Hirdetés
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- lezso6: Nemzetközi újév visszaszámlátor alkoholistáknak
- f(x)=exp(x): A laposföld elmebaj: Vissza a jövőbe!
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Nyuszit otthonra, kedvencnek!
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
- leslieke: leslieke farmerzsebe
- Toomy: FOXPOST: régen jó volt, de már jobban jársz, ha elfelejted
- sziku69: Szólánc.
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
Aktív témák
-
BlacKSouL
addikt
Ez nem szervi, vagy fertőzéses dolog, ha izgulok, akkor mindig gyomorsavtúltengésem van, ezáltal felgyorsul minden. Egész addig, míg le nem nyugszom, vagy ki nem újul a nyombélfekélyem. Szépen kialszom, aztán megpróbálok lenyugizni, és rendbe jön.
Amúgy pirított gríznél nincs királyabb ellenszer.
(Speciel 4 liter frankfurti, és 5 liter gyümölcsleves van megfőzve itthon,
úgyhogy nehéz lesz kijavítani a problemát, de majd igyekszem.)
[Szerkesztve] -
BlacKSouL
addikt
Én speciel fosok mint a vizipisztoly, ha már rákérdeztél,
és mikor már épp elhelyezkednék a kegyetlenül meggyötrődött segglukamon, akkor ismét egy földrengésszerű béldörrenés tudatja, hogy meg kell indulnom nagy rohamokkal a budi felé.
Vagy a meló miatt görcsölök(tuti, ismerem magam) vagy a kb másfél liternyi frankfurti-leves tett be, bár szeretem amúgyis a leveseket, ezt különösen. Az eszembe se jutott, hogy mindkettő.
Na futok megint egy kört, aztán jövök bekk. -
Racecam
nagyúr
Mi a történet?
Pénteki, ereszd el a hajamat party-ban van mindenki? -
BlacKSouL
addikt
válasz
parandroid
üzenetére
Nagyon köszi!
Mivel lassan másfél éve regisztrált álláskereső vagyok(voltam..
), ezért gondolom ilyenformán akkor csak a munkaügyi közp. igazolása kell hogy azóta is, és hogy nem állok máshol munkaviszonyban, valamint egyéb adóköteles jövedelmem nincs(illetve nem volt azóta). Tehát már a tavalyi évben sem volt, így gondolom olyan, mintha tiszta lappal kezdenék. -
KrAt
veterán
válasz
parandroid
üzenetére
852GM (Ex graf 2) egész el lehet hülyéskedni vele. Vice city megy rajta, hl1 is, többi nemérdekel

Lehet, menne ''komolyabb'' cucc is, de 256 ram (pontosabban 224) megöli az egészet..
[Szerkesztve] -
parandroid
félisten
815GM-mel? Alapvetően híve vagyok annak az elméletnek, hogy egy integált lapkészlettel és megfelelő kompromisszumkészséggel sok mindennel el lehet játszani, de ez a P3-akhoz készült integrált Intel grafikus vezérlő tényleg valami mocskos módon erőtlen bármilyen alap 3D-s megejelnítési feladatban. Ha a 855GM-re gondolsz, azt még hajlamos vagyok elfogadni, bár ez már olyan kompromisszum lehet, ami a játékélményt is erősen befolyásolja. Játszottam én NFS Underground 2-t notebookon 16MB-os GeF MX420 Go-val, de kb úgy nézett ki a dolog, hoyg nagy színes kockák között irányítottál egy kisebb színes kockát.

p -
parandroid
félisten
válasz
Kalandor
üzenetére
Lakásfelúításnál ezért kezdtük az elektromos és vízhálózat újrahúzásával. No meg azért, mert nem bíztunk a több évtizede a falban rozsdásodó vascsövekben (amik amúgy is rossz helyen voltak), és a vakolat alatt a falban húzódó szigeteletlen kábelekben. Utóbbiak kb az elektromosság országos elterjedésével egyidősek lehettek.

Igaz, hogy sokba került, viszont most mindenről pontosan tudjuk, hogy milyen állapotban van, és hol van egyáltalán.
p -
-
nem tud valaki vmi olyan progit, amivel két wav file-t, két hangsávot össze tudok vágni?

sose csináltam még ilyet. Azt hittem a creative wave studio egy mindentudó progi, de mégsem. -
tildy
nagyúr
válasz
parandroid
üzenetére
A francokat. Gta sanandreas is jól fut rajta, meg én is a kis princemmel... Na jó, láttam már jobbat is.
-
bobsys
veterán
válasz
.:Kristian:.
üzenetére
menjél
én is megyek valami karaoke dologra
-
Csapi007
veterán
válasz
üzenetére
Hát indulj, mire vársz?

-
parandroid
félisten
válasz
neduddki
üzenetére
Intel Extreme Graphics. Extrém pocsék. De rég láttam ilyet. Egy jól szituált TNT2 ronggyá veri bármilyen alkalmazásban is, beleértve a kártyák mozgatását passziánszban. Az Extreme Graphics 2 sem sokkal jobb a 855GM-es chipsetben, bár az talán már egy Gef2MX szintjét tudja hozni.
p -
addikt
De nagy gondolkodóban vagyok... buli vagy nem buli? Ez itt a kérdés..
Megmozdulni sincs kedvem de ha elmennék lehet jól érezném magam és lehet összejönnék egy lánnyal is.
Vagy majd talán holnap.. -
parandroid
félisten
válasz
BlacKSouL
üzenetére
Diákmelóról, ideiglenes munkáról, alkalmi munkáról is kellett kapnod igazolásokat (jövedelemigazolást elsősorban), ezt mindenképpen prezentálnod kell, hiszen a cégnek meg kell tudnia állapítani az aktuális adóévben az eddigi jövedelem- és adójóváírásaidat. Ha alkalmi munkavállalói kiskönyvvel foglalkoztattak, vagy regisztrált munkanélküli voltál, akkor az illetékes munkaügyi központ kirendeltség ad neked ilyen igazolást. Egyébként mindezt a személyzetis el fogja neked részletesen mondani, hétfőn, amikor kezdesz.

Annyit még el kell mondanom, hogy no para, ha valami hiányzik, minden papír pótolható utólag is - nálunk egyedül orvosi igazolás nélkül nem vehetnek senkit állományba, az összes töbi papír utólag is beadható.
p -
tildy
nagyúr
Mi a manó van rákosborzasztó felé? Vagy 6 tűzoltó kocist láttam a keresztúri úton menni. Meg még előbb is ment vallami szirénás...
Bakker!
Innét 300-500 méterre az egisben volt robbanás!!
[Szerkesztve] -
-
ngabor2
nagyúr
én meg mentem sörért, meg egy pár egyéb cuccért

-
(Kolombusz)
veterán
Na, mentem.
Mindenkinek jó fórumozást kivánok.
-
VladimirR
nagyúr
válasz
(Kolombusz)
üzenetére
szerintem egy probat mindenkeppen meger
-
Csapi007
veterán
válasz
(Kolombusz)
üzenetére
Bárcsak az enyém is ilyen lenne.
Nemrég megkapta a P3-as letöltő gépemet (nagy áldozat volt).
Azóta szinte naponta kell járni hozzá mert mindig van vmi problémája, de idővel majdcsak bejejön. -
neduddki
nagyúr
válasz
(Kolombusz)
üzenetére
HI!
Valszeg a gazdasagos 810-es a ksi raga hiheteln 3d tejjesitmennyel:- )))
[link] , de 815-hoz is joo a graf
udv
neduddki -
(Kolombusz)
veterán
Pontosan nem tudom megmondani sajna, hogy milyen az integrált vga.
Vinnék egy drivert, melyik az, ami bármelyikhez jó?
Egy Compaq gépről lenne szó.
Az Embedded driverek azok, amik bármelyikhez jók? -
VladimirR
nagyúr
válasz
(Kolombusz)
üzenetére
ekkora gepre vihetsz neki nyugodtan nfs5-ot is (imho maig a legjobban sikerult resze a sorozatnak)
[Szerkesztve] -
Csapi007
veterán
válasz
(Kolombusz)
üzenetére
Jól ellesz az öreg a Camageddonnal.

Bocs ha sértő. -
(Kolombusz)
veterán
Megyek Erdélybe, a nagyszülőkhöz.

Viszek nagyfater gépére néhány játékot: NFS3, Carmageddon 2. Kérte, mert akar játszogatni.
966 P3+ 256 ram + valami 8xx-es integrált intel vga
-
Csapi007
veterán
Hello
MIlyen volt ez a mai nap.
Ha minden ok akkor nincs első és 1-ig ott vagyunk.
Ma nem volt első 2, 3-4-5 nem voltak a tanárok helyettesítés, és cask az uccsó óra volt rendesen megtartva.
Ezért érdemes volt bemenni.
-
BlacKSouL
addikt
válasz
parandroid
üzenetére
Köszi
És mi van, ha az előző munkahelyek mind olyanok voltak, hogy vagy diákmeló, vagy kiközvetített meló, de hivatalosan szerződéses munkaviszonyom még nem volt, tehát erről dokumentumot nem tudok vinni. A többi stimmel. Ja, meg erkölcsit se tudok vinni, mert hétfő reggel már mennem kell be, ma délután szóltak, hogy mégis felvettek, bár tegnap elutasítottak.

Az előző munkahelyről(ha volt) a papírok csak az adójóváírás, meg ilyenek miatt kell nekik? Tehát ha jó ideje regisztrált álláskereső vagyok, akkor gyakorlatilag semmi gond? -
parandroid
félisten
válasz
BlacKSouL
üzenetére
Előző munkahelyről hozott:
- munkáltatói igazoló lapot,
- jövedelemigazolást az aktuális adóévben kapott jövedelmedről,
- OEP igazolványt (rózsaszín füzetecske).
Emellett kérnek még:
- magán- és önkéntes nyugdíjpénztári tagsági okirat másolatát, ha van,
- adószámot, tb-számot, igazolvánszámot, lakcímkártya számot, adott esetben jogosítványszámot (szokták kérni ezen iratok fénymásolatát is, bár elvileg nem szabadna),
- legmagasabb iskolai végzettség igazolásának fénymásolatát,
- bankszámlaszámot a munkabér átutalásához,
- 3 hónapnál nem régebbi erkölcsi bizonyítványt (igazolható az igénylőlap bilétájával, s később leadható).
Meg még esetleg egy-két cég-specifikus papírt még alá kell írnod. A legtöbb helyen szükség van még üzemorvosi vizsgálatra is, ehhez ők adnak beutalót, a háziorvoshoz pedig vinned kell a
- TB-kártyádat,
- 1 hónapnál nem régebbi tüdőszűrő igazolást,
- háziorvosi igazolást az esetleges krónikus betegségeidről, vagy rendszeres gyógyszerszedésedről - jó esetben arról, hogy nincs ilyened,
- illetve itt is kérhetnek speciális vizsgálatokat.
p -
BlacKSouL
addikt
Munkába álláskor milyen iratot kérnek be az előző munkahelyről?? !
-
C4mp3r
addikt
Akkor én is beköszönnék. Esik az a rohadt eső megint.

-
neduddki
nagyúr
HI!
De rohattul raerek egy telefonnal a fulemen :- )))
udv
neduddki -
VoDaFoNe
aktív tag
áááá most már a tököm kivan. ma végre tudtam volna 11-ig is aludni mikor csörgött a telóm.... wáááá utána meg mentem zuhanyozni ami sztem volt egy 15 perc. szal várom a nőm, reggelizek, és azért ülök a gép előtt mert itt rálátok a kapura mert a fürdőszobából hajszárítás közbe nem látnék...
-
VladimirR
nagyúr
-
pussy_cat
tag
Mekkora igazság!
Ha egy kicsit odafigyel az ember a főnökére, akkor rengeteg mindent tanulhat tőle. Még azon is érdemes elgondolkodni, hogy ha a főnök nem lenne olyan, amilyen, akkor most lehet máshol dolgozna az ember, ami esetlegesen még rosszabb...
Édesapámnak van egy asztalosműhelye. Sok ember dolgozott már nálunk... Mindig jóban voltam velük, így sokmindent elpanaszoltak nekem apámmal kapcsolatban. Nagyokat hallgattam. Aztán apám is panaszolt nekem, őt is meghallgattam. Fura egy helyzet volt, mert volt igazság mindkét oldalban. De ekkor jött a felsimerés... Lehet jobb szakember az alkalmazott, de ha ezt nem tudja kamatoztatni, akkor azon a bizonyos létrán nem fog feljebb jutni. Így azt mondom mindenkinek, amit apám mondott nekem egyszer: ''Ha már egyszer elkezdtél valamit csinálni, akkor azt csináld meg rendesen, vagy ha úgy érzed neki se kezdj, mert jobb ma egy befejezett meló, mint holnap két rossz''
A marsallbot pedig mindenkinek ott van tényleg, de tudni kell használni!
[Szerkesztve] -
degu
senior tag
Sokaig tervezgettem/de komolyan!/ hogy felmondok,es nem mondok neki semmit...csak bemegyek az irodajaba,hatat forditok neki,es minden szo nelkul letolom a gatyamat...

Azutan elmegyek a munkaugyre,es ...leszamolok!
Azutan rajottem,hogy ez nem visszavagas!
A hatartalan egojat ezzel nem renditem meg,meg el sem gondolkodtatom,hanem max. behivja a rendeszetet...es kivezettetet! Vagy rohog egy jot,es amilye penge faszi volt,esetleg megtapsolja a szinieloadasomat,...es kacagva kozli,hogy...udvozli a munkakeresoket a Hivatalban!
-
degu
senior tag
-
tbs
addikt
Hanyattestem...
Látott már valaki 32.7G-ás adatbázist? PARADOX ADATBÁZIST?!? (Panaszkodnak, hogy lassú a gép... Ezzel mit kezdek..? Folyamatosan alábecsülöm a júzereket...)
Ja, találjátok ki mi a csaj jelszava... -
ngabor2
nagyúr
válasz
Janoska26
üzenetére
azt ismerem. amiben megáll a kanál, az jó. nem csak kávéból. néha gondolkodok azon, hogy vagy egy kanalat, vagy egyéb konyhai eszközt meg kellene nézni, hogy a főnökömben megáll-e. ha nem, akkor az azt jelenti, hogy nem jó. vagy a próbálkozás nem volt jó. ha igen... akkor meg már mindegy

-
Thrawn
félisten
Jó reggelt offolók!

Megyek csinálok valami reggelit, egész éjszaka nem ettem semmit...
[Szerkesztve] -
tbs
addikt
Már egy órája bent vagyok. Szalagcsere-miegymás. Minden fitt lesz mire az első huszárok bevágtatnak és kávét hörpölgetve olvasgatját a leveleiket...
Van pár gép amit egyszerűen ki kéne bacnunk a picsába, de nincs keret a cseréjükre. Így reggelente mindig nagy az izgalom: vajon ma mi a túró miatt halt el, mit kell benne cserélni..?

-
bobsys
veterán
gondoltam rá, de tudod van a tulaj akinek ez az említett program az alpha és omega ezért semmi mást nem tudok belőni, ráadásul juniper router van amit meg baromira nemtudok bekonfigolni
Janoska26: már megint kezded ? de legyen, sziámi tesók vagyunk és tényleg én vagyok jobbról
tbs: most tényleg offoljuk szét magunkkal az off topicot ?
kár, hogy megyek dolgozni
[Szerkesztve]
Aktív témák
- Projektor topic
- Spotify
- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- PlayStation 5
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- LEGO klub
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Azonnali alaplapos kérdések órája
- Melyik tápegységet vegyem?
- További aktív témák...
- GYÖNYÖRŰ iPhone 12 Pro Max 256GB Graphite -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS2927, 100% Akkumulátor
- magyar billentyűzet - 165 - Lenovo Legion Pro 7 (16IRX9H) - Intel Core i9-14900HX, RTX 4080
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 12400F 32/64GB RAM RX 7800 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- BESZÁMÍTÁS! MSI ThinA15 B7VF-449XHU Gamer notebook - R7 7735HS 16GB DDR5 1TB SSD nVidia RTX 4060 8GB
- Számlás!Windows 10 Pro 11 Pro,Windows 10 Home 11 Home, Office 2016,2019,2021 ,Vírusirtok,Mac
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest

úgyhogy nehéz lesz kijavítani a problemát, de majd igyekszem.)

Szerinted?

![[kép] [kép]](http://winnerhun.uw.hu/18.gif)
) szal jobban vagyok! 
![;]](http://cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)