- Fórumok
- Egyéb
- OFF TOPIC 38
- (téma lezárva)
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Nyuszit otthonra, kedvencnek!
- Archttila: SMART tesztelés automatizálva: smartctl poller script Zsh-ban, RPi-re
- MasterDeeJay: Low budget (50.000 forint) light gémer gép összerakása
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Geri Bátyó: Agglegénykonyha 15 – Néhány tavaszias recept
- sziku69: Szólánc.
- V.Milán: Kezeket fel kollégák
-
1700 - 1601
4994 - 4001 4000 - 3901 3900 - 3801 3800 - 3701 3700 - 3601 3600 - 3501 3500 - 3401 3400 - 3301 3300 - 3201 3200 - 3101 3100 - 3001 3000 - 2901 2900 - 2801 2800 - 2701 2700 - 2601 2600 - 2501 2500 - 2401 2400 - 2301 2300 - 2201 2200 - 2101 2100 - 2001 2000 - 1901 1900 - 1801 1800 - 1701 1700 - 1601 1600 - 1501 1500 - 1401 1400 - 1301 1300 - 1201 1200 - 1101 1100 - 1001 1000 - 901 900 - 801 800 - 701 700 - 601 600 - 501 500 - 401 400 - 301 300 - 201 200 - 101 100 - 1
-
Fórumok
LOGOUT - lépj ki, lépj be!
LOGOUT reakciók Monologoszféra FototrendGAMEPOD - játék fórumok
PC játékok Konzol játékok MobiljátékokPROHARDVER! - hardver fórumok
Notebookok TV & Audió Digitális fényképezés Alaplapok, chipsetek, memóriák Processzorok, tuning Hűtés, házak, tápok, modding Videokártyák Monitorok Adattárolás Multimédia, életmód, 3D nyomtatás Tabletek, E-bookok Nyomtatók, szkennerek PC, mini PC, barebone, szerver Beviteli eszközök Egyéb hardverek PROHARDVER! BlogokMobilarena - mobil fórumok
Okostelefonok Mobiltelefonok Okosórák Autó+mobil Üzlet és Szolgáltatások Mobilalkalmazások Tartozékok, egyebek Mobilarena blogokIT café - infotech fórumok
Infotech Hálózat, szolgáltatók OS, alkalmazások SzoftverfejlesztésFÁRADT GŐZ - közösségi tér szinte bármiről
Tudomány, oktatás Sport, életmód, utazás, egészség Kultúra, művészet, média Gazdaság, jog Technika, hobbi, otthon Társadalom, közélet Egyéb Lokál PROHARDVER! interaktív
Aktív témák
-
EQMontoya
veterán
engem is felvett msn partnergyűjtés címszóval
heh, dejó, h nincs kinn a cimem
![;]](//cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)
-
Winner_hun
félisten
-
Winner_hun
félisten
-
csapos2
addikt
na most mondd meg. és ez majdnem minden nap feljön a labounkba. hogy miért, azt nem mondom el. ha nincs szerencsénk, akkor ő elmondja. ja a földszinti irodában van a kataiv nevezetű, szintén nemrég regelt felhasználóval... de ő legalább normális. az 1. emeleti laborban egy helyen dolgozok a zenebohoc nevezetű öregemberrel, ő meg alig szokott hozzászólni. úgyhogy eléggé sikerült ph-sokkal terhelnem a környezetemet
de csak ez az egy az, aki alapból defektes.
katica: még nem volt itt a postod, mikor elkezdtem írni. de mint látható... körül vagyok véve ''barátokkal''
Perverzek ezek a vegyészek.

Janoska: Meddig is dolgozol 22:00-ig? Ugye hétvégén nem dolgozol?
-
Dictator^
veterán
Kitalálhatom? MSN címét kérted

ezt mire alapoztad?

-
C4mp3r
addikt
Melyik kezdőoldalra gondolsz?
Az oldaladon a kezdőlap.
-
Winner_hun
félisten
-
Winner_hun
félisten
-
EQMontoya
veterán
-
C4mp3r
addikt
-
ngabor2
nagyúr
most őszintén... te fel tudod tételezni, hogy VladimirR valamit elszúr???

a hg-k között akad néhány, akinek meglehetősen kevés hsz-a van. a fórumon aktívakat most nincs hangulatom összeszámolni. -
Janoska26
addikt
-
djtoomi
addikt
-
C4mp3r
addikt
Én így mosz hirtelen 17-et számoltam össze. Moderátor asszem 36-van. Viszont keopsz írta az üdvözlő hsz.-t.
MOD:10-et tévdtem.
[Szerkesztve] -
djtoomi
addikt
-
ngabor2
nagyúr
-
vágányzár
tag
korábban linkelte.
j: nem írom.
zsolti: tudom, hogy nehéz... de olvasd el a kinyomtatott alapelveket. sokmindenre fény derül. a szmájli (smiley) pedig pl. ez:
de ne vidd túlzásba a használatát. majd hétfőn mutatok pár érdekes dolgot. amúgy mit keresel te még benn negyed 10-kor? keca mellett ott van kisbalog, csak nem tud annyi minden elszúrni... holnap apuci se lesz... szóval irány haza, addig se írkálsz hülyeségeket.Három oldalnál több az Egri csillagok óta nem ment, de rápróbálok.
-
djtoomi
addikt
-
Racecam
nagyúr
-
C4mp3r
addikt
-
ngabor2
nagyúr
korábban linkelte.
j: nem írom.
zsolti: tudom, hogy nehéz... de olvasd el a kinyomtatott alapelveket. sokmindenre fény derül. a szmájli (smiley) pedig pl. ez:
de ne vidd túlzásba a használatát. majd hétfőn mutatok pár érdekes dolgot. amúgy mit keresel te még benn negyed 10-kor? keca mellett ott van kisbalog, csak nem tud annyi minden elszúrni... holnap apuci se lesz... szóval irány haza, addig se írkálsz hülyeségeket. -
vágányzár
tag
És ki az a Szmájli...több törzsfőnök is van?
-
djtoomi
addikt
-
Janoska26
addikt
Qualerin, vagy Saridon tezzsvérem, rajtam segít, sokszor sajna

De azér kitartás, és ha nem is tudsz olyan vicceseket írni mint mi, azért írjál csak hadd peregjen a topic
Vagy nincs valami spéci, földönkívüli koktélod???
ngabor2 : Írd csak be bátran, nem haragszom meg legfeljebb nem kötekszem vele hétfőig, mondjuk nem is nagyon leszek addig szerencsétekre
[Szerkesztve] -
Winner_hun
félisten
Nem, az nem az alapoldal, akkor az még nem volt meg (asszem), a szmájlikat csak utána kezdtem el gyűjteni.
mod: amit kiteszek azt nem törlöm, nincs értelme, mert akkor az már nem jelenik meg, ha be lett rakva valahova.
[Szerkesztve] -
ladybug
őstag
Cataflam? Vagy azt nem szabad?
Oh, közben látom, már beírták. Jegelni nem szabad?
[Szerkesztve] -
ngabor2
nagyúr
-
BlacKSouL
addikt
nekem eddi mindig bejött, most is sokat enyhített. meg az a 3 sárga-piros kapszula is ott van még, azt végszükségre tartogaom. persze hogy beírtam, addikt vagyok. de most télleh ennyi
-
C4mp3r
addikt
-
Janoska26
addikt
Hogyne kapna, mondjuk csokispapírt

C4mp3r : Tablettára gondolsz?

[Szerkesztve] -
Winner_hun
félisten
-
ngabor2
nagyúr
ameddig a hozzászólásod felett ott virít a mod (winner mindjárt beteszi képben
), addig tudod módosítani azt. próbáld ki.
a mikulással meg ne kezdj ki, mert nem kapsz tőle decemberben öööö... semmit se. -
Thrawn
félisten
Algopirint felejtsd el, inkább Advil, de a tuti az a Cataflam

Jó hogy beírtál, legalább tudjuk hogy megvagy
-
Winner_hun
félisten
-
Winner_hun
félisten
látott szakáll nélkül, de nincs képe rólam. viszont neki nagyobb most a szakálla (és sokkal ápolatlanabb), mint nekem volt pesten.
26-ka: mibe húzzon bele téged a pirosruhás? nagyon félmondatokban beszélsz, mindjárt rosszra gondolok...
#1664: nem, erre azt szokták mondani: az ellen nem véd.De itt most rólad van szó. Ha nincs, hát nincs, leszel te még bozont nélkül, mostmár tudja, hogy máskor fényképezni kell

-
vágányzár
tag
-
Janoska26
addikt
Most értem haza

Asszem erre mondják, jó kifogás sosem rossz
-
Winner_hun
félisten
Nocak nocak, a nem emlegetett csacsi megjelent
Race: Milyen harc, már megint valami 2. világháborús filmet néztél vagy mi?
Itt a PH-n a béke, a szeretet, és a megértés van jelen, bár lappföldön lehet hogy harciasabbak az emberek nemtom, de ha igen, akkor remélem beléjük fagy a harcikedv![;]](//cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)
Winner_hun Már megbocsáss, egy nagyúrnak 3 óráig kell gondolkodni egy ilyen zsenge poénon, kapsz még gondolkodási időt, mondjuk 3 napot ha szépen megkéred valamelyik nagybetűset![;]](//cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)
Hujj de gonosz vagyok ma
Meg humoros persze, ezt főleg neked írom piroscsuhás, huzzál bele 
ngabor2 Adhatnál nekem is vagy 2 képet magadról, a lutrába egyet meg egyet cserélni tudod....
(Régi, de most nagyon idevágott, bocsi
)
[Szerkesztve]Most értem haza

-
ngabor2
nagyúr
Pl szakáll nélküli képet
látott szakáll nélkül, de nincs képe rólam. viszont neki nagyobb most a szakálla (és sokkal ápolatlanabb), mint nekem volt pesten.
26-ka: mibe húzzon bele téged a pirosruhás? nagyon félmondatokban beszélsz, mindjárt rosszra gondolok...
#1664: nem, erre azt szokták mondani: az ellen nem véd. -
Janoska26
addikt
Nocak nocak, a nem emlegetett csacsi megjelent
Race: Milyen harc, már megint valami 2. világháborús filmet néztél vagy mi?
Itt a PH-n a béke, a szeretet, és a megértés van jelen, bár lappföldön lehet hogy harciasabbak az emberek nemtom, de ha igen, akkor remélem beléjük fagy a harcikedv![;]](//cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)
Winner_hun Már megbocsáss, egy nagyúrnak 3 óráig kell gondolkodni egy ilyen zsenge poénon, kapsz még gondolkodási időt, mondjuk 3 napot ha szépen megkéred valamelyik nagybetűset![;]](//cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)
Hujj de gonosz vagyok ma
Meg humoros persze, ezt főleg neked írom piroscsuhás, huzzál bele 
ngabor2 Adhatnál nekem is vagy 2 képet magadról, a lutrába egyet meg egyet cserélni tudod....
(Régi, de most nagyon idevágott, bocsi
)
[Szerkesztve] -
Winner_hun
félisten
-
BlacKSouL
addikt
Kurvára fáj...még egy algopirinnel is. Éccakára kaptam 3 lórúgást, be kell osztanom. És csurom vér a kötésem. És még nem érzem a karom, reggel meg megyek 8-ra melózni. Szépen leszek félkézzel. Na ennyi, kifáradtam a félkezes gépelésben.

-
ngabor2
nagyúr
na most mondd meg. és ez majdnem minden nap feljön a labounkba. hogy miért, azt nem mondom el. ha nincs szerencsénk, akkor ő elmondja. ja a földszinti irodában van a kataiv nevezetű, szintén nemrég regelt felhasználóval... de ő legalább normális. az 1. emeleti laborban egy helyen dolgozok a zenebohoc nevezetű öregemberrel, ő meg alig szokott hozzászólni. úgyhogy eléggé sikerült ph-sokkal terhelnem a környezetemet
de csak ez az egy az, aki alapból defektes.
katica: még nem volt itt a postod, mikor elkezdtem írni. de mint látható... körül vagyok véve ''barátokkal''
-
ladybug
őstag
Oh, végre fény derül ngabor tetteire a laborban. Van egy beépített emberünk.

-
PazsitZ
addikt
Most én nem tudom követni a tényeket vagy ő most valaki reinkarnációja???
-
csapos2
addikt
-
vágányzár
tag
azé is leírom.
Savanyúcukorka szopogatás után öt méterről homlokon tudtam csúlázni játszó pajtásomat, csúzlival a hangya szemét is ki tudtam kondítani és rendszeresen tojós tyúkot basztam. Ez volt a tuti. -
ngabor2
nagyúr
közösek az ellenségeink. így könnyű...
race: ma regelt. már kinyomtatta (pontosabban kinyomtattam neki) az alapelveket, csak 4 oldalt nem olyan egyszerű átolvasni
igen fárasztó hét áll mögöttünk. majd beletanul. legjobb tudomásom szerint ezt a nicknevet nem akarja elveszíteni. -
Racecam
nagyúr
-
djtoomi
addikt
Hogy birod elviselni ezt a csúnya szarvast...
Valamilyen szinten nem vagy fönőke?Ha igen bannold már ki.Élőben. 
-
C4mp3r
addikt
-
ngabor2
nagyúr
...és képzeljétek el. ez itt élőben is legalább ennyire elmegyenge.

#1648: inkább ne. inkább mennyél hazafele, min. 2 db nő vár otthon. -
vágányzár
tag
-
vágányzár
tag
Ja, bent baszom a rezet a laborban. Nem panaszkodom elég jól éreztem magam, de beleragadtam beszorultam kényes tagommal egy vákuum szivatópalackbaés a sejhajomba is beletört egy 250 ml-es mérőhenger. mindegy, ez mással is megesik........
-
ngabor2
nagyúr
pedig az jóóó! hogy miért, azt inkább nem írom le. hogy miért nem írom le, azt se írom le

inkább iszok még egy sört, mert a sonkás tojás sósra sikerült
ezt a zsolti is megmondhatja... még nem lépett ki. -
Racecam
nagyúr
milyen falusi gyerek vagy te, ha azt se tudod, mi a ficfa... nekünk is volt egy a kert végében, de kivágtuk, mert mindig odaszórta a barkát a tengeri közé.
szégyelld össze magadat janikám, hát nem lelövi a polyént...
a mi ficfánknak ugyan nem volt hajlékony az ága... kecskefűz volt szerencsétlen. ezért is kellett pusztulnia.Lehet, hogy nem vagyok falusi gyerek.

Nem lehet mindeki olyan vidéki...
Janoska26: Jól van, ha harc, legyen harc!![;]](//cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)
-
ngabor2
nagyúr
-
vágányzár
tag
-
Janoska26
addikt
-
PazsitZ
addikt
-
djtoomi
addikt
-
Janoska26
addikt
milyen falusi gyerek vagy te, ha azt se tudod, mi a ficfa... nekünk is volt egy a kert végében, de kivágtuk, mert mindig odaszórta a barkát a tengeri közé.
a mi ficfánknak ugyan nem volt hajlékony az ága... kecskefűz volt szerencsétlen. ezért is kellett pusztulnia.Megsajnáltam a tudatlant, pedig nem érdemli meg mert megette a csokimat, hogy maradjon meg benne
-
djtoomi
addikt
Kinek nincs sejtése-
Vagy csak elirás?Amúgy gonosz egy télapó ha a csokit is megeszi a gyerekek elől.Majd jól összefognk március 15-én és ellene is tüntetünk.Na jó nem fogok kimenni tüntetni amúgy is alpokban leszek fent a p*csába ahol még net sem lessz sajnos.Vagy szerencsére?Már vasárnaptól. 
-
vágányzár
tag
Ha ki akarok lépni micsiájjak. Kell nyomni valamit? Lehetne szines és olyan villogós. Hú, basszus, nem eccerű!
-
t1
veterán
hali
holnap menetrend szerint járnak a helyi járatok? -
C4mp3r
addikt
-
ngabor2
nagyúr
a mi ficfánknak ugyan nem volt hajlékony az ága... kecskefűz volt szerencsétlen. ezért is kellett pusztulnia. -
Janoska26
addikt
-
C4mp3r
addikt
-
Racecam
nagyúr
-
Janoska26
addikt
Tudod, mindíg a legjobbra törekszem, de hát öregszem
Húú ez nekem fájt
Én is húználak, fel mondjuk egy ficfára ![;]](//cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)
-
Racecam
nagyúr
Persze, hogy szeretlek, ha nem vagy itt már hiányzol!

Annyira fel akarod dobni a topicot a viccesnek szánt beszólásaiddal, hogy az már vicces...![;]](//cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)
u.i.: Csak húzlak!
-
(Kolombusz)
veterán
Fasza ez a Vista, egyedül a hangkártyatámogatásával van gond, de ahogy látom ez másoknak is okoz fejfájást.

Drivert felraktam, 5.1 megy, de zenehallgatáskor csak 2 hangfal+mélynyomó szól és néha recseg a hang.
Azért jól összehozták ezt a creativeval, rákényszeritik az embert, hogy vegyen x-fit. Pfuj.
[Szerkesztve] -
supesz
aktív tag
-
Janoska26
addikt
-
Racecam
nagyúr
-
Janoska26
addikt
-
C4mp3r
addikt
-
Racecam
nagyúr
-
vágányzár
tag
-
C4mp3r
addikt
-
VladimirR
nagyúr
-
VladimirR
nagyúr
-
Racecam
nagyúr
-
vágányzár
tag
mármint hogy úgy, kedves jánoska27...?
24-én megláthatjátok, hogy 2 külön ember. vagy ha otthonról ír.
annyit kell tudni róla, hogy szakállasabb, mint én (voltam), igénytelenebb, mint én, sőt, idiótább, mint én. nomeg jobban bírja a piát. nem érdemes azt se komolyan venni, amit kérdez.
asszem 3 évvel előttem kezdte az egyetemet, és 2-vel utánam végezte...Azt nem említetted, hogy egyszer vót egy nagy begennyedt furunkulusom nem éppen szem előtt, de te tudod hol........ Azóta is hálás vagyok a nesöleldzseografiknak, no meg, hogy nézted szorgalmasan. Úgy ellátott, hogy csak na, kígyómérget sem szíttak még ki úgy, aztán egy nagy csullantás, és mán nem is voltam beteg.
-
Janoska26
addikt
-
ngabor2
nagyúr
ja, hogy ban + újreg nélkül... úgy nem tudom elintézni. ha meg nem kötexel... akkor meg minek?
-
Janoska26
addikt
annyit kell tudni róla, hogy szakállasabb, mint én (voltam), igénytelenebb, mint én, sőt, idiótább, mint én. nomeg jobban bírja a piát. nem érdemes azt se komolyan venni, amit kérdez.
asszem 3 évvel előttem kezdte az egyetemet, és 2-vel utánam végezte...Még nem vagyok 27, de ha leszek és elintézed, hogy megváltozzon a nevem mindenféle banolás, és újreg meg minden hátulütő nélkül, én mindent elhiszek majd neked, sőt, 1 egész hétig nem fogok veled kötekedni

Mit csináltál Te az egyetemen?Büfé-ruhatár szak?
[Szerkesztve] -
ngabor2
nagyúr
asszem 3 évvel előttem kezdte az egyetemet, és 2-vel utánam végezte... -
vágányzár
tag
Vas nélkül mán megkaptam egy párszor. Amúgy meg azt az idegen nevű bácsit úgy híjják, hogy KOLUMBUSZ, ő ő látta meg a napvilágot valahun, de mán nemtom hol. Ja és Krími háborúban ő lőtte le Lenint, így teljesen kihalt Monguszkán dinasztiája és kitört az első v.h.
-
PazsitZ
addikt
-
vágányzár
tag
-
Janoska26
addikt
-
vágányzár
tag
-
vágányzár
tag
-
rdi
veterán
-
rdi
veterán
Azért az egy picit állatkínzás egy házban macskát és kutyát tartani, bár végül is nem rossz ötlet. Páldául anyu fogja macskát, apu a kutyát. Három napi koplaltatás után a konyha közepére letenni egy tálat, benne kevert mecsek és kutyek kaja. Anyu és apu startjelzésre állatot elereszt, és lehet fogadásokat tenni

-
Janoska26
addikt
-
C4mp3r
addikt
-
Janoska26
addikt
Aktív témák
-
1700 - 1601
4994 - 4001 4000 - 3901 3900 - 3801 3800 - 3701 3700 - 3601 3600 - 3501 3500 - 3401 3400 - 3301 3300 - 3201 3200 - 3101 3100 - 3001 3000 - 2901 2900 - 2801 2800 - 2701 2700 - 2601 2600 - 2501 2500 - 2401 2400 - 2301 2300 - 2201 2200 - 2101 2100 - 2001 2000 - 1901 1900 - 1801 1800 - 1701 1700 - 1601 1600 - 1501 1500 - 1401 1400 - 1301 1300 - 1201 1200 - 1101 1100 - 1001 1000 - 901 900 - 801 800 - 701 700 - 601 600 - 501 500 - 401 400 - 301 300 - 201 200 - 101 100 - 1
-
Fórumok
LOGOUT - lépj ki, lépj be!
LOGOUT reakciók Monologoszféra FototrendGAMEPOD - játék fórumok
PC játékok Konzol játékok MobiljátékokPROHARDVER! - hardver fórumok
Notebookok TV & Audió Digitális fényképezés Alaplapok, chipsetek, memóriák Processzorok, tuning Hűtés, házak, tápok, modding Videokártyák Monitorok Adattárolás Multimédia, életmód, 3D nyomtatás Tabletek, E-bookok Nyomtatók, szkennerek PC, mini PC, barebone, szerver Beviteli eszközök Egyéb hardverek PROHARDVER! BlogokMobilarena - mobil fórumok
Okostelefonok Mobiltelefonok Okosórák Autó+mobil Üzlet és Szolgáltatások Mobilalkalmazások Tartozékok, egyebek Mobilarena blogokIT café - infotech fórumok
Infotech Hálózat, szolgáltatók OS, alkalmazások SzoftverfejlesztésFÁRADT GŐZ - közösségi tér szinte bármiről
Tudomány, oktatás Sport, életmód, utazás, egészség Kultúra, művészet, média Gazdaság, jog Technika, hobbi, otthon Társadalom, közélet Egyéb Lokál PROHARDVER! interaktív
- Fórumok
- Egyéb
- OFF TOPIC 38
- (téma lezárva)
- Precision 3560 27% 15.6" FHD IPS i7-1165G7 T500 16GB 512GB NVMe magyar vbill IR kam gar
- Gamer Gép - MSI H610, Intel I5 13600, 16GB DDR4, RTX 3070 Ti, 1TB M.2 SSD, 750W 80+ Gold
- Asztali PC i7 6700 1650 16GB DDR4 512GB SSD
- ASUS TUF Gaming A17 Gamer laptop , R7 6800H , 16GB DDR5 , RTX 3050 Ti
- SK Hynix PC811 2TB PCI-E 4.0 x4 nvme SSD 7000/6500MB/s
- 27% - GAMING PC! i5-12400F / RTX 4060 / 16GB DDR5 / 1TB NVMe / B760 / 650w! BeszámítOK
- AMD GAMER PC! 7800X3D / RTX 5070 Ti / 32GB DDR5 / B650 / 1TB Gen4 / 850w Gold! BeszámítOK
- Csak kipróbált!!!! Roborock Q10 VF+ robotporszívó, fekete
- Surface Pro 7+ i5-1135G7 16GB 512GB 1 év garancia
- iPhone 13 Pro 256GB Silver -2 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS5603, 100% AKKSI
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest

![;]](http://cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)

![[kép] [kép]](http://winner-hun.uw.hu/Prohardver/mod.png)
. Óó de humoros voltam megint