, volt olyan dvd kép amit nem először irtam ki és máshol tökéletesen mentek. -
(Kolombusz)
veterán
Az erdélyi rokonnak kiirt 10 dvd közül egyet sem ismer fel a gépe, se a dvd lejátszója.

-
(Kolombusz)
veterán
válasz
parandroid
üzenetére
Még vagdosni kéne valami egyszerű, de jó program, mert nekem a Virtualdub nagyon nem jött be.

Én irásra az Ashampoo Burning Studiot használom, kicsi, gyors, egyszerű kezelni és eredeti licenszem van, hála a Chip magazinnak. -
(Kolombusz)
veterán
A DVD Shrink nevű progit tudom ajánlani mindenkinek. Nagyon jó kis program ez, itt csereberéltünk a dvd gyűjteményünkből filmeket egy ismerőssel, ő mutatta ezt a progit, a gyári 6-8 gigás img-ből gyönyörűen kiszűrtük ami nem kell és minimális tömörités mellett rögtön ráfért egy sima dvd-re.
Tetszik.
Az külön plusz pont, hogy kezeli a dual core procit, izott mindkét mag 100%-on tömörités közben. 
-
(Kolombusz)
veterán
válasz
Winner_hun
üzenetére
Vagy 300at én is klikkeltem.

-
(Kolombusz)
veterán
Itt most nem azt akartuk elmondani neked a biciklis példával, hogy agyig beöltözve kell kimenni kutyát sétáltatni az utcára, hanem, hogy kis tempóval is lehet igen keményet esni.
Ha pedig van tapasztalatod az eséssel, akkor szimplán hülye vagy, ha továbbra sem tanulsz... -
(Kolombusz)
veterán
válasz
ngabor2
üzenetére
Semmilyen politikához kapcsolódó megjegyzésünk nem volt, csupán azon helyzet komikusságára hivtuk fel becses figyelmeteket, amint a főpolgármester úr előtt fekete esernyők rendre felbukkannak, jelezvén, hogy tojásveszély van, melyet több kevesebb sikerrel sikerült elhárítani.

-
(Kolombusz)
veterán
Nézzétek az m1-et, demszky beszél.
Ez önmagában nem nagy dolog, de előtte fekete öltönybe öltözött emberek fekete esernyőkkel halásszák el a demszky felé dobott tojásokat.
Szétröhögtem magam.
-
(Kolombusz)
veterán
Na figy, ha a saját károdon akarod megtanulni, akkor tanuld meg.
De:
-bringával esett a múltkor haverom olyat, hogy minden ruha szaaráment, ami rajta volt, pedig nem robogótempóval mentünk
-estem már én is akkorát bringával, hogyha nincsen sisak otthagyom a fejem. kesztyű nemvolt, a tenyerem fájt is keményen jó ideig, a többi testtájam azért fedve volt, ott nem is lett komoly sérülés
De hajrá, motorozz a magyar utakon egy kiskerekű cuccal védőruha nélkül, rossz szemmel (a szemüvegre csak vigyázni kell, ha abszolút nem megy akkor kontaktlencse -->érdekes, nekem mért nem karcolódott össze a lencsém 1 év után), majd egy gödörbe belemész és repülsz; vagy elég egy kis olajfolt, nem tudhatod mi jön
Légy kemény, mutasd meg. Csak aztán álld a kórházi számlát. -
(Kolombusz)
veterán
Egész jó ez a rapülők cd, amit a bank küldöt ajándékba.

-
(Kolombusz)
veterán
Na, megyec futoc pár cört, aztán lezuhanyozoc.
Ez most az új őrület, olyan mint a tegnapi mindentegybeirunc láz.
-
(Kolombusz)
veterán
Ehh, voltam futni, 1200 méter után kifáradtam.

Úgyhogy mátol fogyókúra, és minden este futás. -
(Kolombusz)
veterán
Egy szám volt az egész.
Egy érték. -
(Kolombusz)
veterán
Gábor, a privimre válaszolsz?

-
(Kolombusz)
veterán
Gábor, tehenekről, csak neked: [link]

Múúúú. -
(Kolombusz)
veterán
Kb. fél évvel ezelőtt haverral utaztunk miskolcon, a villamoson. Kint voltunk a sportpályán, coopert (vagy kúpert
?
)futottunk, kissé mosott szar állapotban voltunk.
A villamos tele volt, hely szinte nulla, csak az ajtó előtt fértünk el. Felszáll egy öreg bácsi, belénk köt, hogy mér állunk az ajtóban. Udvariasan mondtuk, hogy mert máshol nincs hely, de igyekeztünk arrébb húzódni, hogy bemásszon a heringek közé.
Be is ment. Utána egymásra néztünk haverral és elmosolyodtunk, még csak nem is röhögtünk.
Erre valami 40 év körüli, kopaszra borotvált barom elkezd nekünk pofázni, hogy ez a mai fiatalság milyen, ez is a szülők hibája, akkorát ad havernak, hogy vele száll az ajtó, az én szemüvegem pedig feldugja a seggembe.
Csak álltunk haverral, rá se néztünk, igyekeztünk nem elröhögni magunkat. Tudtuk, hogy arra megy ki a dolog, hogy legyen inditéka nekünk jönni.
Az ekkora balf*szokat úgy utálom. Az ilyen az életben egy nagy nulla, csak papolni tudó, kopasz marhák olyan büszkék magukra.
Amúgy a sokkoló vastag kabáton keresztül is működik, vagy bőrfelületre kell helyezni?
[Szerkesztve] -
(Kolombusz)
veterán
válasz
Viktor0610
üzenetére
Ezt egy tökös öklössel el lehet rendezni.

Amúgy sajnos vannak ilyen hülyék...
Sokkoló vásárlásán már én is gondolkoztam.
[Szerkesztve] -
(Kolombusz)
veterán
Nézzétek a pite2-t, alapmű.

-
(Kolombusz)
veterán
válasz
Winner_hun
üzenetére
Én 90kbájt/seccel töltök épp felfelé, mindenféle cfoscsoda nélkül és villámgyorsan tölt a ph igy is.
(1M/768) -
(Kolombusz)
veterán
Létezik valami nemzetközi etikai teszt féleség?
Van egy srác, egykor legjobb barátom volt, az eltére jár, de skizofrén lett, elvileg meggyógyult, másolom a beszélgetést, hátha tudtok segiteni:
Tamas üzenete:
Figyu mit jelentenek és honnan valók az alábbi mondatok?
Tamas üzenete:
:
Tamas üzenete:
Az igazgató bolond / director of your school is a mad man.
(Kolombusz) üzenete:
az iskolád igazgatója bolond
Tamas üzenete:
jelent valami mellékeset is?
(Kolombusz) üzenete:
nem hinném...
Tamas üzenete:
és az alábbi?
Tamas üzenete:
Apád orvos / your father is a doctor.
(Kolombusz) üzenete:
pont ezt
Tamas üzenete:
mást nem?
(Kolombusz) üzenete:
nem, mért jelentene?
Tamas üzenete:
nemzetközileg kellene valamit jelentenie, ami nem a mondat.
Tamas üzenete:
pl, azt hogy bolond vagy, nem jelenti?
(Kolombusz) üzenete:
jaaa, ilyen átvitt értelmekre gondolsz? hát, ezekben a közmondásokban, stb-ben nem vagyok otthon angolban
Tamas üzenete:
nem tudod valakitől megkérdezni?
Tamas üzenete:
Nem angol közm., hanem nemzetközi
(Kolombusz) üzenete:
kérdezd a ph-n adok egy linket
Tamas üzenete:
ott nem kérdezhetem
(Kolombusz) üzenete:
mert?
Tamas üzenete:
elvileg csak szóban mondja meg aki tudja
(Kolombusz) üzenete:
http://prohardver.hu/f.php?mod=40&id=47448
Tamas üzenete:
senki nem írhatja ki a netre.
(Kolombusz) üzenete:
ez hülyeség
Tamas üzenete:
valami etika trükkök ezek
Tamas üzenete:
elvileg van helyes válasz is.
Tamas üzenete:
mindegyikhez.
Tamas üzenete:
Etika trükkök, azért nem lehetnek a neten. Olyan, mint a roschardt teszt a pszichológusoknál.
Tamas üzenete:
meg még:
Tamas üzenete:
valld be, hogy a CIA-nak dolgozok / are you working for the CIA?
Tamas üzenete:
dolgozol.
(Kolombusz) üzenete:
ez gondolom, egy olyasmi lehet, ''hogy miért érdekel?''
Tamas üzenete:
van rá helyes válasz is.
Tamas üzenete:
nem
Tamas üzenete:
nyomni kell rá egy helyes választ.
Tamas üzenete:
feltesznek kb 10 kérdést.
Tamas üzenete:
mindegyikre tudni kell a helyes választ.
(Kolombusz) üzenete:
hol?
Tamas üzenete:
De nincs leírva sehol.
Tamas üzenete:
Nekem feltették 2 helyen is.
(Kolombusz) üzenete:
de hol?
Tamas üzenete:
Egy tanár is végigkérdezte mind a 10-et, meg egy angol csávó is, és nem ismerik egymást.
Tamas üzenete:
ELTE-n, Miskolcon.
Tamas üzenete:
mind2 helyen.
(Kolombusz) üzenete:
Tamas üzenete:
Egyet tudok csak:
Tamas üzenete:
Valld be, hogy ügynök vagy!
Tamas üzenete:
és erre igent kell válaszolni.
Tamas üzenete:
nem titkosügynököt értenek rajta, annyit tudok.
(Kolombusz) üzenete:
ennek utána fogok nézni
Tamas üzenete:
és azt sem tudom, hol keresem.
Légyszi ne nevessetek, mert lehet, hogy megint beteg a srác.
Szóval, ha létezik valami ilyesmi, akkor irjatok. -
(Kolombusz)
veterán
Az egész WinVistával tökéletsen elégedett lennék, ha zenehallgatásnál is meg tudnám szólaltatni az összes hangfalamat, valamit játékok alatt is mennének.
-
(Kolombusz)
veterán
Fasza ez a Vista, egyedül a hangkártyatámogatásával van gond, de ahogy látom ez másoknak is okoz fejfájást.

Drivert felraktam, 5.1 megy, de zenehallgatáskor csak 2 hangfal+mélynyomó szól és néha recseg a hang.
Azért jól összehozták ezt a creativeval, rákényszeritik az embert, hogy vegyen x-fit. Pfuj.
[Szerkesztve] -
(Kolombusz)
veterán
Na, Vista feltéve, most épp a driverekért keresgélek a neten.
A realtek hangkarihoz kéne driver, a vista nem ismeri fel alapból, a realtek oldalán lévő egyik mirror sem müködik.
-
(Kolombusz)
veterán
Na, még 1 dvd-t kiirok, legyalulom az ubuntut, aztán telepitem a Vistát.

-
(Kolombusz)
veterán
Thrawn kolléga te hogy kerültél Kenyába?

Aktív témák
- ÚJ Kis gamer/kis tervező PC: Lenovo ThinkCentre M70s G5 SFF: i5 14500, 16GB RAM, 512GB, nVidia T600
- ASUS ROG Strix XG32UCWG
- Nintendo Switch kontrollerek Nixy QRD Nexigo Oniverse joy con gripcon
- Segítség PC össze szerelés legjobb komponensek (ár-érték) összeállítása 0-ról is.
- -151 760 Ft KEDVEZMÉNY: ÚJ Lenovo ThinkCentre M70s G5 SFF:i5 14500, 16GB DDR5, 512GB, nVidia T1000
- Dell Latitude 5320 - 13,3" touch, i5-1145G7, 16GB RAM, SSD, EU bill., jó akku, számla, garancia
- Telefon felvásárlás!! Honor 400 Lite, Honor 400, Honor 400 Pro
- Samsung Galaxy S23 5G 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Akciós kisWorkstation! Dell Precision 3570 i7-1255U 4.7GHz / 32GB / 1000GB / Quadro T550 4GB FHD 15"
- Dell Latitude 5440 - i7-1365U, 32GB RAM, 1TB SSD, jó akku számla, garancia
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest

![;]](http://cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)