Hirdetés
- f(x)=exp(x): A laposföld elmebaj: Vissza a jövőbe!
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Gurulunk, WAZE?!
- lezso6: Nemzetközi újév visszaszámlátor alkoholistáknak
- Toomy: FOXPOST: régen jó volt, de már jobban jársz, ha elfelejted
- vrob: Próbálkozás 386 alaplap újraélesztésre
Aktív témák
-
djtoomi
addikt
Bocs Bash közben 3 ember regizett és megláttam hogy nem jelzi mint kredit és humbuk az egész és még csekket is küldött a rohadék.Rájöttem hogy hülyeség volt igy inkább megköszönöm hogy törölted a hsz.-emet.Köszike.Megmentettél attól hogy ha más véletlen regizett volna kapjak csekkett.Most beszivtam.Nehogy véletlen is regizzen bárki.Humbuk az egész!Na most leirtam és köszi hogy törölted mégegyszer.Remélem nem kapok érte semmilyen büntit de mégegyszer megköszönöm Neked hogy törölted Bash.
[Szerkesztve] -
djtoomi
addikt
Boldog névnapot minden kedves Gábornak!Hirtelen most csak ngabor2 jut eszembe PH!-ról úgyhogy neki is.

-
djtoomi
addikt
Gondolom azért csak meglehet tenni hisz saját bátyámtól kaptam.Amúgy meg elköltöözik tőlünk azért nem lehet,meg azért adta nekem mivel fél éve ölöm az agyát hogy adja nekem a nicket.
Amúgy nálam a hét eseménye: visszajött hétfőn régi ofőn és kedden már új osztályban kezdtem ami sokkal értelmesebb mint a régi.Igy mostmár az általam jobban szereett tantárgy(német)heti öt órában van a heti 5 helyett magyarul 7.A-ból 7.B-be mentem legalalább matek nem lessz 5 órában mert nem csipom.Aki nem érti: A matek tagozat B meg nyelv...Na nem utatok töbet senkit csak gondoltam leirom.
[Szerkesztve] -
djtoomi
addikt
Hali!
No ezennel átadom ezt a nickemet öcsémnek mert nekem mmost már nem sok időm van net elé kerülni ő meg kb egy hét múlva egész nap net előtt fog ülni csak elszállt a tápja.Ha érdekelne valakit ezentúl merida k.590 néven vagyok elérhető apum meg Bagman néven.
Utolsó mondat erről a nickemről meg még vagy egy hónapig nem is irok a másikról sem semmit:
Üdvözletem minden kedves Fórumlakónak és további jó PH!-zást! -
djtoomi
addikt
Na jó 8 mindenki én megyek fexem mert reggel 5kor indul a repülő,megyek sielni,többet nem leszek egy hétig!Ámen rátok!Ne csináljatok semmi bajt.Ha betelik OT kikaptok!

Üdv mindenkinek: djtoomi -
djtoomi
addikt
Winner_hun bácsi nem mindig hülyeséget mond.Néha értelmest is mond.

Szerk.:Új MSN cimem van mert eddig 600valahány partnerem volt ebből kb 200 online és vagy 10 perc mire betöltött.Ezentúl próbálok mindenkit felvenni aki eddig fel volt véve,illetve aki nem és fel akar venni: djtoomi@hotmail.com
[Szerkesztve] -
djtoomi
addikt
válasz
(Kolombusz)
üzenetére
Kár.

Winner_hun:Köszike!Már értem!
-
djtoomi
addikt
válasz
Winner_hun
üzenetére
Mi a rák az a cfosspeed?Mindenki ezt mondogatja de nem tom mi e hell ez.

-
djtoomi
addikt
Hahó!
Mi van kihaltunk emberek?Ennyire nem szokott OT lesüllyedni.C4mp3r lökjél már pár csak noriszost.El akarom menteni!
-
djtoomi
addikt
Kinek nincs sejtése-
Vagy csak elirás?Amúgy gonosz egy télapó ha a csokit is megeszi a gyerekek elől.Majd jól összefognk március 15-én és ellene is tüntetünk.Na jó nem fogok kimenni tüntetni amúgy is alpokban leszek fent a p*csába ahol még net sem lessz sajnos.Vagy szerencsére?Már vasárnaptól. 
-
djtoomi
addikt
Köszi!Igen igy gondoltam!
Felhivom haveromat mondom neki:
Szasz te nigger!
CS
Mondd má meg bammeg hogy van a reülőgép?
Köszöni szépen jól van.Mért?
DDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDD
Nem teljesen igy gondoltam.
Akko hogy?
Hogy mondjuk hogy repülőgép?
Repülőgép(C4mp3r is ezt mondta)
Mondom dögölj már meg nem b@szd fel az agym hogy van a repülőgép?
Elvan.Amúgy meg airplane.
B@zdmeg átmegyek és megverlek(egy utcával fölöttem lakik).
Szasz te nigger!
CS
Fájdalmas.Ennyire nem érthető amit irtam?
Amúgymeg holnapra kell suliba angol fogalmazásba.Igaz hogy németes vagyok de a csoportban én járok egyedül angol nyelvtanfolyamra.Mondjuk ha igy haladunk akkor még a végén átmegyek a 7.B-be...Basszus üsztályfőnököm megvert vagy 5ször órán,feljelentettük,haveromat is megdobta egy fél kilós kulcscsomóval,káromkodik órán szal mindenképpen mennie kéne a csába,azt eddig az osztály tökre ellene volt most meg nagyon a pártját fogják,most meg Fábián Tünde vagy hogy hivják(tök jó fej)kihallgat minket és ha ofő visszajön vagy a suliból pucolhatok vagy pedig át kell mennem 7.A-ból a 7.B-be.Már megoldás nem nagyon van.Mondjuk nem sok kedvem van átmenni.Bocs ez már totál OFF volt de kicsúszott. 
Szerk: OFF
C4mp3r:Erősen ajánlom hogyha el jutsz arra a szintre,keresd fel kezelőorvosod,gyógyszerészed,nőgyógyászod,meg mindnt hogy katasztrófa van.
[Szerkesztve] -
djtoomi
addikt
Csakis
De majd ha valaki letiltott én is őt

Na ámen mindekinek fél óra és leszek.Amúgy valaki csinált sceershotot az én adatlapomról mikor dőlt és szükre betűkkel volt ott a nevem utáni *-os felirat?Vagy volt egyáltalán Ban?Mert kicsit túl sokáig tartott horrorra akadva és már addiggra elmúlt mkikor benéztem
Üdv mindenkinek én most húzok egyet tekerni!
[Szerkesztve] -
djtoomi
addikt
válasz
Janoska26
üzenetére
Tesco-s virág.Ha megtudná hol vetted nem hogy házzaság hanem váló per lenne.
Én egyébként valami virágot vbettem neki ilyen cserepes hótszart(új barátnő,firss,egy hetes)de vagy 6k-ba került.Amit tegnap kaptam névnapomra pénz fele ráment.
De mivel bicycle-el voltam picit összerázódott és kilönyögött a viz és nedves lett a cucc.De vagy 40cm-es a feje.Jó nagy! 
-
djtoomi
addikt
Jó csütörtököt!
És a hölgyeknek meg buldog nőnapot!
[Szerkesztve] -
djtoomi
addikt
Valaki dobjon már meg egy tempBan-al.De csak éjjelre.Nehogy véletlen ban-ra nyomjon mert nem ébred fel holnap
Kipórbálnám milyen. 
Csak ne télapó jöjjön mert akkor IP BAN-t kapok a végén.Attól azért még félek.
[Szerkesztve] -
djtoomi
addikt
Na fogadjunk elsőre senki nem találja ki mi van ma.Izé holnap. :DDD Kotorásszatok nevem körül. :)
Szerk.: mi a rákért nem veszi be ha benyomom a :) ?Vagy melyiket veszi be: :DDD :((( :D :(( :( ;] :o :t :O :t :P :U :F :R
Szerk2.: mi van itt mért nem vesz be egyetlen egy hangulatjelet se? :((( :((( :((( Valaki csinálja má meg.Nincs smiley :O :O
[Szerkesztve]
Aktív témák
- Sanyo akkutöltő + 2 használható akku
- Telefon felvásárlás!! iPhone 14/iPhone 14 Plus/iPhone 14 Pro/iPhone 14 Pro Max
- Akció! ÚJ akku! Lenovo ThinkPad X1 Extreme Gen2 i7-9850H 16GB 512GB GTX1650 500nit UHD 1 év gar
- Keresünk iPhone 15/15 Plus/15 Pro/15 Pro Max
- 152 - Lenovo LOQ (15IRH8) - Intel Core i5-12450H, RTX 4060
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest

...etc.