Hirdetés
- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Luck Dragon: Alza kuponok – aktuális kedvezmények, tippek és tapasztalatok (külön igényre)
- Sapphi: StremHU | Source – Self-hostolható Stremio addon magyar trackerekhez
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- gerner1
- Klaus Duran: Minden drágul. Vajon a fizetések 2026-ban követi minimálisan?
- vrob: Próbálkozás 386 alaplap újraélesztésre
Aktív témák
-
ngabor2
nagyúr
good luck, have fun. Legalábbis én így tudom. a megkérdezett megelőzött. Nem baj, legalább tudom, hogy jól tudtam

A fogyókúráról: mint már kifejtettem, elég sokaknál egy felesleges önsanyargatás. Én se tudok lefogyni, pedig lenne honnan
Tildy: küldessz horrorképet?
A kolléganőm szerint semmi esélye, hogy normálisan nézzen ki. Valami korrektort keres, én a hibalefestőt ajánlottam neki... azt nem akarja használni
[Szerkesztve] -
ngabor2
nagyúr
Folyton az édességevés... ráadásul épp ebédidőben. Lehet, hogy megpályázok valami jó kis palacsintát.
Csak előtte még legurítok pár csésze teát, pont ideális a hőmérséklete
szijartg: így a végére... Üdv a csapatban
[Szerkesztve] -
ngabor2
nagyúr
válasz
Vérboci
üzenetére
Csütörtök. Holnap du sörözés, holnapután szalagtűző ebéd... érdekes hétvége lesz. Remélem anyukám is rendbejön addig, hét elején nagyon ramatyul volt

Most, hogy mondod, tényleg elég mókás nevű nap. Csak hosszú, és sok benne az ékezet. Én ma fogok megszabadulni néhány számtech cucctól, érdekesen nézett ki a táskám ,mikor bejöttem. Negyed ekkora szokott lenni, de egy alaplapos doboz, megy egy AC Freezer64 doboza gyönyörűen kitömte. Ja, meg a köpenyem is benne volt, csak hogy érdekes legyen
[Szerkesztve] -
ngabor2
nagyúr
válasz
pussy_cat
üzenetére
Büdösül... olyan szag volt itt tegnap, hogy iszonyú. Szerencsére ma reggelre kiszellőzött.
Az aszalt gyümölcsöket én is szeretem teában. Én meg szoktam szórni egy kis rooibus-sal, az még jobban kihozza az ízeket. Rummal még nem próbáltam, nem vagyok egy nagy alkoholfogyasztó. Majd egyszer.
bobsys: egy-két korsó jó hideg sörrel elviselhetővé tehető a nyári kánikula
Én a nyarat jobban viselem, mint a telet.
[Szerkesztve] -
ngabor2
nagyúr
Á, ezek régebbi P4-ek a ''nem fűtős'' időszakból. Ráadásul az elszívás azonnal kiviszi a laborból a meleget.
Tildy: a tenyér nem jó hely, ott gyógyul a leglassabban a mozgatás miatt. Reméljük nem gyullad be...
És ismét megjött a nap vidámsághozója! Szia Eszter!
[Szerkesztve] -
ngabor2
nagyúr
Pedig jól indult, aztán mindenki elálmosodott. De ~120 hsz-t már csak összehozunk ma reggel...
Tildy pedig lehet, hogy még alszik, vagy úton van. Nyugi, be fog jelentkezni... reméljük.
Szolgálati közlemény: mindenkit, akit érint: A debreceni PH!-tali napja erősen közeleg, egész pontosan holnap lesz! El ne felejtse senki!
Sianis: elvileg 15-én, de mivel az szombatra esik, a melóhelyen leghamarabb 17-én kezdenek fűteni. 2-3 nap legjobb esetben, mire emberi hőmérséklet lesz.
[Szerkesztve] -
ngabor2
nagyúr
Ismételten szolidáris szép jóreggelt mindenkinek, immár a melóhelyről.
Reggel óriási meglepetés ért: a helyi buszon fűtöttek
Viszont a helyközin és a melóhelyen nem, így továbbra is fázok.
Reggeli, aztán irány melózni, mert abból rengeteg van
-
ngabor2
nagyúr
Jó reggelt kedves offolók! Tehát nem sikerült tegnap kivégezni az OT24-et. No majd ma

Hehe, első lettem ma reggel... kymco kolléga elaludt, vagy szabadságon van?
[Szerkesztve] -
ngabor2
nagyúr
Valamelyik mod toljon ki a néppel, éjfélig zárja le a topikot, és csak utána nyissa meg
Akkor garantáltan túléli még ezt a napot a topik (hogy a mod túléli-e, az más tészta
)
-
ngabor2
nagyúr
(hogy leül a topik, ha a fő-offolók msn-nek...
)
Sianis: szerinted kire gondoltam?
[Szerkesztve] -
ngabor2
nagyúr
-
ngabor2
nagyúr
válasz
parandroid
üzenetére
Erre szokták mondani, hogy olcsó játék hülyegyerekeknek?

-
ngabor2
nagyúr
Ha mindenki, akkor én is:
Bővebben: link
Én legalább nem gyilkolászok, csak javítok
[Szerkesztve] -
ngabor2
nagyúr
jó lenne érteni, hogy mit mond a menő manó, mikor jön felfele a lépcsőn. elég ingerülten hablatyol és mutogat.
tildy: steril gézzel fedd le, és kösd le/ragaszd le óvatosan, hogy ne feszüljön. ha csak felületi, akkor hintőport tehetsz rá, bele ne ragadjon a sebbe. Nincs annál rosszabb ilyenkor, ha elkezdene gyógyulni, és a gézzel felsérted újra. -
ngabor2
nagyúr
válasz
pussy_cat
üzenetére
bocs, kicsit pakolásztam én is, eszembejutott, hogy egy gépet holnap el kell vinnem, azt kellett becsomagolni. Az msn-t se vettem észre...
régebben én is töltőtollal írtam, pontosabban patronossal. De egy idő után kifakul
sokkal könnyebb pedig írni vele, és nem is nyomja rá annyira az ember a papírra, nem szorítja olyan görcsösen, szebben is ír vele. Általában...
[Szerkesztve] -
ngabor2
nagyúr
válasz
pussy_cat
üzenetére
Bővebben: link

Amit leírtál, azt mifelénk Sencha Pina Colada-nak hívják. de a sencha-t egy rosszul elkészített tea miatt nagyon megutáltam
A fekete teához meg idő kell, és este nem igazán jó inni. -
ngabor2
nagyúr
Teázó társaság itt sincs, vagy csak ritkán. Unokatesómat cipeltem el egyszer teázni a barátnőjével meg az öccsével. 4-en 4 típusú teát ittunk, sorba végigkóstolgattuk. Ott kóstoltam meg én is a füstöltet, mert azelőtt nem volt időm beülni, venni meg nem akartam, mert mi van, ha nem jön be. De most már könnyebben elszánom magam.
ha először egyedül próbálgatod, úgy jobban rájössz, hogy mi is az ízlésvilágod. -
ngabor2
nagyúr
Reklám jöhet? Carpe diem Café &tea, Debrecen, Batthyány u. 8.
és tényleg lehet kapni, sorba próbálom a jobbnál jobbakat. Bár néha bejön egy-egy ''félrecsúszás''. Néha nem értjük meg egymást egy-két eladócsajjal, mert én mindig rooibus-t kérek, ők meg red bush-ként ismerik... de előbb-utóbb rájövünk, hogy hol a hiba, és mindketten nyerünk.
Összevonjuk az offot a vallással
Meg esetleg a vicctopikkal: hogy lett muzulmán a kamionsofőr? A rakományával együtt leborult Mekka felé ... hú de rossz poén volt...
mod: talán rossz helyen jársz... BPesten több teaház is van, de a nagyobb városokban is van (Debrecen, Miskolc, Nyíregyháza biztos).
[Szerkesztve] -
ngabor2
nagyúr
válasz
ladybug
üzenetére
Akkor viszek többet, és lesz egy ''teadélután'' (tudod, a lélek hosszú sötét ~ja... el kellene olvasnom, állítólag jó könyv, ki is van nyomtatva.)
A füstölt tea olyan, mintha füstölt sonkát innál. ha jól van megcsinálva, tehát nem túl erős, akkor órák múlva is érzed a finom füstölt ízt. Csak könnyű elrontani, ha túl sokat tesz a vízbe az ember.
Xpod: gyere. Merő gonoszságból és skatulyázásból mondom, hogy van csokis tea is, nem is egyféle.
[Szerkesztve] -
ngabor2
nagyúr
válasz
ladybug
üzenetére
Ha máskor nem, a jövő évi táborban biztos lesz együtt-teázási lehetőség. Addig még bőven lesz időm kiválogatni azt a teát, amit viszek, mert sok finom tea nem való egy pörgős táborba. Meg max 1-2 alkalommal van hangulata ott teát főzni.
Nyéken a füstölt tea először igen népszerű volt, másodjára már nem fogyott. A szusszanást meg nem sikerült igazán jóra csinálni, nagyon híg lett, úgy nekem se ízlett. -
ngabor2
nagyúr
Beugrott, Langolierek - az idő fogságában. De ki is kérdezett kit?

(MOD) gomb rulez
ladybug: ha egyszer Debrecenben jársz, meghívlak egy nagyon finom teára. Lassan törzsvendég leszek a Carpe Diem-ben.
Xpod:
1.: az utalás elég érthetetlen lett. nekem is sok időbe került bepötyögni, de utána rögtön eszembe is jutott a cím. A jelenlegi hsz-t meg amúgy is be akartam írni.
2.: a galamb nehezen fog bejönni, hacsak nem tud átdiffundálni az ablaküvegen. A fekete teától meg holnap reggelig fogsz kukorékolni, aztán mély álomba zuhansz... este nem ajánlott inni.
[Szerkesztve] -
ngabor2
nagyúr
van egy olyan érzésem, hogy hamarosan felbukkan fórumunk vidám napsugara.

[Szerkesztve] -
ngabor2
nagyúr
Ismerős helyzet... annyi cetlim van nekem is, mint a szemét. Külön fiókom van nekik a melóhelyen, itthon csak úgy az asztalon vannak. de figyeljük erősen az itt folyó lélekkulkászást, hátha megokosodunk.

(Hú de forró a teám. asszem mégis kell bele pár jégkocka.)
[Szerkesztve] -
ngabor2
nagyúr
Milyen szép nap van ma, szerda (ja szerda az tegnap volt... illetve ezt csak Alvin énekli, de szerda tényleg ma van).
Mindegy, kösz, hogy szóltál, az akksikat odateszem tölteni.
Ha gonosz lennék, akkor mondanám, hogy jó a kicsi a háznál, mert ő még leagálbb nem szenilis. csak kissé türelmetlen a jelek szerint.![;]](//cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)
De ugye nem vagyok (elég) gonosz? -
ngabor2
nagyúr
válasz
VladimirR
üzenetére
Mert nem ezt szoktuk meg tőled. Tessék gyorsan min. 2-3 emberbe belekötni, leköcsögözni másik 5-öt, mert azt is letagadom, hogy ismerlek!
Hova süllyed a színvonal...
mod: erdeya: inkább meg se próbáld vigasztalni, egyszer már nem jött össze, és te húztad a rövidebbet. Kitellik tőle, hogy ismét gonosz lesz veled
[Szerkesztve] -
ngabor2
nagyúr
Mivel mindkét beton kartárs le lett tiltva, ezért nem tudom őket indítani, hogy Sanya mester kössön beléjük.
Sanya, pénteken gyere sörözni, és letárgyaljuk!
[Szerkesztve] -
ngabor2
nagyúr
válasz
Jungleman
üzenetére
Hogy inci szavaival éljek? van erről egy topik, keress rá: minden a robogókról.
De érdemi válasz is legyen:
50 ccm-ig/alatt jó a B-s jogsi, nem kell rendszám. Autópályára nem mehetsz rá, a többire IMHO igen. Biztosítás kell rá, évi kb. 2000 Ft-tól, biztosítótól függően. Elvileg 40-nél többel nem szabadna vele menni, de a jobbak a 60-70-et tudják, ha normálisan van kezelve. -
ngabor2
nagyúr
No, beértem én is dógozni. A mocskok nem fűtenek, majd meg lehet fagyni.
Akár a nap tapasztalata is lehet: októberben egy rövidujjú ingben és egy széldzsekiben délelőtt fél6-kor fázni lehet. No, ebből tanulva holnap már az üszi dzsekiben jövök. Csak engedjek ki addig.
-
ngabor2
nagyúr
Jó reggelt mindenkinek, és boldog névnapot a Miksáknak!
Nagyon álmos volt tegnap mindenki, úgy tűnik. kb. 10 hsz a nagy elvonulás után... sok papírkutya. -
ngabor2
nagyúr
Ittál te ott mást is lorcsival, van fotó, ahogy vigyorogsz, mint aki alig tud magáról
![;]](//cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)
ja, csütörtök este ne felejts el rámszólni, akár az offban, akár msn, hogy a fényképezőt vigyem, mert a hivatásos fotográfus nem jön
Sötét lesz, de fotó akkor is kell (vaku rulez, mindenki fog szidni, hogy minek vakuzok az arcába.) -
ngabor2
nagyúr
válasz
VladimirR
üzenetére
Igen, ez utóbbit nem akartam megemlíteni
De már nem kiskorú, tehát akár ihat is. Bár ahogy elnézem, lehet, hogy hogy 1 sör után kidőlne. No, majd kiderül pénteken.
Amúgy nem tudom, ki lehet a ngabor nevű felhasnyáló, mert mikor utoljára néztem, talán még 0 hsz-os újonc volt, jóval az én regem előttről. tehát nem én csináltam. -
ngabor2
nagyúr
Te hol lax? mert ha min. 150km-re Debrecentől, akkor 1-re meghívlak. annyiért kicsi az esélye, hogy eljössz
De MárK hótziher, hogy ott lesz, különben baj lesz.
mod: ja, látom szfvár. 50 km? Én 40-re lakom Debrecentől. nem maradok éjfélig, és elérem az utolsó buszt. Minden megoldható.
[Szerkesztve] -
ngabor2
nagyúr
Mi lesz itt? BANdaháború?
Ha jól viselkedsz, talán meghívlak 1 sörre. ha nem leszel begyógyszerezve
Killerman pedig rácsapott az ujjára egy bannoló baltával. És ez lett a TradE MarK
fent nevezett: milliomosnak nézek én ki? Méghogy beléd pazaroljam a Ja:gert. Ha nem iszol sört, akkor marad nekem. IJ.
[Szerkesztve] -
ngabor2
nagyúr
válasz
ladybug
üzenetére
Hááát, akkor én még nem voltam elég részeg, vagy nem jól voltam az

Tibike: tippeltem, bejött, lebuktál![;]](//cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)
Bubu: a mitől?
Tudja már, hogy egy vegyésszel nem érdemes kikezdeni, különösen, ha gyógyszerekkel foglalkozik, és ő teszi bele a mellékhatást
(ami persze nem igaz, de hadd örüljön ennek a tudatnak.)
[Szerkesztve] -
ngabor2
nagyúr
válasz
ladybug
üzenetére
Iszik, de nem látszik rajta.
És az vegye le a fejéről a cuccost, akinek nincs takargatnivalója. Ha Vlad ennyiszer mondja Zsigáról, hogy szép, akkor az akár úgy is lehet. akkor meg minek eltakarni. Vladit meg már mindenki láthatta... inkább a papírzacskó, mely ápol s eltakar. -
ngabor2
nagyúr
A nap kérdése: holnap, vagy holnapután indul az OT25?
Pótkérdés: az 1, vagy másfél hét alatt lesz tele?
-
ngabor2
nagyúr
Régen? Láttad volna Velencén hogy tolta arcába a zsemléket
Talán még kép is van róla. De szerencséjére én meg lusta vagyok megkeresni. (lehet, hogy azt nem is tettem közzé nála.)
Közben megsült a kenyerem.. csak elfelejtett megnőni
Nem baj, ez így fog elfogyni.
[Szerkesztve] -
ngabor2
nagyúr
válasz
parandroid
üzenetére
Mijaza tévé? Már hetek óta nincs bekapcsolva. ezek torrentről jöttek.
-
ngabor2
nagyúr
válasz
parandroid
üzenetére
Nem lehet mindenki olyan vérprofi, mint én... ( a legolcsóbb dezodor az öntömjénezés...)

-
ngabor2
nagyúr
Nekem simán megy menet közben is.
modprobe usb-storage, vagy ha már benn van, akkor rmmod usb-storage , és utána modprobe usb-storage.
De hogy off is legyek: kolléganőm igen hatékonyan tanulja tőlem a hülyeséget. Tegnap bejön a laborba, ingatja a fejét. Kérdezem, miért. Mondja a valódi választ (már nem tudom, hogy mi volt), erre én: azt hizzwm azért a fejedet lóbálod, mert a farkad nem tudod. erre:
- Azt nem, mert a férjemnél van. De a macskánknak is van, az nagyobb.
Puff, itt leültem. büszke vagyok a taniítványomra
Engem is meg tudott döbbenteni. -
ngabor2
nagyúr
Jó étvágyat a kalapodhoz. Kb. 4 éves Debian Sid (néha updatelve), 2.4.31 kernel, sata_sil modul, és 2 sata vinyó vígan megy.
Ha a festék nem hajlandó engedni, akkor ess neki kromofággal. A májad garantáltan nem fogja megköszönni a diklór-metánt, de a festék le fog jönni. Ja, és sok gumikesztűvel, ill. alá pamutkesztűvel készülj, szépen megeszi azt is.
[Szerkesztve] -
ngabor2
nagyúr
válasz
zsiga667
üzenetére
Az is szép elfoglaltság. Én is azért szerettem annak idején a tengeritörést, mert kinn volt az egész család, jókat beszélgettünk. Idén már kinn se voltam a földön, gép vetette, gyomírtó kapálta, gép fogja törni... a család már nem ér rá

Panther: szavaid bitekbe vésettek, visszakozni nem lehet
Várd a NAGYBETŰS haragját ![;]](//cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)
[Szerkesztve] -
ngabor2
nagyúr
Egy hubon az op szót automatikusan csapos-ra alakítja a rendszer. mindig mosolygok, ha meglátom csapos nevét itt

Ja a feliratot meg sör-ré alakítja. Csak hogy összefüggés legyen. Elég gyakori a ''van már sör?'' kérdés, erre esetleg az szokott jönni, hogy kérdezz meg egy csapost
-
ngabor2
nagyúr
Halmozom itt az élvezeteket... narancsos tea (kóser ráadásul...), borostyán illatú füstölő, ha kell, van csoki, meg ropi, éljen a fogyókúra. Irigyeljetek!
Viszont azért egy kis segítséget is szeretnék kérni. Át kellene dobni egy sub file-t srt-be. Most nem tudok feltenni Linux alá megfelelő konvertálóprogit, pedig van (használtam is valamikor, csak a nevét felejtettem el... öregkori szenilitás). Valaki msn-en ha megkeresne, hogy átalakítsa, azt megköszönném. -
ngabor2
nagyúr
válasz
parandroid
üzenetére
Dobod el rögtön azt a bannoló baltát!

Cirano-effekt: önmagamat kigúnyolom, ha kell, de hogy más tegye... csak kapjam el!
[Szerkesztve] -
ngabor2
nagyúr
Tapasztalatom szerint a linuxnak nincs baja a sata vinyókkal. talán egyes boot managereknek igen, de nálam is megy 2 sata vinyó.
Én is úgy tudom, hogy a lazúrt már nem kell lakkozni, az egyben a lakk is. Aztán lehet, hogy tévedek, régen foglalkoztam már vele, akkor is felületesen.
peterkeT: az utolsó mondatodat nem mi mondtuk, de erőteljesen bólogattunk
[Szerkesztve] -
ngabor2
nagyúr
Hallgatom valamelyik limonádérádiót, majd leestem a székről. A románok be akarják perelni a magyarokat visszaélés miatt, mert a madárinfluenza miatt a Braziliából származó, Romániában feldolgozott csirkét nem engedték beMagyarországra! Aki ezt a fél világon átutaztatást megszervezte, azt kellene sűrűn tarkónlövögetni, a magyar termelő meg nem tudja a csirkéjét eladni, mert mindenféle brazil szemét jön be. Iszonyúan felkaptam a vizet.
-
ngabor2
nagyúr
válasz
Rez_Grof
üzenetére
Maradok a ''vegyészintegrálásnál''. Veszel egy jó minőségű mm-papírt, felrajzolod rá a függvényt. Kivágod a ''görbe alatti területet'', valamint ugyan abból a lapból egy ismert területű téglalapot. Mindkettőt leméred analítikai mérlegen, és aránypárral ki tudod számítani a függvényed integrálját
Kell a francnak ez a sok hosszú nyakú s-betű... -
ngabor2
nagyúr
Nem igazán félősségnek mondanám, csak egy ideje nem bírom a vér látványát se. Vannak ilyenek. Lehet, hogy egyszer erőt veszek magamon, és elmegyek... csak nehogy legyen valami velem. Igazából még a vércsoportomat se tudom, az asszisztensnőtől kérdeztem egyszer, hogy hogyan lehetne megtudni. Azt mondta, menjek el vért adni, ott megmondják...
-
ngabor2
nagyúr
Szép jó reggelt mindenkinek!
Úgy látom, az éjszaka volt termés itt, majd bent bepótolom a lemaradásomat. -
ngabor2
nagyúr
Növessz szakállat. Azzal kevesebb a probléma.
Szintén szakállas barátomra elég furcsán néztek, mikor egy céges vacsorára nyakában siíta sállal, szakállasan lépett be... ja a cég a Teva, izraeli tulajdon
De a magatartási kódexben is benne van, hogy nyugodtan lehet viselni, emiatt nem cseszegethetik. Engem se a melóhelyen cseszegtetnek a szakállam hossza miatt. De ha levágom, akkor sose lesz nagyon hosszú. -
ngabor2
nagyúr
Esetleg mogyorós csokit?

Boxer: én meg egy ideje elfelejtek blogot írni
De lehet, hogy így a jobb mindenkinek.
Egy hülye kérdés: kinek melyik az a szó, amit nagyon gyorsan be tud gépelni, és a gépelés folyamata elég érdekes? Nálam egy idő óra ez a ''mindenkinek'' szó, hintázik egyet a kezem. Nem tudok rendesen 10 ujjal gépelni, soxor nem érdekel, hogy egy betű jobb, vagy balkezes-e, átnyúlkálok... nem túl gazdaságos, de még mindig gyorsabb, mint mikor 1 ujjal gépeltem... (bal mutatóujj)
még mielőtt más mondaná: nagyon hülye kérdés, tudom.
[Szerkesztve] -
ngabor2
nagyúr
válasz
parandroid
üzenetére
Én még így tanultam annak idején.
-
ngabor2
nagyúr
elkezdtem kresz szabályokon gondolkodni. Ugyebár elvileg az egy nyomon haladó járművek megelőzhetőek mindig, előzni tilos tábla után is. Egy nyomon halad az, aminek elől és hátul is egy kereke van. Ilyen pl. az úthenger... tehát előzni tilos tábla után előzhető-e az úthenger?
(irigylitek a problémáimat, mi?
)
peterkeT: aztán nem félsz, hogy jön valami katicabogár, és letépi a fejedet?
ladybug: miért egyértelmű? Talán nem 1 nyomon halad az a szerencsétlen úthenger?
[Szerkesztve] -
ngabor2
nagyúr
Ismét itthonról, a jó meleg szobából. az ujjaim még eléggé el vannak gémberedve. Nem fűtöttek a melóhelyen, bundakesztyűben meg nem lehet dolgozni...Utálom a hideg időt.
-
ngabor2
nagyúr
Máshogy alakultak a dolgok, mint sszerettem volna, ezért bejöttem dolgozni. Ha nem betegszek le mégjobban, akkor maradok is.
rii:
Hajrá teások! Asszem én is teszek oda valami finomat, csak még ki kell találnom, hogy milyet. -
ngabor2
nagyúr
Jó reggelt mindenkinek! De jó dolog 7-kor felkelni, ha az ember nem megy munkába. Persze nem fogok unatkozni, az biztos.
-
ngabor2
nagyúr
Mindenképp az 50l-es. abban valakit meg tudunk főzni, ha rosszalkodik
Ha nincs kanál, akkor eszünk villával. Vagy kézzel, esetleg kenyérrel kimártogatjuk. Esetleg végső elkeseredésünkben megelégedünk a kanálnak látszó tárgyakkal.
No, elteszem magamat én is holnapra, nehéz nap lesz, hiába nem megyek dolgozni... -
ngabor2
nagyúr
válasz
VladimirR
üzenetére
Ha incur-fincurt visszaolvasol a táboros totyikban, akkor meglátod, hogy eleve úgy volt megbeszélve, hogy műa. tányért veszünk, műa. kanállal és/vagy villával. bár ez most már hótmindegy.
És a lényeg, hogy volt bogrács, igaz, nem egy nagy, hanem 2 kisebb. De ebből kiokosodva jövőre már igen profin fogjuk csinálni
-
ngabor2
nagyúr
válasz
brownus
üzenetére
Ezt máshol már kifejtette egy ''igen okos'' ember. Azért kell megvenni a matricát, pontosabban azért nem fizetnek semmiféle kártérítést, ha egy bizonyos helyen nem tudod használni az utat, mert ugyanakkor bárhol máshol használHATtad volna a hálózatot. Az, hogy épp ott akartad, ahol nem lehet, egyéni szocprobléma, őket nem érdekli. abenzinkutas meg nem hülye, hogy odasúgj: hé öreg, ne vegyél matricát, mert erre nem lehet menni. Bevételtől, tehát haszontól esne el.Szomorú, de ez van.
Aktív témák
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- iPhone topik
- Kamionok, fuvarozás, logisztika topik
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- Milyen okostelefont vegyek?
- Amit látnod kell 80’ – 90’ évek, egész estét betöltő mozi filmjei.
- Apple asztali gépek
- Youtube Android alkalmazás alternatívák reklámszűréssel / videók letöltése
- Google Pixel topik
- Vigneau interaktív lokálblogja
- További aktív témák...
- ÚJ ASUS ROG Falchion Wireless 65% Bolti ár:70k INGYEN FOXPOST
- Pár hetes, (48") LG 48C52LA OLED evo Tv, Smart, 4K Ultra HD, 144 Hz, (2025-ös modell)
- Xiaomi Redmi A5 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Samsung Galaxy A05s 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Samsung Galaxy A05s 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- HIBÁTLAN iPhone 14 Pro Max 256GB Purple -1 ÉV GARANCIA -Kártyafüggetlen, MS3932
- Akciós kisWorkstation! Dell Precision 3560 i7-1165G7 4.7GHz / 16GB / 512GB / Quadro T500 2GB FHD 15"
- www.stylebolt.hu - Apple eszközök és tartozékok!
- ThinkPad T14s Gen 2 i5-1135G7 16GB 512GB FHD 1 év garancia
- GYÖNYÖRŰ iPhone 12 mini 64GB Purple -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3851
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest

Akkor garantáltan túléli még ezt a napot a topik (hogy a mod túléli-e, az más tészta
)

)

Nem baj, ez így fog elfogyni.