- Fórumok
- Egyéb
- OFF TOPIC 24
- (téma lezárva)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- djculture: Az elvileg már senkinek nem kellő HDD-k ára is egekbe emelkedett 4 hónap alatt
- eBay-es kütyük kis pénzért
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Gurulunk, WAZE?!
- Archttila: SMART tesztelés automatizálva: smartctl poller script Zsh-ban, RPi-re
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- btz: Internet fejlesztés országosan!
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Parci: Milyen mosógépet vegyek?
-
1900 - 1801
4990 - 4001 4000 - 3901 3900 - 3801 3800 - 3701 3700 - 3601 3600 - 3501 3500 - 3401 3400 - 3301 3300 - 3201 3200 - 3101 3100 - 3001 3000 - 2901 2900 - 2801 2800 - 2701 2700 - 2601 2600 - 2501 2500 - 2401 2400 - 2301 2300 - 2201 2200 - 2101 2100 - 2001 2000 - 1901 1900 - 1801 1800 - 1701 1700 - 1601 1600 - 1501 1500 - 1401 1400 - 1301 1300 - 1201 1200 - 1101 1100 - 1001 1000 - 901 900 - 801 800 - 701 700 - 601 600 - 501 500 - 401 400 - 301 300 - 201 200 - 101 100 - 1
-
Fórumok
LOGOUT - lépj ki, lépj be!
LOGOUT reakciók Monologoszféra FototrendGAMEPOD - játék fórumok
PC játékok Konzol játékok MobiljátékokPROHARDVER! - hardver fórumok
Notebookok TV & Audió Digitális fényképezés Alaplapok, chipsetek, memóriák Processzorok, tuning Hűtés, házak, tápok, modding Videokártyák Monitorok Adattárolás Multimédia, életmód, 3D nyomtatás Tabletek, E-bookok Nyomtatók, szkennerek PC, mini PC, barebone, szerver Beviteli eszközök Egyéb hardverek PROHARDVER! BlogokMobilarena - mobil fórumok
Okostelefonok Mobiltelefonok Okosórák Autó+mobil Üzlet és Szolgáltatások Mobilalkalmazások Tartozékok, egyebek Mobilarena blogokIT café - infotech fórumok
Infotech Hálózat, szolgáltatók OS, alkalmazások SzoftverfejlesztésFÁRADT GŐZ - közösségi tér szinte bármiről
Tudomány, oktatás Sport, életmód, utazás, egészség Kultúra, művészet, média Gazdaság, jog Technika, hobbi, otthon Társadalom, közélet Egyéb Lokál PROHARDVER! interaktív
Aktív témák
-
Xpod
addikt
-
ngabor2
nagyúr
-
kymco
veterán
-
ladybug
őstag
Hallgatunk Kedves.
Mondd csak bátran.
ngabor2: Dehogy kell. Nem is ezen van a lényeg. Hanem, hogy szembesüljünk azzal, hogy más is szenved(?) függőségben. És ha ő együtt tud vele élni, azt hogyan teszi. Tapasztalatcsere...
[Szerkesztve] -
rii
nagyúr
Ez kezd olyan lenni, mint egy csoportterápia.

''De jó, hogy így összejöttünk. Alakítsunk kört, mert mindenki egyenlő a kis közösségünkben. Jó, akkor most mindenki mutatkozzon be, és mondja el őszintén, hogy milyen függőségben szenved?''
Xpod: Nyugodj meg. Együtt találunk megoldást a problémádra.
[Szerkesztve]Én én én .... Én is szeretném elmondaniiii
(SharkTale) -
Viktor0610
MODERÁTOR

''De jó, hogy így összejöttünk. Alakítsunk kört, mert mindenki egyenlő a kis közösségünkben. Jó, akkor most mindenki mutatkozzon be, és mondja el őszintén, hogy milyen függőségben szenved?''
[Szerkesztve]Barátnő és Ph!
Kedvesem néha meg is orrol rám utóbbi időben kialakult második számú függőségem miatt... -
Xpod
addikt

[Szerkesztve]Én halmozottan függő vagyok: édesség, ph, net, számítógép, csoki.

Velem mi lesz?
-
ladybug
őstag

[Szerkesztve] -
ngabor2
nagyúr
-
(Kolombusz)
veterán
Én félfüggő.
Ha lehetséges, akkor állandóan a ph-n lógok, ha meg nem, akkor nem hiányzik.
De akkor ideges vagyok, ha lehetséges, és időm is lenne, de xarakszik a net. -
mayerlaci
senior tag
-
divot
veterán
-
ngabor2
nagyúr
-
Incognito
senior tag
Nem tudom ki, hogy van vele, de engem nagyon irritál az új swift reklámban a nő. Nem akarom bántani, biztos én is irritálok pár embert, de mindig kiráz a hideg...
[Szerkesztve] -
mayerlaci
senior tag
-
Jim Tonic
nagyúr
-
ngabor2
nagyúr
-
Pacák
senior tag
-
tildy
nagyúr
Igen , el van intézve.

Divot: na ja: hiába mondja pl fateromnak , hogy ne nyúljon az ékszíjhoz, jó van az úgy ahogy van, mégis hozzányúl. Egyébkétn ladybug majd mesélek msnen , miért is kell az ilyen dolgait ilyen félvállról kezelnem. -
(Kolombusz)
veterán
én csak polyénból mondtam ....

az az igazság, hogy én magasról, vastagon ..... rá, , hogy milyen vid.car. van a gépemben, mert nem játszom.
Nekem ami fontos volt: 2 montiror, szóval D-SUB+DVI, és 256 MB MEM, illetve passzív hűtés(ami azért mégis valahjogy aktív lett....)
Különben tényleg szebb leheta Matrox képe, azt mondják már 1996 óta. Biztos van benne valami. Nálunk a cégnél már megszoktam a ATI-dömpinget. 20:1 arány .....Az viszont más dolog.

-
rdi
veterán
Sajnos nem -> bővebben: Bővebben: link
Anyáméktól étkészletet, amit sikeresen otthon is hagytunk.-. Egyrészt mert párom begőzölt, emrt már indult volna, de ugy eén meg midnenkinek midnent megígértem , pl. neki , hogy lemosoma kocsit, utána indulunk, de közben húgom kitalálta, hogy de hozzuk fel őt is, de ő később akart jönni, jó akkor jövünk nélküle, oké, beszaladok wc-re még, meg hozoma táskám, de közben raktam el a szülinapi tortából is, meg mondtam hugomnak , hogy jöjjön el vonattal, erre párom kiállt a kocsival, én rohanok be szobába összepakolnia cuccom, vinném ki a kocsihoz, fater rohan be , hogy párom nélkülem elindult szélsebesen.

Kicsit elege lett, hogy megvárakoztattam, pedig siettem ahogy tudtam (csak gondolom azon rágott be, hogy még anyámmal trécselek.)
Rohanok ki, visszjajön felvesz indulás szélsebesen. Így persze minden olyan amit el akartam hozni, (tányérészlet, fényképező, pénz, Farmer, párom üres nagytáskája) otthon maradt.Ezekből 3 amiatt, emrt én midnent egy helyre pakolok, de anyám persze elrakta onnét, mert szerinte útban volt (pl. tányérkészletet elpakolta a sarokba a farmerral együtt.) ... Hát így jóhogy ottmaradt. Elég sz*s egy szülinap.
Jajj de yooo .

Egyszer én is otthagytam a feleségem a járdán. Még jó, hogy az első lámpa nincs túl messze - akkor oldalra néztem, és látom ám, hogy valami nincs rendben. Hát persze, hiányzott az asszony. Na akkor gyors tolatás, káromkodás a hülye hátul jövö autósra, hogy nem látja a tolazólámpát! stb. -
divot
veterán
Azért kívülről nem egyszerű ezeket a helyzeteket megítélni, mert ha jól emlékszem, Tildy szülei sem ''egyszerű'' esetek (már elnézést a kifejezésért). Csak néha tényleg elé önfejűnek tűnik Tildy párja...
-
rii
nagyúr
Nem beszéltetek össze Vangelissel?
Ő is próbál mindig meggyőzni, hogy a legjobb a matrox.
Mondjuk 2d-ben tényleg a legszebb a képe, viszont a 3d-s teljesitményéről inkább nem beszéljünk.
én csak polyénból mondtam ....

az az igazság, hogy én magasról, vastagon ..... rá, , hogy milyen vid.car. van a gépemben, mert nem játszom.
Nekem ami fontos volt: 2 montiror, szóval D-SUB+DVI, és 256 MB MEM, illetve passzív hűtés(ami azért mégis valahjogy aktív lett....)
Különben tényleg szebb leheta Matrox képe, azt mondják már 1996 óta. Biztos van benne valami. Nálunk a cégnél már megszoktam a ATI-dömpinget. 20:1 arány ..... -
Sir Pocok
őstag
-
ladybug
őstag
Tildyke, ne haragudj meg, de...először durci, aztán egy simi és bújással el van rendezve? Ezt nem hiszem el.

[Szerkesztve] -
(Kolombusz)
veterán
jaja, mer'hogy a legjobb a Matrox

Vlad: sz*r, f*s, h*gy vindovz
még egy normélis FS-t se tudtak kihozni. Az NTFS a HPFS nyomán készült .....
Pedig 1997-98-ban már a menet közbeni particionálásról beszéltek .... Én már akkor fogtam a fejem, és lám, nem is lett belőle semmi ....
a legutolsó álatluk készített FS a FAT32.... jajhahhjajhahjajhajhjhj ....
Nem beszéltetek össze Vangelissel?
Ő is próbál mindig meggyőzni, hogy a legjobb a matrox.
Mondjuk 2d-ben tényleg a legszebb a képe, viszont a 3d-s teljesitményéről inkább nem beszéljünk.
-
Xpod
addikt
-
rii
nagyúr
Ne menjünk bele az ati vs nvidia vitába, de a 7800gtx úgyis lenyomja majd.

![;]](//cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)
Én csak azért várom, hogy az ati bukjon egy nagyot.
Aztán, ha mégsem igy lesz, akkor meglehet kövezni.
jaja, mer'hogy a legjobb a Matrox

Vlad: sz*r, f*s, h*gy vindovz
még egy normélis FS-t se tudtak kihozni. Az NTFS a HPFS nyomán készült .....
Pedig 1997-98-ban már a menet közbeni particionálásról beszéltek .... Én már akkor fogtam a fejem, és lám, nem is lett belőle semmi ....
a legutolsó álatluk készített FS a FAT32.... jajhahhjajhahjajhajhjhj ....
-
tildy
nagyúr
-
divot
veterán
Nem tehet róla.. .És egyébkétn is bocsánatot kért. Azt mondta nem tudta mi lett vele, csak azt érezte, hogy menni akar el, el, el.
Egyébként sem komázza túlságosan szüleimet, na meg úgy volt , hogy de indulunk, erre... Még ez még aamz... teljesen érthető. Csak mondjuk lehetett volna elegánsabban is. Mindenesetre bocsánatot kért.
---------------------------------------------------------------------------------
Egyébként én is bűnös vagyok, ,mert össze vissza ígérgetek midnenkinek midnent, hogy megcsinálom, aztán prioritás meg nuku. Tudod , ha kérnek tőlem valamit nem szeretem azt mondani, hogy nem
No midnegy... Fátylat rá.
[Szerkesztve]A szülinapodon azért lehetne rugalmasabb.
-
(Kolombusz)
veterán
-
tildy
nagyúr
Nem tehet róla.. .És egyébkétn is bocsánatot kért. Azt mondta nem tudta mi lett vele, csak azt érezte, hogy menni akar el, el, el.
Egyébként sem komázza túlságosan szüleimet, na meg úgy volt , hogy de indulunk, erre... Még ez még aamz... teljesen érthető. Csak mondjuk lehetett volna elegánsabban is. Mindenesetre bocsánatot kért.
---------------------------------------------------------------------------------
Egyébként én is bűnös vagyok, ,mert össze vissza ígérgetek midnenkinek midnent, hogy megcsinálom, aztán prioritás meg nuku. Tudod , ha kérnek tőlem valamit nem szeretem azt mondani, hogy nem
No midnegy... Fátylat rá.
[Szerkesztve] -
divot
veterán
Anyáméktól étkészletet, amit sikeresen otthon is hagytunk.-. Egyrészt mert párom begőzölt, emrt már indult volna, de ugy eén meg midnenkinek midnent megígértem , pl. neki , hogy lemosoma kocsit, utána indulunk, de közben húgom kitalálta, hogy de hozzuk fel őt is, de ő később akart jönni, jó akkor jövünk nélküle, oké, beszaladok wc-re még, meg hozoma táskám, de közben raktam el a szülinapi tortából is, meg mondtam hugomnak , hogy jöjjön el vonattal, erre párom kiállt a kocsival, én rohanok be szobába összepakolnia cuccom, vinném ki a kocsihoz, fater rohan be , hogy párom nélkülem elindult szélsebesen.

Kicsit elege lett, hogy megvárakoztattam, pedig siettem ahogy tudtam (csak gondolom azon rágott be, hogy még anyámmal trécselek.)
Rohanok ki, visszjajön felvesz indulás szélsebesen. Így persze minden olyan amit el akartam hozni, (tányérészlet, fényképező, pénz, Farmer, párom üres nagytáskája) otthon maradt.Ezekből 3 amiatt, emrt én midnent egy helyre pakolok, de anyám persze elrakta onnét, mert szerinte útban volt (pl. tányérkészletet elpakolta a sarokba a farmerral együtt.) ... Hát így jóhogy ottmaradt. Elég sz*s egy szülinap.
Most ismét beírtam egy fekete pontot a párodnak.

-
mayerlaci
senior tag
Az ati főoldalán?
Nem elképzelhetetlen.
Nagyon várják már azt az új karit.![;]](//cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)
Igen ott.
Én is. -
(Kolombusz)
veterán
-
tildy
nagyúr

-
mayerlaci
senior tag
Jól tudom, hogy a héten kellene megjelennie az r520as kariknak?
Lehet hogy ezt jelenti a visszaszámláló.
-
(Kolombusz)
veterán
Jól tudom, hogy a héten kellene megjelennie az r520as kariknak?
-
divot
veterán
-
kymco
veterán
-
tildy
nagyúr
Boldog szülinapot tildy!
Köszi
sikeresen otthon maradt anyáméknál egy famer, meg a fényképezőm
-
Viktor0610
MODERÁTOR
-
mayerlaci
senior tag
-
QuarK
senior tag
Bővebben: link - ez egy keresés a 'fizetős' szóra az 'MSN Messenger kérdések és válaszok' topikon belül. Volt neki saját topikja is (sőt, ha jól emlékszem több is), de valamiért ezeket nem találom.

Vlad: te mióta magyarázol ilyen kedvesen és türelmesen (már-már figyelmesen)? Ha nem lenne ott a hozzászólás második fele, azt hinném, valaki visszaélt a loginoddal.![;]](//cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)
pTudvalevő, hogy a mord külső szelíd lelket takar
-
QuarK
senior tag
Én nem találkoztam eme hírrel, asszem csak a PH!-n futottam össze vele... Már akkor a sírógörcs kerülgetett; de mikor megláttam, hogy szobatársam, Rolly partnerei közül 3-an is odatették, hát akkor csúsztam szét teljesen. Csak halkan jegyzem meg, mindhárom nőnemű volt -- bár én a magam részéről semmiféle következtetést nem vontam le, mindenestre érdekes dolog. (Én arra tippelek, bahátom nem válogatja meg rendesen a lánypartnereit
) -
kymco
veterán
Kibírtam két napig PH nélkül
nem vagyok még függő!
-
parandroid
félisten
Bővebben: link - ez egy keresés a 'fizetős' szóra az 'MSN Messenger kérdések és válaszok' topikon belül. Volt neki saját topikja is (sőt, ha jól emlékszem több is), de valamiért ezeket nem találom.

Vlad: te mióta magyarázol ilyen kedvesen és türelmesen (már-már figyelmesen)? Ha nem lenne ott a hozzászólás második fele, azt hinném, valaki visszaélt a loginoddal.![;]](//cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)
p -
ladybug
őstag
volt ilyen koruzenet msn-en, hogy irj a neved ele ket M betut, mert kulonben fizetos lesz az msn, kihullik a hajad, es elveszted az allasodat, de ha beirod, es osszegyulik ketmillo M betu, akkor faszagyerekek vagyunk, es az ms nem teszi fizetosse az msn-t
szerencsere nekem csak egy embnert kellett megfenyegetnem, hogy ha megegy ilyet kuld, ignore-ra vagomSzerencsére én nem kaptam ilyet.

Mennyi hülye ember él a földön...és ezt megcsinálták? Az ne mondd, hogy igen? És volt a PH-ról is, aki bedőlt ennek? Ne mondjátok, hogy igen?
-
VladimirR
nagyúr
volt ilyen koruzenet msn-en, hogy irj a neved ele ket M betut, mert kulonben fizetos lesz az msn, kihullik a hajad, es elveszted az allasodat, de ha beirod, es osszegyulik ketmillo M betu, akkor faszagyerekek vagyunk, es az ms nem teszi fizetosse az msn-t
szerencsere nekem csak egy embnert kellett megfenyegetnem, hogy ha megegy ilyet kuld, ignore-ra vagom -
Viktor0610
MODERÁTOR
-
ladybug
őstag
-
Incognito
senior tag
-
Sanya
nagyúr
-
ladybug
őstag
-
ngabor2
nagyúr
Nemzetközi magazin a világ hülyeségéről. Ha tehetem, meghallgatom.
(szolg. közlemény neked, mivel nem megy az msn nálam: ha 3-ra kijössz a Nagyállomáshoz, pontosabban a túloldalra, a Cella bárhoz, akkor oda tudom adni a cd-t. ha nem jössz, akkor utazott egyet... majd csörgess meg.) -
neongorack
senior tag
fogalmam sincs, de aki a jovoben azza jon, hogy szar windoze, meg hulye billgecc, annak ajanlani fogom a linux-ot
majd rajon egy ido utan, hogy nem a windoze szar, egyszeruen arrol van szo, hogy O hulye a szamitastechnikahoz
komolyan azt hitted, hogy tamogatni kivanom a linux es a bsd vilagmeretu maffiajat?
REND! NYUGALOM! WINDOWS!Ebbe egyet értek, mert nekem nem nagyon sőt semennyire nem szokott szarakodni a winfosom, de gyorsan le is kopogom

Legutóbb is a saját hibámból sz@rt be szal erről ennyit....
Linux-ot még nem próbáltam, de sok jót hallottam róla, lehet, hogy itt az ideje, hogy kiprószáljam....
áhh fene se tudja ha valami beválik és jó akkor minek rajta változtatni? Hogy még jobb legyen?
-
Viktor0610
MODERÁTOR
Mondjatok, legyetek szívesek egy olyan oldalt, ahol módom van egy Excel-táblát közzétenni a neten!!!
A dolog megoldódott, fáradozásom gyümölcsét a Viccrovat 5-ben láthatjátok is...

Egy link a feltölteni szándékozott fájlhoz: Bővebben: link -nekem tetszett...
-
VladimirR
nagyúr
Hát, ha az, akire gondolok, akkor marad a régi aláírás. Tőle nem idézünk. Meg most különben is elment a kedvem az egésztől. Hisztis kis picsa vagyok.
pnem, nem tole valo az idezet...sokkal regebbre nyulnak vissza a dolog gyokerei
p.s.: don't panic
[Szerkesztve] -
lorcsi
veterán
-
parandroid
félisten
Hát, ha az, akire gondolok, akkor marad a régi aláírás. Tőle nem idézünk. Meg most különben is elment a kedvem az egésztől. Hisztis kis picsa vagyok.
p -
Sipi
addikt
Szuperül telt! Majd Batmant kérdezged a kukijáról. Fog annyira örülni, mint Te az ő érdeklődéseinek.

Egyébként miért kellene megbékélnem? Hellyel-közzel emlékszem dolgokra.
Sipi -
Viktor0610
MODERÁTOR
Mondjatok, legyetek szívesek egy olyan oldalt, ahol módom van egy Excel-táblát közzétenni a neten!!!
-
VladimirR
nagyúr
Ezt elloptam.

palairasod helytelen, nem en vagyok a forras, mint lathato, nalam is dolt betuvel szerepel, merthogy egy idezet (a prohardver.hu forumanak egy volt felhasznalojatol)
-
parandroid
félisten
fogalmam sincs, de aki a jovoben azza jon, hogy szar windoze, meg hulye billgecc, annak ajanlani fogom a linux-ot
majd rajon egy ido utan, hogy nem a windoze szar, egyszeruen arrol van szo, hogy O hulye a szamitastechnikahoz
komolyan azt hitted, hogy tamogatni kivanom a linux es a bsd vilagmeretu maffiajat?
REND! NYUGALOM! WINDOWS!Ezt elloptam.

p -
(Kolombusz)
veterán
REND! NYUGALOM! WINDOWS!Respect
-
VladimirR
nagyúr
REND! NYUGALOM! WINDOWS! -
neongorack
senior tag
-
Vérboci
addikt
-
mayerlaci
senior tag
-
neongorack
senior tag
Bővebben: link
MOndjuk ide.Jó az aláírásod mayer

![;]](//cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)
Csak egy kicsit gonosz
-
ngabor2
nagyúr
Ismét műsorajánlat, mint a múlt héten, csak most időben szólok. 12:25, Kossuth rádió: 30 perc alatt a Föld körül. Nagyjából ennyi (meg esetleg a Krónika) az, amit érdemes a Kossuthon hallgatni.
-
Vérboci
addikt
-
(Kolombusz)
veterán
Boldog szülinapot tildy!
-
Vérboci
addikt
-
ngabor2
nagyúr
-
Vérboci
addikt
-
Xpod
addikt
-
mayerlaci
senior tag
-
ngabor2
nagyúr
-
Incognito
senior tag
Nézegettem a Google-t, de mindig ''más'' fajta receptek jöttek ki. Megtalálta a mindmegette.hu-t, de ott is csak a ''Babgulyás másképp'' jött ki. Viszont, ha szimplán rákeresek a mindmegette.hu -n akkor megtalálja...

-
mayerlaci
senior tag
-
NoLF
veterán
-
Xpod
addikt
-
Incognito
senior tag
Tudtok olyan oldalt, ahol hagyományos receptek vannak. Babgulyás receptre fáj a fogam...
-
VladimirR
nagyúr
-
mayerlaci
senior tag
-
Integra
titán
Hú, ez most nehéz lesz. Ha találkozok vele, elkérem tőle a Brigádnaplót, abban benne van ez a mű is, a többi agymenése mellett. Osztálytársam volt vagy 5 éven keresztül... maradandó mentális sérüléseket okozott, úgy érzem

Valahogy úgy kezdődik, hogy: Falu végén kurta budi, oda járt az ávós szarni...
nem semmi

-
Integra
titán
-
ngabor2
nagyúr
Hú, ez most nehéz lesz. Ha találkozok vele, elkérem tőle a Brigádnaplót, abban benne van ez a mű is, a többi agymenése mellett. Osztálytársam volt vagy 5 éven keresztül... maradandó mentális sérüléseket okozott, úgy érzem

Valahogy úgy kezdődik, hogy: Falu végén kurta budi, oda járt az ávós szarni...
-
mayerlaci
senior tag
-
ngabor2
nagyúr
Nekem 16db 200Ft-osom van. Ez az ezüst-tartalmú 12g-os érme. Egy darabig nem akarok tőlük megszabadulni, elég érdekes volt megszerezni...
-
Integra
titán
másnál se megy msn?
-
Vérboci
addikt
Esetleg megosztanál velem néhány szemelvényt a műből? Úgy érzem hiányosságaim e téren elviselhetetlen méreteket öltöttek.
-
ngabor2
nagyúr
Én villanygitározni szoktam nem halkan az 55 négyzetméter kisebbik lakószobájában. Eddig még nem volt panasz. Pedig az édesanyám te jó asszony és az akácosút nincs a repertoáromban

Xpod: Családiháznál is vannak szomszédok, akik füvet nyírnak, vagy éppen kerítést felxszel. Kutyaugatás, bocibőgés. Ahol emberek élnek, ott zaj is van. Kérdés, ki mennyire toleráns, illetve empatikus.
[Szerkesztve]Esetleg előadod Kiss Ernő Balázs: Repedés a vécékáván c. nagysikerű művét... valahol talán még megvan a művész saját kezével írta le nekem (egy papírzsebkendőre, mert az volt kéznél
) Na azzal is igen nagy sikert lehet aratni. -
Vérboci
addikt
Amennyire én tudom, a pengőnek nincs különsebben nagy értéke a gyűjtők körében. (Bár valószínűleg az évjárat számít) Annak idején a szél söpörte az utcán a mega-giga millpengőkkel együtt, mert nem ért semmit. Nekem is van egy raklappal. Ha sok van, akkor talán a MÉH átveszi mint papírhulladékot

Xpod:LooooL
[Szerkesztve] -
Xpod
addikt
Van aki kinyitja az ablakot és van aki lukat fúr.

[Szerkesztve] -
Vérboci
addikt
hajnali fel tizkor ebredtem erre, szoval valoban hajnal
apuci nincs, anyuci,meg nagymami olya suketek, mint az agyu (es azt hiszik rajtuk kivul mindenki mas is, ezert megesik, hogy pl a kutyat (szinten hajnalban, ugy 5-6 ora magassagaban) uvoltve hivjak magukhoz (gyere ide te mocsok - es csodalkoznak, hogy a kutya nem akar odamenni)
egyebkent nem panel, panel suxx, utalom a panelt, de van ott jobb is, mint a husklopfolas...ahol ket eve laktam, ott munden hetvegen az volt a program, hogy atrendezik a lakast a felettunklakok, es szombat-vasarnap 7-tol kezdve butorokat tologattak, meg furtak/vestek a falat (ugye utvefuru hangja szepen szol a panelban)Hja, ismerős szitu.
Majd 20 éve lekunk ott ahol, de talán 5 lukat fúrtunk összesen a falba, még kezdet kezdetén a vaddisznóbürkének, hogy fel mehessen a falra.
De alattunk, felettünk, minden hétvégén fúrnak. Olyan lehet a lakásuk már, mint a sajt. -
törölt tag
Szerintetek, 1930as 100pengős érdekelne valakit?
padlást takarítottunk, és előkerült vagy 100db a dunyhahuzatból.
gyönyörű állapotban természetesen.
-
ngabor2
nagyúr
Én villanygitározni szoktam nem halkan az 55 négyzetméter kisebbik lakószobájában. Eddig még nem volt panasz. Pedig az édesanyám te jó asszony és az akácosút nincs a repertoáromban

Xpod: Családiháznál is vannak szomszédok, akik füvet nyírnak, vagy éppen kerítést felxszel. Kutyaugatás, bocibőgés. Ahol emberek élnek, ott zaj is van. Kérdés, ki mennyire toleráns, illetve empatikus.
[Szerkesztve]Ezért jó falun lakni... sajnos a ''jó'' listája kb. ki is merült ezzel, meg 1-2 másik ponttal

-
Xpod
addikt

[Szerkesztve]Az előttünk lévő ház lakatlan, az utánnunk levőbe 1 öregasszony lakik. A végszomszédok a háztól kb 40m-re vannak.
Mellesleg hétköznap koleszba vagyok az egy kicsit sz*pás esténként.
ngabor2: akkor már inkább kisváros.
[Szerkesztve]
Aktív témák
-
1900 - 1801
4990 - 4001 4000 - 3901 3900 - 3801 3800 - 3701 3700 - 3601 3600 - 3501 3500 - 3401 3400 - 3301 3300 - 3201 3200 - 3101 3100 - 3001 3000 - 2901 2900 - 2801 2800 - 2701 2700 - 2601 2600 - 2501 2500 - 2401 2400 - 2301 2300 - 2201 2200 - 2101 2100 - 2001 2000 - 1901 1900 - 1801 1800 - 1701 1700 - 1601 1600 - 1501 1500 - 1401 1400 - 1301 1300 - 1201 1200 - 1101 1100 - 1001 1000 - 901 900 - 801 800 - 701 700 - 601 600 - 501 500 - 401 400 - 301 300 - 201 200 - 101 100 - 1
-
Fórumok
LOGOUT - lépj ki, lépj be!
LOGOUT reakciók Monologoszféra FototrendGAMEPOD - játék fórumok
PC játékok Konzol játékok MobiljátékokPROHARDVER! - hardver fórumok
Notebookok TV & Audió Digitális fényképezés Alaplapok, chipsetek, memóriák Processzorok, tuning Hűtés, házak, tápok, modding Videokártyák Monitorok Adattárolás Multimédia, életmód, 3D nyomtatás Tabletek, E-bookok Nyomtatók, szkennerek PC, mini PC, barebone, szerver Beviteli eszközök Egyéb hardverek PROHARDVER! BlogokMobilarena - mobil fórumok
Okostelefonok Mobiltelefonok Okosórák Autó+mobil Üzlet és Szolgáltatások Mobilalkalmazások Tartozékok, egyebek Mobilarena blogokIT café - infotech fórumok
Infotech Hálózat, szolgáltatók OS, alkalmazások SzoftverfejlesztésFÁRADT GŐZ - közösségi tér szinte bármiről
Tudomány, oktatás Sport, életmód, utazás, egészség Kultúra, művészet, média Gazdaság, jog Technika, hobbi, otthon Társadalom, közélet Egyéb Lokál PROHARDVER! interaktív
- Fórumok
- Egyéb
- OFF TOPIC 24
- (téma lezárva)
- Xbox tulajok OFF topicja
- Sony MILC fényképezőgépcsalád
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Huawei Watch Fit 5 Pro - jó forma
- Folyószámla, bankszámla, bankváltás, külföldi kártyahasználat
- Eredeti játékok OFF topik
- Autós topik
- Apple MacBook
- Végre feketében pózol a Noctua legkomolyabb 120 mm-es ventilátora
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- További aktív témák...
- Eladó teljesen újszerű karcmentes Samsung Galaxy Watch Ultra
- DDR4 memóriák eladóak
- Hihetetlen Gaming PC brutális specifikációkkal! A dán Topdata.dk IT-cég által összerakva
- 2.5" 100% noti HDD-k Western Digital, Seagate 320Gb (3k) +1Tb (15k) van 1db SSHD is (15k)
- Lenovo P16s gen2 16" //Core i7 1360P // Nvidia RTX A500 4GB GDDR6 // 16Gb /512GB SSD/ gyári garancia
- szinteÚJ Dell Pro 14 Ultra 7 255U 32GB DDR5 512GB AI PC FHD+ 1 év garancia
- BESZÁMÍTÁS! EVGA XC3 ULTRA RTX 3070Ti 8GB videókártya garanciával hibátlan működéssel
- Ducky One 3 FULL/TKL/SF/MINI billentyűzetek többféle színben és kapcsolókkal, plusz csuklótámaszok
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad L14 G2i - i5-11G I 16GB I 256SSD I 14" FHD I Cam I W11 I Gari!
- Apple iPad 10th 64GB, WI-FI, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest

Miért akar mindenki minden függőt ''függetleníteni''? Ezt nem bírtam soha megérteni.
! Legszebb dolog az életben a billentyűzet hangja 

![;]](http://cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)