Hirdetés
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- Krumple: [Xpenology] DSM 7.3 telepítése proxmox 9 alatt - GUIval
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Kalandor: „Ha engedtem volna a lelkiismeretemnek, az üzlet kevésbé lett volna jövedelmező”
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
Aktív témák
-
tildy
nagyúr
Nem tehet róla.. .És egyébkétn is bocsánatot kért. Azt mondta nem tudta mi lett vele, csak azt érezte, hogy menni akar el, el, el.
Egyébként sem komázza túlságosan szüleimet, na meg úgy volt , hogy de indulunk, erre... Még ez még aamz... teljesen érthető. Csak mondjuk lehetett volna elegánsabban is. Mindenesetre bocsánatot kért.
---------------------------------------------------------------------------------
Egyébként én is bűnös vagyok, ,mert össze vissza ígérgetek midnenkinek midnent, hogy megcsinálom, aztán prioritás meg nuku. Tudod , ha kérnek tőlem valamit nem szeretem azt mondani, hogy nem
No midnegy... Fátylat rá.
[Szerkesztve] -
tildy
nagyúr
Sajnos nem -> bővebben: Bővebben: link
Anyáméktól étkészletet, amit sikeresen otthon is hagytunk.-. Egyrészt mert párom begőzölt, emrt már indult volna, de ugy eén meg midnenkinek midnent megígértem , pl. neki , hogy lemosoma kocsit, utána indulunk, de közben húgom kitalálta, hogy de hozzuk fel őt is, de ő később akart jönni, jó akkor jövünk nélküle, oké, beszaladok wc-re még, meg hozoma táskám, de közben raktam el a szülinapi tortából is, meg mondtam hugomnak , hogy jöjjön el vonattal, erre párom kiállt a kocsival, én rohanok be szobába összepakolnia cuccom, vinném ki a kocsihoz, fater rohan be , hogy párom nélkülem elindult szélsebesen.

Kicsit elege lett, hogy megvárakoztattam, pedig siettem ahogy tudtam (csak gondolom azon rágott be, hogy még anyámmal trécselek.)
Rohanok ki, visszjajön felvesz indulás szélsebesen. Így persze minden olyan amit el akartam hozni, (tányérészlet, fényképező, pénz, Farmer, párom üres nagytáskája) otthon maradt.Ezekből 3 amiatt, emrt én midnent egy helyre pakolok, de anyám persze elrakta onnét, mert szerinte útban volt (pl. tányérkészletet elpakolta a sarokba a farmerral együtt.) ... Hát így jóhogy ottmaradt. Elég sz*s egy szülinap.
-
rii
nagyúr
Én kiismertem magamat egy bizonyos szempontból:
midnenből a NAGY-ot szeretem ...
határozott, szögletes formák, fekete/sötétszürke szín.
Volvo, BMW, JEEP, Nissan Patrol GR ....
Monitorból is nagy, van, és sok: 2 db 21colos SUN.
A kis, 3 ajtós autókat nem komázom ...
sem a gömbölyű Picasso-kat, Matiz-okat, Nubira, sem a túlerőltetett mai új-autó Design, ami már minden tipiuson kijött: Opel, BMW, Toyota.
[Szerkesztve] -
PeliScan
addikt
Nekem ez pont eléggé gömbölyű, szvsz gyönyörűséges.

MárK: akkor egyetértünk.
Igazából abban reménykedem, h ugye itthon a Porschékat csak a Porsche Pest javítja. Ők csinálják a 20-30 milliós kocsik javítását. Órabérben ugyanúgy dolgoznak majd az enyémen is, tehát ha azt mondom a biztosítósoknak, h jobban járnak, ha adnak a kezembe vmi normális darab pénzt, mert különben viszem oda, és ott aztán nem állnak meg 400e alatt, akkor lehet h jobb belátásra lehet bírni őket. A pénzből meg lefényezhetem az egész kocsit. De szép is lenne.
-
PeliScan
addikt
Most ennyiben van az autóm - amennyi az ára. Bővebben: link Ehhez jön ugye a törött megvétele, ami +200e. És ugye még a biztosító, az átszerelés, és a többi apróság (fényezés, stb) még nem számoltam.
-
PeliScan
addikt
Nah akkor folytatódjon a történet, asszem még nem írtam le itt az új epizódot.

Szóval, ugye voltam a pesti Porsche-szerelés fellegvárába a múlt héten. A szaki meghallgatta a motort, és elkezdte sorolni a hibajelenségeket.. majd a végén azt h ez valószínüleg kuka. Ugye a váltó sem üzemel jól. Így, most csütörtök óta, két, nagyjából működő Porsche-kulcs is van a zsbemben.
Egyetlen lehetőségem az előre menekülés, így vásároltam egy másik, az orrán törött 944est, aminek a motorja és a váltója elvileg 40e kmrrel ezelőtt volt teljesen megcsinálva, tehát jónak kell lennie. Íme.
Bővebben: link
Tehát, ebből majd átteném a motort és a váltót meg pár apróságot, aztán a többit meg eladni darabonként, és akkor talán kijövök vhogy, és lesz egy jó autóm is. Nahmost, ugye összetörték a kocsim, ha minden jól megy (miért menne btw
) a biztosító fizetni fog azért rendesen, én pedig átrakom a törött, donor kocsimról a sértetlen elemeket. Elmegy a munkadíjra, meg a másik kocsi értékét csökkenti, de talán kijövök picit jól. Jövő héten folytatás. 
-
parandroid
félisten
Érdemes elolvasni. Tanulságos, bár nem vidám...
p
Aktív témák
- Megyünk a CES-re! Mi várható?
- Cseresznyepiros és mokka barna Redmi Note 15-ök az újévre
- Házi barkács, gányolás, tákolás, megdöbbentő gépek!
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Gyúrósok ide!
- OLED TV topic
- Sorozatok
- Megtartotta Európában a 7500 mAh-t az Oppo
- NFL és amerikai futball topik - Spoiler veszély!
- Energiaital topic
- További aktív témák...
- Apple iPod Video (5. Gen) 30GB - A1136 - Wolfson DAC - Gyűjtői állapot!
- Olcsón! LG 34WR55QC-B 100Hz 21:9 UltraWide USB-C PD Machez is! Gari: 2027.áprilisig.
- Liquid Freezer III 360 - használt, garancia: Alza 2031.02.16-ig - ALKUKÉPES.
- Asus Rog Strix G513 144hz Laptop Eladó!
- Mobil LTE hotspot router TP-Link M7200 V4 4G/LTE 150Mb/s,WiFi 2,4GHz 300M
- Samsung Galaxy S25 Ultra 1024GB/1T Újszerű Kártyafüggetlen 1év Garanciával
- LG 40WP95XP-W - 40" NANO IPS - 5120x2160 5K - 72Hz 5ms - TB 4.0 - HDR - AMD FreeSync
- Tablet felvásárlás!! Apple iPad, iPad Mini, iPad Air, iPad Pro
- Apple iPhone 15 Pro 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- HIBÁTLAN iPhone 14 Pro Max 128GB Purple -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3918
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
De én kiléphetek akármikor 

köszi ....
![;]](http://cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)

![[kép] [kép]](http://www.clicksmilies.com/s0105/traurig/sad-smiley-068.gif)

ÁÁÁ .. Elbújdosom. Mondhatni csitt.