Hirdetés
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Gurulunk, WAZE?!
- lezso6: Nemzetközi újév visszaszámlátor alkoholistáknak
- Toomy: FOXPOST: régen jó volt, de már jobban jársz, ha elfelejted
- vrob: Próbálkozás 386 alaplap újraélesztésre
- leslieke: leslieke farmerzsebe
Aktív témák
-
ngabor2
nagyúr
-
ngabor2
nagyúr
válasz
Loretto
üzenetére
Láttam a szmálylikat, de biztos-ami-biztos alapon tartottam tőle, hogy komolyan gondolod. És hogy egy mod szájából miért más a vicc? mert mod...

Nem személyeskedés, te kérdezted, én így érzem.
De akkor ezentúl megpróbálom viccesebbre venni azt, amit írsz
Ki fog rosszabbul járni? -
MarKoo
addikt
Írjatok a számlámra egy 9800 Prót.

-
SPDeluxe1.0
aktív tag
válasz
Vérboci
üzenetére
Ja-ja,történelemóra haladóknak...

Azt azér' minden alapművelt embernek illik tudnia,hogy miféle polrendszerek uralkodtak kis hazánkban az elmúlt évszázadban,különös tekintettel a nyilasokra,mondjuk érdekes párhuzam a Szálasi Fecó feat. Diablo2 is.
Te meg lassan-lassan kvázi-taggá érlelődsz ismét,ha az idő meg nem áll addig
-
rii
nagyúr
Én kiismertem magamat egy bizonyos szempontból:
midnenből a NAGY-ot szeretem ...
határozott, szögletes formák, fekete/sötétszürke szín.
Volvo, BMW, JEEP, Nissan Patrol GR ....
Monitorból is nagy, van, és sok: 2 db 21colos SUN.
A kis, 3 ajtós autókat nem komázom ...
sem a gömbölyű Picasso-kat, Matiz-okat, Nubira, sem a túlerőltetett mai új-autó Design, ami már minden tipiuson kijött: Opel, BMW, Toyota.
[Szerkesztve] -
Vérboci
addikt
válasz
SPDeluxe1.0
üzenetére
Na... témánál vagyunk mi? A kis szakértő

-
divot
veterán
Nekem az is tetszik, illetve nem az alap, hanem a T-sport változat. Elég hektikus ízlésem van, kis autó, nagy autó, szögletes autó, kerek autó, lyukas autó
, belefér mindenféle.
Saab 900, Porsche 911, kocka Volvo, Citroen C2, bogár, szóval mindenevő vagyok, a lényeg, hogy legyen egyénisége az autónak. No és természetesen az új Swift.
-
divot
veterán
válasz
PeliScan
üzenetére
Én megúsztam a biztosítót, nem is álltam velük kapcsolatban, mert a szervíz intézte az egész ügyet. Aztán kaptam végül egy papírt, hogy átutalták a számlámra a kocsi szállítási díjának 90%-át (ugye 10% Casco önrész), és ezzel elintézettnek veszik az ügyet. Pedig nem volt olcsó mulatság...
-
PeliScan
addikt
válasz
ladybug
üzenetére
Köszönöm szépen!
Még naív vagyok, és úgy gondolom h nem fog olyan sokáig húzódni az egész. Aztán ki tudja, lehet jövök anyázni megint offtopicba két hét múlva, h nmhogy nekem nem fizetett a biztosító, de az újpesti rendőrfőnök a nagypapper unokája, és mégis én letten a hibás vhogyan. 
-
lorcsi
veterán
Építész nincs közutünk?
H gerendáról kellene infó? -
rii
nagyúr
válasz
PeliScan
üzenetére
Ha használatban levő kocsit vásárolsz is, lehet az eladás előtt kikupálják úgy, hogy ha van benne brutális nagy hiba, 2 hónapig nem is jön elő. De úgy adják el, hogy teljesen jó.
De hogyhogy csak 200km-t ment vele másfél év alatt? Cangával tettem meg 10.000-t 4 év alatt .....
Ezzel szerinted mi a rizikó? 2006-ig van műszaki, lehet nem véletlen.
Bővebben: link
De nagggyon DDIIIIIIISSSSSZNÓÓÓÓÓ gép. És csak 1 milla. Ez hitellel még nem is vészes. Mondjuk egy benzintemető ..... 4 liteters motor
[Szerkesztve] -
PeliScan
addikt
Nekem ez pont eléggé gömbölyű, szvsz gyönyörűséges.

MárK: akkor egyetértünk.
Igazából abban reménykedem, h ugye itthon a Porschékat csak a Porsche Pest javítja. Ők csinálják a 20-30 milliós kocsik javítását. Órabérben ugyanúgy dolgoznak majd az enyémen is, tehát ha azt mondom a biztosítósoknak, h jobban járnak, ha adnak a kezembe vmi normális darab pénzt, mert különben viszem oda, és ott aztán nem állnak meg 400e alatt, akkor lehet h jobb belátásra lehet bírni őket. A pénzből meg lefényezhetem az egész kocsit. De szép is lenne.
-
PeliScan
addikt
Nm kerestem meg, mert én még mindig úgy gondolom, h nem vert át. Másfél évig volt nála, az alatt nem is volt forgalomban, összesen 200km-t ment vele. Ha ezzel kapcsolatban nm hazudott, akkor valóban nem tudhatta a hibáit. Ez volt a legnagyobb hiba, hogy nem használatban lévő kocsit vettem, mert ott ilyen nem fordulhatott volna elő. Számomra ez a legnagyobb tanulság.
-
MarKoo
addikt
válasz
PeliScan
üzenetére
Jah, neeem. Szerintem se javallott olyan 70-75 év felett vezetni. Ott az ingyen tömegközlekedés. Persze vannak kivételek, akiknek mondjuk muszáj a kocsi. De akkor inkább szigorítanám a feltételeket és gyakrabban kérném ki a háziorvos véleményét a személy alkalmasságáról.
-
PeliScan
addikt
Most ennyiben van az autóm - amennyi az ára. Bővebben: link Ehhez jön ugye a törött megvétele, ami +200e. És ugye még a biztosító, az átszerelés, és a többi apróság (fényezés, stb) még nem számoltam.
-
rii
nagyúr
válasz
PeliScan
üzenetére
Gondolom nem kerested meg az első Porsche-d volt tulajdonosát, hogy egy icurit átvert Téged, és hogy mégis, ezt hogy gondolta?
Én szívesen vennék autót, de a szándékon kívül sem indokom, sem lehetőségem nincs rá, még egy 300,000-re sem.
kedvencem a Jeep Cherokee![[kép] [kép]](http://images.hasznaltauto.hu/630346/204761.jpg)
szerk.: innen: Bővebben: link
csak utálom az autoamta váltót.
szerk. 2: Bővebben: link
disznó egy gép .....
[Szerkesztve] -
divot
veterán
válasz
PeliScan
üzenetére
Az a baj, hogy én a gömbölyű Porschekat imádom, és azok drágák.

Legszívesebben egy 356-ost vennék, de persze ez már az álmok álma. Ha viszolnylag kevésbé akarok elrugaszkodni a valóságtól, akkor egy ilyesmire kell gyűjtenem a malacperselyben: Bővebben: link -
PeliScan
addikt
Nah akkor folytatódjon a történet, asszem még nem írtam le itt az új epizódot.

Szóval, ugye voltam a pesti Porsche-szerelés fellegvárába a múlt héten. A szaki meghallgatta a motort, és elkezdte sorolni a hibajelenségeket.. majd a végén azt h ez valószínüleg kuka. Ugye a váltó sem üzemel jól. Így, most csütörtök óta, két, nagyjából működő Porsche-kulcs is van a zsbemben.
Egyetlen lehetőségem az előre menekülés, így vásároltam egy másik, az orrán törött 944est, aminek a motorja és a váltója elvileg 40e kmrrel ezelőtt volt teljesen megcsinálva, tehát jónak kell lennie. Íme.
Tehát, ebből majd átteném a motort és a váltót meg pár apróságot, aztán a többit meg eladni darabonként, és akkor talán kijövök vhogy, és lesz egy jó autóm is. Nahmost, ugye összetörték a kocsim, ha minden jól megy (miért menne btw
) a biztosító fizetni fog azért rendesen, én pedig átrakom a törött, donor kocsimról a sértetlen elemeket. Elmegy a munkadíjra, meg a másik kocsi értékét csökkenti, de talán kijövök picit jól. Jövő héten folytatás. 
-
PeliScan
addikt
VladimirR - komolyan így van. egy normális autónak egész pályafutása alatt nm történik ennyi baja, mint ennek itt. bár nagyon-nagyon remélem, h ebből az incidensből kivételesen jól fogok majd kijönni.
MárK - természetesen, nem azt mondom h minden nagyperrertől el kell venni a jogsit (bár amikor kiszálltam, liluló fejjel vmi effélét üvöltöttem neki) a kulönösen dühítő az egészben az, h nem vállalta a felelőséget a szenilis állatja. mert ha azt mondja, h oks, buta vagyok, télleg bele kellett volna nézni abba a tükörbe, tessék itt a betétlap és elnézést, akkor egy szavam sem lenne.
divot - nm, nem 924. az audi-motoros, 2 literes, mechanikus injektorral, és csak 120LE, cserébe többet eszik, mint a 944es, ami Porsche motoros, 2.5literes, és 165LE.
a történet egy részét összegyűjtötte Vlad, peterkeT már be is linkelte.
Integra - sajnos fel vagyok a dologra már készülve. meglátjuk. a rendőr azt mondta h egyértelmű a helyzet, és úgy írja meg a jegyzőkönyvet, h ne tartson sokáig. remélem télleg így lesz, és hamar a pénzemhez jutok. Remélem fényképre nm lesz szükség. Meg ráaádsul velem utazott nőm meg hugom, vele meg csak a felsége, tehát tanúból is egyel több van, ha netán kell.
Azért most még nm kezdek el jajjgatni, val rá esély, h télleg jól jövök ki a dolgoból - anyagilag is, meg tapasztalattal is, még nm volt balesetem, és már most sokmindent másképp csinálnék az ügyintézéssel kapcs (részletesebben leírtam volna, nyugodtan átgondolni, stb) -
Shim
őstag
nyílászáró csere előtt állunk és olvasgatom itt az adatokat és van egy visszatérő érték amiről sajna nem tudom mit kéne gondolnom...''1,4 W/m2K Uf-érték''
ebben mi a jobb? hogyha kisebb, vagy nagyobb?
régen volt már fizika nah
-
válasz
parandroid
üzenetére
A képet nézve, én inkább bevágnék.

ladybug: igen, mert egy időbe volt hogy mindenki távolkeleti irásjeleket rakatott magára és néhányról kiderült hogy koránt sem az jelenti amit mondat a szalonban.
[Szerkesztve] -
ngabor2
nagyúr
''Politikai'' hirdetés:

-
ladybug
őstag
Érdekesek ezek a szimbólumok. Vannak ősi eredetűek, amiket már ötbb ezer éve használ az emberiség. Vannak olyan jelek is, amelyek divatból (trendiből) kerőlnek elő és terjednek el. Van, aki tudja a jelentését. Van, aki nem. Van, aki felveszi, használj ezt a jelet, másokra úgy ''aggatják'' (megbélyegzik).
Mindenképpen illdomos lenni egy jel vagy szimbólum jelentésének utánanézni, ha v.ki használni szeretné a mindennapokban. -
ngabor2
nagyúr
válasz
tiv83us
üzenetére
Ilyen vagy te, a 2 legfontosabbat kihagyod...
Bővebben: link (vajon miért vastagítottam ki?
)
De mennyi időmbe került, mire megtaláltam a képeket... mikor is indult ez a topik?
[Szerkesztve] -
tiv83us
veterán
Ez vajon hanyeves szimbolum lehet?
![;]](//cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)
Bővebben: link -
ngabor2
nagyúr
válasz
parandroid
üzenetére
Az a baj, hogy egyes diktatúrák, vagy rendszerek keresnek egy viszonylag egyszerű szimbólumot maguknak. Aztán ezzel a szimbólummal azonosítja mindenki a rendszert, különösen, ha az gonoszságokat követett el. Lásd a horogkeresztet, 5-és 6 ágú csillagok, stb
-
Rez_Grof
őstag
válasz
parandroid
üzenetére
Szvasztika:
Shim
őstag
válasz
parandroid
üzenetére
valóban az. rossz a szemed
itt van előttem a játék, itt még jobban látszik. elkezdtem nézni, hogy a quest ikonok milyen sokfélék, aprólékosan kidolgoztottak és egyszerűen megragadta a figyelmem, mivel a napokban láttam egy hasonló képet, talán tomcatnél, cucumalac sisakján díszelgett egy hatalmas nyilaskereszt. persze nekik nem jelent semmit, mint ahogy nem mondom a heinekenre sem, hogy mocskos kommunista 
nem célom beleásni magam a szimbólumrendszerekbe, csak érdekességként nézegessétek
-
parandroid
félisten
-
Shim
őstag
ömm...izé...durva
ladybug
őstag
válasz
parandroid
üzenetére
Nem lehet mindenre ez a válasz, Marvin Drágám...

-
ladybug
őstag
Éppen olvasgatok a neten. Találtam ezt a képet. Nem igazán tudom a választ. Ti?

Kidus
őstag
válasz
ngabor2
üzenetére
Én láttam
-
aDM|RaL^
őstag
válasz
parandroid
üzenetére
ő volt a medve.
-
ngabor2
nagyúr
Nagyjából felébredtem.
Először azt hittem, valami igaz abból, amit tiv leírt... aztán rájöttem, hogy csak álmodta. Ha nagyon széttépte volna egy maci, akkor nehezen írogatna ide.
Mondom, hogy még csak nagyjából ébredtem fel... -
tiv61us
őstag
most lehet off leszek, de el kell meselnem mi tortent velem ma.
szoval vettem a Wal-Martban egy medveolo puskat,mert azt mondtak nagyon elszaporodtak a nagy medvek, grizzly stb. a fekete medve nem tema, az lejar a varosba, olyan mint maci-laci, csak kukazik.
szoval felmentem a hegyekbe grizzlyzni, delnek haladtam, ez tuti, mert a sarakamon volt mohas a Nike.
Es akkor elemugrott a farol egy jaguar. Kicsit megijedtem, de nem lottem le rogton mivel medveolovel nem fair macskara vadaszni.
puszta kezzel vettem fel a harcot, azaz vettem volna, de fellokott a dog es beleesetem egy oposszumurulekbe, annak viszont iszonytato szaga van, a jaguar is rogton elszaladt en meg szegyellettem magam, viszont megjelent egy grizzly, aminek tudvalevoleg nincs affinitasa a budosre,raadasul nagyobb volt mint egy vasutas
a tobbire nem emlekszem, mert nagyon szet tepett
hat ez tortent -
ladybug
őstag
Hogy Nektek mi jár az agyatokban kora reggel....

Loretto: Grat a munkához. -
LJoE
senior tag
hülye TV bebutítja az agyunkat, nyomkodják a hülye sütit, mert a telefont is nyomkodni kell, de mégis ki a francot érdekel a vén genya, hogy hány éves??? biztos majd azért nyomkodom a sütit, inkább megeszem, magenta mi? rózsaszín ha mondom, ennél rózsaszínebb rózsaszín nincs is, hányinger...

Aktív témák
- Sorozatok
- Le Mans Ultimate
- Nintendo Switch 2
- iRacing.com - a legélethűbb -online- autós szimulátor bajnokság
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Futás, futópályák
- Mit várunk 2026-ban a mobilpiacon?
- Okos Otthon / Smart Home
- Vírusirtó topic
- Elektromos (hálózati és akkus) kéziszerszámok, tapasztalatok/vásárlás
- További aktív témák...
- BESZÁMÍTÁS! ASRock X870 R9 7950X3D 32GB DDR5 1TB SSD RTX 4090 24GB Be quiet Pure Base 501 LX white
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 7800X3D 32/64GB RAM RX 7800 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Apple iPhone 13 Pro Max 128GB,Újszerű,Dobozával,12 hónap garanciával
- Keresünk Galaxy S23/S23+/S23 Ultra/S23 FE
- 170 - Lenovo Legion Pro 7 (16IRX9H) - Intel Core i9-14900HX, RTX 4090
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest

Ma különösen gonosz hangulatban vagyok, csak most lusta vagyok neki megfelelő képet keresni/beilleszteni.

![[kép] [kép]](http://www.randomthinks.net/photos/uncategorized/42_hoodie.jpg)