Hirdetés
- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Sapphi: StremHU | Source – Self-hostolható Stremio addon magyar trackerekhez
- Pajac: Windows XP még mindig letölthető
- Vezeték nélküli porszívók - alapok
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- Toomy: FOXPOST: régen jó volt, de már jobban jársz, ha elfelejted
Aktív témák
-
Kidus
őstag
Néha sírni tudnék, mikor mondok valamit, és nem értik, és bárhogy mondom, úgy sem értik. Vagy nem akarják. Hihetetlen. Nagyon kezd elegem lenni, de már belefáradtam a magyarázásba ( ezt az is mutatja, hogy ezen hsz felétől elfelejtettem ékezeteket tenni, utólagos csekkolás rulz ).

Sőt, ha már itt tartunk, abból még inkább elegem van, hogy hülyének, néznek, abból is, hogy érzéketlennek, és abból is, hogy imádják kiforgatni minden egyes szavamat.
Áh, csak spanolom magam.... szusza...... -
Boxer001
veterán
válasz
katavagyok
üzenetére
izomlázra mozgás a gyógymód, meg amúgy is elmúlik idővel.

-
katavagyok
tag
köszi a válaszokat. szóval masszírozgassam és elmúlik?

-
rii
nagyúr
válasz
katavagyok
üzenetére
sztem görcs volt, mert nem éles fájdalom volt, hanem tompa, mély, és masszírozás után enyhült, és az egész vádlimban éreztem, nem csak kis részsén, tehát görcs volt ....
pfuj, de rossz ilyeneket beszélni ...
Az izomláz inkább égető, és azt mindig érezni. A görcs SZVSZ a mozdulatlanságban nem észrevehető.
[Szerkesztve] -
válasz
katavagyok
üzenetére
Megmaszírozzam?

rii: szertintem az izomláz ami folyamatosan tompán fáj, a görcs az csak belenyilal (elkapja ahogy felénk mondják) és amíg tart addig meg sem bírsz mozdulni utánna pedig borzasztóan tud fájni, de maszírozással mindkettő enyhíthető. És görcsre tényleg jó a magnézium.
[Szerkesztve] -
Boxer001
veterán
válasz
katavagyok
üzenetére
nekem általában mindig éppen abban az izomban van izomláz, amelyikre éppen edzem. Ha lábra, akkor köv hétig fáj mint állat. Most pl a mellizmaim+hátam izomlázas, tegnap odabahtam nekik

-
Integra
titán
válasz
katavagyok
üzenetére
azt észreveszed ha görcsöt kapsz, hidd el

-
Integra
titán
válasz
katavagyok
üzenetére
természetesen
-
rii
nagyúr
válasz
katavagyok
üzenetére
izomláz az hagyján, de nekem 4 napig görcsben volt .... legalábbis nagyon fájt, és magnézium tablettákat kellett ennem .....
-
válasz
katavagyok
üzenetére
Miért ne lehetne?

Rez_Grof : kis gonosz.
[Szerkesztve] -
Rez_Grof
őstag
válasz
katavagyok
üzenetére
Lehet!
Csak az kérdés hogy mitől van?![;]](//cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)

-
katavagyok
tag
lehet a vádlimban izomlázam?

-
a_tesz
Korrektor
hát, a honvédségnél elvileg ez vár a bezárt laktanyákból ''leselejtezett'' (egyébként teljesen működőképes) p3-p4-esekre... de hogy a tiedet átvennék-e, nem hiszem... azt már nem is értem, mért nem lehet pl rosszabb sorsú iskoláknak adományozni jelképes összegért, hiszen sok helyen ma is 486-os, P1es gépeken kénytelenek ismerkedni az informatikával

szerk: mármint persze a honvédség mért nem tesz ilyet
[Szerkesztve] -
Ez a baj, hogy elvileg kellene biztosítani ilyen helyeket, mert elvégre a pc alkatrész veszélyes hulladéknak minősül, de gyakorlatilag neked kell hoszasan keresgélned ha jó emberhez méltóan nem akarod a környezetet szennyezni.
De hogy kérdésedre is válaszoljak, sajna én sem tudok ilyen helyről. Esetleg google szerintem.
a_tesz: mert az túl egyszerű. De ha már a bezárt laktanyáknál tarunk, miért nem lehet őket átalakítani elektronikai hulladék feldolgozóvá?
[Szerkesztve] -
Integra
titán
senki nem tud helyet modnani, ahol átvennék a tönkrement pc alkatrészeimet?
nem akarom a szemétbe dobni, inkább hasznosítsák újra -
I_Am
veterán
Budapest Internet Xchange server.
Bővebben: link -
Vérboci
addikt
Gyakorlás italozóknak, hogy hazaérkezéskor ne legyen gond Bővebben: link
-
Szőrös
veterán
Rez_Grof jól írta a BIXnél volt nagy zakkanás.
boci nem kéne már azt a képet frissíteni ? kicsit már uncsi
-
Kain
senior tag
Az elmúlt 20 percben nálatok is volt net leállás?
-
Vérboci
addikt
Na mi a dörgés fiatalok/öregek?
Látom elég punnyadt hely lett az OFF Topic Vérboci nélkül. Mitagadás, elvette a kedvemet egy s más a fórumozástól
Na nem ám
Csak iszonyat sok meló van. Kiküldetés hegyek, meg minden. Azért addig is, Vérboci éhségetek csillapítandó, látogassátok szeretettel kemény munkával összetákolt honlapomat
Rez_Grof
őstag
Lehet a BIX a hunyó Bővebben: link mert nálunk is elment a net úgy 5 percre.
Gyűjtik a népet a Váló Világ-ba-be-bá Bővebben: link
Miért van olyan érzésem hogy ezt se fogom nézni??
![;]](//cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)
[Szerkesztve] -
-
rii
nagyúr
itt lehet megtekinte az új PS2 Linux-os topicot ....
UP-ot neki!!!!
ngabor2
nagyúr
Érdekes különbség az IE és a FF között ladybug aláírásánál ütközik ki nálam. IE esetén jó, de ff-ben mintha a kelleténél 1-2 sorkitöltővel több lenne az első sorban, ettől viszont szétcsúszik. Csak nálam, vagy másnál is?
-
Felvetődőtt bennem is a kérdés, hogy mikor s hogyan indult a PH!
Találtam egy topikot(Bővebben: link amiből kiderült, hogy mikor indult(vagyis mikor lett meg a végleges formája), de érdekelne, hogy mégis pontosan hogyan s mikor volt ez.
Tudtok esetleg egy másik topikról,hirről vagy cikkről ahol meg is adják a választ vagy ez valóban titok? -
Üdv
Visszatértem és szeretném megosztani veletek a mai élménygazdag előadás eredményét.
Mi PH!-nk ki a neten vagy,
Szenteltesség meg a te domained,
legyen meg a te topicod,
és legyen meg a te moderátorod,
Miképp a neten úgy a böngészőben is
Add meg kérdéseinkre a választ,
De használtasd a keresőt,
És láss el minket új témákkal
De szabadíts meg az értelmetlenektől,
Miképp a topikokban úgy az újoncok között is,
Mert tiéd a fórum, a moderátor és a ban.
Ámen -
rii
nagyúr
rengeteg PS2-s topic van, de PS2+Linuxról nem nagyon van szó bennük ....
Pedig ez engem most érdekelne ....![[kép] [kép]](http://www.my-smileys.de/smileys2/bounce.gif)
nyissak, vagy ne nyissak ....................? ... (C)
[Szerkesztve] -
kymco
veterán
Végre befejezte a formázást..... azt hittem gyorsabb lesz a dolog...

-
kymco
veterán
Még mindig formáz.....

-
Josh
tag
Valaki legyen szíves adjon egy linket, vagy másolja be, hogy konkrétan, egyértelműen, pontosan mit jelent az a szó, hogy sármos?

-
kymco
veterán
Elszállt a munkahelyi gépem, most telepítem az xp-t... Nagy élmény lesz újra mindent beállítani...... az esetleges adatvesztésre nem is merek gondolni
. -
ngabor2
nagyúr
válasz
Motion_Blur
üzenetére
Szörnyűség... korán reggel gondolkodni...

-
PeliScan
addikt
Van Tesco gazdaságos óvszer, csak elõbb ki kell enni belõle a kempingsajtot.

-
tiv61us
őstag
Na ugye.
Errol beszeltem, a szinet sem tudjuk!
Na mondok valamit, bar lehet nem passzol.
Nekem 79-ben volt egy feher csoves gatyam, abba jartam P Mobilra, meg bordzsekibe, de ez most irrelevans,
szoval, dobjam el a kanalat ha nem, a feher gatyobol, mosas utan fekete szoszok jottek elo
de most tenyleg nem hulyulok
jo, ott nem volt gond csovesek voltunk vagy mi, de ez tenyleg igaz, szoval vannak olyan gatyok,amik csak tisztithatok, nem moshatok
es ez komoly, de ettol meg tevedhetek, valaki mondta nekem
tenyleg L
-
ladybug
őstag
Sütőtöklevest még nem ettem. Kicsit olyan bizarrul hangzik. Ennek ellenére, leht, hogy kipróbálom v.mikor.
De sütőtökös tésztát készítettem tavaly. Nagyon finom lett. Sok-sok lilahagyma kelle bele. Nyami...
Bővebben: link
De a receptet megkerestem.
Kidus: Az eredeti az Hosenträger
Loretto: A vizes kefe minidg kéznél van, de megpróbálhatod vizes kézzel is. JA, amúgy ha van annyi időd, akkor öblítsd át újra.
[Szerkesztve]
Aktív témák
- Apple iPad 11Pro Wifi+Cell 256GB Kártyafüggetlen 1év Garanciával
- Xiaomi 15 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Telefon felváráslás!! Xiaomi Redmi Note 11, Xiaomi Redmi Note 11 Pro, Xiaomi 11 Lite
- HP 13 Elitebook 830 G7 FHD IPS 600nit i5-10210U 4.2Ghz 16GB RAM 256GB SSD Intel UHD W11 Pro Garancia
- Lian Li LCD-s 360mm-es vízhűtés akciós áron eladó!
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest

![[kép] [kép]](http://www.clicksmilies.com/s0105/liebe/love-smiley-077.gif)
![;]](http://cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)

![[kép] [kép]](http://www.my-smileys.de/smileys2/hotjump.gif)

.