Hirdetés
Aktív témák
-
ngabor2
nagyúr
Nemzetközi magazin a világ hülyeségéről. Ha tehetem, meghallgatom.
(szolg. közlemény neked, mivel nem megy az msn nálam: ha 3-ra kijössz a Nagyállomáshoz, pontosabban a túloldalra, a Cella bárhoz, akkor oda tudom adni a cd-t. ha nem jössz, akkor utazott egyet... majd csörgess meg.) -
-
addikt
Köszi közbe leszedtem a DVD identyfiler progit. A néróval hol tudom ugyanezt megtenni?
Szvsz el még belefér az off-ba, voltak már sokkal komolyabb kérdéek is feltéve itt. De bocsánat ha ezzel megszakítottam az off topicot.
Sipi: félsz hogy kikerünek a home videók?
Bubu79: még csak most bontottam fel a csokit. Még nem jött meg a hatása.
QuarK: melyikre vagy kiváncsi? A szadistásra, vagy a perverzre?
[Szerkesztve]Most kezdődjék a tánc! - mondta a papagáj és berepült a ventilátorba.
-
addikt
Köszönöm, hogy nem törődve a topic szétoffolásával mindenen és mindenkin átgázolva, segítettél nekem. Hálám örökké üldözni fog. (Csak vigyázz utól ne érjen. )
ngabor2: hideg? Mi lesz veled télen? Tessék az egérbe és a billentyűzetbe belevezetni a proci által termelt meleg levegőt, vagy leglább egy USB-s fűtés beszereltetni.
ladybug: Üdv a frissen érkezőknek. Pamela és Britney elbújhat Sipi tehetsége mellet.
[Szerkesztve]Most kezdődjék a tánc! - mondta a papagáj és berepült a ventilátorba.
-
bobsys
veterán
Nekem csak egy féléves. És nem kell szerkeszteni szerencsére. Tavaly kellett. Azért vettem fel idén is
Amúgy teljesen kivagyok. 1 hete nincs itthon senki. Most is 1 óra volt míg elintéztem mindent és még teregetnem kell, meg elpakolni a mosogatóból.Enterprise Admin? Kirk kapitany leszel? - Ne törődjél semmivel, egyél zsömlét kiflivel
-
bobsys
veterán
Elemi statika és szilárdtságtan. Merev test, rúd statikája, keresztmtszeti jellemzők, szilárdságani alapfogalmak, rugalmas állapotú prizmatikus rudak igénybevétele, többtengelyű feszültségi állapotot okozó összetett igénybevételek, feszültség és alakváltozási állapot
Jah, mérnök-informatika szak
És nem tudok gépelni
[Szerkesztve]
[Szerkesztve]Enterprise Admin? Kirk kapitany leszel? - Ne törődjél semmivel, egyél zsömlét kiflivel
-
Pópa
senior tag
Aktív témák
Hirdetés
Állásajánlatok
Cég: HC Pointer Kft.
Város: Pécs
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest