Hirdetés
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- sziku69: Szólánc.
- lkristóf: Prohardver fórum userscript – hogy lásd, mikor neked válaszoltak
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
- Meggyi001: Áram nélkül....méltóság nélkül.....
- Mr Dini: Mindent a StreamSharkról!
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- f(x)=exp(x): A laposföld elmebaj: Vissza a jövőbe!
Aktív témák
-
föccer
nagyúr
Én csak örülök neki, hogy minnél kevesebb ilyen nyavaját lehet kapni.
Gondolom nem csak Én hallottam arrol a kisérletről, hogy egy kihúzott fogat beletettek egy pohár koka kólába? 2 nap múlva a fog eltünt a pohárból. A kóla feloldotta...
szerk: arrol nem is beszélve, hogy a kóla (és általában a szén-dioxiddal dúsított) italok pH-ja 2-3 között van valahol. Ami azt jelenit, hogy amikor kólát, vagy szénsavas ásványvizet iszik az ember, akkor olyan, mintha tömény sajat inna....
[Szerkesztve] -
Boxiné:
Igazából nem tudom, mi lett volna, ha még menet közben köt belém. Tehát hosszabb ideje lett volna velem ''foglalkoznia''.
Az biztos, h. az ilyen helyzeteket szeretem szóban elintézni, igaz, nem förmedtem rá, ez tény. Szerintem ellöktem volna magamtól és/vagy visszaütöttem/-rúgtam volna. Viszont, mivel volt lehetőségem lelépni, így tettem.
ToBeY:
Nem hiszem...
Én egyszer nyertem egy rekesszel a Juventus rádió egyik játékán...
Finom volt!!! 
Aktív témák
- Ryzen 7 7800X3D +ASRock X870 PRO RS WIFI +32GB 6000MHz DDR5 kit! GAR/SZÁMLA (a Te nevedre kiállítva)
- iPhone 12 Pro max 512GB Független
- Clevo P750DM2-G - 9600K / RTX2070
- BONTATLAN Új Iphone 15 és 15 Plus 128-512GB 1év APPLE garancia gyári független Deák AZONNAL Átvehető
- ÚJ Bontatlan iPad Air 6 - 8 gen 11 és 13 Minden szín 1 év Apple Garancia Azonnal Átvehető DEÁK Térné
- Dell Latitude 7390 13,3" FHD IPS, i5-i7, 8-16GB RAM, SSD, jó akku, számla, 6 hó gar
- HIBÁTLAN iPhone 12 Pro Max 128GB Pacific Blue-1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4517, 100% Akksi
- AKCIÓ! Sony PlayStation 5 825GB digital játékkonzol garanciával hibátlan működéssel
- Lenovo X1 Carbon 13,3" - i5 7300U, 8GB RAM, SSD, jó akku - számla, 6 hó gar
- Dell Precision 5570! 4K Touch / i7-12800H / RTX A2000 / 32GB DDR5 / 512GB NVMe! BeszámítOK
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest

![;]](http://cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)