Hirdetés
- Parci: Milyen mosógépet vegyek?
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- eBay-es kütyük kis pénzért
- sziku69: Szólánc.
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Sapphi: StremHU | Source – Self-hostolható Stremio addon magyar trackerekhez
- Pajac: Windows XP még mindig letölthető
- Vezeték nélküli porszívók - alapok
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
Aktív témák
-
Panther
HÁZIGAZDA
Új topik nyílt

Bővebben: link -
Panther
HÁZIGAZDA
Áh, megtaláltam. Hétfőn volt, és csak azt tettem közhírré hogy ehétre már biztos nem maradok ismerkedős beszélgetés nélkül.
Természetesen nem lett belőle semmi, azt sem tudom hogy később lesz vagy sem, de annyira nem is érdekel, ugyanis azért csinálom mert jól érzem magam az ismerkedés alatt.
(Persze ha a csaj meg tud győzni hogy nekem ő kell, akkor miért modnanék nemet?) -
Panther
HÁZIGAZDA
válasz
neongorack
üzenetére
Én. És akkor nem kell sietni. Hm?

-
Panther
HÁZIGAZDA
válasz
parandroid
üzenetére
Meg se szólaltam.

Xpod: De nem! Egy hang sem hagyta el a torkomat.
[Szerkesztve] -
Panther
HÁZIGAZDA
Affene, akkor nagyon le vagyok maradva a hozzászólás-számmal a napokhoz képest. Valamikor régen fordítva is lehetett volna (csak akkor még nem volt az időlimit
).
fokukac:
Biztos azért mert az Á nem normál angol karakter.
Normál beépített függvényeknél:
upcase('a') == upcase('A') DE upcase('á') != upcase('Á') -
Panther
HÁZIGAZDA
válasz
katavagyok
üzenetére
Nem, de akár értheted is. Gondolkozz! ;)
MOD: Nem, ennyire sosem voltak képesek magasan szárnyalni gondolataim. Én az MSNre gondoltam.
[Szerkesztve] -
Panther
HÁZIGAZDA
válasz
katavagyok
üzenetére
Not Available
-
Panther
HÁZIGAZDA
válasz
katavagyok
üzenetére
Szia neked is.

Xpod, ejnyebejnye, hiszen így visszagondolva már tényleg volt szó erről
-
Panther
HÁZIGAZDA
válasz
SPDeluxe1.0
üzenetére
Biztos nem? Biztos nem mi?
És hogy kapcsolódott a sztori az én hsz-emhez? Nem értek itt semmit se 
-
Panther
HÁZIGAZDA
Na ehétre bebiztosítottam magamat, már biztos nem maradok ismerkedős beszélgetés nélkül.

-
Panther
HÁZIGAZDA
Na EZÉRT nem járok én vallás topikokba! De ha szóba is kerül mondjuk egy normáls beszélgetés során, akkor is max elmondom a véleményem, eldumálunk, de amikor valaki bizonygatja az igazát (''téríteni próbál''), ki szoktam szállni azzal hogy ''ki ebben hisz, ki abban''. Akik már téríteni akarnak, azok úgyis marhaságnak tartják az én álláspontomat, ergo nincs értelme az egésznek.
-
Panther
HÁZIGAZDA
Fel fogok menni chatre. Nem bírnám ki ha egész héten egy új (vagy további megismerésre érdemes) lánnyal sem beszélgetnék nagyobb mennyiségben.
-
Panther
HÁZIGAZDA
válasz
katavagyok
üzenetére
Gyorsított módszer pedig Bal Alt+ Shift vagy ha átállítottad akkor általában Ctrl+Shift.
Happy 2 see you again here.
-
Panther
HÁZIGAZDA
Nabazz, lehívtak ma csocsózni aztán lemaradtam itt a csajokról. Pedig mennyien voltak...!

-
Panther
HÁZIGAZDA
válasz
katavagyok
üzenetére
Jajj, szerintem azért el lehet lenni egymás mellett is egy topikban. Max egymáshoz nem szóltok, azt' kész. Elvégre nem kell mindenkinek minden résztémához hozzászólnia.

MOD: #3101: Na ugye!
[Szerkesztve] -
Panther
HÁZIGAZDA
válasz
katavagyok
üzenetére
Jé, egy katavagyok.
Már hiányoltunk. Legalábbis én. (Soksok csajt hiányolok innen, akikkel kellemesen el lehet dumálni.
Talán elromlottam.) -
Panther
HÁZIGAZDA
A képeket nem is akartam az adatbázisban tárolni (nem is tudtam hogy lehetne
). Csak a cikkek/hírek szövegét. De akkor úgy látom mindenki támogat benne hogy tegyek így 
Képek jobban elférnek a 200 MB-on amúgy is. A belinkelésüket úgy tervezem megoldani hogy minden cikkhez tartozik majd egy könyvtár, ennek a neve benne lesz a cikkhez tartozó rekordban, a szövegben meg csak a konkrét kép fájlnevét kell majd beírni. Elég logikusnak tűnik, de ha hülyeség, nyugodtan szóljatok rám, kezdő vagyok
VladimirR: ''tobb, mint 80 000 topicja'' -- úgy érted 11 MB az egész fórum? Mert akkor nem hiszem hogy bármitől is kéne tartanom.
[Szerkesztve] -
Panther
HÁZIGAZDA
Hadd kérdezzek itt egy okosságot. Ha csinálni akarok egy weboldalt hírekkel, cikkekkel, főoldallal, akkor a cikkek szövegét pl adatbázisban érdemes tárolni, vagy külön fájlokban?
PHP + MySQL áll rendelkezésre, 200 MB tárhely + 20 MB adatbázis (Ultraweb).
Ha jól sejtem itt a PH!-n (is) úgy működik hogy adatbázisban vagy gyakorlatilag minden, kivéve a képeket, amikre csak vmiféle linkek hivatkoznak az adatbázisban tártolt cikkszövegekben. Vagy nem? -
Panther
HÁZIGAZDA
válasz
parandroid
üzenetére
Már volt!
( Bővebben: link ) -
Panther
HÁZIGAZDA
válasz
parandroid
üzenetére
Szerintem zárd nyugodtan. Ami itt megy az példátlan

-
Panther
HÁZIGAZDA
Halljátok, legyen már a következő rész az OFF TOPIC XP!
Hm? 
-
Panther
HÁZIGAZDA
Na hazaértem szüretről.

(Vicces hogy Érdtől Miskolc 2,5 óra, az Árpád-híd(BP) pedig 4.) -
Panther
HÁZIGAZDA
Miért van mindenki hanyattesve ha meghallja hogy iPod? Mi abban az ami ennyire nagyonjó?

-
Panther
HÁZIGAZDA
Fenébe, bezáratott a tükrös topik. Pedig az eredeti kérdés sztem tényleg érdekes (bár sztem már tudom rá a választ), csak aztán elment a hülyeség irányába az egész.

-
Panther
HÁZIGAZDA
válasz
katavagyok
üzenetére
Katavagyok: Jó estét neked is. Látom letámadtak...

Motion_Blur: Tetszik a Raiffeisen-es csajkeresési módszer
MyKonzerv: Fenébe hogy ma egy órám sem volt az egyetemen. Pedig amúgy nem jött volna rosszul egy ilyen szalag... sose lehet tudni mikro jön jól.
ngabor2: Menő Manó, az jóóó! Errefelé is szeretjük.
mayerlaci: Remail.
Megj.: Kicsit multi-threading hozzászólás lett ebből.
[Szerkesztve] -
Panther
HÁZIGAZDA
Nem szólhatna a mai nap pl a rakott krumpliról, ha a tegnapit már unjátok? Csak mert azt is imádom.
(Sőt, megkockáztatom hogy jelenleg több hasznom lenne belőle mint egy USB DVD rackből
)
Aktív témák
- Xiaomi 14T Pro 512GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Apple iPhone 14 / 128GB / Kártyafüggetlen / 12HÓ Garancia / Akku: 85%
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ultra 9 285K 64GB RAM RX 9070 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Eladó egy Clevo PA71HS-G i7 7700hq Gtx1070 Kérlek olvasd végig a hirdetést
- HP ProDesk 600 G5 i5-9500 8GB 256GB 1 év garancia
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest