Hirdetés
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Toomy: FOXPOST: régen jó volt, de már jobban jársz, ha elfelejted
- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- ldave: New Game Blitz - 2025
- Luck Dragon: Alza kuponok – aktuális kedvezmények, tippek és tapasztalatok (külön igényre)
- gerner1
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
Aktív témák
-
PeliScan
addikt
Nah akkor folytatódjon a történet, asszem még nem írtam le itt az új epizódot.

Szóval, ugye voltam a pesti Porsche-szerelés fellegvárába a múlt héten. A szaki meghallgatta a motort, és elkezdte sorolni a hibajelenségeket.. majd a végén azt h ez valószínüleg kuka. Ugye a váltó sem üzemel jól. Így, most csütörtök óta, két, nagyjából működő Porsche-kulcs is van a zsbemben.
Egyetlen lehetőségem az előre menekülés, így vásároltam egy másik, az orrán törött 944est, aminek a motorja és a váltója elvileg 40e kmrrel ezelőtt volt teljesen megcsinálva, tehát jónak kell lennie. Íme.
Bővebben: link
Tehát, ebből majd átteném a motort és a váltót meg pár apróságot, aztán a többit meg eladni darabonként, és akkor talán kijövök vhogy, és lesz egy jó autóm is. Nahmost, ugye összetörték a kocsim, ha minden jól megy (miért menne btw
) a biztosító fizetni fog azért rendesen, én pedig átrakom a törött, donor kocsimról a sértetlen elemeket. Elmegy a munkadíjra, meg a másik kocsi értékét csökkenti, de talán kijövök picit jól. Jövő héten folytatás. 
Aktív témák
- TCL LCD és LED TV-k
- Sweet.tv - internetes TV
- Fujifilm X
- Kínai és egyéb olcsó órák topikja
- Az év utolsó napján előbújt pár Galaxy S26 dummy
- Boldog Új Évet Kívánunk 2026-ra!
- Sorozatok
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- Picit gazdaságosabb és halkabb lett a PlayStation 5 Pro legfrissebb verziója
- Vicces képek
- További aktív témák...
- Telefon felvásárlás!! Xiaomi Redmi 9, Xiaomi Redmi 9AT, Xiaomi Redmi 10, Xiaomi Redmi 10 2022
- Samsung Galaxy A20e 32GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Eladó Nvidia GTX 650 1GB videokártya
- Akko 3098 /DE/PBT/RGB/Wireless/Hot swap/Yellow/Crystal switch
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 5600X 16/32/64GB RAM RX 7600 8GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest

Egyetlen lehetőségem az előre menekülés, így vásároltam egy másik, az orrán törött 944est, aminek a motorja és a váltója elvileg 40e kmrrel ezelőtt volt teljesen megcsinálva, tehát jónak kell lennie. Íme.