Hirdetés
- f(x)=exp(x): A laposföld elmebaj: Vissza a jövőbe!
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Gurulunk, WAZE?!
- lezso6: Nemzetközi újév visszaszámlátor alkoholistáknak
- Toomy: FOXPOST: régen jó volt, de már jobban jársz, ha elfelejted
- vrob: Próbálkozás 386 alaplap újraélesztésre
Aktív témák
-
Értem, de így most visszaolvasva, azért felmerül bennem 1 kérdés. Baltával, hogy ástad fel a kertet?

És még valami, látod mennyivel egyszerűbb lett volna ha le is vágod az ujjadat, nem lenne ekkora gondod.![;]](//cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)

És még egy kérdés: a narancs-fahéj izű teához, gumicukrot vagy étcsokit egyek?
mayerlaci: mármint én vágjam le az ujjamat? Amúgy javaslom a hsz-em első 2 sorának újraolvasását.
[Szerkesztve] -
Mindkettőt a sebre kell rakni. Belsőleg használható fertőtlenítőszer az valamilyen alkohol tartalmú ital. Engem egyszer (13 évesen) egy táborban házipálinkával kezeltek, egy napig voltam beteg. (Valamit összeszedtem, és a református pap felesége gyógyított. Az első adag bevétele után volt olyan hasmenésem kb 30 percenként futottam a mellékhelységre.)
[Szerkesztve] -
brownus
veterán
válasz
ngabor2
üzenetére
én vmi olyasmire gondoltam, hogy a kormány hozzon döntést, hogyha vmelyik M-en mondjuk fél vagy 1 órán át megy a tökölés akkor ne kelljen megvenni. vmi ilyesmit biztos lehetne. ma gyorsabban felértem volna ha nem autópályán megyek
a másik meg az, hogy miért nem tudnak ezek olyan utat építeni, hogy azon ne kelljen javítani semmit! legalább 10 évig?? minek nekünk M1,2,3,4,5,6,7,8,9???
na mind1, csak ezen ma este nagyon felcsesztem magam
zsiga667: Hatvannál volt a pöcsösködés -
VladimirR
nagyúr
válasz
zsiga667
üzenetére
lol...vadlama
egyebkent el kell, hogy keseritselek, nem ez az elso offtopic-os hozzaszolasod
(Bővebben: link)
killerm: persze, hogy semmi koze hozzad...meg vagy szallva
[Szerkesztve] -
Pópa
senior tag
Szevasztok! Rég jártam erre... mizu?
-
zsiga667
addikt
válasz
brownus
üzenetére
Meg tudod esetleg mondani hogy holnap reggel 7 és 7.30 között milyen lesz a forgalom a pályán Gödöllőig?
Szerk.: Basszameg, most vettem észre hogy ez az offtopic. Már két hónapja azon gondolkodom hogy mi legyen ide az első hozzászólásom, erre beírok egy ilyen szart.
[Szerkesztve] -
ngabor2
nagyúr
válasz
brownus
üzenetére
Ezt máshol már kifejtette egy ''igen okos'' ember. Azért kell megvenni a matricát, pontosabban azért nem fizetnek semmiféle kártérítést, ha egy bizonyos helyen nem tudod használni az utat, mert ugyanakkor bárhol máshol használHATtad volna a hálózatot. Az, hogy épp ott akartad, ahol nem lehet, egyéni szocprobléma, őket nem érdekli. abenzinkutas meg nem hülye, hogy odasúgj: hé öreg, ne vegyél matricát, mert erre nem lehet menni. Bevételtől, tehát haszontól esne el.Szomorú, de ez van.
-
brownus
veterán
Az M3-on megint pöcsölés volt kb. egy órán át, mert a szembe jövő forgalmat átterelték, ilyenkor miért KELL megvenni azt a kib@szott matricát????? úgy lenne jó, ha a közeli kutakon tájékoztatnák a kedves vevőket. hpgy most nem kell megvenni azt a sz@ros matricát mert több mint egy órával tovább tart az út

siettem volna, de így mehettem volna akár Gyöngyös felé is
és szinte minden hónapban van vmi! a qrva életbe, nyáron is azt a KB hidat javították két hónapon keresztül!! mit gondolhatnak rólunk az EU-ban?
lassan a románoknál jobb utak lesznek... -
Rez_Grof
őstag
válasz
parandroid
üzenetére
De szép új avatarja van valakinek.

Grat! -
Sianis
addikt
Arra gondolsz, hogy pl: ülsz a Tv előtt, és mozgatod a lábad? Vagy ülsz a suliban a padban, és játszol az ujjaiddal?
Nekem is van ilyen, családi Tv-zés, és úgy belemerülök a lábam mozgatásába, hogy észre sem veszem, de nem is érzem. Rámszólnak, de aztán 10 mp és kezdem előröl. Mégis mit mondtak, hogy mi okozhatja, vagy milyen bajod lehet ebből? Mert én több éve ilyen vagyok, és semmi bajom nem származik belőle. Szvsz több bennem a napi energia mint másokban és így nyomom ki magamból.
Tanács: Menj el esténként úszni, pl 1-1,5 km-t, aztán egy hét rendszeresség után nézd meg, hogy még mindíg vannak-e ilyen tüneteid. Ennyit megtudsz tenni magadért nem? -
a_tesz
Korrektor
válasz
parandroid
üzenetére
a mindenit, én a semmire tippeltem volna

-
MarKoo
addikt
Egy ideggyógyász tanácsa kellene. Tudom, hogy ez nem a legmegfelelőbb hely, de bízom benne, hogy talán egy hozzáértő idekeveredik, meglátja a kérdésem és válaszol rá.
Milyen jelentősége van annak, hogy valaki nem bír mozdulatlanul egy helyben megállni. Vagy a kezét mozgatja, vagy a labát? Többszöri figyelmeztetés után is csinálja (persze nem direkt) és mostmár egyre sűrűbben.
Eddig nem vettem komolyan, de most felvilágosítottak, hogy ezek nagyon komoly dolgok is lehetnek.
-
ngabor2
nagyúr
Nem irigylem egy bizonyos szerver üzemeltetőit. Most akartak áttérni másik vasra, de nem jött össze. Ilyen üzenet fogadott náluk:
The server load is very high at the moment. Retrying, please wait...
Loretto: ahoz előbb meg kellene néznem. Piszok lassú megszerezni, hiába gyorsult a net.
[Szerkesztve] -
Loretto
veterán
Egész nap aludhatnékom van
15:03-kor keltem fel, előtte csak kb 1 órát voltam ébren
De hajnali 4 kor feküdtünk kb.
És valaki értelmezhetné nekem a resident evil 2 végét
-
AMDpower/
senior tag
Valaki esetleg tud valami ingyenes ftp-t ahova gondnélkül fellehet tölteni regizés nélkül kb 1mb-ot?
-
Sianis
addikt
Tényleg lehet kapni 800 Ft-ért pendrive-ot? Kéne valami kis dokumentum szállító, és nem érzem szükségét több ezer ft-nak kiadására...mikor nem kell. Nos?
-
rii
nagyúr
válasz
katavagyok
üzenetére
Jaj, bocs.... Te egy Angyal vagy ...
Megnézem, és igérem, most azonnal megyek is oda ... 
[Szerkesztve] -
katavagyok
tag
te cafat miért nem olvastad el...
Bővebben: link -
Panther
HÁZIGAZDA
Fel fogok menni chatre. Nem bírnám ki ha egész héten egy új (vagy további megismerésre érdemes) lánnyal sem beszélgetnék nagyobb mennyiségben.
-
rii
nagyúr
deállok dásodibnak ... bö ...
szerk.: kymco : az előbbi kérdésedr eválaszolva, sterptils-t, valami gyulladás csökkentőt, meg lázcsökkentőt szerettem volna venni ...
volt olyan patika, hogy vas. zárva, alatta magy betűkel: a legközelebbi ügyeletes patika ... IGEN, szép nagy fehér rész üresen tátongott...
részemről is jóétvágyat mindenkinek, és vettem még 10-kor 2 gyrost, de nem vagyok abszúl éhes ...helyette egy konyakos meggy ... hmmm .... kényezetetem a beteget ... Ja hogy az én vagyok ....???
[Szerkesztve] -
Sianis
addikt
A franc! Elfogytak az azonnali kérdések...

-
kymco
veterán
válasz
Motion_Blur
üzenetére
Nálunk már ''romokban hever''...

-
kymco
veterán
Ez az utolsó őstagos hozzászólásom...

-
-
Sipi
addikt
Teafőzésben jártas, csinos hölgyet keresek jómagam ápolására.
''Topless'' jeligére az emailemen vagy telefonomon.
Sipi -
kymco
veterán
Elaludtak a gyerekek.. végre csend van. A két kicsi olyan hangzavart csinál sokszor, hogy még beszélgetni sem lehet mellettük
. -
Sianis
addikt
Most vettem észre!

Ma vagyok 500 napos!
-
Poctar
senior tag
Én is tele vagyok. Fincsi volt ez az ebéd. Volt még egy kis süti is és kávé is. Most már jöhet a délutáni szieszta.
-
kymco
veterán
Mindenkinek egészségére.... én már tele vagyok, és a gyerekek is jóllaktak
Már csak egy kis kávé hiányzik 
-
QuarK
senior tag
Egészségére mindenkinek, én már tele vagyok

De nem ötletekkel. Aki nagyon kreatívnak érzi magát, és egyetemista (vagy még élénken él emlékezetében az akkori időszak), feldobhatna pár ötletet. A szitu: kollégiumi 3 napos rendezvény, a szintek versengenek, és fincsi feladatok kellenek... Ilyenekre godnolok pl., hogy héliumos-karaoke, sörfutás, stb... Szal egy kis online brainstorming
Vagyis ha bárki emlékszik egy ütős szivatós feladatra, akkor ne kíméljen 
-
ngabor2
nagyúr
Egészségünkre a finom ebéd (vasárnap, akkor húsleves...)
Ma elmardt a műsorajánlat, de már nem is lesz, mert 3 perc múlva vége. akit érdekel, a rádió oldaláról letölthető. Nem volt egy kiemelkedő rész, de elmegy egynek (oroszok hogyan bújnak ki a sorkötelesség alól, hogyan szoktattak le egy kínai majmot a cigiről. és az olasz ősz...)
[Szerkesztve] -
Poctar
senior tag
Én is megyek ebédelni. De én asztalnál eszem a jó kis Bablevest.
Jó étvágyat mindenkinek! -
kymco
veterán
Kész az ebéd.... nyam nyam

-
QuarK
senior tag
Ugyan, nekem más a szakterületem. De végül is, megoldható, csak lehozom a konzolt, a self.gravity változót átállítom 0-ra, akkor már repülök, nálad pedig felülírom a fragrances() funkciót, ami üres lesz, így semmiféle szag vagy illat nem hagy el téged

Jájj, így jár, aki nem alszik az éjjel... -
Sipi
addikt
Neeem, ebben a kúrában az a legjobb, hogy sokszor ismételhető. Így a hatás garantáltan hosszantartó.

Lásd gépelési hibáim.
Szinte mindenki a jóidőben kusshad a napon? Csak én punnyadok a jó árnyékos szobában? Megyek én is...
Ismerető jelek: Wass Albert-könyv egyik kézben, söröcske másik kézben, cigi a szájban, jókép a köbön.
Eltűnt a hajam. Még vallatom a borotvtát...
Sipi -
Poctar
senior tag
''Sherit'' ittam (Hogy is kell írni?) az eléggé gyömölcsös.
![;]](//cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)
1 üveg elfogyott és mellé még volt egy kis sör is, de ebből csak másfél üveg fogyott.
Nem haladok a tanulá... -
kymco
veterán
válasz
katavagyok
üzenetére
Gyakorlatias vagy.....

-
Poctar
senior tag
A betegség engem is kerülgetet, de nem hagytam magam. Körülöttem mindenki lebetegedet. Ezért nem sok esélyem volt. Péntekre már kicsit folyt az orrom és fájt a torkom. Ezért ''gyorsan'' elmentem egy szülinapba és megnéztem az üvegek alját.
![;]](//cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)
Tegnap (szombaton) egy kicsit másnapos voltam, de a torok már nem fájt. Ma már szinte teljesen okés vagyok. Százalékban kifejezve kb 88%.
Lassan ebédelek jó kis Bablevest. -
válasz
katavagyok
üzenetére
Szia
Azt ne mond fogy fejből tudtad.
Barátunk Google?
[Szerkesztve] -
katavagyok
tag
rii:
Bővebben: link
Bővebben: link
jobblást!
-
rii
nagyúr
tud valaki vasvárnap is niytvatartó patikát?
jól lenne, ha eleget tudna tenni a következő feltételeknek.
-XIII. ker
- jászai mari tér, szent istván út, népfüdő utca környékén.
- 63 szám alatt - hehe.... -
Üdv minden PH!-zónak
Ma egy kicsit pihentető kaja lesz: husileves, rántotthús, saláta. A többit még nem tudom.
A PH! ifjúsági tagozatának
jobbulást kívánok. Egyenek csokit
, igyanak teát mézzel az segít.
kymco: ne kínozd szegény fiút a porszívóval, inkább köss az orra alá egy zacskót.
[Szerkesztve] -
kymco
veterán
Rakott krumpli lesz ebédre

Aktív témák
- iPhone 13 mini 128GB Midnight -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3086
- HP EliteOne 800 G6 All-in-One i5-10500 16GB 512GB 24" Érintőkijelző!! 1 év garancia
- darkFlash CF8 Pro
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 7500F 16/32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 5600X 16/32/64GB RAM RX 7600 8GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest

![;]](http://cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)

a másik meg az, hogy miért nem tudnak ezek olyan utat építeni, hogy azon ne kelljen javítani semmit! legalább 10 évig?? minek nekünk M1,2,3,4,5,6,7,8,9???

Gratula!

.... Egyszer kipróbáltam én is.... hát nekem sem jött be