Hirdetés
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- eBay-es kütyük kis pénzért
- SzDavid99: Barangolás egy ünnepi Nintendo-mekkává változott szöuli bevásárlóközpontban
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- lezso6: Nemzetközi újév visszaszámlátor alkoholistáknak
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
Aktív témák
-
Sianis
addikt
válasz
Rez_Grof
üzenetére
Ezi csak egy poén most, hát annyira mindegy, hogy mikor, meg, hogy ki! Egyszerűen jó estém van, aztán meg most itt vagyok!
Eza lényeg...meg, hogy írjatok jókat, aztán röhegjek egy sort...
Panther: Egértelmű, ha meggyőz akkor jöhet, de nem nekem! Engem max a szerelmem győz meg, hogyő kell nekem, más eddig a közelébe sem érta meggyőzésnek...de nem is baj ez! -
MarKoo
addikt
válasz
Rez_Grof
üzenetére
Van benne valami amit mondtok. Amíg ti itt offoltatok, megcsináltam a vázlatot. Mostmár csak az angol szöveg meg a cikk van hátra.

VladimiR!
Vártam postán egy fontos csomagot és amikor hozta a zöld kocsis bácsi, pont láttam amikor kivette. Kereste a csomagom és dobálta (szó szerint) a többi packot hátra. Persze az enyémet is hátrabaszta véletlen.
A következő dolgok futottak át az agyamban: ''Bazdmeg ha a processzor 478 lába közül meggörbül valamelyik, eltöröm azt a 2 lábadat ami van.''
-
rii
nagyúr
válasz
Rez_Grof
üzenetére
azzal én nem sokra megyek, ha rátehénkedsz, vázze ...

Xpod: aggyá nekem is csiki-csoki ...
amúgy melóhelyen vagyok, félig még mindig betegen, kis hőemelkedés befigyel, és én vagyok a hős, a bátor .....
ja, és szivat minket az ügyfél ...
jah, és 3 napja nem voltam éhes ....
[Szerkesztve] -
ngabor2
nagyúr
válasz
Rez_Grof
üzenetére
Maradok a ''vegyészintegrálásnál''. Veszel egy jó minőségű mm-papírt, felrajzolod rá a függvényt. Kivágod a ''görbe alatti területet'', valamint ugyan abból a lapból egy ismert területű téglalapot. Mindkettőt leméred analítikai mérlegen, és aránypárral ki tudod számítani a függvényed integrálját
Kell a francnak ez a sok hosszú nyakú s-betű... -
bahama bug
csendes tag
válasz
Rez_Grof
üzenetére
Melyiknek? Gondolom a papírra gondolsz, mert annak nincs, mivel kiszúrták a szemünket rendes papírra nyomtatott pénzzel, ráadásul még pénz kinézete sincs, a gazdálkodj okosanban élethűbb a pénz

Szóval az a lényeg, h webkamerával csinálnak képet, ha tudsz válaszolni 5 kérdésből 3-ra, és ezt a képet rányomtatja egy kicsi nyomtató a bekészített papírra. Nagy élmény
-
-
ngabor2
nagyúr
válasz
Rez_Grof
üzenetére
Mi lenne? Bővebben: link

-
ngabor2
nagyúr
válasz
Rez_Grof
üzenetére
Akkor elő(bb)relátó módon én is viszek hanganyagot. És fennhangon elénekeljük, hogy valaki beszorult egy zetorba
Kolléganőm hülyére röhögte rajta magát.
meg mit szólt be ma nekem (edződik, edződik...): mesélem neki, milyen gyümölcsteát iszok. Erre:
- Hú, az tömény antioxidáns! Így sose kapsz rákot!
A hanglejtése elég félreérthető, vagy inkább félre nem érthető volt. Ugye milyen kedves emberkkel dolgozok egy irodában/laborban? -
Batman
őstag
válasz
Rez_Grof
üzenetére

Rád mindig számíthatok te vagy az egyetlen aki jelentkezett.
Mostanában elég nagy közutálatnak örvendek kaptam pár elég durva mailt is.
mod:
Azt szeretném hagsúlyozni hogy ez nem a ring topic, megkérném az illetékeseket ha akarják folytatni ott intézzék el.
Akinek nem inge...... -
Aktív témák
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- NVIDIA GeForce RTX 5070 / 5070 Ti (GB205 / 203)
- EAFC 26
- OLED TV topic
- Mibe tegyem a megtakarításaimat?
- Spórolós topik
- Házimozi belépő szinten
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- További aktív témák...
- Gamer/streamer mikrofon, állvány és USB HUB kitűnő árakon!
- Tökéletes állapotú Samsung S10 128/8GB tok+doboz+kábel
- Azonnali készpénzes INTEL CPU AMD VGA számítógép felvásárlás személyesen / postával korrekt áron
- Nvidia Quadro P4000 // Nvidia Quadro P5000 --- Budapest MPL Foxpost
- Dell Latitude 5290 i5 8350U, 8GB RAM, SSD, jó akku, EU bill., szép állapot, számla, 6 hó gar - 12.18
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Eza lényeg...meg, hogy írjatok jókat, aztán röhegjek egy sort...

![;]](http://cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)

De mi indítja be?