Hirdetés
- Klaus Duran: Minden drágul. Vajon a fizetések 2026-ban követi minimálisan?
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- vrob: Próbálkozás 386 alaplap újraélesztésre
- f(x)=exp(x): A laposföld elmebaj: Vissza a jövőbe!
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- droidic: Saját hálózat, saját szabályok – Építs profi infrastruktúrát!
- lezso6: Nemzetközi újév visszaszámlátor alkoholistáknak
- Samus: Linkin Park - In The End (Demo)
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
Aktív témák
-
VladimirR
nagyúr
(regi humorlap cimoldalan volt lathato anno, hogy az uj degeneracio lapja, innen jott az otlet...ha nem gond, nem szeretnem megvaltoztatni, nekem tetszik)
a php-t meg nem bantsd => Bővebben: link -
-
Vangelis
félisten
Ma érzékeltem a 5% csökkenést, tankoltam 5 liter gázolajat , nem pedig 4,89-et eljen

-
rii
nagyúr
válasz
SPDeluxe1.0
üzenetére
Én grafikont szeretnék látni ....
-
SPDeluxe1.0
aktív tag
Azt hol lehet megnézni,hogy mennyi volt a maximális aktív tagok száma?Mert láttam olyan fórumokat,ahol mintegy összesítve le van írva,hogy az oldalt xxxx.yy.zz dátumon kereste fel a legtöbb felhasználó,tehát a PH!-n mennyi volt a max?Általában így estefelé közel 700 az aktív tagok száma.

-
VladimirR
nagyúr
válasz
Cathfaern
üzenetére
Bash csinalt jo kis sidepanel-t a keresohoz, be lehet tenni opera-ba, firecoxx-ba, meg mittudomen, hogy meg mikbe, meg ReJim is heggesztett valamit, de nem tudom, hogy O publikalta-e
a trukkosebb userek meg mar tudjak hogyan kell kezelni az itteni keresot is, hogy (majdnem) mindent megtalaljon
Quark: igen, remlik, hogy beszeltunk mar rola, es pont azert emlitettem a cimeket, mert ha jol emlekszem, neked az volt a gaz, hogy nem lattal ki a 8080-as porton a kolibol
es sajnos a tobbseg nem a webhop-ot bookmarkolta, mivel az csak egy (mint neve is mutatja) webhop, ami egybol atdobta a juzer-t a cyla.homeip.net:8080-ra, es azt adtak tovabb, az kerult a kedvencek koze (az url cloak - ami orvosolta volna ezen hibat - meg nem volt bekapcsolva, mert ugy nem lattam a http referer-eket)
#2284: WTF?
ngabor2: kabbe?
egyebkent van a keresomnek ket topicja is (kereso kidobja a nevemre keresve
), azokban minden le van irva 
[Szerkesztve] -
VladimirR
nagyúr
azt figyelted, hogy valtozgatott a cim az elmult hetekben?
Bővebben: link - http://cyla.webhop.net/ - ez az univerzalis cim, ezt bookmarkoljatok, mert ha kell, ezt at tudom iranyitani, ez mindig el, ezt adjatok tovabb, ezt hasznaljatok
Bővebben: link - http://cyla.homeip.net/ - jelenleg ez a cim el, korabban 8080-as porton volt (meg most is elerheto azon is), most visszakerult a 80-asra
Bővebben: link - http://cyla.srv.hu/ - tartalek cim, mikor nem megy a homeip (ami sajat gepemen fut), akkor ide van a webhop iranyitva, de ez regi (ugy egy honaposak az adatok, mig a homeip-s cimen levo adatbazis ugy hetente frissul) es nem is fog frissulni, valamint a szerfos srv heti minimum 4 napot all
az olyan balfekek kedveert meg, mint pl grafi is, itt van meg nehany cim, dns kavarodasok eseter (ugyanoda mutatnak, mint a homeip-s cim)
Bővebben: link http://cyla.homeftp.net/
Bővebben: link http://cyla.game-server.cc/
Bővebben: link http://noname.gotdns.org/ -
rii
nagyúr
részemről lehet, jó lesz a szerződés ...
-
Loretto
veterán
Bővebben: link
Bár lehet csak én nem vágtam hogy télleg nem találjátok...Akkor bocsi
-
Tényleg újjabban csak én nem látom twollah-ot, vagy valóban szünetelteti tevékenységét?
-
QuarK
senior tag
válasz
VladimirR
üzenetére
Érdekes, a korb_cs semmi nem dobott ki... Nah, nem unatkozok ProgAlap gyaxin, az tutifix. Érdemes rákeresni csak úgy simán, hogy twollah.
Most már tudom
Nem is tudom hogy tengődhettem földi porhüvelyemben eme evidens, már már triviális tények ismerete nélkül...
mod: Jah,
Init f*szkorbács protect daemon [...............]
Shield active
Detected hit [source: VladimirR], back off![;]](//cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)
[Szerkesztve] -
gozso
őstag
hm...szerintetek, van értelme panaszlevelet írni a t-onlánynak?

én már kidühöngtem magam a dolgon, de hátha más is beleesik ebbe a csapdába
-
VladimirR
nagyúr
ennyit nem tudsz?
HIT HIT HIT
Bővebben: link -
Loretto
veterán
Ma nekem is volt buszos storym. Mentem suliba (3 hete nem voltam
), majd felszáll egy - ránézésre is hullarészeg - gyerek.Annak rendje módja szerint leül, a csukló előtti székre, majd a láb fel a busz ''oldalára'' (jobb szót nem találtam, kb 160cm magasan volt a cipője).Majd erre odalép egy krapek, szabályszerűen letépte a lábát a gyereknek.Ment az ''észosztás'' kb 2 megállóig,itt a hapi távozott.Történetünk főhöse majd nemes egyszerűséggel eldőlt, immáron még inkább vízszintbe helyezve magát, és szúnyókált két széken.Mellettem volt egy nénike, hát az aztán mondta magában kellőképpen.Nem semmi... -
faster
nagyúr
Én 58kg vagyok, azt mondjátok, vegyek kutyát?

-
kymco
veterán
válasz
(Kolombusz)
üzenetére
Ha zökkenőmentes a javíttatás, hamar el fogod felejteni....
-
rii
nagyúr
most volt fizuosztás ... nem kaptam meg a túlórapénzemet ... majd ha aláírom az újjat ....
-
divot
veterán
Nem, de mond már, miért kell egy ilyen harci kutyával úgy fölszállni, hogy a szerelvény ajtajában leveszi a szájkosarat? Utána meg piszkálja a kutya száját (pöckölgette a fogait)... És mondom: mindezt úgy, hogy egy nagyobb méretű kanmacskát se tudna megtartani a szerencsétlen...
-
rii
nagyúr
Elment
... amúgy a túlórák, meg a munkviszony megszünése után 3 hónapi nem lehet(ne) azonos munkakörben elhelyezkedni .... és még rengeteg kis apró biz-baz, amit csak ügyész tud észrevenni, (és vett is)
A korrektség miatt kiszedtem a főnököm és a cég nevét.
Ha valakit még érdekel, elküldöm neki is. -
divot
veterán
Felszállt a metróra egy kb. 40kg-os, 180cm-es hülyegyerek, katonai szerkóban, terepszínű sapkája keményen a szemébe húzva. Ezzel még nem lett volna gond, de hozta magával a társát is, egy szintén olyan 40kg körüli harcikutyát. És a faszkalap úgy szállt be a tömött szerelvénybe, hogy levette az ebről a szájkosarat. Az ilyen kis köcsögöt legszívesebben felpofozná az ember, csak hát ránézel, és látod, hogy egyrészt meg sem bírja tartani a kutyát, ha ugrik a dög, másrészt rád is küldi, mert ezzel akarja kompenzálni, hogy mindig megverték az óvodában, ezért még alsótagozatosként is rendszeresen bepisilt.
Hú, nagyon mérges lettem.
-
rii
nagyúr
Új munkaszerződésünk van .... az egyik munkatársam nem fogja alááírni ... Mi még nem tudjuk .... azt sem, mi szükség van erre ......
-
kymco
veterán
válasz
(Kolombusz)
üzenetére
A szomszédunkba hátulról belerongyoltak, de a balesetet okozó nem akarta elismerni a felelősséget.... A rendőrök nem igazán akartak kijönni, annyira egyértelmű volt a helyzet.....
Úgyhogy szomorú dolog történt veled, de úgy látszik könnyen megoldódott..... -
mayerlaci
senior tag
válasz
(Kolombusz)
üzenetére
Sajnáltam nagyon, de magamat is sajnálom, mert nem egy olcsó dolgo egy új ford fiesta dieselben.
Tök mind 1 hogy diesel vagy nem ha neked tolatnak
-
válasz
(Kolombusz)
üzenetére
Az igen, de legalább gyorsan sikerült elintézni dolgot, nagyobb gond nélkül.
-
(Kolombusz)
veterán
De egy qrva szar napom volt.
Jöttem ki az egyik utcából, erre nekemtolattak.
Nem hivtuk ki a rendőrséget, hanem elmentünk a ford szalonba, ahol felmérték a kárt (egy kisebb horpadás a hátsó ajtó mögött, lejött a festék).
71000 forintot fognak elkérni érte.
Szegény srác, aki belém jött, aznap jött haza Kazahsztánból (ott dolgozik), erre 70k-t kidob az ablakon. Sajnáltam nagyon, de magamat is sajnálom, mert nem egy olcsó dolgo egy új ford fiesta dieselben.
-
rii
nagyúr
válasz
VladimirR
üzenetére
én a file systemet, illetve annak fikázását abból ingulva kedtem, hogy a Microsoft a Home User-ek részére a (szerk: ) file systemekből nem sok újítást adot, mondhatni semmit.És úgy tudom, hogy az NTSF messze elmarad a ext2fs mögött, már csak töredeződés, fregmentálódás, szempontjából is....
[Szerkesztve] -
rii
nagyúr
válasz
VladimirR
üzenetére
''......szarfosext2, akokr szedem le rola a jelszofile-t, amikor akarom.....''
- hálón keresztül ezt soha ne fogod tudni, ha jól be van konfigolva...
- meg fel-mount-olod, és úgy szeded le, akkor az sima ügy, de semmire sem mész vele....
az egyész
ilyen szempomtból nem valótlant állítottál, csak egy értelmetlen dolgot hozttál fel az ext2fs-el szemben ..... -
Dilikutya
félisten
OFF: most böngésztem Vladi keresőjét, és kiváncsiságból kerestem egyedi arcképes banolt usert... _Volkovy_ (Bővebben: link) kinek volt útjában, és miért?

-
anaqer
veterán
Én pár A7N8X-X felől hallottam amik nagyon nem akarták az igazságot, de simán lehet hogy csak az NF2 ilyen háklis az alkatrészekre. ( Mondjuk szegénynek más szempontból is jól jönne valami kicsit tisztességesebb alaplap, nem lenne pl. rossz ha az MD walkmanjét rá tudná kötni a gépre, aztán az meg toslink nélkül macerás...)
Bajnok egy aláírás. -
anaqer
veterán
Juhé. Holnap megyek havergépet tekszupportolni. Sikerült kikönyörögni róla egy előzetes everest riportot, röviden :
Asus P4V8X-X, Intel Celeron D 320, 256 MB PC3200, ATI Radeon 9200 SE [ 64bit @ 200core/333mem ], Maxtor 6Y080L0 [ kétmegás ], stb.
Ha nem fizetés előtt lennék nem is igen lenne képem beállítani plusz egy 256-os modul nélkül. :\ -
kymco
veterán
Vitatkozás helyett inkább örüljünk...
Én legalábbis azt teszem, mert mindjárt huppanok haza 
-
Szép délutánt mindenkinek.
Látom elég sokmindenről maradtam le. -
VladimirR
nagyúr
hmm...mire ala[pozod, hogy valotlant allitottam (jo, akkor nem hazugnak, sak hul;yenek titulalsz, ez sem jobb, mitobb, ennek sem nagyobba valosagalapja)
az, hogy leirtam, hogy nem ertek hozza, nem azt jelenti, hogy satu vagyok a temahoz, hanem azt, hogy minimalis ismeretekkel rendelkezem csak...de ebbe beletartozik az, hogy hogyan szedjem le a (titkositatlan) ext2 particiorol a jelszofile-odat....szoval kerlek a tovabbiakban a hasonlo megnyilvanulasaidat mellozni
koszonom
Aktív témák
- Klaus Duran: Minden drágul. Vajon a fizetések 2026-ban követi minimálisan?
- Kínai és egyéb olcsó órák topikja
- Gitáros topic
- Milyen belső merevlemezt vegyek?
- Óra topik
- Steam Deck
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- Azonnali alaplapos kérdések órája
- iPhone topik
- A piac legerősebb kameráját ígéri a Xiaomi 17 Ultra
- További aktív témák...
- GYÖNYÖRŰ iPhone 14 128GB Midnight -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4248,100% Akksi
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 Pro Max 128GB Silver -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4160
- GYÖNYÖRŰ iPhone 14 Pro Max 128GB Deep Purple-1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3913
- Microsoft Windows, Office & Vírusirtók: Akciók, Azonnali Szállítás, Garantált Minőség, Garancia!
- Lenovo ThinkPad L16 Gen 1 - 16" WUXGA IPS - Ultra 5 135U - 16GB - 512GB - Win11 - 2,5 év gari
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest

![;]](http://cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)

)

, pedig tudtam a dolgokat... Nem vok elég gyors
Fogyókúrázom....