Hirdetés
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- sziku69: Szólánc.
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- Toomy: FOXPOST: régen jó volt, de már jobban jársz, ha elfelejted
- ldave: New Game Blitz - 2025
- Luck Dragon: Alza kuponok – aktuális kedvezmények, tippek és tapasztalatok (külön igényre)
- gerner1
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
Aktív témák
-
tildy
nagyúr
vladimirRel msotanában midnenki összeszólalkozik?
Hm.. 
na nézzétek inkább mit kaptam szülinapomra
![[kép] [kép]](http://www.globalplaza.hu/images/uploaded_images/product/19084.jpg)
Tök happy vagyok
-
Sianis
addikt
Linux powa'
Win powa'....don't hate the system, hate Ballmer! 
Bővebben: link
[Szerkesztve] -
ngabor2
nagyúr
Mindegy, csak kötözködés legyen

Ha te most épp nem... akkor sokan mások. A franc se bírja már a sok kötözködőt követni a nagy win vs. linux vita közepette...
Aztán jól kiforgatjuk egymás szavait, ahogy te is ki fogod ezekt (mert ki lehet).
No mindegy, jó éjt, megyek alukálni. legyetek rosszak, reggel jövök. -
ngabor2
nagyúr
Hogy ezek a tehenek mindig belekötnek valakibe... és ez legtöbbször épp Vlad.
Már leírta: mindenki azt használ, amit akar, vagy amit muszáj. Én itthon Linuxot akarok használni, mindent tud, ami nekem kell. a melóhelyen win-t kell használni, mert vannak olyan progik, amikre egyelőre (?) nincs Linuxos alternatíva (belső progik, winre optimálva). Ennyi. Minek ezen tovább rágódni? -
aDM|RaL^
őstag
:\
megyek sleepzEr -
-
válasz
Cosmic Gate
üzenetére
De úgy van a reklámban hogy a jarral jobban jár. Lehet mosogatás közben sétálni kell vele? Esetleg ez valami járás javító?
-
faster
nagyúr
Jó, hagyjuk, hitről nem fogok vitatkozni. Én egyáltalán nem így látom. És annak ellenére, hogy a Linux mekkora királyság, jóval egyszerűbb az én életem, ha Windows-t használok, mintha Linuxot, és itt csak a webszerverek a kivételek, bár a Win2003 web edition már elég komolynak tűnik.
-
válasz
Cosmic Gate
üzenetére
Vagy nem tudtak több tiszta tányért összeszedni.

-
Motion_Blur
félisten
válasz
Cosmic Gate
üzenetére
Minden reklám kamu, az igazságot nem lehet eladni

-
Cosmic Gate
aktív tag
válasz
Motion_Blur
üzenetére
Nem volt pénz több asztalra
De az is lehet hogy tényleg csak jelképesen akarták mutogatni
vagy kamu amit mondanak![;]](//cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)
-
VladimirR
nagyúr
''ne haragudj, de azért mert valaki feltette otthon az UHU-t, még ne nevezzük Linuxosnak''
nem is rajuk gondoltam - ha elolvasod a mondat azon reszet is, melyben arra terek ki, hogy a linux felhasznalok korebol kikre celzok (akik kezdetu resz), mindjart maskent fest, nem?
''Meg ha lerí egy emberről, hogy köcsög, akkor miért veszed komolyan a szavait, mint akik azt mondják, hogy mindenre van alternatíva? Ha tudod, hogy ez hülyeség, és nem tudja megalapozni ész érvekkel a szavait, akkor nem kell vele foglalkozni''
mondom gunyolodtam
az 5%-ot (meg millios nagysagrendnel is) inkabb neveznem meresi hibanak, mint testesnek![;]](//cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)
escie: tudnek en beszelgetni rendesen is, ha nem lenne az az erzesem, hogy a falnak adom elo a mondanivalomat (ilyenkor jon altalaban az, hogy kisse vulgarisabb kifejezesekkel probalok nyomatekot adni a mondandomnak, mert a felkover, es egyeb kiemeleseken ugy szaladsz at, mintha el sem olvasnad, amit irok)
nem erted (hogy ez szandekos-e, avagy korlatozottsagodbol adodik, azt nem tudom), felremagyarazod, sot, kiforgatod a mondandomat
en reszemrol hagylak a fenebe, legyen igazad, aludj jol, almodj pingvinekkel.... -
rii
nagyúr
felteszem otthon a Linuxot, és rohaggyak meg', de a NET-et is beköttetem
, csak hogy a világhálón, ha méri az a kötsög ms, azt lássa, hogy az 5% eggyel nőtt. Eggyel több mozilla, egyel több ext2fs, eggyel több ls -l --color=auto, egyel több Linux.
hogy kell írni azt, hogy eggyel? egyel? egyvel?]
Ez már fanatizmus, tudom. De sok dologhoz ez kell.
Részemről még egy mozgalomba is beszállnék.
Speciel nekem nem bírja a gyomrom a microsoft-ot....
na' chiao
holnap korán kezdek itt, bent....
szerk.: volt SUN-om PC-re. izgis volt feltenni. Kellett neki egy particionáltalan terület a winchestrer legvégén, 1 Gb. Mire ezt kisilabizáltam, ...... hogy ezt akarja ..... ... (C)
....
[Szerkesztve] -
escie
őstag
staroffice, köszöni, él és virul, tegnap jött ki a legújabb, winre macre, linuxra.

de ez asszem fizetős.
helyette van ingynes openoffice, na ez szerintem egy tökéletes msoffice kiváltó, legalábbis nekem jobban bevált.
szerk.: nem, macre nem.
de solarisra természetesen.(sparc, x86)
[Szerkesztve] -
-
escie
őstag
válasz
VladimirR
üzenetére
csodálod? valahogy mindig az én fejemhez vágod ezeket. mi közöm nekem a te sérelmeidhez.
személyes háború... igen, ha belémkötnek, válaszolok.
''sok hulye linux-os kocsoggel''
vagy valami nagy sérelmed van a linux miatt, vagy egy ''linux-os kocsog'' elszerette a csajod, vagy nemtom.
valami nagy fájdalom lehet a háttérben...
idegeim kötélből vannak, nefélj. kevés vagy te ahhoz, legfeljebb egy kicsit felemelem a hangom néha.![;]](//cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)
nem tudsz rendesen beszélgetni? nos, ez sem engem minősít. -
rii
nagyúr
válasz
VladimirR
üzenetére
''.......hogy miert is nem lehet rendesen beszelgetni? mert a tokom tele van a sok hulye linux-os kocsoggel (tisztelet a kivetelnek), akik folyton azzal jonnek, hogy _miiiindenre_ van alternativa........''
ne haragudj, de azért mert valaki feltette otthon az UHU-t, még ne nevezzük Linuxosnak. Azért ahhoz tudás nem kell. Viszon jól lehet az általad is leírt szavakkal dobálózni. Nem hiszem, hogy vérbeli gurukkal volt dolgod.
Meg ha lerí egy emberről, hogy köcsög, akkor miért veszed komolyan a szavait, mint akik azt mondják, hogy mindenre van alternatíva? Ha tudod, hogy ez hülyeség, és nem tudja megalapozni ész érvekkel a szavait, akkor nem kell vele foglalkozni. -
rii
nagyúr
válasz
VladimirR
üzenetére
Pedig szerintem is fontos lenne bármely software gyáértó szemszögéből megvetnie a lábát. Tapasztalat szerzés, tábor gyűjtés. Még érintetlen talaj, nagyrészt. Ideális egy jó befektetéshez.
Amúgy egy Adobe-nak semmibe nem kerülne pld egy komplett office-t rádobni a Linuxra, bár lehet, az már van, mint volt annó a Star Office.
Tessék. Ott a Sun. Kiadott egy nem akármilyen software-t, a Star Office-t (Win/Linux) az a ki-be-ba microsoft miért nem tud ilyen gesztust tenni? Tudom, a Sun csak az MS orra alá akart dörgölni. -
VladimirR
nagyúr
hogy miert is nem lehet rendesen beszelgetni? mert a tokom tele van a sok hulye linux-os kocsoggel (tisztelet a kivetelnek), akik folyton azzal jonnek, hogy _miiiindenre_ van alternativa
ellenuk fogalmaztam meg kritikat, de Te valamiert ezt magadra vetted, es azota is szemelyes haborudkent kezeled....nem tehetek rola, ha ilyen gyengek az idegeid
es ebbe a mareknyiba is belekotsz? eszednel vagy ember? 5% neked mi? nalam pl a hangyafasznyi kategoria, csak ezt nem akartam irni egy nyilvanos forumon
[Szerkesztve] -
rii
nagyúr
most miért kell nekem egy olyan szoftware-t használnom, ahol sem maga a termék, sem maga a gyártó, de még a kommunikáció sem tetszik?
Mondtam már, hogy unokatesóm egy amerikai érdekeltségű hazai vállalatnál programomzó, JAVA, C/C++, HTML, és mondta, hogy microsoft robotok járják végig az oldalakat, jól megírt JAVA algoritmusok után kutatva? Megerősíteni nem tudom, de szerintem a cáfolásra szintén nincs ember. Ne is legyen.
Mert aki a microsoft-ot védi, jó ember nem lehet -
escie
őstag
válasz
VladimirR
üzenetére
tudom gúny, jó, értem. de mi a jó francnak kell belemászni egy beszélgetésbe így. ezt én úgy hívom, bunkó, tahó, stb...
azt mondják egyesek, előben jó tag vagy. ide miért nem tudod ezt átmenteni?
--
nem az a baj, ha bántják Tuxot, kell a kritika.
hanem ha ez hobbiból történik. egy normális érved nem volt, érezhető a balhé kirobbantása volt a célod. neked ez úgylátszik valóban hobbid. ahol megjelensz, ott balhé van.
menj a francba a gúnyoddal, miért nem lehet rendesen beszélgetni?
--
''mareknyi juzerert''
fú, jó nagy markod van?
-
rii
nagyúr
De az általad felsorolt cégek olyan újjításokkal jönnek elő a programjaikban, hogy azt látom, hogy az én szemszögemből látják a feladatot. Tipikus esete ennek a Photoshop, és a CorelDraw. (Azt hiszem) a Corelt fejlesztésénél programozók voltak a dominánsok, míg a Photoshopnál a Grafikusok. Eszméletlen, mekkora a különbség a két program között a Photosjop javára. Én úgy érzem, hogy az MS annyira görcsösen ragaszkodik a poziciójához, az érdkeihez, a piacnöveléshez, hogy elfelejtezik arról, hogy Ő embereknek fejleszt terméket, ráadásul olyan embereknek, akiknek más választásuk nincs is, hiszen a munkahelyek erősen dömtő többségben windows-t használnak.
Én úgy érzem, sokkal többet beleadhatott volna a MS. Pld kiadhatná a win98 forrását.
Tudom, hogy ez nem lenne jó az MS-nek, mert akkor lenne win98 emulátor Linux alá, és sokan megelégednének pld a office97-el, és minden programmal, ami megy win98 alatt. És máris, ettől az egyetlen egy lépéstől emberek százezrei használhatnának Linux-ot.
Az MS-nek többet ér a saját üzleti poziciója annál, hogy több százezer ember életét tehetné szebbé. Ha már annyira utálom azt a szaros windows, legalább ne legyen muszály használnom, mert nem tetszik, úgy ahogy van.
De az MS az emberek érdekei előtt tartja a saját érdekeit. És én ezt nem tartom etikusnak. Valahogy úgy tudnám ezt megfogalmazni, hogy emberségesebb Microsoft-ot. -
VladimirR
nagyúr
''felhasználók x%-a használná linuxon azt a kiszabott szoftvert''
de nem hasznalja, mert ninsc...igy hasznalja windoze-on...a szoftvercegnek ez igy jo, szarnak bele, hogy xy-nak a linux jobban tetszik
''ha én, mint (példának okáért)adobe először nyomom ki a rajzikáló programomat linuxra, akkor az én konkurrenseim majd hoppon maradak etéren, mert mire ők is megpróbálnak erre a piacra bejutni, a júzerek már rég megvették, használják az én programom''
amig ekkora a linux elterjedtsege, senki nem fog leallni haboruzni azert a mareknyi juzerert
''gyógypedagógus nem vagyok''
neha ugy tunik, jol jonne egy az ismerettsegi korodbe
''bár nem tudom miért írom le, te még semmit nem láttál be ebben a témában. halottnak a csók, tipikus esete''
mert faaaj, hogy banccsak a kicsit tux-ot
''hah, ki jött ide vísítani, meg szarfoswindózozni, egy teljesen ártatlan beszélgetésre, nagyfiú? üldözési mániád van''
10 goto konyvtar
20 take ertelmezo keziszotar
30 lookup guny
40 try felfogni -
faster
nagyúr
Nekem nincsenek elveim, én csak használom a gépet.
Meggyőződésem, például, hogy az MS nem fogja az én érdekeimet nézni sosem, ez már világosan látszik.
Ja, mint ahogy sem az Oracle, sem az Adobe, sem a Novell, sem az IBM, de még az AMD sem nézi, mi jó neked, csak azt, mi jó nekik. -
rii
nagyúr
Én sem vagyok hívő, csak vannak olyan elveim, amiket már nem fogok feladni, mert meggyőződésből származnak. Meggyőződésem, például, hogy az MS nem fogja az én érdekeimet nézni sosem, ez már világosan látszik. Továbbá az OS oly mértékben titkárnős, hogy engem zavar. Annyira nem lehet személyre szabni, hogy ha lehet választani, akkor Linux.
-
escie
őstag
válasz
VladimirR
üzenetére
vazze, hát ez nagyon jó. a macskám előbb felfogja....

figyelj.
felhasználók x%-a használná linuxon azt a kiszabott szoftvert. (ez volt az x%, amit emlegettem)
ha én, mint (példának okáért)adobe először nyomom ki a rajzikáló programomat linuxra, akkor az én konkurrenseim majd hoppon maradak etéren, mert mire ők is megpróbálnak erre a piacra bejutni, a júzerek már rég megvették, használják az én programom.
nem bonyolult, nem is nagy dolog, amit írok, csak egy gondolat volt részemről. szerintem logikus.
ha nem érted feladom, gyógypedagógus nem vagyok.
bár nem tudom miért írom le, te még semmit nem láttál be ebben a témában. halottnak a csók, tipikus esete.
én érzékeny? hah, ki jött ide vísítani, meg szarfoswindózozni, egy teljesen ártatlan beszélgetésre, nagyfiú? üldözési mániád van. -
rii
nagyúr
Ha már úgyis a központban vagyok, mondjuk mindig a központban vagyok, és már úgyis mindjárt megyek haza, (zárójelek közt, ... söt, között (szeretném megemlíteni, hogy az (avataromat és színeztem))). Köszönöm a tapsot, a virágot az öltözőmbe kérem! A holnapi dedikálásom enyhe kétoldai gombás-mákos undor miatt elmarad.
-
faster
nagyúr
Ismerem ezeket a híreket a duplaklikkes hír nem új. Ez az Usa szabadalmi gyakorlata miatt alakult így (a linux támogatói között is akad jókora szabadalmi portfólióval rendelkező cég). Számomra viszont a Windows és a Linux eszköz, nem kegytárgy, így hát nem valószínű, hogy ezek miatt ''hívő'' leszek.
[Szerkesztve] -
ngabor2
nagyúr
Szerintem nem vagy az esetem, bár... inkább nem idézek (itt is) dalszövegeket

-
rii
nagyúr
''............és főleg a hívőket uszítod magadra!..........''
a Linux mellett legalább van ok kiállni, és szükséges is. Szerintem ki is kellene állni az ilyen úttörő dolgok mellett. Az bezzeg neked is jó lenne, ha a Linux hívők bálványa, a Linux, A Linux, A LINUX teret tudna hódiítani, és ezáltal, illetve a kiéleződött verseny miatt, kedves felhasználó, Te is még profibb programkat, User Interface-kat tarthatnál a kezedben. De eddig már nem kell ellátni. Azt majd megteszik helyetted mások, megharcolják mások, Te pedig majd leakasztod az érett gyümölcsöt, és még megköszönnöd sem kell. Lehet, nem is fogod. Mert kevesen vannak, és nem elegen.... De gúnyolódni lehet rajtuk. Szép, férfias dolog, -
mayerlaci
senior tag
Ingyen vagy?Még jo

-
ngabor2
nagyúr
Csakhogy legyen párhuzamos téma is: tegnap a csokiról volt szó, ami köztudottam árt a fogaknak. Különösen akkor, ha eleve ásványianyag-hiányos. Ez ellen a hioány ellen mivel lehet küzdeni, a rendszeres fogmosáson kívül? Sajnos nincs mindig időm erre a fontos elfoglaltságra

-
VladimirR
nagyúr
milyen windoze-ra? nem arrol az 5%-rol volt szo (idezem: ''nehogy a konkurencia kaparintsa meg azt az x%-ot'')?
ezek utan imho gondold at, hogy ki forgatja ki (robalja kiforgatni) a masik szavait
es semmivel nem nezlek hulyebbnek, mint amennyire mutatod magad
ha csak igy megy, akkor valoban hagyjuk (ezek a mai gyerekek olyan erzekenyek, ha bantja valaki a szegeny kicsi tux-ukat) -
Sanya
nagyúr
jo a tema
-
Rez_Grof
őstag
-
-
Viktor77
titán
Gyerekek!
Most én vagyok hülye, vagy a reklámírók?
Van ugye ez a Jar (mosógatószer) reklám, aminek a végén asztalokat mutatnak.
Az egyik oldalon 2 asztal van (100%) a másikon 3 (+1 asztal, ennyivel lehet többet elmosogatni). Ezzel nincs is gond, de a reklámban ''30%-al több'' hangzik el. A 3 asztal a 2-nek nagyon nem a +30%-a. Igazam van? -
Pacák
senior tag
Nyugodtan nekieshetsz késsel. Volt egy ütött-kopott zsebkésem, aminek csak egyetlen pengéje volt, de az használható volt konzervnyitásra is.
A veszte az lett, hogy a munkahelyi teakonyhában felejtettem. El is tűnt, mire észbekaptam. Csak tudnám, hogy kinek kellett? Teljesen jellegtelen, kopott, fanyelű bicska, amibe még a monogrammom is belevéstem. Mindegy, a külsős üzletkötők különös állatfajták. -
escie
őstag
válasz
VladimirR
üzenetére
milyen konkurrencia, milyen konkurrencia?!
hol élsz?!
szerinted a photoshop az egyetlen pixgrafikus szerkesztő(_windózra_)? szerinted nincs más videoszerkesztő, mint a premiere(_windózra_), stb...
áhh, hagyjuk, mondd, ha veszekedni akarsz, és akkor hagylak, hadd szórakozz.
nem arra válaszolsz, amit írok, hanem kiforgatod a mondataim. erre a színvonalra nem süllyedek, ha nem nagyon muszáj.
meg nagyon nem szertem, ha hülyének néznek. -
tildy
nagyúr
válasz
mayerlaci
üzenetére
Hát nem. Tök durva ez nem? Régen a nők ilyen 20-24 éves koruk körül szültek. Ma meg már nem ciki sem szinglinek, sem későn szűlőnek lenni. Nem is tudom melyik votl jobb/rosszabb.
azon gondolkodtam, hogy talán hiú álmokat, ábrándokat kergetnek az emberek, hogy na majd várnak az igazira?
40 éves korukig?
Fura na.
Na de ezt csak így halkan jegyeztem meg. -
rii
nagyúr
Bent vagyok még melóhelyen, korrektúrát javítok egy web-lapon. Nagyon fáradt vagyok mind testileg, mind lelkileg. És így hiretlen semmi szép nem jut eszembe..... Venni kellene egy kerékpárt. Eszközhöz életformát helytelen felfogással. Eszköz már van: táska. Kell egy életforma is. Jobb nem jut eszembe: kerékpáros. Ugyis az voltam 11 éven keresztül light-osan.... Autós nem leszek, nem leszek. Akkor inkább elmegyek, elmegyek, Soha vissza nem jövök, nem jövök már.
És erre berakták a lyuventuszba' karamell-t.... Feltették az i-re a pontot. Ilyen gyorsan nem kapcsoltam még ki semmit.... valahogy nem érzem őszintének ezt a fickót.... -
tildy
nagyúr
De szép is lenne

Sajnos egy nyolcassal több
Hogy a csába, pedig csak 5 évig voltam felsőoktatásban, és tavaly diplomáztam
Hova tűnt a maradék 3 év?
Ja vagy úgy hát 19et töltöttem, amikor az egyetemet kezdtem. Aztán kiraktak félévet ismételni, na meg most már egy éve diplomás vagyok.. 
-
tildy
nagyúr
Jézusom
Két nap és megint eg yévvel öregebb leszek
De úgy imád a párom, mint eddig szinte soha
Happy sunshine, haleléj!! -
Késsel konzervet? áááá
Szentségtörés! -
WN31RD
addikt
A mai nap tanulsága: A tonhalsaláta tonhal helyett borsos heringgel bár nem rossz, de közel sem olyan finom, mint tonhallal.
(Hova a p... tűnt az a k... konzervnyitó?
)
Aktív témák
- Milyen belső merevlemezt vegyek?
- Melyik tápegységet vegyem?
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Amlogic S905, S912 processzoros készülékek
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- Teljes verziós játékok letöltése ingyen
- Lexus, Toyota topik
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Eddigi legjobb DxOMark helyezésével zárta 2025-öt a Vivo
- Kínai és egyéb olcsó órák topikja
- További aktív témák...
- Bomba ár! HP ProBook 440 G8 - i5-11GEN I 8GB I 256SSD I HDMI I 14" FHD I Cam I W11 I Gar
- Kingston FURY Impact 32GB DDR5 4800MHz KF548S38IB-32
- GYÖNYÖRŰ iPhone 15 Pro Max 256GB Blue Titanium-1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4240
- Eredeti Lenovo 300W töltők - ADL300SDC3A
- Akciós Windows 10 pro + Office 2019 professional plus csomag AZONNALI SZÁLLÍTÁS
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Hehe.Még jóhogy
Pár nap múlva elárulok valamit... 
mp3as

Hm.. 
amúgy nem kell, azt sem tudom mi fán terem, nekem megfelel a gimp, bőven...
És dühöngjél, hogy miért nincs rajta Fotoshop. De aztán magyarázd meg, hogy a tulajdonképpen nem is kell, mert ott a Gimp!
akkor talán lassan számíthatunk TV Shop-os reklámra is amiben járásjavítóként reklámozzák!Egyébként mi is ezt használjuk!Majd holnap megkérdezem mutert hogy jobban járt-e vele vagy jobban jártunk-e vele
Ennyire koncentrálsz a reklámokra?
Két nap és megint eg yévvel öregebb leszek
)