Hirdetés
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- f(x)=exp(x): A laposföld elmebaj: Vissza a jövőbe!
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- hmzs: Fujitsu Futro S920 csúcsra járatva
- lezso6: Nemzetközi újév visszaszámlátor alkoholistáknak
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Nyuszit otthonra, kedvencnek!
Aktív témák
-
ladybug
őstag
válasz
pussy_cat
üzenetére
Van egy nagyon fincsi pogireceptem is. Bár ebben ngabor2 a szakértő.
Meg a szilváslepény is olvasztott vajjal készítve az igazi.
A belső gyermek rendben van. Sokat ficánkol, és nagyon eleven. A külső gyermekről ez már nem mondható el sajnos. Pedig, ha jól van, ő is egy örökmozgó.
[Szerkesztve] -
ladybug
őstag
Szépséges, jó reggelt kívánok mindenkinek. Remélem szép napotok van/lesz.
Mi ismét egy nyugtalan éjszakán vagyunk túl a lánykánkkal. Ma megyünk vissza kontrollra. Őszintén szólva sajnos nem sokat javult az állapota 1 hét alatt, ami nagy aggódásra ad okot számunkra. Kifáradt már a köhögésben, a hőemelkedésben, én pedig kifáradtam az alig alvástól. Nagyon-nagyon szeretném, ha már javulna.
Bash: Üdv újra köztünk.
Tildy: Próbáld meg sebet kifertőtleníteni. Az is lehet, hogy azért gyulladt be annyira, mert v.mi szennyeződés van benne. Jobbulást. -
ladybug
őstag
Bővebben: link
Ez vagyok én.
-
ladybug
őstag
válasz
ngabor2
üzenetére
Füstölt tea? Olyat sosem ittam.
Amúgy igazad van. Kerítünk egy alkalmat majd a táborban, és kiteázzuk magunkat.
Xpod: Gyere, ülj mellénk. Leülünk a tábortűz köré, fogjuk a meleg poharat a gőzölgő teával, és aprókat kortyolgatva a teából kellemesen elbeszélgetünk. Mit szólsz?
[Szerkesztve] -
ladybug
őstag
Akkor készíts magadnak. Hidd el, megéri, és gyorsan elkészíthető. Utána meg csokit is ehetsz.
Bővebben: link -Ezt este olvastam el a lánykámnak. Akkora jóóóó.
-
ladybug
őstag
Annyi csokit esztek. Az megfogja a hasatokat..
Mi most ettünk pirítóst lágytojással. Hm, nagyon finom volt.
-
ladybug
őstag
válasz
zsoltee10
üzenetére
No, még ezek. Az első kettő, hát...hogy is mondjam, érdekes.
[Szerkesztve] -
ladybug
őstag
válasz
zsoltee10
üzenetére
Még ezeket találtam...
-
ladybug
őstag
válasz
zsoltee10
üzenetére
Itt van egy olyan alrész, hogy kültéri plakátok, óriásplakátok. Talán segít.
-
ladybug
őstag
Szép jó reggelt mindenkinek. Nálunk süt a nap, és nyugodt ébredés után egy nem túl sűrű napnak nézünk elébe leánykámmal.
Nektek is csodás, nyugodt napot kívánok.
Pussy: Szépséges reggelt és napot Neked is.
Loretto: Ezek szerint egészséges életet élsz. Nincs ebben semmi rossz. Sőt.
-
ladybug
őstag
Ez olyan undokság, hogy ''kibeszéljük''... Bár Vlad olyan sejtelmes, hogy ő mindig jó téma.

Zsiga:Könnyen beszél az, aki nem vidéken él.
peterkeT: Ez hosszú történet. És már csak halványan emlékszem rá. De az egyik az én söröm, csak ugye én nem iszom. Így ő kapta meg.
[Szerkesztve] -
ladybug
őstag
válasz
VladimirR
üzenetére
Rájöttem.
Vladi így ismrekedik: Lógsz egy sörrel. Ez a sörös dolog már az elejétől fogva gyanús nekem. Vagy ennyit iszol vazze, vagy másra (is)használod ezt a kijelentést.
Xpod: Egyikük sem. Így sokkal izgibb.
peterkeT: Én spec kettővel lógok neki. Zsiga eggyel. De szvsz beállhatnak még néhányan a sorba.
[Szerkesztve] -
ladybug
őstag
Ez a nagyfejű Marvin simán kiöli belőle azt a határozottságot is, amit már Batman nélkül összeszedett. Úgyhogy nem sok esélyünk van.
peterkeT: A papírcicák ugye akkor jönnek létre, ha v.mi beporosodik, és x ideje használaton kívül van, vagy levegőtlen helyen. Na most...A papírzacsi már egy jó ideje Vladi fején van. Gondolhatod mennyi porcica, illetve jelen esetben papírcica lehet alatta.
-
ladybug
őstag
Mi van itt? Vladi imádó estet tartatok?

-
ladybug
őstag
válasz
Kalandor
üzenetére
Ez pszichés. Én is félek a tűtől, ha felém közelít. Viszont ha más v.kivel teszik ezt, nem tartok úgy tőle. Bár senkibe nem tudnám beleszúrni. Egyébként a várandósság alatt többször is vesznek vért. Az első babavárás alkalmával szinte minden vérvételkor elájultam, a második során szerencsére nincsenek ilyen gondjaim. Ennek ellenére még mindig nem bírom a vérvételt.
Hozzá kell szokni, ennyi. A látványt kell elviselni, és akkor a tested sem reagál rá extrém módon. -
ladybug
őstag
válasz
ladybug
üzenetére
Azért egyértelmű, mert az egy nyomon haladás nem a kerék mennyiségére vonatkozik. Van pl a motoros. Ő nem azért egy nyomon haladó, mert egy kereke van, hanem azért mert az autóhoz képest (a közlekedésben ehhez viszonyítunk) egy keréknyomban halad. Na most, az úthenger két keréknyomban halad, ugye?
-
ladybug
őstag
Most jött meg párom lanpartyról. Ő megy aludni, én meg már nem tudok. A macska most itt ugrál rajtam, tehát különben sem tudnék. De legalább a kislányunk jól aludt. Bár a köhögés még mindig megvan.

Amúgy jó reggelt mindenkinek.
Estie: Jó pihenést.
[Szerkesztve] -
ladybug
őstag
-
ladybug
őstag
Én inkább be lennék csípve, ahelyett az állapot helyett, amiben most leledzem.

[Szerkesztve] -
ladybug
őstag
Szervusz mindenki.
Remélem szép napotok van. Nálunk csodásan süt a nap, és nagyon jókedvem van. Fogalmam sincs, hogy miért, de boldog és elégedett vagyok.
A leánykám sajnos nagyon beteg lett. Tegnap voltunk orvosnál, de semmi különös dolgot nem talált, így maradtak ahomeopátiás szerek. A láza minden estére felkúszik. Az éjjelünk sem telt v.mi fényesen. Rengeteget köhögött, és ilynekor ott fekszem mellette, az nyugtatja meg. Szerencsére nagyon jókedve van, az étvágya is jó, csak ez a fránya köhögés ne lenne.
pussy_cat: Festesz? Az nagyon jó. Úgy szeretem, amikor a lakás felvidul a szép friss színektől. Jó munkát.
Ezt nézzétek meg. Alig akartam hinni a szememnek.
[Szerkesztve] -
ladybug
őstag
válasz
parandroid
üzenetére
...kislány a zongoránál....

-
ladybug
őstag
Tudsz még 3 hónapot várni? Akkor bemutatom az enyémet.

Ismred Anne Geddes képeit? Kicsit nézegesd azt. Talán megnyugszol, és lecsillapodik a hiányod.
Pacák: Köszönöm, hogy megosztottad velem/velünk ezt. Teljesen másként éli meg egy nő a szülést, mint egy férfi. Jó a másik oldalról is tudni.
[Szerkesztve] -
ladybug
őstag
Így van. Látom, együttgondolkodunk.

Ezt most találtam.
[Szerkesztve] -
ladybug
őstag
Így van. Teljesen érthető. Próbálok néha belegondolni, hogy mekkora sokk nekik a születés. Szegénykék, de mégis olyan erő és élniakarás van bennük, hogy csodálatra méltóak.
9 hónapon át együttlenni v.kivel, minden mozdulatát, érézését megélni. Gyönyörű dolog a várandósság.
-
ladybug
őstag
válasz
VladimirR
üzenetére
Tényleg nagyon jóóó. Hej, ha így működne...

Pacák: Próba, szerencse. Lehet kapni, ezeket a báránybőr plédeket, takarókat. Azt is kipróbálhatjátok alá. Remélem megtaláljátok az okát ezeknek a sírásoknak. Borzasztó tud lenni, amikor csak sír, és nem tudsz segíteni rajta. Csak ringatod, meg ölelgeted.
[Szerkesztve] -
ladybug
őstag
Ha jól emlékszem nálunk is kb 3 hetesen kezdődött ez az időszak. Állandóan a cicin akart ''lógni''. És kiderült, hogy nem elég neki az anyatej. Pótlást kellett neki adni. Ennek ellenére szerencsésen 6,5 hónapos koráig szopizott.
A másik, amire rájöttünk, hogy talán fázhat a kiságyban, vagy v.mi meghittebb helyre vágyik. A mi ágyunkba nem akartuk beszoktatni. Az ágyacskájába tettünk egy jó vastag, puha plédet, erre egy vékony pamutlepedőt, és arra a kis Drágát. Ez bevált, és ettől kezdve nyugodtan aludt a helyén.
Loretto: Mintha már említettem volna Neked...Jobb később, mint soha.
[Szerkesztve] -
ladybug
őstag
Mi itt voltunk. Nagyon szimpatikus volt a bolt is, meg az ott dolgozók is. És ami nagyon kellemes meglepetésként ért, nagyon segítőkészek is voltak. -
ladybug
őstag
Szép jó reggelt mindenkinek.
Nekem is saját ''ébresztőm'' van. A kiscica negyed 7-kor bebőjik mellém az ágyba, és ugrál rajtam vagy harapdálja a kezem, vagy elkezd dorombolni, amit olyan iszonyatos hangerővel tud csinálni, hogy elviselhetetlen. Ennek ellenére édes és kedves. Legalább kicsit netezhetek magamban korán reggel.
Meg aztán nem is baj, ha hozzászokom a koránkeléshez. Babácskának már alig 3 hónapja van vissza. Edzettnek kell lennem.
Sianis: Részvétem. Ez valóban dühítő lehet.
De ez már a sokadik alkalom, ha jól emlékszem....
[Szerkesztve] -
ladybug
őstag
válasz
katavagyok
üzenetére
Kedvesem. Nem hinném, hogy bármi ilyesmit tettem volna. Amúgy meg azt hiszem megférünk itt egymás mellett. Ha Te nem így érzed, sajnálom. Jó fórumozást, és ne zavarjon a jelenlétem, mert zavarba hozol.

-
ladybug
őstag
No, mentem én is. Jó éjt Nektek.

-
ladybug
őstag
válasz
ngabor2
üzenetére
Jézus, akkor bennem is v.mi ilyesmi hajlam lehetett?

2 évesen megfojtottam kb 10 kiskacsát (ugye csak elaltatni akartam persze, és erről meg is voltam győződve, hogy ezt teszem...), és szépen sorbarendeztem őket, majd kihívtam anyukám, és nagy büszkén megmutattam neki a művem.
[Szerkesztve] -
ladybug
őstag
Aranyosak vagytok, köszönöm.

Ha már itt tartunk...Péter egyáltalán nem bánja a nőuralmat. Sőt még meg is nyugodott, amikor megmondták, hogy lány lesz.
-
ladybug
őstag
Szervusz mindenki, szép napot nektek.

Nekünk az van. Nemrég jöttünk meg dokibácsitól, ultrahangon voltunk. Ésssss.....
Ki találja ki mink lesz?
-
ladybug
őstag
Akkor azt hiszem ez a _tartani_ egy kis magyarázatra szorul. A tartanit úgy értettem, hogy becsülni, tisztelni (mint ahogy tildy és szalma is mondta), elfogadni a döntéseit ''hisztik'' nélkül stb. Nálam a tartani ezt jelenti.
A moderátorokat nem istennek tartom. Egy motorként kell, hogy működjenek, mert különben a fórumon elszabadulnak az indulatok.
Ha v.mi mondanivalójuk van, meg lehet velük beszélni kultúráltan, emberi nyelven, és még netalán vitatkozni is lehet velük. De igenis nagyon sok olyan eset volt mostanában, ami kissé gyermeteg vitákba torkollot, pedig meg lehet(tett volna) másképp is oldani. -
ladybug
őstag
Értem, amkt mondasz. És úgy vélem részben igazad is van.

A moderátoroknak kell legyen egy olyan kiállása, hogy tartsanak tőlük a userek. Ez most úgy érzem kezd visszaállni megint.
Az meg, hogy hőbörögnek...Hazai terep nekik. Ők vannak otthon, mi csak ''vendégek'' vagyunk. El kell fogadnunk a szabályokat, határokat. Remélem érted, mit akarok mondani...
-
ladybug
őstag
-
ladybug
őstag
Tildy, szerintem ebből nem kell személyes kérdést csinálni.
Van, akit jobban bírnak, van, akit kevésbé. Van, akire odafigyelnek egyből, van, akire nem. És ez nem csak a modokra, hanem a tagokra is vonatkozik.
[Szerkesztve] -
ladybug
őstag
Szép jó reggelt mindenkinek.

Eh, mi folyt itt az éjjel? Lassan tényleg zártosztály lesz az OFF.
-
ladybug
őstag
válasz
ngabor2
üzenetére
Legyél ilyen.
-
ladybug
őstag
Mi meg Hévízen néztük a vőlegényemmel (juj, de idétlenül hangzik
). És tényleg nagy élmény volt.
Erdey_a: Remélem, hamarosan kiderül az ég felétek. Nálunk épp esik. Megpróbálhatnád ezt az orrcseppes dolgot, hátha....
ngabor2: Lemez feladva. De csak egy, mert sikerült elpasszolni a másikat.
[Szerkesztve] -
ladybug
őstag
A nátha talán alegrosszabb ezen a téren. Csak akkor lesz jobb, ha felszakad nekik. A trükköket gondolom ismeritek..(steri mar, szirupok, nasivin stb).
Hová jártok ti dolgozni ilyen korán?
erdey_a: El kell kesrítselek. Car idő lesz ma.
Hogy legyen egy sajátod.
[Szerkesztve] -
ladybug
őstag
Szervusztok korai madárkák..
Jó reggelt mindenkinek.
kymco: Jobbulást a lurkóknak.
Aktív témák
- Kuriózum: Ozark Trail (amerikai) fejlámpa 600 lumen
- Jawbone Up okoskarkötő, aktivitásmérő
- HP EliteOne 800 G6 All-in-One i5-10500 16GB 512GB 24" Érintőkijelző!! 1 év garancia
- HIBÁTLAN iPhone 13 Pro 128GB Graphite -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3747
- audio-technica ATH-S220BT vezeték nélküli fejhallgató
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Meg a szilváslepény is olvasztott vajjal készítve az igazi.

Vladi így ismrekedik: Lógsz egy sörrel. Ez a sörös dolog már az elejétől fogva gyanús nekem. Vagy ennyit iszol vazze, vagy másra (is)használod ezt a kijelentést.

Vagy csak én nem értem?
Történt Veled v.mi, vagy ilyen korszakodat éled mostanság?

Rég nevettem ilyen jót.
Tessék rá fincsi szószt készíteni.