Hirdetés
Aktív témák
-
erdey_a
addikt
Én nem akarom jobbra felrakni a topikot, de nincs mi tenni
Vérboci
-
erdey_a
addikt
Na mi a dörgés fiatalok/öregek?
Látom elég punnyadt hely lett az OFF Topic Vérboci nélkül. Mitagadás, elvette a kedvemet egy s más a fórumozástól
Na nem ám Csak iszonyat sok meló van. Kiküldetés hegyek, meg minden. Azért addig is, Vérboci éhségetek csillapítandó, látogassátok szeretettel kemény munkával összetákolt honlapomat Bővebben: linkVérboci
-
erdey_a
addikt
Gyakorlás italozóknak, hogy hazaérkezéskor ne legyen gond Bővebben: link
Vérboci
-
erdey_a
addikt
válasz parandroid #440 üzenetére
Fedák Sári Molnár Ferenc (Pál utcai fiúk) felesége volt.
Mielőtt ezt beírtam, hogy lecsekkoljam, jól emlékszem-e, beírtam Molnár Ferenc nevét a gugliba. Az a szörnyű, hogy a találatok közül már a tizedik a megasztáros Molnár Ferit hozza. Az a karamella, vagy kiVérboci
-
erdey_a
addikt
válasz Motion_Blur #662 üzenetére
Addig jó, amig láthatatlan vagy a rendszer számára...
Mert ha egyszer behálóz, akkor...Vérboci
-
erdey_a
addikt
válasz (Kolombusz) #670 üzenetére
Hát igen... már lépni sem lehet az ilyen lovagias kopaszoktól
De hogy ''ezekkel az öregekkel''* én is mennyit küzdök nap mint nap. Elvégre napi másfél óra minimum a buszon. Nem távolsági, helyi járat!
*gyüjtőnév, a megbolondult, öregkorára házsártos, kötözködő vénemberré vedlett emberekre alkalmazomVérboci
-
erdey_a
addikt
válasz Kalandor #960 üzenetére
Két 16 évesen még annyira meg sem botránkoznék.
De ez...Bővebben: linkVérboci
-
erdey_a
addikt
válasz Kalandor #964 üzenetére
Persze hogy nem mondanám meg.
Kimegyek az utcára, hálóval összefogdosok 10-20 jó bulát, akivel érdemes lenne, ost a 3/4-ről kiderülne hogy 14-16 éves.
Bár nem hallatszott ki a hozzászólásomból, nem is a férfiakat itélem el ilyen esetben. Azaz nem mindig.
Illetőleg hiába néz ki valaki 20 évesnek, ha amikor megszólal, akkor kiesik a csörgő a száján. Ebből azért kapcsolni kéne. De egy bizonyos alkohol szint felett...Vérboci
-
erdey_a
addikt
Ennél egyszerűbben nem megy... talán ha angolul próbálkoznék
Szóval mondjuk én 50 éves vagyok. De olyan sármos fajta. Kiszúrok a helyi plázában egy csajszit, aki jó 18-19 évesnek tűnik, fejlett idomokkal, ámde mindösszesen csak 15 éves. 3 évet simán csalhat a ruházat, a fejlett test, vagy a smink. Tehát teszem a szépet, eglátja a fasza kocsimat és eljön egy körre. A Fenyves autósmozinál félreállunk és kilövök egy kis magot. Pedofil vagyok?
Hiszen 50 éves létemre 15 éves csajszival kufircoltam...
Mert ugye ha valóban 18 éves lenne, akkor már nem beszélhetünk pedofilságról. Rengeteg példa van kishazánkban is a fiatal kontra vénember kapcsolatokra.
Igaz kedves Faludy Gyuri bácsi
[Szerkesztve]Vérboci
-
erdey_a
addikt
Jó, akkor a példa kedvéért legyen 14 éves az a 18-nak kinéző lány akit 50 évesen bevezetek a jóba. Érdekes határ ez, hogy ha 14 éves akkor pedofilság, ha 18 akkor nem. Pedig én ugye 50 éves vagyok (tegyük fel) és egyik esetben 36, a másikban pedig 32 év a korkülönbség.
[Szerkesztve]Vérboci
-
erdey_a
addikt
A ''ha'' szó pont a konkrét helyzet minősítését teszi lehetetlenné, mivel nem tudom hogy romák-e.
Bár az arca nagyrésze ki van kockázva, ha elég sokáig nézzük, le lehet voni bizonyos következtetéseket. Illetve a háttérben látható ''táj'' is árulkodó.
Nem mondtam semmit...
tiv61us: Tildyvel kell egyetértsek, ugyanis állítom, hogy rengeteg kis hülye pitsa van, akik akár 13-14 évesen arra várnak, hogy magukra húzhassanak egy fickót. Tudom, tudom, ha két szót váltanának, kiderülne a turpisság, de a férfi néha csak férfi és egy kósza numerába belevág. Aztán jön az eszmélés, hogy csak tizen valahány éves volt a pártner. Hibás a fickó, meglehet, de én a kis cafatnak gipsszel önteném be a (szerk. mókusát
[Szerkesztve]Vérboci
-
erdey_a
addikt
Ezt a szívást...éppen jöttem vissza a helyemre a bejárásból, egyik kezemben a mappám, másikban egy gőzölgő automatás (de nagyon finom) kakaó. Jövök fel a lépcsőn, megcsörren a telefon. A lépcsőre kellett lepakolnom, hogy felvegyem. 20 percet egyezkedtem egy beszállítóval. Aztán indultam tovább, de 5 mp múlva csörgött a magán mobil. Kakaó megint a lépcsőre.
Most itt vagyok. Nem elég, hogy elhűlt a kövön a kakaóm, még a kakaós témáról is lecsúsztam.
Ehh...Vérboci
-
erdey_a
addikt
Péééénteeeek ezzzzaaaazzzz húúúúúúúúú!!!!!!
(Spongyabobos előadásmóddal)
Akkora pizzasütés lesz este, amire nem volt még precedens a háztömbben
Ráadásul ha minden jól megy, ma 12-kor lelépek.Vérboci
-
erdey_a
addikt
válasz (Kolombusz) #1332 üzenetére
Ez az én bajom is...
Tulajdonképpen majdnem minden pénteken tervezem a 12 órási hazamenetelt.
Elenyésző számban sikerült az elmúlt egy évben.
De majd most... most megmutatom nekik
szerk.: Feltörtem mint Balfon a büdösvíz, már lelkes újonc vagyok Pedig addikt lennék
[Szerkesztve]Vérboci
-
erdey_a
addikt
Én is csak a plakátokat láttam. Jellemző egyébként, hogy nem kapni. Csak vevőcsalogatás.
A linkelt logenednél eszméltem rá, hogy ezt még én is megengedhetném magamnak. Havi 30 ezret simán kifizetek. Jelenlegi állapotom szerint persze.
Igaz, hogy amellett már mást (pl. lakástörlesztést) nem vállalnék be, de meglepődtem, milyen könnyű kvázi új kocsihoz jutni.
Csak jogsi kéne márVérboci
-
erdey_a
addikt
-
erdey_a
addikt
Vasárnap hajnal...
És én melózom, mert leltár van...
Hogy lehet ez??? Miért pont én? BrühühüVérboci
-
erdey_a
addikt
válasz VladimirR #1779 üzenetére
Nálad mi a hajnal??? Mert ha a kislány valóban ''hajnalban'' csapott a furulya húrjaiba (képzavar), akkor szerintem apuci és anyuci is megtette volna a szükséges lépéseket. A pici pocijába bele...
Amúgy panel? Én panel. A húsklopfolás a kedvencem reggel 6-kor
Gondolom mondanom sem kell, hogy a kislánynak szurkolok és további sok sikert, és kitartást kívánok a zenei fejlődéséhezVérboci
-
erdey_a
addikt
válasz ngabor2 #1796 üzenetére
Én villanygitározni szoktam nem halkan az 55 négyzetméter kisebbik lakószobájában. Eddig még nem volt panasz. Pedig az édesanyám te jó asszony és az akácosút nincs a repertoáromban
Xpod: Családiháznál is vannak szomszédok, akik füvet nyírnak, vagy éppen kerítést felxszel. Kutyaugatás, bocibőgés. Ahol emberek élnek, ott zaj is van. Kérdés, ki mennyire toleráns, illetve empatikus.
[Szerkesztve]Vérboci
-
erdey_a
addikt
-
erdey_a
addikt
válasz #16741888 #1803 üzenetére
Amennyire én tudom, a pengőnek nincs különsebben nagy értéke a gyűjtők körében. (Bár valószínűleg az évjárat számít) Annak idején a szél söpörte az utcán a mega-giga millpengőkkel együtt, mert nem ért semmit. Nekem is van egy raklappal. Ha sok van, akkor talán a MÉH átveszi mint papírhulladékot
Xpod:LooooL
[Szerkesztve]Vérboci
-
erdey_a
addikt
Jó reggelt!
Mindenütt szürke felhők. És már csak pár óra van hátra...
Talán kitsztul addig...
Ugye kitisztul az idő? Ugye...?Vérboci
Aktív témák
Hirdetés
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest