Hirdetés
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- lezso6: Nemzetközi újév visszaszámlátor alkoholistáknak
- f(x)=exp(x): A laposföld elmebaj: Vissza a jövőbe!
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Nyuszit otthonra, kedvencnek!
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
- leslieke: leslieke farmerzsebe
- Toomy: FOXPOST: régen jó volt, de már jobban jársz, ha elfelejted
- sziku69: Szólánc.
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
Aktív témák
-
csapos2
addikt
A fene tudja miért, valami gond lehet a mai nappal.

Szarvas, szarvas, szamár, szarvas, szárnyas.![[kép] [kép]](http://kepfeltoltes.hu/070305/sz_www.kepfeltoltes.hu_.jpg)
Egyébként, szarvasunk, ma nagyon nem dolgozik. Elég sűrűn feltünik a toplistában.![;]](//cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)
[Szerkesztve] -
(Kolombusz)
veterán
Szerintem ez az egész norbi cucc (legalábbis az ápdét) egy nagy átverés.
Amit én javasolni tudok, az a 90 napos diéta, gugliba nézzétek meg, 2 ismerősöm próbálta, nekik bevált. -
csapos2
addikt
válasz
(Bundás)
üzenetére
Én nem, de az asszonykám igen, mivel vacak a szíve és a vérnyomása is magas, így ez volt az egyetlen lehetőség. Volt ugyan hozzá valami diéta féle, de azt nem szentírásként kezelte, némely részen eltért tőle. Ahogy emlékszem akkor még nem voltak ennyire elterjedve a Norbi cuccok, így, ha ajánlotta volna, sem jutunk hozzá.
-
ngabor2
nagyúr
az számomra már eleve gyanús, hogy a ''100%-os garancia, pénzvisszafizetéssel'' akcióknál a hirdetők sose mennek bele a ''ha beválik, akkor 1,5x-ösét fizetem'' opcióba... pedig ha 100%-ra vállalják, akkor nyernének vele. lehet, hogy mégse bízhatunk meg bennük?

-
(Bundás)
addikt
Norbi termékeket illetve fogyasztókúrát alkalmaz valaki, vagy alkalmazott, vagy ismerőse, esetleg véleményeket tud írni valamit. Pozitív, negatív vélemény is érdekel egyárant.

-
Drizzt
nagyúr
Bakker, már csak két nap van a remélhetőleg utolsó szigorlatomig.
Még az egyik tantárgy fele hátravan. De mivel tanulom egy hete az egészet, hihetetlen mód unom. -
(Kolombusz)
veterán
Ló reggelt mindenkinek!

Ma megyek, behajtom a Vistát a bolton, amit már múlt hét szerdára igértek, elintézem az új vodás előfizukra a roamingot, miután se neten, se telefonon nem sikerült aktiválni.
És lehet fogadni az új uptime rekordomra.
Pénteken volt 10 nap, de ki kellett kapcsolni, mert külföldre utaztam. Most ilyen apróságok nem ronthatják el az új rekord születését. 
[Szerkesztve] -
Vérboci
addikt
Influenza vs. Vérboci - 1:2
(csütörtökön délben ledöntött, de estefelé már egyenlítettem, pénteken pedig sikerült fordítani)
szerk.: Még fúvom a nózim, meg köhintek néha, tehát a meccset nem fújták még le
[Szerkesztve] -
csapos2
addikt
Amire én gondolok, azt itt nem szabad mondani, vagy de. Punci.
Egyébként meg arra céloztam, hogy a ló és szamár gyereke az öszvér. A csacsi - főleg a sárga - a hajnal első napsugarából van.
Szerk: Hoppá, Black-i, azóta dolgozik, egy perces szerverleállásal tisztelegjünk előtte.
[Szerkesztve] -
AMD Power
titán
Tudja valaki hol lehet zászlókat venni? Kéne vennem egy angol zászlót de nem tudom hol lehetséges. Régen a Blahánál volt az a Lionsports ott voltak zászlók de angol nem volt csak Brit. Persze abból már van kettő!

[Szerkesztve] -
supesz
aktív tag
mire gondolsz? csak tippeltem hogy ez a szamár, sajnos pontosan nem tudom miből lesz a szamár, de te biztos felvilágosítasz. addig is rákeresek

itt: [link]
itt: [link]
''(Asinus Gray), a páratlan ujju emlősök rendjének lófélék családjába tartozó ló- (Equus-) nem egyik alneme, mely a tulajdonképeni ló-alnemtől legfőképen abban különbözik, hogy farka csupán csúcsán visel hosszu szőröket s ezek bojtot alkotnak. Sörénye rövid és fölálló, fülei hosszabbak. Több faját különböztetik meg, ilyen a dsigettaj (l. o.) vagy kiáng (A. hemionus Gray), az onager vagy kulán (A. Onager Briss., l. Ló), a házi Sz. (A. domesticus L.) és a pusztai Sz. (A. taeniopus Hengl.), mely nagy testü, nyulánk, egészben véve csinos szabásu, de azért meglehetősen emlékeztet a házi Sz.-ra. Szine hamuszürke v. izabella szinü; hasán világosabb; vállán éles keresztet visel és ezenkivül többé-kevésbbé feltünően csíkos a lábszárán. Sörénye aránylag gyenge és rövid, de annál erősebb és hosszabb farkbojtja. A Nilus keleti partjaitól minden pusztán otthonos, gyakori Atbarában. A mén 10-15 kancából álló csapatot vezet s azt őrzi és védi. Igen óvatos; fiatalon fogságba kerülve megszelidül.''
-
Csapi007
veterán
Mit kerestek itt hajnalban?
-
csapos2
addikt
Nyihihi....ma hamarabb vagyok, mint N.G.

-
EQMontoya
veterán
válasz
VladimirR
üzenetére
azt nem mondtam, h ezen az oldalon, de ie7 is csinált akkora marhaságokat. suliban az van felrakva, asszem, mobilarenán volt, h linkre kattintva visszadobott a főoldalra, direkt megnéztem itthonról, a link jó volt, meg ilyen apróságok. Én nem azt mondtam, h a hibák a két böngészőben azonosak, hanem azt, hogy mindkettőben vannak bőven. pl ie-nél nem lehet külön üriteni az előzményeket, mint a firefoxban... az meg milyen dolog?
Szal egyik kutya, másik eb. -
VladimirR
nagyúr
-
Racecam
nagyúr
''Strutter''
Ki tudja, milyen igazi jó zenét hallgatok éppen?
u.i.: Ja, ez kérdés akart lenni!
-
-
Integra
titán
válasz
Viktor0610
üzenetére
látszik, hogy vágom a témát...

-
Integra
titán
há!
papp lili és nem zsíros anna!
-
VladimirR
nagyúr
válasz
parandroid
üzenetére
igen jo film, csak ajanlani tudom
-
parandroid
félisten
-
Bazsesz
őstag
(((Helóháj!
Kéne egy kis segítség. Állítólag a jogszabály az, hogy ha kétütemű motorral szerelt gépjármű (gyk: trabi, waresz) eléri a gyári értékeket zöldkártyáztatáskor katalizátor nélkül, akkor megkapja a zöldkártyát. Ez így van, vagy nem így van? Valami link, vagy valami?
Előre is köszi!
Üdv: Bazsi))) -
C4mp3r
addikt
válasz
parandroid
üzenetére
Igaz ami igaz nem csak az alkohollal ''szennyezte'' a szervezetét. De ott van pl. a dohányzás. Különböző figyelmeztető szövegekkel látják el a dobozokat és midenhol hajtogatják, hogy milyen káros. Akkor kérdem én: Miért forgalmazzák? Fontosabb nekik a pénz, mint egy ember élete? Igaz, hogy 18éven aluliaknak nem adható el. De ki tartja ezt be? Akármelyik újságosnál beszerezheti egy gyerek is. Nemrég történt velem, hogy sétálgattunk az utcán és egy kb. 11 éves gyerek leszólított, hogy megkérdezze van-e cigim. Arra hivatkoznak, hogy aki elmúlt 18 éves az már felnőtt, és el tudja maga dönteni, hogy helyes-e amit csinál vagy nem. Ez szerintem nem igaz, mert a cigaretta egyik legszörnyűbb hatása az, hogy függőséget okoz és írdatlanul nehéz leszokni róla. Ráadásul még annak az egészségét is szennyezi aki nem dohányzik, csak épp vele lakik.
-
BlacKSouL
addikt
válasz
parandroid
üzenetére
Sajna nincs
De lehetne, az egyik csaj akivel egyidőben voltunk berendelve az interjúra, azzal szívesen beragadnék pár órára, de abban nem vagyok biztos hogy fel is vették. Azt sem igazán tudom, hogy hány embert kerestek, bár a hirdetésben munkatárs volt nem munkatársak, de én bízom benne, hogy valami jó kis fiatalos csapatot akartak létrehozni, és nem egyedül lépek be. Valahogy könnyebb ha többen kezdünk egyszerre, mintha én vagyok egyedül az új ember.
csapos: az az érzésem, hogy eleinte mindenképp inkább seggeket kéne nyalnom, ha maradni akarok
-
parandroid
félisten
Ha valakinek napi egy-két üveg sör hosszú távon maradandó károsodást okoz, ott más probléma is van. És itt az egy-két üveget tényleg úgy értem, hogy egy vagy kettő, nem úgy, hogy 1-2-3-4-5-6...
A különböző alkoholos italok rettenetesen hasznos jószágok tudnak lenni, csak tudni kell őket a megfelelő időben és mennyiségben fogyasztani. Lásd még a röviditalok és a nehéz ételek, illetve a megfázásos torokgyulladás és a mézes-pálinkás tea kapcsolata.
p -
C4mp3r
addikt
válasz
parandroid
üzenetére
Igen, de nem hiszem, hogy hosszútávon nagyon használsz az egészségednek azzal, hogy sört iszol. Nem azt mondom, hogy a sörnek akkora az alkoholtartalma, hogy az azonnal súlyos szervi elváltozásokat okozzon. Én csak azt mondom, hogy hosszútávon nem hiszem, hogy olyan jót tesz az a midennnapi 2-3 doboz sör. Hozhatnék fel példának a családomból olyan személyeket akiknek a sör mindennapi fogyasztása hosszútávon nem tett jót. Sőt majdnem bele is halt.
-
BlacKSouL
addikt
No, holnap megyek félnyócra melóba. Első nap. Kicsit izgulok. De kicsit barátibb nyolcra járni 700m-re a lakástól, mint anno az Árpád-hídtól Kőbányára reggel 7-re. Most bőséggel elég negyed8-kor kelni, akkor azért a fél6 bejátszott. Igaz hogy így később végzek, kevesebb marad a napból, de legalább fizetnek.
Ha mostanság napközben nem nagyon aktívkodnék, akkor az az esetleges nethozzáférés hiányára, vagy a töméntelen melóra vezethető vissza. Esténként azért be-benézek. -
tbs
addikt
válasz
parandroid
üzenetére
''...nem szabad mértéktelenül fogyasztani...'' Öööö... Botmixer, kis 750ml-es mérce hozzá. No a mércét lenyúltam a megpillantásakor asszonytól, ''végre, egy jó méretű pohár!'' felkiáltással.
Azóta gyakorlatilag mindig. MÉRTÉKKEL ISZOM...
-
parandroid
félisten
Nagy mennyiségben igen. De nem annyi, amennyi a sörben van. Megkockáztatom, hogy kb napi 1 üveg sörrel használsz az egészségednek. A bor megint más kérdés, de ésszel fogyasztva annak is van jótékony hatása - például a vérképzésre, vagy az emésztésre. De hogy bármelyik jóval egészségesebb, mint a mesterséges anyagokkal telepumpált cukros üdítőitalok, az tuti. A titka az a dolognak, hogy nem szabad mértéktelenül fogyasztani.
p -
EQMontoya
veterán
de jobb helyen nem adnak életfogytiglant azért, amit nem követtél el, jobb helyen nem ül meg nem történt betörésért senki 2 évet előzetesben, jobb helyen nem itélik el azt a vezetőt számviteli faszságokért, aki nem ért a könyveléshez, ezért könyvelő céget alkalmaz, stb... de itt igen.
-
C4mp3r
addikt
[link] Hogy lehet linkesíteni az aláírást?
-
Hasek
Közösségépítő
Paráznom kell a holnapi OKJ számítógép kezelói vizsgámtól vagy mitől? Holnap lesz az írásbel... Csak azért kérdem, mert most kicsit fura állapotban vagyok, és nem tudom holnap mi lesz...
-
ngabor2
nagyúr
-
VladimirR
nagyúr
nem is tudom kinek lattam az alairasaban, hogy az illeto annyi szornyusegett olvasott mar az italozas es dohanyzas karos hatasairol, hogy eldontotte: felhagy az olvasassal
Aktív témák
- Clevo 1060 6GB Mxm 3.1 laptop videó kártya ingyen házhoz szálitással
- HIBÁTLAN iPhone 14 256GB Starlight -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3799
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy A50/Samsung Galaxy A51/Samsung Galaxy A52/Samsung Galaxy A53
- LG 77C4 - 77" OLED evo - 4K 144Hz - 0.1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync - HDMI 2.1 - 1000 Nits
- Bontatlan Oriflame Love Potion parfüm eladó
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest

![;]](http://cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)

Az Ő termékeit is fogyasztottad, és ha igen miket?

Még az egyik tantárgy fele hátravan. De mivel tanulom egy hete az egészet, hihetetlen mód unom.