Hirdetés
- ldave: New Game Blitz - 2025
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Alza kuponok – aktuális kedvezmények, tippek és tapasztalatok (külön igényre)
- gerner1
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
- f(x)=exp(x): A laposföld elmebaj: Vissza a jövőbe!
Aktív témák
-
EQMontoya
veterán
válasz
Winner_hun
üzenetére
heh, dejó, h nincs kinn a cimem
![;]](//cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)
-
Dictator^
veterán
válasz
Winner_hun
üzenetére
ezt mire alapoztad?

-
C4mp3r
addikt
válasz
Winner_hun
üzenetére
Az oldaladon a kezdőlap.
-
ngabor2
nagyúr
válasz
djtoomi
üzenetére
korábban linkelte.
j: nem írom.
zsolti: tudom, hogy nehéz... de olvasd el a kinyomtatott alapelveket. sokmindenre fény derül. a szmájli (smiley) pedig pl. ez:
de ne vidd túlzásba a használatát. majd hétfőn mutatok pár érdekes dolgot. amúgy mit keresel te még benn negyed 10-kor? keca mellett ott van kisbalog, csak nem tud annyi minden elszúrni... holnap apuci se lesz... szóval irány haza, addig se írkálsz hülyeségeket. -
vágányzár
tag
És ki az a Szmájli...több törzsfőnök is van?
-
válasz
BlacKSouL
üzenetére
Qualerin, vagy Saridon tezzsvérem, rajtam segít, sokszor sajna

De azér kitartás, és ha nem is tudsz olyan vicceseket írni mint mi, azért írjál csak hadd peregjen a topic
Vagy nincs valami spéci, földönkívüli koktélod???
ngabor2 : Írd csak be bátran, nem haragszom meg legfeljebb nem kötekszem vele hétfőig, mondjuk nem is nagyon leszek addig szerencsétekre
[Szerkesztve] -
válasz
Winner_hun
üzenetére
Asszem erre mondják, jó kifogás sosem rossz
-
ngabor2
nagyúr
válasz
Winner_hun
üzenetére
látott szakáll nélkül, de nincs képe rólam. viszont neki nagyobb most a szakálla (és sokkal ápolatlanabb), mint nekem volt pesten.
26-ka: mibe húzzon bele téged a pirosruhás? nagyon félmondatokban beszélsz, mindjárt rosszra gondolok...
#1664: nem, erre azt szokták mondani: az ellen nem véd. -
válasz
csapos2
üzenetére
Nocak nocak, a nem emlegetett csacsi megjelent
Race: Milyen harc, már megint valami 2. világháborús filmet néztél vagy mi?
Itt a PH-n a béke, a szeretet, és a megértés van jelen, bár lappföldön lehet hogy harciasabbak az emberek nemtom, de ha igen, akkor remélem beléjük fagy a harcikedv![;]](//cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)
Winner_hun Már megbocsáss, egy nagyúrnak 3 óráig kell gondolkodni egy ilyen zsenge poénon, kapsz még gondolkodási időt, mondjuk 3 napot ha szépen megkéred valamelyik nagybetűset![;]](//cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)
Hujj de gonosz vagyok ma
Meg humoros persze, ezt főleg neked írom piroscsuhás, huzzál bele 
ngabor2 Adhatnál nekem is vagy 2 képet magadról, a lutrába egyet meg egyet cserélni tudod....
(Régi, de most nagyon idevágott, bocsi
)
[Szerkesztve] -
BlacKSouL
addikt
Kurvára fáj...még egy algopirinnel is. Éccakára kaptam 3 lórúgást, be kell osztanom. És csurom vér a kötésem. És még nem érzem a karom, reggel meg megyek 8-ra melózni. Szépen leszek félkézzel. Na ennyi, kifáradtam a félkezes gépelésben.

-
ngabor2
nagyúr
válasz
csapos2
üzenetére
na most mondd meg. és ez majdnem minden nap feljön a labounkba. hogy miért, azt nem mondom el. ha nincs szerencsénk, akkor ő elmondja. ja a földszinti irodában van a kataiv nevezetű, szintén nemrég regelt felhasználóval... de ő legalább normális. az 1. emeleti laborban egy helyen dolgozok a zenebohoc nevezetű öregemberrel, ő meg alig szokott hozzászólni. úgyhogy eléggé sikerült ph-sokkal terhelnem a környezetemet
de csak ez az egy az, aki alapból defektes.
katica: még nem volt itt a postod, mikor elkezdtem írni. de mint látható... körül vagyok véve ''barátokkal''
-
ngabor2
nagyúr
válasz
djtoomi
üzenetére
közösek az ellenségeink. így könnyű...
race: ma regelt. már kinyomtatta (pontosabban kinyomtattam neki) az alapelveket, csak 4 oldalt nem olyan egyszerű átolvasni
igen fárasztó hét áll mögöttünk. majd beletanul. legjobb tudomásom szerint ezt a nicknevet nem akarja elveszíteni. -
ngabor2
nagyúr
...és képzeljétek el. ez itt élőben is legalább ennyire elmegyenge.

#1648: inkább ne. inkább mennyél hazafele, min. 2 db nő vár otthon. -
PazsitZ
addikt
marsu-nak meg mindenki másnak akit érdekelhet: kiterjesztés a földrengések híréről: [link]
-
djtoomi
addikt
Kinek nincs sejtése-
Vagy csak elirás?Amúgy gonosz egy télapó ha a csokit is megeszi a gyerekek elől.Majd jól összefognk március 15-én és ellene is tüntetünk.Na jó nem fogok kimenni tüntetni amúgy is alpokban leszek fent a p*csába ahol még net sem lessz sajnos.Vagy szerencsére?Már vasárnaptól. 
-
vágányzár
tag
Ha ki akarok lépni micsiájjak. Kell nyomni valamit? Lehetne szines és olyan villogós. Hú, basszus, nem eccerű!
-
t1
veterán
hali
holnap menetrend szerint járnak a helyi járatok? -
ngabor2
nagyúr
válasz
Racecam
üzenetére
milyen falusi gyerek vagy te, ha azt se tudod, mi a ficfa... nekünk is volt egy a kert végében, de kivágtuk, mert mindig odaszórta a barkát a tengeri közé.
szégyelld össze magadat janikám, hát nem lelövi a polyént...
a mi ficfánknak ugyan nem volt hajlékony az ága... kecskefűz volt szerencsétlen. ezért is kellett pusztulnia. -
(Kolombusz)
veterán
Fasza ez a Vista, egyedül a hangkártyatámogatásával van gond, de ahogy látom ez másoknak is okoz fejfájást.

Drivert felraktam, 5.1 megy, de zenehallgatáskor csak 2 hangfal+mélynyomó szól és néha recseg a hang.
Azért jól összehozták ezt a creativeval, rákényszeritik az embert, hogy vegyen x-fit. Pfuj.
[Szerkesztve] -
vágányzár
tag
válasz
ngabor2
üzenetére
Azt nem említetted, hogy egyszer vót egy nagy begennyedt furunkulusom nem éppen szem előtt, de te tudod hol........ Azóta is hálás vagyok a nesöleldzseografiknak, no meg, hogy nézted szorgalmasan. Úgy ellátott, hogy csak na, kígyómérget sem szíttak még ki úgy, aztán egy nagy csullantás, és mán nem is voltam beteg.
-
-
ngabor2
nagyúr
válasz
Janoska26
üzenetére
mármint hogy úgy, kedves jánoska27...?
24-én megláthatjátok, hogy 2 külön ember. vagy ha otthonról ír.
annyit kell tudni róla, hogy szakállasabb, mint én (voltam), igénytelenebb, mint én, sőt, idiótább, mint én. nomeg jobban bírja a piát. nem érdemes azt se komolyan venni, amit kérdez.
asszem 3 évvel előttem kezdte az egyetemet, és 2-vel utánam végezte... -
vágányzár
tag
-
rdi
veterán
Azért az egy picit állatkínzás egy házban macskát és kutyát tartani, bár végül is nem rossz ötlet. Páldául anyu fogja macskát, apu a kutyát. Három napi koplaltatás után a konyha közepére letenni egy tálat, benne kevert mecsek és kutyek kaja. Anyu és apu startjelzésre állatot elereszt, és lehet fogadásokat tenni

Aktív témák
- Azonnali kézbesítés az év bármely pillanatában
- Apple iPhone 16 Pro Max Desert Titanium Titán dizájn, Pro kamera, 120 Hz ProMotion,90%,3 hó gari
- Samsung Galaxy S24 Ultra 5G 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- ÚJ HP ProBook 445 G11 - 14" WUXGA - Ryzen 5 7535U - 16GB - 256GB - MAGYAR - 2+ év garancia
- HP ProDesk 600 G5 i5-9500 8GB 256GB 1 év garancia
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
![;]](http://cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)

![[kép] [kép]](http://winner-hun.uw.hu/Prohardver/mod.png)

. Óó de humoros voltam megint