Hirdetés
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- sziku69: Szólánc.
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Luck Dragon: Alza kuponok – aktuális kedvezmények, tippek és tapasztalatok (külön igényre)
- Sapphi: StremHU | Source – Self-hostolható Stremio addon magyar trackerekhez
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- gerner1
- Klaus Duran: Minden drágul. Vajon a fizetések 2026-ban követi minimálisan?
- vrob: Próbálkozás 386 alaplap újraélesztésre
Aktív témák
-
MarKoo
addikt
válasz
Rez_Grof
üzenetére
Van benne valami amit mondtok. Amíg ti itt offoltatok, megcsináltam a vázlatot. Mostmár csak az angol szöveg meg a cikk van hátra.

VladimiR!
Vártam postán egy fontos csomagot és amikor hozta a zöld kocsis bácsi, pont láttam amikor kivette. Kereste a csomagom és dobálta (szó szerint) a többi packot hátra. Persze az enyémet is hátrabaszta véletlen.
A következő dolgok futottak át az agyamban: ''Bazdmeg ha a processzor 478 lába közül meggörbül valamelyik, eltöröm azt a 2 lábadat ami van.''
-
MarKoo
addikt
Miközben a király Waterman LG tollamat töltöttem, a nagy nyomás szétnyomta a kis fiolát meg a fecskendőt és 3-4méteres körzetben minden tintás lett.

-
MarKoo
addikt
válasz
neongorack
üzenetére
Más fájdult meg...

És még holnapra is kell tanulnom.
-
MarKoo
addikt
válasz
Kalandor
üzenetére
Jah és majd benyomja a kékhalált, mielőtt kinyílna a légzsák. És majd nyomogatni kell a Ctrl + Alt + Del gombokat.
![;]](//cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)
Most jöttem haza. Először újságírói tanfolyamon voltam, majd egy 2 órás ''színvonalas'' számítástechnikai versenyen vettem részt. Mindent tudtam kivétel, az adatbáziskezelést. Legalább rájöttem, hogy mik a hiányosságaim. Próbáltam lassan gépelni, hogy ne tűnjek ki a többiek közül, de néha beindultam...
-
MarKoo
addikt
A Segítségeteket Kérném!
Nagyon nagy szükségem lenne a következő című versre: ''Szegény a nép, sír a haza, Kossuth Lajos gyere haza'' Elképzelhető, hogy ez nem is a címe, erre sajnos nem kaptunk pontos választ.
Az 1956 Október 23.-i forradalom alkalmával énekelték, viszont könyvtárakban semmi nyoma. A fentebb említett egy sort sikerült megtudni az ottlevőktől, viszont senki se tudta megmondani, hogy ez egy akkor kialakult ''nóta'' volt, vagy tényleg létezett egy ilyen vers.
Nagyon hálás lennék ha valaki esetleg megtalálná otthon. Bár nem is tudom, hogy hol lenne ésszerű keresni. Interneten nagy valószínűséggel nincs, könyvtárakban szintén nem találtuk. Talán családi régiségek között, vagy valamelyik nagyon nagy könyvtárban megtalálható. -
MarKoo
addikt
| = ALT+124
$ = ALT+36
Hát bocsi tildyke, nem azért írtam, mert hülyének nézlek, csak segíteni akartam.
-
-
MarKoo
addikt
Egy ideggyógyász tanácsa kellene. Tudom, hogy ez nem a legmegfelelőbb hely, de bízom benne, hogy talán egy hozzáértő idekeveredik, meglátja a kérdésem és válaszol rá.
Milyen jelentősége van annak, hogy valaki nem bír mozdulatlanul egy helyben megállni. Vagy a kezét mozgatja, vagy a labát? Többszöri figyelmeztetés után is csinálja (persze nem direkt) és mostmár egyre sűrűbben.
Eddig nem vettem komolyan, de most felvilágosítottak, hogy ezek nagyon komoly dolgok is lehetnek.
-
MarKoo
addikt
válasz
katavagyok
üzenetére
Utána, csak úgy büszkeségből vagy mi.

Ez nem a banolós baltám volt. -
MarKoo
addikt
válasz
Viktor0610
üzenetére
Jah. Ha jól esne, direkt csináltam volna. Utána csakazértis felástam vele a fél kertet. De megbántam.

-
MarKoo
addikt
Áh, fáj a bibis ujjam. Rávágtam baltával. Szerencsére a kezemen volt egy kis föld, így tompította az ütést. De még így is kinyílt, mint egy rózsa.

Hát igen, hadirokkant lettem. -
MarKoo
addikt
válasz
parandroid
üzenetére
Én codul tudok:
wcwww wwwwwwwww wawwww wccccccccc
Ez egy strafejump volt.
És még tartozik hozzá 1 rakás egérrángatás. -
MarKoo
addikt
válasz
parandroid
üzenetére
Valaki? Mindenki. Az egyik bokánrugta, másik átgázolt rajta. Ezért lettem szőrösszívű.
-
MarKoo
addikt
válasz
parandroid
üzenetére
Sánta lelkivilággal?

katavagyok!
Szabályok nélkül a PH-nak kampec. Nem véletlenül van ennyi moderátor. Hidd el, hogy a ti érdeketek is.
-
MarKoo
addikt
válasz
katavagyok
üzenetére
Arra, hogy ne kelljen mondjuk kilómétereket scrollozni mert 4-5-6 soros aláírások vannak. Sőt, azok már nem is aláírások hanem kisregények.
Hát ezt a szigorút most mondták nekem először. Egy (lelki)világ omlott össze bennem. -
MarKoo
addikt
válasz
katavagyok
üzenetére
Nem, egyáltalán nem zavar. De nem tehetünk kivételeket.
Tildy tudja, hogy a világ minden kincséért se kötnék bele. ![;]](//cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)
MOD: Amúgy meg egy szőröszívű szemét állat vagyok. Senkit se szeretek... -
MarKoo
addikt
Holnap írok tz-t bioszból (evolució etc.) és az anyag fele nincs meg. Ciki. Asszem ráírom szépen a következő betűket. H I Á N Y O Z T A M

Amit tudok megtanulok, de ha vért izzadok se tudom megszerezni a táblázatokat.
-
MarKoo
addikt
Oh. Ne kínozz.
Basszus ez az iq műsor a retekklubbon. Kurv@gyülekezet. A legnagyobb poén, hogy az egyik csajjal a múltkor kb. 5 méterre utaztam a vonaton két és fél órán át. A két és fél óra alatt 100x összeveszett a tesójával.
''Miért az én fésüm használod? Neked több pénzed van, hogy vegyél.''
''Miért én telefonáljak mindenkinek.''
''Miért nyúlsz a telefonomhoz.''
A végén már örültem, hogy végre leszállhattam a vonatról. Már akkor kialakult a véleményem, hogy hülye picsák, de ezek után. Nem tudom elképzelni, hogy nem lesznek következményei a műsornak. (feltéve, ha nincs az egész megrendezve)
Komolyan mondom. Ilyet leadni még este is...
-
MarKoo
addikt
válasz
ngabor2
üzenetére
Nos. Gőzöm sincs, hogy mi történt a kártyával. Húzva nem volt. Az alaplap új. A táp nem csak a vga-t nyírta volna ki, ha szar lenne.
Lehet ezért aludtam nyugtalanul az éjjel. 30 percenként felkeltem és nem tudtam, hogy mi a valóság és mi az álom. Sorozatosan szar memóriákat adtak el nekem és amikor felriadtam, azon agyaltam hogy mit fogok csinálni, hogy így átb@szták az agyam.
Hihetetlen rossz érzés így ''aludni''. Nekem havonta előfordul egyszer. -
MarKoo
addikt
Írjatok a számlámra egy 9800 Prót.

-
MarKoo
addikt
válasz
PeliScan
üzenetére
Jah, neeem. Szerintem se javallott olyan 70-75 év felett vezetni. Ott az ingyen tömegközlekedés. Persze vannak kivételek, akiknek mondjuk muszáj a kocsi. De akkor inkább szigorítanám a feltételeket és gyakrabban kérném ki a háziorvos véleményét a személy alkalmasságáról.
-
MarKoo
addikt
Már megint mibe keveredtem.

-
MarKoo
addikt
válasz
Cosmic Gate
üzenetére
Én is most jutok majd hozzá egy 3.2-es E0 steppinges prescotthoz, ami alapfeszen 3.8+-at megy. Megnézzük vízzel hol a határ. (jeges víz rulz)
-
MarKoo
addikt
Bővebben: link
No comment... -
MarKoo
addikt
El akartak vinni a zufók. Többen voltak, de csak egyet tudtam lefotózni.
Bővebben: link![;]](//cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)
-
MarKoo
addikt
Jó reggelt. Ne kérdezzétek miért kelek ilyen korán. Én se értem.

-
MarKoo
addikt
válasz
Motion_Blur
üzenetére
Ha te a ''egy hiteligénylés nem ilyen egyszerű'' reklámra gondolsz, akkor szvsz az a csaj már játszott másik reklámban is. Sőt talán valamenyik sorozatban is. Holnap utánajárok.
-
MarKoo
addikt
válasz
katavagyok
üzenetére
Nah mind1, akkor majd máskor. -
MarKoo
addikt
válasz
katavagyok
üzenetére
Ó, ne haragudj. Szóltak. Lementem, és mire visszajöttem, láttam, hogy elköszöntél. De most itt vagyok, szal ha gondolod tudunk beszélgetni.

Egy salival ki tudlak engesztelni?
Aktív témák
- ÚJ ASUS TUF Gaming M4 WL Bolti ár:16k INGYEN FOXPOST
- Szinte ÚJ ASUS ROG STRIX Impact II Electro Punk Bolti ár:20k INGYEN FOXPOST
- ÚJ (Hiányos) ASUS ROG Harpe Ace Aim Lab Edition Bolti ár:40k INGYEN FOXPOST
- ÚJ ASUS ROG Strix Impact II Wireless Bolti ár:25k INGYEN FOXPOST
- Szinte ÚJ ASUS Rog Spatha X Bolti ár:60k INGYEN FOXPOST
- HIBÁTLAN iPhone 12 Pro 256GB Graphite - 1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3283
- Xiaomi 15T 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- magyar billentyűzet - 162 - 163 - Lenovo LOQ (15ARP9) - AMD Ryzen 7 7435HS, RTX 4060
- MacBook felvásárlás!! MacBook, MacBook Air, MacBook Pro
- BESZÁMÍTÁS! ASRock X870 R9 7950X3D 32GB DDR5 1TB SSD RTX 4090 24GB Be quiet Pure Base 501 LX white
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest

![;]](http://cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)