Hirdetés
- Sapphi: StremHU | Source – Self-hostolható Stremio addon magyar trackerekhez
- Parci: Milyen mosógépet vegyek?
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- f(x)=exp(x): A laposföld elmebaj: Vissza a jövőbe!
- vrob: Próbálkozás 386 alaplap újraélesztésre
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- eBay-es kütyük kis pénzért
- sziku69: Szólánc.
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Pajac: Windows XP még mindig letölthető
Aktív témák
-
ngabor2
nagyúr
válasz
EQMontoya
üzenetére
nem véletlenül nincs tévém...
azt mondja pár hete jóanyám: most az xy áruházban akciósan lehet tévét venni. kérdezem: minek?
ha jön valaki hozzád, akkor lehessen nézni...
könyörgöm, ha jön valaki hozzám (nem jellemző), akkor nem a tévét fogjuk nézni. nincs, és egy darabig nem is lesz tévém. tévékártyám is csak eladásra. -
Integra
titán
válasz
parandroid
üzenetére
kíváncsi voltam
gondoltam, ha már fikázok, akkor legyen is mögötte valami tapasztalat
mindegy, eset van alias végre újra
[Szerkesztve] -
Integra
titán
ez a sváby játék mekkora egy dögunalom trágya pontpontpont...
-
ngabor2
nagyúr
válasz
parandroid
üzenetére
mifelénk épp a tg ropi nem elég sós. pedig régebben az volt. sőt, a kisperec se sós, pedig sokáig azért vettem, mert sósabb volt, mint a ropi. szomorú, hogy így leromlott a minőség

-
(Kolombusz)
veterán
Na, most már a chellosok is örülhetnek, megkapták a sávszél emelést.
Nekem marad a jó kis wireless 1M-es csomag, korlátlan adatforgalommal.
Ami vigasztal, az az, hogy feltöltésben a csúcs adsl-eket is lenyomom.
![[kép] [kép]](http://www.speedtest.net/result/79385547.png)
Éjjel, ha nem terhelt a hálózat simán tölt 100kbájt/seccel felfelé, ez nappali kép, ilyenkor lassabb picit.
[Szerkesztve] -
ngabor2
nagyúr
próbáltátok már a nutellát ropival? sörözés közben jött az ötlet. nem rossz
esmein nyomdokaiba lépek 
-
Gh0sT
addikt
Gyors kérdés:TFT-t kalibráltatni merre érdemes Pesten? Egyáltalán érdemes?
-
VladimirR
nagyúr
felreertetted - en tudom nagyon jol, hogy miert irtad be a kerdest, mitobb, magam is csipkelodtem, piszkalodtam
meg a nyaron alakitott egy nagyot foccer forumtars, mikoris elindult megkeresni egy csapat idegent az orszag egy szamara ismeretlen reszeben.....lemerult mobiltelefonnal -
Speed®
titán
JeNő, poén volt, ennyire nem jött le
Puszika.. 
#157 VladimirR
pedig tiszteltelek..vicceskedő iróniámat csak én vélem felfedezni az általad megválaszolt hsz.ben ezekszerint
Kifejtem: azért írtam amit, hogy csipkelődjek-viccelődjek, mivel föccer száma is ott szerepel az adatlapján...benyaltad ![;]](//cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)
-
C4mp3r
addikt
Holnap lesz a szóbelim.
Aztán drukkolni ám. 
Aki nem drukkol azt megtalálom és kiherélem.![;]](//cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)
-
csapos2
addikt
Üdv mindenkinek!
Tanácsot szeretnék kérni, ha a fénymásolókról kellene egy 20 oldalas szakdolgozatot írnotok, hogyan kezdetétek hozzá? Van ezekről valami ismertető, leírás, vagy bármi?
Bocs a hülye kérdésért, de meg kell tennem, amit a haza megkövetel.
Előre is köszönöm. -
PazsitZ
addikt
Csak érdeklődés szintjén, mivel régóta nem reagáltak modik a topicban, szoktátok nézegetni néha? [link]
Csak, mert pl. én most akartam beírni ollie problémáját. De látom ő már ezt hó elején megtette, de semmi reakció avagy változás.
-
föccer
nagyúr
Üdv.
Westlake [link] elérhetőségét meg tudná nekem adni valaki? E-mail helyett jó lene egy aktuális telószám. Lenne egy alaplaphibás noti, amit meg szeretnék nézetni vele. Úgy olvastam, hogy angyából ért a notikhoz =)
Vagy tudtok ajánlani valami korrekt noti szervizest? Ha jól tuom egy Fujitsu-Siemens notiról van szó, de hogy pontosan milyen
-
VladimirR
nagyúr
válasz
parandroid
üzenetére
upsz, az en voltam
keveset aludtam es zh-m is volt mar, ennyit nezzetek el nekem -
BlacKSouL
addikt
Ki használ közületek NoFrost, és ki automata leolvasztásos hűtőt?
Ki melyiket miért látja jobbnak? -
Integra
titán
-
válasz
parandroid
üzenetére
''why did you fucked my washing machine?'' - Valóban... Ilyen nincs az angolban.

Hsz.-levonás: Igen, valóban ideje volna a foganatosításnak. -
parandroid
félisten
válasz
VladimirR
üzenetére
''...melyben a mosogep meghibasodasanak titokzatos korulmenyeirol enekel az eloadomuvesz (''why did you fucked my washing machine?'')''
Újfent megalapozva azt a nézetemet, miszerint notórius iskolakerülő lehetett az illető, de legalábis az angol nyelvtan órákat biztosan ellógta.
Viktor: Ha jól emlékszem, be is ígértünk néhány hozzászólásnyi levonást hasonló esetekre. Ideje lenne foganatosítani ezt a lépést, nem?
p -
bnss
veterán
válasz
(Kolombusz)
üzenetére
Azért nem semmi a mai világban, hogy valaki akármilyen szoftverért ilyen borsos árat kifizessen, ez dicséret!

Janoska26: lefagyott a futárral - ez jó!
[Szerkesztve] -
Winner_hun
félisten
11 óra alvás, rég aludtam ilyen jót, kb ki vagyok aludva. De jó hogy szerdától délután van suli.
[Szerkesztve] -
-
VladimirR
nagyúr
válasz
parandroid
üzenetére
az alairasom egy dalszoveg reszlete, s igy, mint idezet, asszem leghelyesebb ugy leirni, ahogy hallottam, hallani veltem (gondolom azert van oly' csunyan elharapva az s, hogy jobban kijojjon a rim a ''skirt''-re)
egyebkent eleinte gondolkodtam, hogy a ''gonna''-t sem irom ki, mert hallasra inkabb ''gone''
a zenet (egy hoszabb minimal mix keretein belul) egyebkent be is linkeltem mar korabban, de csak itt, csak most, csak neked ujbol beszurom a linket => Bovebben: [link]
az emlitett zene a mix legvegen van, de a felenel egy masik nagy kedvencem is megtalalhato, melyben a mosogep meghibasodasanak titokzatos korulmenyeirol enekel az eloadomuvesz (''why did you fucked my washing machine?'') -
ladybug
őstag
Ahogy elnézem ez az OFF TOPIC is jó játszótér az unatkozóknak a hsz gyűjtésre. Ahh, csak #133. az enyém.

-
Vérboci
addikt
válasz
parandroid
üzenetére
Hidd el, szívesen adnék neked egy stájgert, de nincs már olyan régen...
Tavaly szeptemberben kiutáltuk az utolsó pótalkatrészeket is belőle. Mai nyelven mondva, megszűnt a steiger traktorok terméktámogatása
De ha ragaszkodsz a magyar know-how-hoz, akkor vegyél mondjuk Claas xeriont. [link]
Vagy az egyik személyes kedvencem, az ausztrálok ''elefántja'', a Vredo VT3936 [link] -
troland26
őstag
(#117) öööö esetleg valaki?
beérném egy NINCS-el is -
BlacKSouL
addikt
Jó étvágyat nekem az ebéd-reggelihez!
Á pícsábá, 1 másodperc..
[Szerkesztve] -
Pompi
nagyúr
válasz
(Kolombusz)
üzenetére
Ahhh... én a Vista kuponos verziót ügyezem több, mint egy hónapja, most jutottunk el oda, hogy 4-6 hét múlva meg is kapom elvileg. Persze a pénz már el lett utalva úgy 3 hete.
Amúgy jókis sztori lehet megírom a logoutra, úgysem publikáltam még
-
válasz
(Kolombusz)
üzenetére
Szerintem így jártál jól, valószínű már útközben lefagyott a futárral a Vista

[Szerkesztve] -
bnss
veterán
válasz
(Kolombusz)
üzenetére
Előre fizettél? Szvsz csak akkor gáz, vagy tévedek?

-
(Kolombusz)
veterán
Hülye futárok-hülye futárok - hülye futárok.
Elkevertek egy több százezres csomagot, amiben benne volt a Vista Home Premiumom.
-
parandroid
félisten
És akkor a traktorgyár igazgatója személyesen fog rám megharagudni? Juj, de izgi.

Egyébként meg mi bajod a traktorgyárral. Az tök jó dolog. Gyerekkoromban mindig Rába Steigert akartam vezetni. Ötévesen egy egész gyárra való Rába Steigerért odaadtam volna a tízóraimat, az ebédemet, de még az uzsonnámat is, megfejelve az ajánlatot a két legkedvencebb matchboxommal.
p -
troland26
őstag
kérdés
van olyan progi amivel faxot tudok küldeni? cable netem van
-
Vérboci
addikt
válasz
parandroid
üzenetére
Jól van... megmondalak az elnök-vezérigazgató úrnak, hogy letraktorgyáraztál minket.
-
Pompi
nagyúr
válasz
parandroid
üzenetére
Páran már megjegyezték ezt. A válasz az, hogy ez egy idézet.
-
PazsitZ
addikt
válasz
Viktor0610
üzenetére
Gondolom azér nem javítja, mert pontosan akar idézni.
-
válasz
parandroid
üzenetére
Nem, nem emlékszem ilyesmire.

(Lehet, nem is az igazi VladimirR-rel beszéltem?
) -
parandroid
félisten
válasz
Viktor0610
üzenetére
Meg gondolom hozzátette, hogy ha nem tetszik, akkor kapd be, ugye?
![;]](//cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)
p -
válasz
parandroid
üzenetére
Már én is szóltam neki egy másaik hibával kapcsolatban (we gonna közé egy are), de azt írta, h. ez így van jól.

-
Dictator^
veterán
jó reggelt..
plusz jó reggelt az én is kis ostya rudacskáimnak (gay-ek nehogy félreértés nem a ***ról beszélek) akik kakaós ízű töltetekkel vannak megtöltve és rohadt finamak. -
Vérboci
addikt
válasz
parandroid
üzenetére
Köszi, megjött

...és nem is traktorgyárban dolgozom
-
marsu
veterán
Sziasztok!
OFF Topik-ban szilveszterkor volt téma a földrengés. A rengéssel kapcsolatban volt egy hozzászólás, amiben volt egy link, ahol online lehetett nézni, valami vonalkákat a szeizmikus rengéseket élőben ... Aki itt volt, talán emléxik ...
Nem találom a linket ...
Meg van valakinek? -
Vérboci
addikt
válasz
parandroid
üzenetére
Lökve

Aktív témák
- Sony TA-F830ES erősítő + Sony ST-S730ES rádió tuner
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone i5 12400F 16/32/64GB RAM RTX 5050 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- magyar billentyűzet - 162 - 163 - Lenovo LOQ (15ARP9) - AMD Ryzen 7 7435HS, RTX 4060
- Okosóra felvásárlás!! Samsung Galaxy Watch 5 Pro, Samsung Galaxy Watch 6 Classic
- Samsung Galaxy S20 FE 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest

![;]](http://cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)

Mostanában én sem vettem, nem gondoltam volna, hogy képesek és elrontják.

Puszika..
Kifejtem: azért írtam amit, hogy csipkelődjek-viccelődjek, mivel

Aztán drukkolni ám.
Tudja vki
)