Hirdetés
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- f(x)=exp(x): A laposföld elmebaj: Vissza a jövőbe!
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- hmzs: Fujitsu Futro S920 csúcsra járatva
- lezso6: Nemzetközi újév visszaszámlátor alkoholistáknak
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Nyuszit otthonra, kedvencnek!
Aktív témák
-
Shim
őstag
![[kép] [kép]](http://www.thinkgeek.com/images/products/front/hacker-hat.jpg)
![;]](//cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)
-
Shim
őstag
én benne vagyok egy flameben
erről a témáról írtam anno esszét, és igazad van abban h ezen nem érdemes vitázni, vki így gondolja, vki meg másképp...
azért elmondom a véleményem jó?
csak úgy álatlánosságban, xpod, ez neked szól 
cracker progikat tör fel ld razor1911, deviance csapatok
hackerek meg két (ill három) táborra bonthatók, fehér-, fekete- és (szürke-)kalaposok.
no a feketék a rosszfiúk, oldalakat törnek fel, hitelkártya adatokat szereznek meg, stb
a fehérek meg biztonsági szakértőként dolgoznak, kérésre törnek fel oldalakat, hogy megtaláják a hibalehetőségeket.
a szürkék meg nem megbízásból, csak ilyen-olyan okokból, de nem rosszindulatból törnek fel oldalakat, hogy megtalálják a hibát, amit megosztanak a webmasterrel, rendszergizdával (aminek az a vége általában, hogy felháborodott válaszleveleket kapnak, h ''hogy mertél betörni te kis suttyó, ez a rendszer tökéletes
)
szerk:
escie, sianis: ezt az oldalt én is felhasználtam a munkámban, A katedrális és a bazár tényleg jó kis mű
[Szerkesztve] -
Shim
őstag
nyílászáró csere előtt állunk és olvasgatom itt az adatokat és van egy visszatérő érték amiről sajna nem tudom mit kéne gondolnom...''1,4 W/m2K Uf-érték''
ebben mi a jobb? hogyha kisebb, vagy nagyobb?
régen volt már fizika nah
-
Shim
őstag
válasz
parandroid
üzenetére
valóban az. rossz a szemed
itt van előttem a játék, itt még jobban látszik. elkezdtem nézni, hogy a quest ikonok milyen sokfélék, aprólékosan kidolgoztottak és egyszerűen megragadta a figyelmem, mivel a napokban láttam egy hasonló képet, talán tomcatnél, cucumalac sisakján díszelgett egy hatalmas nyilaskereszt. persze nekik nem jelent semmit, mint ahogy nem mondom a heinekenre sem, hogy mocskos kommunista 
nem célom beleásni magam a szimbólumrendszerekbe, csak érdekességként nézegessétek
-
Shim
őstag
ömm...izé...durva
Bővebben: link
Aktív témák
- Boldog Új Évet Kívánunk 2026-ra!
- Gumi és felni topik
- Óvodások homokozója
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- alza vélemények - tapasztalatok
- Lightyear - befektetési app
- Házimozi belépő szinten
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- Gaming notebook topik
- További aktív témák...
- Samsung Galaxy S20 / 8/128GB / Kártyafüggetlen / 12HÓ Garancia
- Samsung Galaxy S25 Ultra 1024GB/1T Újszerű Kártyafüggetlen 1év Garanciával
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone i5 12400F 16/32/64GB RAM RTX 5060 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- AKCIÓ! Törött Apple iMac 19.2 i5-8500 Radeon Pro 560X 4GB 16GB 256GB SSD 21.5" 4K Retina
- Keresünk Galaxy S21/S21+/S21 Ultra/S21 FE
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
![;]](http://cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)
csak úgy álatlánosságban, xpod, ez neked szól