Hirdetés
- Sapphi: StremHU | Source – Self-hostolható Stremio addon magyar trackerekhez
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- gerner1
- Klaus Duran: Minden drágul. Vajon a fizetések 2026-ban követi minimálisan?
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- sziku69: Szólánc.
- vrob: Próbálkozás 386 alaplap újraélesztésre
- Luck Dragon: Alza kuponok – aktuális kedvezmények, tippek és tapasztalatok (külön igényre)
Aktív témák
-
vágányzár
tag
válasz
ngabor2
üzenetére
Vágjál bele füvet és már kész is a Zubrowka. 100 literenként 1-2 kg friss ződ gyöp, az amik raknak még hozzá 10-20 mg kumarint is (hiába műanyagvilág......). A bótiból -lehetőleg Lengyel vagy Litván legyen- az a jó amiben ott pislog a fűszál, ezek kumarin mentesek. No fenőkő zsebbe, kasza a hátadra, oszt irány füvet csetkelni.

-
vágányzár
tag
Szarvaska: A dlutános kolleginának hatalmas tőgyei vannak az igaz, de batár egy üsző. Egy ekkora macát rendesen szszügyön sem tudok fogni.
Thrawn: Az ízlésed apám az kifogástalan.......
Ha Szarvaska eláll a fotózástól, kűdök neked magamról fincsi bugyis képet, mer ám én is szép vagyok......... 
Jancsika Sörgyár, hun? -
vágányzár
tag
Szarvaska: Vibrátorozni most nincs időm, bár a multkor tényleg 1 napig örültünk neki hárman................
Alita: bent kizárólak csak szopunk, szó sincs semmi féle becsavart dudváról.......
Thrawn: A rózsaszín csipkés nacogó kurva jól áll Szarvaskának, olyan csini benne......legyen vele/benne bódog
Jancsika: Mi F.sz van? Több söröd van? O.K. Egyezkedhetünk. -
vágányzár
tag
válasz
ngabor2
üzenetére
A pyridoxin (B6-vitamin) antiemetikus potenciálja igen alacsony. Egyetlen terápiás előnye a biztonságossága. A palliatív medicinában alkalmazásának nincs létjogosultsága.
Jó háziszerről nem tudok.
Ha jól rémlik a dolog a folyadékveszteséget pótolni kell, kis adagokban kell a folyadékot bevinni, és a leg megfelelőbb a hideg víz. -
vágányzár
tag
válasz
csapos2
üzenetére
Óvassgass...
![;]](//cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)
Tréfát félre téve, nem hiszem, hogy a XXI. századi honi társadalmi berendezkedés mellet Gandhi passzív ellenálási módszerei hathatósak lennének, de az a vérmérséklet mivel bírt elkelne a tisztelt tüntetők körében.
Ne vedd a szivedre, nem kötekedni akartam, csak gondolkodtatni, meg volt egy kis szabad időm. -
vágányzár
tag
válasz
(Kolombusz)
üzenetére
A tehénpéra nékem túlontúl nagy, azt csak öklözni lehet (vagy belelépni), de ez nem az én műfajom. Nem vagyok én állat. Amúgy disznó szerű valami volt, de beszélt..........
-
vágányzár
tag
Én nem panaszkodom, reggel sikerült behoznom a kakit a céghez, pedig a buszon félúton befelé semmi esélyjlyét sem láttam......... No, oszt ez úgy megörvendeztetett, hogy egész nap szartam mindenbe!
-
vágányzár
tag
Basszus mán majdnem teljesen felvilágosodtam. Sikerült elolvasnom a majdnem négy oldalnyi fórumos alapelvet. Meg is vagyok magammal elégedve. Hónap kiolvasom a régi személyimet, aztán elolvasom a WU2 sampon cimkéjét és meg sem állok a kéthetes TV ujságig. Faszán megy.
-
vágányzár
tag
És ki az a Szmájli...több törzsfőnök is van?
-
vágányzár
tag
Ha ki akarok lépni micsiájjak. Kell nyomni valamit? Lehetne szines és olyan villogós. Hú, basszus, nem eccerű!
-
vágányzár
tag
válasz
ngabor2
üzenetére
Azt nem említetted, hogy egyszer vót egy nagy begennyedt furunkulusom nem éppen szem előtt, de te tudod hol........ Azóta is hálás vagyok a nesöleldzseografiknak, no meg, hogy nézted szorgalmasan. Úgy ellátott, hogy csak na, kígyómérget sem szíttak még ki úgy, aztán egy nagy csullantás, és mán nem is voltam beteg.
-
vágányzár
tag
-
vágányzár
tag
Dejóitt!
Sok számítósteknikai ember, ez kell nekem. Drága kollégák. Azért Császnoriszt is szeretem. Régóta nyomom a vasat, csak ezé nem tudtam még nektek írni, mert csak nemrégóta van az alaplapomban a net. Én mán régen számítózom, akkoriban csak két program volt: a dosz, meg a másik.
Jó lesz itt, veletek.
üdv.
Aktív témák
- Pár hetes, (48") LG 48C52LA OLED evo Tv, Smart, 4K Ultra HD, 144 Hz, (2025-ös modell)
- Xiaomi Redmi A5 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Samsung Galaxy A05s 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Samsung Galaxy A05s 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Samsung Galaxy A16 5G 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Azonnali készpénzes nVidia RTX 4000 sorozat videokártya felvásárlás személyesen / csomagküldéssel
- BESZÁMÍTÁS! ASUS TUF Z270 i7 6700 16GB DDR4 240GB SSD 2TB HDD GTX 1660Ti 6GB Zalman S2 TG 400W
- Extraflame pellet kályha
- iPhone 17 Pro Max Silver - Bontatlan !! www.stylebolt.hu - Apple eszközök és tartozékok !!
- LG 27UL500P-W - 27" IPS - 3840x2160 4K - 60Hz 5ms - HDR10 - AMD FreeSync - 300 Nits - sRGB 99%
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest

![;]](http://cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)

Én dógozom ti meg itten szöttyölitek egymást.