Hirdetés
- ngabor2: Nyugodj békében Bordoi!
- vrob: Próbálkozás 386 alaplap újraélesztésre
- Parci: Milyen mosógépet vegyek?
- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Ketogén étrend
- hmzs: Fujitsu Futro S920 csúcsra járatva
- Gentoo telepítés kezdőknek
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
Aktív témák
-
tiv61us
őstag
most lehet off leszek, de el kell meselnem mi tortent velem ma.
szoval vettem a Wal-Martban egy medveolo puskat,mert azt mondtak nagyon elszaporodtak a nagy medvek, grizzly stb. a fekete medve nem tema, az lejar a varosba, olyan mint maci-laci, csak kukazik.
szoval felmentem a hegyekbe grizzlyzni, delnek haladtam, ez tuti, mert a sarakamon volt mohas a Nike.
Es akkor elemugrott a farol egy jaguar. Kicsit megijedtem, de nem lottem le rogton mivel medveolovel nem fair macskara vadaszni.
puszta kezzel vettem fel a harcot, azaz vettem volna, de fellokott a dog es beleesetem egy oposszumurulekbe, annak viszont iszonytato szaga van, a jaguar is rogton elszaladt en meg szegyellettem magam, viszont megjelent egy grizzly, aminek tudvalevoleg nincs affinitasa a budosre,raadasul nagyobb volt mint egy vasutas
a tobbire nem emlekszem, mert nagyon szet tepett
hat ez tortent -
tiv61us
őstag
ne haragudj tildy, de ilyen alapon azt is mondhatom, hogy megfhuztamn a ravaszt de nem gondoltam, hogy elsul, hat meghalt, na so
smink ide vagy oda, azert lehet tudni mi a szitu, bar mondjak, az esz bizonyos esetekben megall
hat ne alljon meg 14 alatt OK?
ha meg igen, akkor racs, meg ha ribinek is nevezik a partnert -
tiv61us
őstag
OK erdey osszeszedem magam
/az igazsag az hogy megettem egy akkora steaket, hogy lelogott az asztalrol, meg ittam nehany sort, ilyenkor az amugy sem kaprazatos agymukodesem laassul, de akkor a velemenyem/
A torveny bunteti, ha 14 alatti kislanyt magadeva teszel/ gondolom enyhitenek, ha te is affele koru vagy, esetleg nem lattad annyinak, de egy hatart meg kell huzni. lehet 13 is, vagy szerinted 6?
hat nalunk 14, akar sminkel akar nem
bizonyos etnikumnal ez nem annyira fontos es kovetheto, de a torveny torveny
ha 12 lenne akkor meginkabb moindhatnam, hogy siman latszott 13-nak
es mehetunk lefele
amugy is 50 evesen valassz egy jo 30-ast vazze
-
tiv61us
őstag
ez Tiszakecske, Arkusdulo, itt mindenki tudja meg azt is, mikor jart az inszeminator Ilus neni disznojanal
arrol nem beszelve, hogy egy evvel korabban mar eliteltek az elso pasit mert kicsit elsiette a dolgot
ez a masodik is
es ez sem egy sminkelos tipus
es mi van? dizsibe dugni jarnak? vagy me' kell a szemelyi?
amugy itt - meg ha ottel is nezel ki tobbnek 21-nel-, akkor se engednenek be ''dizsibe''
megha nem is azzal a szandekkal mennel
-
tiv61us
őstag
Na ugye.
Errol beszeltem, a szinet sem tudjuk!
Na mondok valamit, bar lehet nem passzol.
Nekem 79-ben volt egy feher csoves gatyam, abba jartam P Mobilra, meg bordzsekibe, de ez most irrelevans,
szoval, dobjam el a kanalat ha nem, a feher gatyobol, mosas utan fekete szoszok jottek elo
de most tenyleg nem hulyulok
jo, ott nem volt gond csovesek voltunk vagy mi, de ez tenyleg igaz, szoval vannak olyan gatyok,amik csak tisztithatok, nem moshatok
es ez komoly, de ettol meg tevedhetek, valaki mondta nekem
tenyleg L
-
tiv61us
őstag
ez nehezen jott le es az osszefuggest meg keresem

de ha itt lehet tanacsot kerni en is pliz
szval az L-s polo szorit, az XL-es 2 mosas utan lotyog, de az L-es osszemegy 1 mosas utan
es most ne gyertek azzal, hogy a Fay utcai piacon vasarolok....
mert nem
sokkal razosabb holmi szoszoknel -
tiv61us
őstag
na, azert a kerdes nem ilyen ecceru, hogy fogom es elemessel meg minden
amugy is szoszok, nem bolyhok
tudnunk kell, hogy a vilagos az mit is takar,feher, drapp, maybe bezs?
meg milyen kozelrol jonnek elo?
Mitol lesz feketeszoszos? mer' ha osszemosta a sotetkek terdzoknijaval, akkor ugye nem csodalkozunk?
szoval sok a kerdes
de hogy minek szolok bele? rajtam meg farmeron kivul nem volt mas, bar egyszer az oviban.. de ezt majd maskor
Aktív témák
- SCULPFUN S30 PRO 10w lézervágó gravírozó gép + 350x350 méhsejt + Elszívó box + Kiegészítők
- MikroTik RB962UiGS-5HacT2HnT- hAP ac RouterBoard 2,4GHz - 5GHz
- PS Vita 2000 japán dobozos újszerű állapot, új aksi, 16 GB Sony, 256 GB SD kártya, hordtáska
- SZÉP ÉS OLCSÓ! 100% akku és csak 6 hónapos, iPhone 16e 128GB AZONNAL! - Space Black! 155.990Ft
- Jura Ena 8 kávégép
- VICC ÁR! Dell Precision 7530 - Xeon E2186M (i9-8950HK++) / 32GB RAM 512GB SSD Quadro P2000
- LG 27US550-W - 27" IPS / 3840x2160 4K / 60Hz 5ms / HDR10 / Forgatható / sRGB 99%
- Samsung Galaxy S22 Ultra 256GB, Kártyafüggetlen , 1 Év Garanciával
- Samsung Galaxy A20e 32GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Beszámítás! Acer Nitro 5 AN515-58-75F8 Gamer notebook - i7 12700H 16GB DDR4 512GB SSD RTX 3060 6GB
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest