Hirdetés
- sziku69: Szólánc.
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Parci: Milyen mosógépet vegyek?
- vrob: Próbálkozás 386 alaplap újraélesztésre
- ldave: New Game Blitz - 2025
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- bambano: Bambanő háza tája
Aktív témák
-
tildy
nagyúr
válasz
(Kolombusz)
üzenetére
Ingyen van, és a ''munkahelyem'' a szolgáltatóm
![;]](//cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)
wapozni, és smsezni kvázi ingyen tudok, ha már mobiltartalom fejlesztő vagyok, legalább ennyi lehessen
jahm és imádom a munkahelyem, már az se zavar, hogy diákmunkában vagyok ott. Életem legjobb döntése volt![[kép] [kép]](http://web.pr.hu/tothmihaly/yahoo.gif)
[Szerkesztve] -
tildy
nagyúr
Azt a mindenit iszonyat jó ez az opera mini. Mobilról írok és nagyon jól használható
-
tildy
nagyúr
válasz
Retro11
üzenetére
Szinte csakis Auchan. Bevált , megbízható. A pogijuk pedig a világ legkeményebb drogja: súlyosan addiktá tesz!
---------------------------------------------------------------
mifelénk a roma szót nem használják, sosem, max arra ha feltűnési viszketegsége van valakinek. Hiába no, vidéki emberek nem a viselkedésre mondják, hogy cigány...
[Szerkesztve] -
tildy
nagyúr
Húzódott-halasztódott: Lassan egy éve kinn van tiv83 , te meg itthon. Én erre értettem.
Remélem nem értetted félre a gondolataim, tényleg csak annyi volt, hogy valahogy éreztem , hogy fog még elétek akadály gördülni... Ennek egyik tényezője , mint írtam, az idő volt. A másik, az , hogy bár csak hallomásból, de ismerem a konzulátust. Egyetlen amiben bíztam, az az , hogy úgyis kitartotok. És ez meg is van
-
tildy
nagyúr
Huginak volt ilyen kisbicaj, de az 2 kerekű volt + 2 pótkerékkel, igaz az egész bicaj akkor volt mint kb egy kicsit megnőtt tricikli.
----------------------------------------------------------
tbs: Szerintünk sehogy. Sem dom0-ba sem domU-ba, mivel a Xen az nem gyári kernel, a vmware meg a gyári kernelhez akar modulokat fordítani.
[Szerkesztve] -
tildy
nagyúr
válasz
Csapi007
üzenetére
Hát akkor nem tudom, a feketelyuk mellett volt még egy csúszda, aminek szintén kamikaze volt a neve.
A jegy drága? Mihez képest? Linkeljek pár ''élményfürdőt''?
[link]
[link]
[link]
Főleg a debrecenit nézd meg, brutális
2000 ft/2 óra, tisztára mint Bad Homburgban, de az legalább németországi , ottani fizetésekhez méretezve...->>> [link]
Egyébként ez utóbbi iszonyat jó hely, mondjuk magyar embernek fura meztelenül szaunázni![;]](//cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)
-
tildy
nagyúr
válasz
Csapi007
üzenetére
Nem, a kinti rész még nincs ilyenkor megnyitva. Kivéve a két kinti élménymedencét, a termálvizest a kamikaze (?) aljánál, illetve a másikat , amelyekben ilyen fémkarikák vannak.
Tényleg csak ajánlani tudom mindenkinek, 2250 Ft egy teljes napos, élményfürdős+gyógyfürdős jegyért nagyon nagyon megéri.
A feketelyuk viszont isteni volt![;]](//cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)
Tényleg csak szuperlatívuszokban tudok a helyről beszélni, az alkalmazottak is nagyon kedvesek. -
tildy
nagyúr
válasz
parandroid
üzenetére
-
tildy
nagyúr
Na veszprémbe megérkeztem... Hát nem volt egyszerű, idáig eljutotam jól, de itt megtalálni az egyetemi kolit

Most pedig reszkess Zala megye. -
tildy
nagyúr
Senki nem vegyen ilyet!
![[kép] [kép]](http://image.arukereso.hu/mid/4913998.jpg)
Egy alapvetően finom terméket nem értem hogy lehet így elb@szni. A héten vettem, gondoltam ma ebédre sütök belőle. De ezt az igénytelen kaját! Basszus a zsíros bőre ott volt a panír alatt.
Hihetetlen hogy egy jónevű cég ilyen igénytelen módon dob piacra egy terméket....
Pfuj, pfuj és pfúj.
ÁÁÁ, most is rossz még ha csak rá is gondolok, persze a zacsin sehol nem tüntették fel, hogy bőröstül van panírozva. Ha ezt tudom, meg sem veszem. -
-
tildy
nagyúr
válasz
Racecam
üzenetére
Nőnapra kaptam, munkatársaktól, nagyon meg is leptek vele
Nem számítottam rá. Épp ültem le programozni, erre ott sompolyognak a hátam mögött. Mondjuk ezzel le is volt rendezve a téma, és nem egész nap arról ment a szöveg, hogy buldog nőnapot
És igen a Jácint jó illatú, sőt azt is kitalálták , hogy a cserepes növényeket szeretem
Egyébként baromi fura dolog egy szem nőnek lenni 10-12 pasi között. Eddig ahol dolgoztam -még infós területen is -mindig volt egy másik ''elvetemült '' csaj is, msot viszont egyedül vagyok.
[Szerkesztve] -
tildy
nagyúr
válasz
Viktor0610
üzenetére
Mit pingettéla wigwammel?
[link] -
tildy
nagyúr
válasz
Viktor0610
üzenetére
hm? Wigwam nem jó? [link]
-
tildy
nagyúr
Janoska: engem ugyan nem zavarna ha nem lenne említés se róla ... (Topiccímben is elég , már az is egy jóleső gesztus, nem kell túljátszania szerepet... Mindenkinek. Csak mert kötelességnek érzik néhányan, hogy jaj nehogy kimaradjanak... )
Ha elfeledik akkor sincs semmi baj . Tudni kell helyesen kezelni a dolgot.
Hasonló véleménnyel vagyok a valentinnapról is...
[Szerkesztve] -
tildy
nagyúr
válasz
ngabor2
üzenetére
Nem gyógyul meg.
Version
9.10
Build
521
Platform
Linux
System
i686, 2.6.17-10-generic
Qt library
3.3.6
Java
Java Runtime Environment installed
Browser identification
Opera/9.10 (X11; Linux i686; U; en)
Racecam: Egy még oké, kettő még oké, három még elmegy,talán még négy is de több mint négy már nyálas, feltünési viszketegség, blabla bla a kívánt rész törlendő.
[Szerkesztve] -
tildy
nagyúr
Csak legyen már vége ennek a napnak....
-
tildy
nagyúr
-
tildy
nagyúr
válasz
Winner_hun
üzenetére
Igen, visszaadják.
-
tildy
nagyúr
válasz
Winner_hun
üzenetére
Nem. Csak számlaszám.
-
tildy
nagyúr
Hm, nekem oylan fura, hogy már két hete az új helyemen vagyok

Természetesen határozottan jó
A konyhásnénik a kaját melegíteneken kívűl minden megvan. Laptop is van mobil is (igaz tesztelésre) , szóval hawaii életem van. Lassan már nem is emlékszem rá , hogy 3 hete még helpdeskeznem kellett
MEnnyivel jobb, istenem. -
tildy
nagyúr
válasz
VladimirR
üzenetére
Fene tudja, lehet megszűnt , egy helyen ezt találtam:
''Egész pontosan úgy van a történet, ha három napon belül meghibásodik a terméket, akkor az eladó dönti el, hogy kicseréli-e, vagy visszaadja-e a lóvét.''
Mindenesetre hipermarketeknél általában szokás 3 napon belül visszavenni, ha gond van vele.
Ezt találtam még:
151/2003. (IX. 22.) Korm. rendelet
az egyes tartós fogyasztási cikkekre vonatkozó kötelező jótállásról
7. § Ha a fogyasztó a fogyasztási cikk meghibásodása miatt a vásárlástól (üzembe helyezéstől) számított három munkanapon belül érvényesít csereigényt, a forgalmazó nem hivatkozhat a Ptk. 306. §-a (1) bekezdésének a) pontja értelmében aránytalan többletköltségre, hanem köteles a fogyasztási cikket kicserélni, feltéve, hogy a meghibásodás a rendeltetésszerű használatot akadályozza.
[Szerkesztve] -
tildy
nagyúr
válasz
parandroid
üzenetére
A francokat. Gta sanandreas is jól fut rajta, meg én is a kis princemmel... Na jó, láttam már jobbat is.
-
tildy
nagyúr
Mi a manó van rákosborzasztó felé? Vagy 6 tűzoltó kocist láttam a keresztúri úton menni. Meg még előbb is ment vallami szirénás...
Bakker!
Innét 300-500 méterre az egisben volt robbanás!!
[Szerkesztve] -
tildy
nagyúr
Hol találoma morgolódós topikot?! Majd szétvet az ideg.
-
tildy
nagyúr
válasz
Motion_Blur
üzenetére
Csak jobban kinn van a melle. Ami nem is biztos hogy szilikon.
Aktív témák
- Retro Lenovo ThinkPad laptop csomag (T400, T61, X61s) - 3 db egyben
- 15.gen! Intel Core Ultra 5 245KF +16-32GB DDR5 RAM +hűtött VRM-es B860 lap! GAR/SZÁMLA (Te nevedre)!
- -70% FULLOS Lenovo ThinkPad T14: Ryzen 7 4750U 8mag, 32GB, 512GB, 14" FHD, vil.HU bill,IR,ujj.olv
- Ryzen 7 7700X +hűtött VRM-es B650M lap +16-32GB DDR5 RAM! GAR/SZÁMLA (a Te nevedre kiállítva)!
- 100/100% 500GB SSHD, 500GB HDD - több db - 2,5"
- KÜLÖNLEGES RITKASÁG! VADIÚJ Microsoft Surface Pro 12 12" Snapdragon X Plus 16GB 512GB LEVENDULA 686g
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 7500F 16/32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- Dell Latitude 5400 14" FHD IPS, i5 8365U, 8-16GB RAM, SSD, jó akku, számla, 6 hó gar
- Apple iPhone 13 Pro 1TB,Újszerű,Dobozával,12 hónap garanciával
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte H610M i5 12400F 16GB DDR4 1TB SSD RTX 4070 12GB Zalman S2 TG GIGABYTE 750W
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Nagyon frankó hely, remélem maradhatok huzamosabb távon is. A fősulit mondjuk lehet lemondom
![;]](http://cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)

2000 ft/2 óra, tisztára mint Bad Homburgban, de az legalább németországi , ottani fizetésekhez méretezve...->>>
![[kép] [kép]](http://www.zalakaros.org/elm102.jpg)

De ugye tudod, hogy nema kulcsokra vagyok kíváncsi?

Nem számítottam rá. Épp ültem le programozni, erre ott sompolyognak a hátam mögött. Mondjuk ezzel le is volt rendezve a téma, és nem egész nap arról ment a szöveg, hogy buldog nőnapot