Hirdetés
- JBL Xtreme 4 vélemény (vs. BOSE)
- Építkezünk 6. rész (2024)
- "A homoszexualitás természetellenes" 😠
- Fűzzük össze a szavakat :)
- Egy kamionos és a múlt.
- Milyen mosógépet vegyek?
- Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Ingyen kellene, de tegnapra
- CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- Szabad e használt OLED televíziót venni?
Aktív témák
-
Rez_Grof
őstag
Lehet a BIX a hunyó Bővebben: link mert nálunk is elment a net úgy 5 percre.
Gyűjtik a népet a Váló Világ-ba-be-bá Bővebben: link
Miért van olyan érzésem hogy ezt se fogom nézni??
[Szerkesztve]A bus station is where a bus stops. A train station where a train stops. On my desk, I have a work station....
-
Rez_Grof
őstag
válasz katavagyok #379 üzenetére
Lehet!
Csak az kérdés hogy mitől van?A bus station is where a bus stops. A train station where a train stops. On my desk, I have a work station....
-
Rez_Grof
őstag
Lusta vagy!
Reggel ötkor keltem megjártam Kecskemét-Óbudát oda vissza és most bent fogok melózni egészen este kilencig. Aztán beveszek egy sört hazafelé menet és elalszok, mint a tej.A bus station is where a bus stops. A train station where a train stops. On my desk, I have a work station....
-
Rez_Grof
őstag
Csoki receptek: Bővebben: link
A bus station is where a bus stops. A train station where a train stops. On my desk, I have a work station....
-
Rez_Grof
őstag
pl.: Bővebben: link
A bus station is where a bus stops. A train station where a train stops. On my desk, I have a work station....
-
Rez_Grof
őstag
válasz katavagyok #806 üzenetére
Ne vesszetek össze. Please!
-
Rez_Grof
őstag
Van egy nagyon jó medve húsos receptem is, érdekel valakit?.
#1206: Nem az, egyébbként nem is gáz a késre nézve se, ha jó késed van, csak el kell csapni kettőbe.
[Szerkesztve]A bus station is where a bus stops. A train station where a train stops. On my desk, I have a work station....
-
Rez_Grof
őstag
válasz mayerlaci #1224 üzenetére
Meg mondjam vagy kitalálod.
Egyébbként a nőnek olyan 26-30 évesen kellene gyereket vállalni. Egymás után rögtön 2-3-at, egyrészt hogy a népesség is nőljön, meg ha közelebb vannak korban a gyerekek akkor szerintem olcsóbb őket felnevelni, meg jeletősen egyszerűbb is.A bus station is where a bus stops. A train station where a train stops. On my desk, I have a work station....
-
Rez_Grof
őstag
válasz parandroid #1632 üzenetére
Szvasztika:
Bővebben: link
Bővebben: linkA bus station is where a bus stops. A train station where a train stops. On my desk, I have a work station....
-
Rez_Grof
őstag
Nézzétek milyen szép avatart rajzoltam egyik moderátorunknak
Bővebben: linkA bus station is where a bus stops. A train station where a train stops. On my desk, I have a work station....
-
-
Rez_Grof
őstag
Meló után valószínűleg lesz egy Rezi vs. Staropramen mérkőzés. Előre láthatólag 5:0-ás eredmény fog születni. De majd Mézes Pálesz bíró eldönti, hogy mennyi az eredmény. Nagyon nem lenne jó egy 5:1-es végeredmény.
Szerk: Batman Rám mindig számíthatsz.
Másrészt: nov 4-én lesz Blues Company itt kecsón nem jössz le?
Meg iszunk egy-két sört is. A részleteket majd msn-en.
-
-
Rez_Grof
őstag
Jó reggelt!
Tegnap este: Rezi vs Gössör 7:0A bus station is where a bus stops. A train station where a train stops. On my desk, I have a work station....
-
Rez_Grof
őstag
válasz Lev Andropov #2901 üzenetére
Hát az attól függ, amelyiknek meg van a telefonszáma és rá is ér este!
-
Rez_Grof
őstag
válasz parandroid #2987 üzenetére
6 db szép csirke combi pirul nagy csendben sóágyon, most bent a sütőben,köretnek paradicsom saláta lesz. Vagy egy kis sült krumpli is.
Ne tudjátok meg milyen fincsi illata van. Nyam-nyam
-
Rez_Grof
őstag
De jól laktam. De valami szomjaztatott csirke lehetet mert nagyon vágyakozik 1-2 sör után.
A jövőhéten megcsinálom a medve húsos receptemet szeder öntettel. Csak az a kérdes honnan szerzek medvehúst.A bus station is where a bus stops. A train station where a train stops. On my desk, I have a work station....
Aktív témák
Hirdetés
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest