Hirdetés
- f(x)=exp(x): A laposföld elmebaj: Vissza a jövőbe!
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- sziku69: Szólánc.
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Klaus Duran: Minden drágul. Vajon a fizetések 2026-ban követi minimálisan?
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
- lezso6: Nemzetközi újév visszaszámlátor alkoholistáknak
Aktív témák
-
ngabor2
nagyúr
válasz
Viktor0610
üzenetére
ja, letöltöm, aztán kiírom dvd-re...
[link] nesze nektek letölthető szabadságvesztés
-
-
csapos2
addikt
válasz
Viktor0610
üzenetére
Néha én sem tudom ki kivel van.

Hogyhogy hogy?
[Szerkesztve] -
-
troland26
őstag
válasz
Viktor0610
üzenetére
sztem virág letépésért nem adnak letöltendő büntit max felfüggesztettet , emberélet kioltásakor pedig minden esetben letöltendő a büntetés sztem még akkor is ha gondatlanságból elkövetettről van szó (persze lehet hogy nem jól mondom)

-
ngabor2
nagyúr
[link] a cím megérdemelne egy 18-as karikát

télapó: he? -
bobsys
veterán
lehet már nagyon este van, de tudna nekem ajánlani nekem valaki egy proxy-t ?
kövezzetek meg, win alá kellene, grafikus konfig felülettel és ne zabálja meg a gép összes erőforrását -
Csak egy gondolat...
Nem egészen értem, h. lehet pár szál (védett) virág letépéséért ''akár'' 3 év börtönt is kiszabni, mikor az állítkínzás sincs jobban (semennyire
) szankcionálva... Sőt, továbbmegyek: az emberélet kioltását sem ''jutalmazzák'' sokkal nagyonn szabadságvesztéssel... 
-
tiv83us
veterán
What?
-
Racecam
nagyúr
hogy?
-
VoDaFoNe
aktív tag
Sziasztok!
Segítség! Halálfejekre lenne szükségem... kérlek segítsetek mert nagyon fontos! Nem animált! -
Csapi007
veterán
Ki milyen banánt szeret?
''Zöldet'' vagy sárgát? -
-
ngabor2
nagyúr
válasz
djtoomi
üzenetére
megkinállak egy üres doboz sörrel.
ezt a paradoxont kifejtenéd? olyan dobozos sör, aminek nincs doboza, csak a sör? akkor mi tartja össze? mert azt nem jelentheti, hogy öres sörösdoboz, mert az nem úgy kell írni. üres doboz sör... kettős falú sörösdoboz, benne a sör? erre már tényleg inni kell egy dobozos sört. nem fadobozost, mert az ács nem jómunkásember, nem csinálta meg.
meg amúgy is, hol sértettem én meg a személyidnek a jogait? ráadásul egy laminált papírnak milyen jogai vannak?
-
djtoomi
addikt
Na fogadjunk elsőre senki nem találja ki mi van ma.Izé holnap. :DDD Kotorásszatok nevem körül. :)
Szerk.: mi a rákért nem veszi be ha benyomom a :) ?Vagy melyiket veszi be: :DDD :((( :D :(( :( ;] :o :t :O :t :P :U :F :R
Szerk2.: mi van itt mért nem vesz be egyetlen egy hangulatjelet se? :((( :((( :((( Valaki csinálja má meg.Nincs smiley :O :O
[Szerkesztve] -
Csapi007
veterán
Kösz.
-
Csapi007
veterán
Hello
Hány kilóméterre van Los Angelestől San Fransisco? -
BlacKSouL
addikt
Pesti ortopéd klinika elküldött, hogy majd a műtétig menjek el házidokihoz, kérjek laborbeutalót, különös tekintettel a véralvadási szint mérésére. Házidoki mondta, hogy a nógrádi megyeszékhelyen, Starjánban a megyei kórház laborja nem végez véralvadás vizsgálatot, helyette mást szoktak?

Laboreredmény végén megjegyzés: Prothrombynra, APTI-re ismétlést kérnek...Én már tuti nem fogok elb@szni megint egy hajnalt erre, és csütörtökön kérik az eredményt majd Pesten. Véralvadás vizsgálat nélkül nemigen vágnak rajtam egy karcolást sem. Szóval királyság, de legalább fizetek mindenhol mint a kisangyal.
mod: Ja, a prothrombyn a májban termelődő alvadást elősegítő fehérje, az APTI pedig a prothrombyn thromboplastynná válási sebessége, vagyis az alvadási sebesség kb.
[Szerkesztve] -
Megint nem jut eszembe semmi vicces, ráadásul, a fél délutánomat a retyón töltöm, mert valami nemtom mi a rossebet ettem
.Annyi a tuti benne, hogy addig sem kell melóznom
Majd huzatok ki 1 hálózati végpontot az árnyékszékhez 
[Szerkesztve] -
Hol lehet olyan ''buborékos''
borítékot venni, amiben aggodalom nélkül tudok CD-t vagy DVD-t postára adni? -
C4mp3r
addikt
Én beteg vagyok, úgyhogy egész nap itthon pusztulok.
Egy hét siesta már kijárt. 
-
tildy
nagyúr
válasz
Winner_hun
üzenetére
Igen, visszaadják.
-
tbs
addikt
Iam!!! Este leszek, meló van. Priv., ha fontos.
-
VladimirR
nagyúr
boldog keddet mindenkinek
-
athomi
veterán
pihenni nem szoktatok?...az alvást már kérdezni sem merem

és egy kérdés, amely aprócska agyamban most felmerült: egy off topikba, hogy lehet off? -
Lord Zero
addikt
válasz
Viktor0610
üzenetére
két nap pihenő után ilyennel kínálsz?
bahh...
fejem rendbetétele kihívás.. pálinka nincs, tömve vagyok gyulladáscsökketőkkel.. ugye erre tuti jó a sörunikum, ugye? (bár ezt már csak megerősítésképpen szeretném hallani :) ) -
Thrawn
félisten
válasz
Viktor0610
üzenetére
Ring?

Amúgy kösz
Nem volt kivételezés
[Szerkesztve] -
-
Lord Zero
addikt
tudom, h senkit nem érdekel, de mondom
inflenzával küzdök, face to face (erdeya, mint olvastam, ascendens pályán áll, jó neki)
nincs save game és load, csak kibaszott majd' 40 fokos lázak meg a hozzájuk tartozó csúszómászó álmok, fúj.. switch weapon sem vált be.. alternate fire sem.. eddig
ma hosszabban is megismerkedhettem (pontosabban: re-ismerkedhettem) a függőleges helyzetben való léthez.. azért azok a majmok tudtak vmit, baszki
kalapkúra-pótlás esete (eleddig nem vala) épp fennforog
fáj a fejem, de nem érdekel
azok az áldott -OH csoportok.... -
-
NoLF
veterán
válasz
Viktor0610
üzenetére
elvan a gyermek, ha játszik

-
C4mp3r
addikt
válasz
Viktor0610
üzenetére
De még el sem kezdődött a vita.
Azért legalább a feléig várhattál volna. ![;]](//cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)
Loretto: Bugot? Milyet?
[Szerkesztve] -
-
C4mp3r
addikt
Látta valaki Thrawn kollégát? Előbb még itt volt, de eltűnt.
![;]](//cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)
-
Dictator^
veterán
beatboxosoknak ajánlott link.
előadás más formában
[link] -
BlacKSouL
addikt
Hogyan működnek a Pusztítóban a tengeri kagylók?

Na jóccakát, holnap bekk..
Aktív témák
- Prémium PC házak akár 20-40% kedvezménnyel eladók garanciával, számlával! Upd. 12.30
- GYÖNYÖRŰ iPhone 12 Mini 128GB Blue-1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3852
- Lenovo magyar laptop billentyűzetre van szükséged? Akármelyik verzióban segítünk!
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy A14/Samsung Galaxy A34/Samsung Galaxy A54
- LG 27US550-W - 27" IPS / 3840x2160 4K / 60Hz 5ms / HDR10 / Forgatható / sRGB 99%
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest

![;]](http://cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)
vs.
)
![[kép] [kép]](http://www.szivkuldi.hu/kepeslap/images/bizarr/halalfej.jpg)

is

![[kép] [kép]](http://www.grillazstorta.hu/grillazs/szamitogep.jpg)