Hirdetés
- f(x)=exp(x): A laposföld elmebaj: Vissza a jövőbe!
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Gurulunk, WAZE?!
- lezso6: Nemzetközi újév visszaszámlátor alkoholistáknak
- Toomy: FOXPOST: régen jó volt, de már jobban jársz, ha elfelejted
- vrob: Próbálkozás 386 alaplap újraélesztésre
Aktív témák
-
katavagyok
tag
válasz
SPDeluxe1.0
üzenetére
te is győri vagy?

-
ngabor2
nagyúr
Növessz szakállat. Azzal kevesebb a probléma.
Szintén szakállas barátomra elég furcsán néztek, mikor egy céges vacsorára nyakában siíta sállal, szakállasan lépett be... ja a cég a Teva, izraeli tulajdon
De a magatartási kódexben is benne van, hogy nyugodtan lehet viselni, emiatt nem cseszegethetik. Engem se a melóhelyen cseszegtetnek a szakállam hossza miatt. De ha levágom, akkor sose lesz nagyon hosszú. -
SPDeluxe1.0
aktív tag
válasz
Panther
üzenetére
Nahh,mi is történt velem ma délután a városban : Győr egyik forgalmas kereszteződésénél vártam a zöldre(gyalogosan),pont pirosra váltott a gyalogos átkelő.Ekkor mellém lépett egy 27-28 körüli csaj babakocsival,és egy kissráccal,aki lehetett úgy 5-6 éves.A kissrác fittyet hányva a pirosra,megindult a zebra felé,erre az anyja(
) visszarántotta,tök erőből kétszer pofánvárte,majd üvöltözni kezdett vele,úgy hogy ilyet nemhogy egy anya (
) szájából,de még kocsmában is ritkán hall az ember.A pofon a még pirosnál várakozók(busz,kocsi) tetszését is elnyerte,ki kicsit mosolyogva,ki pedig rosszalóan nézte a nő dühkitörését,a fiát (
) ezalatt végig 'te rohadt f@sszopó g.ci köcsög' jelzőkkel illette,na persze a ha hazamegyünk,otthon szétbaszom a fejedet te kis b@rom sem maradt ki,én pedig ennek az egésznek fültanúja voltam,egy picit kínos volt még annak a néhány embernek is,akik még szintén ott várakoztak a váltásra.Mikor végülis zöld lett,a nő aszongya a gyereknek,- még mindig magából kikelve - , :naaa ,most fussáá ,te hülye f@sszopó g.ci.Még percekkel azután is,hogy tovább gyalogoltam,picit elgondolkoztam,hogy mi az isten lehet az emberekkel,rengeteg ilyet látni,magából kikelt fiatal,jólszituált nők felképelik a gyermeküket a nyílt utcán.Így ezzel a viselkedéssel milyen modernkori követelménynek kell megfelelni?Vagy 'izzó' nekik ha a gyerek sír az emberek között?Lehet,hiszen mikor a most 25-30 éves anyák tínédzserek voltak[pár éve],már elterjedt volt a de égő ez + az meg amaz közhely.
Valszínűleg azért nem általános a fent leírt eset,és a gyermeknevelés is borzasztó nyomás(?) lehet egy szülőnek(talán ez a nő is egyedül nevelte a kissrácot,és a babakocsiban fekvő picit),de ha lehet,én inkább választom majd a hagyományos családmodellt az elkövetkezendőkben
PantherIlyen aláírással biztos nem
-
aDM|RaL^
őstag
egyet nemszeretek a hosszú hajamba, órák kellenek h megszáradjon.
-
A jegyzeted csoki és édesség tartalma elég kicsi így sajna azt meghagyom neked.
Bubu79 Igen gumigalamb, olyan mint a gumikacsa csak nem hápog és nem hasonlít rá. És sok gumicukorja van.
Amúgy jégkrém evészetben egyszerre csak 3 litert tudok megenni, ezt még fejlesztenem kell, kérem a jégkrémgyártók és a szimpatizánsok támogatását.
[Szerkesztve] -
Bubu79
addikt
Lassan mehetek melózni
Bagoly műszak
De hál' istennek ez már az utolsó
-
ngabor2
nagyúr
Esetleg mogyorós csokit?

Boxer: én meg egy ideje elfelejtek blogot írni
De lehet, hogy így a jobb mindenkinek.
Egy hülye kérdés: kinek melyik az a szó, amit nagyon gyorsan be tud gépelni, és a gépelés folyamata elég érdekes? Nálam egy idő óra ez a ''mindenkinek'' szó, hintázik egyet a kezem. Nem tudok rendesen 10 ujjal gépelni, soxor nem érdekel, hogy egy betű jobb, vagy balkezes-e, átnyúlkálok... nem túl gazdaságos, de még mindig gyorsabb, mint mikor 1 ujjal gépeltem... (bal mutatóujj)
még mielőtt más mondaná: nagyon hülye kérdés, tudom.
[Szerkesztve] -
Boxer001
veterán
ez a twollah blogja...ez valami hihetetlenül unalmas...na mindegy, ezt csak úgy írtam.
-
Maradt kb 15 szem gumicukrom ha esetleg kér valaki itt az utolsó lehetőség.

-
Panther
HÁZIGAZDA
Na ehétre bebiztosítottam magamat, már biztos nem maradok ismerkedős beszélgetés nélkül.

-
Winner_hun
félisten
válasz
Winner_hun
üzenetére
Bővebben: link
Bővebben: link
linkesítve
-
Winner_hun
félisten
Nahogy végre meg tudtam csinálni az aláírásom

-
-
ladybug
őstag
válasz
ladybug
üzenetére
Azért egyértelmű, mert az egy nyomon haladás nem a kerék mennyiségére vonatkozik. Van pl a motoros. Ő nem azért egy nyomon haladó, mert egy kereke van, hanem azért mert az autóhoz képest (a közlekedésben ehhez viszonyítunk) egy keréknyomban halad. Na most, az úthenger két keréknyomban halad, ugye?
-
MarKoo
addikt
| = ALT+124
$ = ALT+36
Hát bocsi tildyke, nem azért írtam, mert hülyének nézlek, csak segíteni akartam.
-
Bubu79
addikt
Rohadjon meg az összes szemét állatkínzó! Most néztem az RTL klubon a híradót, egy hapsi majdnem agyonverte a szomszédja macskáját kitudja miért; biztosra ment, még a kutyáit is ráuszította.
A franc egye meg az ilyen szemét tetveket!

[Szerkesztve] -
lorcsi
veterán
Nem normálisak ezek a rendőrök New Orleans-ban..

véresre verni egy embert mert van a kezében egy pohár ital
-
tildy
nagyúr
Magyar billentyűzeten hogyan lehet | -t írni?
Csak mert alt+ w esetén enm írja

-
ngabor2
nagyúr
válasz
parandroid
üzenetére
Én még így tanultam annak idején.
-
bobsys
veterán
Emberek. Hogy vegyem rá magamat, hogy Mechanikát tanuljak? A CoDot már leszedtem. Csak a pssziánsz maradt fent. Már dolgozni sem tudok.
-
parandroid
félisten
válasz
ngabor2
üzenetére
Ebben én nem vagyok biztos, hogy az egy nyomon haladók előzhetők az előzni tilos tábla után. Egy utánanézést megérne...
Ismerősömet mindenesetre már büntették, mert kismotorral zebrán előzött kerékpárost... Szerintem ahol előzni tilos van, az a közlekedés minden résztvevőjére igaz ez.
p -
Lepelről jut eszembe, Robin tartózkodási helyét ismerjük, de hol van Batman?
Ladybug, őt is bezártad a szekrénybe?
-
ngabor2
nagyúr
elkezdtem kresz szabályokon gondolkodni. Ugyebár elvileg az egy nyomon haladó járművek megelőzhetőek mindig, előzni tilos tábla után is. Egy nyomon halad az, aminek elől és hátul is egy kereke van. Ilyen pl. az úthenger... tehát előzni tilos tábla után előzhető-e az úthenger?
(irigylitek a problémáimat, mi?
)
peterkeT: aztán nem félsz, hogy jön valami katicabogár, és letépi a fejedet?
ladybug: miért egyértelmű? Talán nem 1 nyomon halad az a szerencsétlen úthenger?
[Szerkesztve] -
Köszönöm, hogy nem törődve a topic szétoffolásával mindenen és mindenkin átgázolva, segítettél nekem.
Hálám örökké üldözni fog. (Csak vigyázz utól ne érjen.
)
ngabor2: hideg? Mi lesz veled télen? Tessék az egérbe és a billentyűzetbe belevezetni a proci által termelt meleg levegőt, vagy leglább egy USB-s fűtés beszereltetni.
ladybug: Üdv a frissen érkezőknek. Pamela és Britney elbújhat Sipi tehetsége mellet.
[Szerkesztve] -
ngabor2
nagyúr
Ismét itthonról, a jó meleg szobából. az ujjaim még eléggé el vannak gémberedve. Nem fűtöttek a melóhelyen, bundakesztyűben meg nem lehet dolgozni...Utálom a hideg időt.
-
törölt tag
Valaki légyszi adja meg Vladi user keresőjének a linkjét...

-
Bubu79
addikt
Szégyelld magad, szét OFF-oltad az OFF topikot
![;]](//cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)

Csoki még mindíg nuku? Szedd össze magad
szerk: Szörnyű lehet csoki nélkül élni, én már túl vagyok a napi boldogság hormon adagomon, néhány americana csoki bánta
. Nem a leg Qlabb, de ez volt kéznél
QuarK: Szép is lenne, ha 97-ben láttam volna meg a világot
[Szerkesztve] -
Köszi közbe leszedtem a DVD identyfiler progit. A néróval hol tudom ugyanezt megtenni?
Szvsz el még belefér az off-ba, voltak már sokkal komolyabb kérdéek is feltéve itt. De bocsánat ha ezzel megszakítottam az off topicot.
Sipi: félsz hogy kikerünek a home videók?
Bubu79: még csak most bontottam fel a csokit. Még nem jött meg a hatása.
QuarK: melyikre vagy kiváncsi? A szadistásra, vagy a perverzre?![;]](//cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)
[Szerkesztve] -
A dvd-k média kódját mivel tudom megnézni?
[Szerkesztve] -
Bubu79
addikt
Adott egy háromemeletes bérház. Minden emeletén van 8-8 ablak, és minden emeleten két bérlő lakik. A padlástérben két ablak van.
És most tessék megmondani, hány éves a házmesterné nagymamája!
( By Jaroslav Hasek: Svejk )
-
válasz
fokukac
üzenetére
Nem rossz megoldás, de ezzel az a baj, hogy abból indultál ki, hogy a keresett érme nehezebb a többitől.
De az érméről nem tudjuk, hogy könnyebb vagy nehezebb a többinél.
Az a baj, hogy a helyes megoldást én sem tudom. Ezt a kérdést a tanárom adta fel előadáson, de ő is csak azt tudja hogy van megldás rá.
[Szerkesztve] -
kiválasztasz belőlük 2x 6 db-ot. (így egy marad pluszban)
a 2x 6 darabot felrakod a mérlegre. Ha egyezik a súlyuk, akkor a 13. darab, ami kimaradt, az a nehezebb.
ha nem egyezik a 2x 6 darab érme súlya, akkor a könnyebb 6 darabot félrerakod, a nehezebb 6 darabot pedig újra kettéosztod, 2x3 darabra.
majd ezeket is összehasonlítod. a könnyebbik 3 darabot félrerakod, a nehezebbik 3 darabból pedig kiválasztasz kettőt, és ezeket rakod fel a mérleg két serpenyőjébe.
ha az egyik nehezebb, mint a másik, akkor megvan, amit kerestünk;
ha pedig a kettő egyforma, akkor a harmadik (amit nem raktunk fel a mérlegre) a nehezebb.
szerintem.
és ez három mérés.
[Szerkesztve] -
válasz
fokukac
üzenetére
na minthogy senki nem fejtette meg (pedig nekem hajnali 3-kor egészen
tetszett, ki az a hülye, aki ilyeneket talál ki...
)
egy hevenyészett egyenletet felírva :
(ha x a gyerek kora)
5(x+6) = 21+x+6
x = -3/4 év, = -9 hónap jön ki megoldásnak...
mínusz, tehát az apuka még nem is apuka, vagy legalábbis éppen most van az
anyukában...
azaz éppen most megy az ungabunga...
>éjszakai fárasztóságok :
>matek példa.
>
>Egy anyuka most 21 évvel idosebb a gyerekénél. 6 év múlva az anyuka
>pontosan
>5-ször annyi idos lesz, mint a gyereke.
>
>Kérdés: Hol van most az apuka?
>(van értelme) -
NoLF
veterán
grr... most idegbeteg a nolf. kinézett magának egy tütüt de nincs pénz...

Aktív témák
- iPhone 13 mini 128GB Blue -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4065, 90% Akkumulátor
- Keresünk Galaxy S22/S22+/S22 Ultra
- Apple iPhone SE 2020 64GB független, fekete
- iPhone 13 mini 128GB Green -1 ÉV GARANCIA -Kártyafüggetlen, MS3897
- GYÖNYÖRŰ iPhone 14 Pro Max 128GB Space Black -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS2998, 100% Akksi
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest

De a magatartási kódexben is benne van, hogy nyugodtan lehet viselni, emiatt nem cseszegethetik. Engem se a melóhelyen cseszegtetnek a szakállam hossza miatt. De ha levágom, akkor sose lesz nagyon hosszú.

) visszarántotta,tök erőből kétszer pofánvárte,majd üvöltözni kezdett vele,úgy hogy ilyet nemhogy egy anya ( 
Bagoly műszak
Lehet, hogy ha csak a fagyit tömnéd a fejedbe jobban járnál?