Hirdetés
- Toomy: FOXPOST: régen jó volt, de már jobban jársz, ha elfelejted
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Klaus Duran: Minden drágul. Vajon a fizetések 2026-ban követi minimálisan?
- f(x)=exp(x): A laposföld elmebaj: Vissza a jövőbe!
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- sziku69: Szólánc.
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
Aktív témák
-
Pacák
senior tag
Kipróbáltuk. Ha mellettünk feküdt, ugyanúgy sírt. Ha nem, akkor fészkelődött, abban a halvány derengésben, ami az utcai lámpák fényéből átszűrődött, azt is láttam, hogy a szép nagy szemeivel próbál nézelődni homályban.

Fészkelődött, rácuppant az egyik kezére, aztán felsírt, kikövetelte a cicit, és evett megint, amig el nem bóbiskolt. Aztán felriadt, megint szopit kért. És így tovább, és így tovább. Minden lépést nem írok már le, de magammal vittem hat körül a konyhába, hogy kávét csináljak fél kézzel. Közben magyaráztam neki, hogy Apa hogyan csinál kávét, reggelit stb. Ez se volt jó sokáig, ekkor egyszerűen letettem, mert készülődnöm kellett. Aztán a párom megszoptatta mégegyszer, na akkor aludt el, amikor eljöttem munkába.
-
-
Pacák
senior tag
válasz
fokukac
üzenetére
Ma hajnalban borult az eddig bejáratott menetrend.
Eddig este legkésőbb 22:00 körül elaludt, aztán reggel 6:00 -ig csend, néha előfordult egy 2:30-3:00 körüli opcionális ébresztő egy kis szopika miatt.
Tegnap ez megborult. Kezdődött ott, hogy a szokásos fürdetést előre kellett hozni, mert hamarabb ébredt. Este 19:00 körül kivételesen volt egy Starcraft meccs, közben még azt hittem, hogy megússzuk a korábbi fürdetést, de egyre hangosabb volt, aztán már nem tudtam arra figyelni, hogy mit is kéne pontosan tenni a pályán.. csináltam egy oltári baromságot - mégegyszer bocs titcartól - hosszú, majd leírom a Broodwar topicban, ha lesz időm..
Aztán fürdetés, szopika, altatás, kilenc körül el is aludt.. aztán hajnal 3:00 körül elkezdődött a pokol. Szopikát kér, elalszik, letesszük, erre felriad. Megint szopit kér, megint elaszik, letesszük, felriad. Ezt nyomtuk reggel 6:00 -ig félálomban. Hulla vagyok és fáradt.
Ha ehhez hozzávesszük, hogy délután gondoltam iszom egy pohárka bort, sajtot eszegetve hozzá. Aztán kiderült, hogy ez nem egészen a megszokott rosé, amit apum csinál, hanem valami kissé ütősebb dolog. Egy pohártól el kezdett fájni a fejem, beszűkült a látásom. Szóval megint nem fogok ránézni legalább egy hónapig a borra.
A picire egyébként nem lehet haragudni, mert annyira szépen néz azokkal az eleven nagy szemeivel ránk, hogy meg kell enni.
Más kérdés, hogy állva, ülve fogunk elaludni ott, ahol vagyunk.
Délelőtt persze aludt megint a pici, két órát egyfolytában. 
-
Pacák
senior tag
Most nyomtak a kezembe egy eredetit, amiből emblémát kéne gyártani..
Mondom magamban - Milyen ismerős ez.. vajon honnan?
Aztán leesett. Ez egy az egyben celtic avatarja, innen a fórumról.
Kicsi a világ.
-
Incognito
senior tag
Tehetségkutatót keresek. Valamihez muszáj, hogy értsek…

[Szerkesztve] -
WN31RD
addikt
MiniPCI WLAN: Vegyél pl. egy Gigabyte WPEAG PCI WLAN kártyát, az valójában egy átalakító, amiből kipattintható a MiniPCI...

Pl. itt kapható (elvileg): Bővebben: link -
Sanya
nagyúr
válasz
Viktor0610
üzenetére
181 nap miatt csak
![;]](//cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)
-
Most nézem csak, senior tag lettem...

Dejóóóó!!!
-
válasz
T. Almeida
üzenetére
Ahhamm...
Tehát akkor azért volt legutóbbi részegségem után olyan a fejem, mint az aszalt szilva...![;]](//cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)
Tényleg, mostmár emlékszem, ittam egy csomó folyadékot, és mintha visszatért volna a folyadék a fejembe...![;]](//cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)
Azóta káposztalé helyett tea van a kobakomban...![;]](//cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)
Bocs, abbafejeztem...
-
NoLF
veterán
válasz
T. Almeida
üzenetére
ja, víz víz víz, szénsavmentes theodorát tolok.
rez_grof: sajna nem tudok gyógysört inni, melózom... pedig mindig az segít át a holtponton
-
NoLF
veterán
jahajj... ez a mai nap fele annyira se jó mint a tegnapi volt, tegnap sör, buli, ma meg az álmosság és a fejfájás...
nem örülök. -
QuarK
senior tag
Ma Kalkulus ZH

Megyek is tanulni 
-
MyKonzerv
senior tag
hehe...én csak most keltem
ill. már le is zuhanyoztam
lassan indulhatok egyetemre
-
pussy_cat
tag
Mosolygós szép reggelt mindenkinek!
Tegnap egy csodás napot töltöttem el, ma viszont még a reggel is fájt, ráadásul otthon hagytam a kajámat is és a tápot is a gépemhez...
Köszönhető ez annak, hogy a szomszédba költözött egy idős bácsi, vittem hát az új szomszédnak egy kis sütikét és ottragadtam pálinkázni. Nem ittam sokat, egy nő ne legyen spicces sem, de úgy tűnik ennyit sem kellett volna
Csók mindenkinek, legyen szép napotok! -
ladybug
őstag
Bővebben: link
Mi itt voltunk. Nagyon szimpatikus volt a bolt is, meg az ott dolgozók is. És ami nagyon kellemes meglepetésként ért, nagyon segítőkészek is voltak. -
bobsys
veterán
hívd fel őket Bővebben: link
-
Sianis
addikt
válasz
ngabor2
üzenetére
Előszeretettel szoktak ilyen incidesek történni....

És még nálunk annyira nem is durva, de két kolesszal odébb valóságos háborúk mennek hangtechnikailag, hajnaltájt néha összeindul két szoba, és megy a verseny kinek szól hangosabban.
Alvásügyileg meg nem is beszélek arról, hogy most van 150 méternyire Rocktóberfest (Kispál, Hooligans...) és a nyálam csorog, de nem tudok menni mert doga doga hátán... -
jeges
senior tag
válasz
ladybug
üzenetére
asszonypajtás azt mondja, ő szeretné, ha idei lenne.

persze benne van a pakliba', h jövőre leszünk csak hárman.
szerk: és köcce gratulát
---> és persze kymco kartársnak is
jut eszembe:
mindenki: nem tudtok bp-en olyan noti-szervízt/boltot, ahol minipci wlan kártyát árulnak? lehetőleg b/g-st.
[Szerkesztve] -
Sianis
addikt
válasz
ladybug
üzenetére
Hát nem első!
De megtanulom, hogy a folyosón melyik az ő biztosítékjuk, aztán gyors szabotázsakciókkal fogunk háborút kezdeményezni! ![;]](//cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)
Annyira nem dühítő, így korán talán nem, de mikor hajnali 2-kor verik a lámát az igen, mert akkor 1,5 órán át nem tudok elaludni, és a drága 8 órámból már csak 6,5 lesz, az meg ugye sehogy sem a legtöbb.... -
jeges
senior tag
válasz
fokukac
üzenetére
a zafrikai meló csak átmeneti vót? montha többször is jártál vón' arrafele.

moldova írta vmelyik novellájában:
-de nem fog hiányozni a munkája?
-egy közgazdászé?![;]](//cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)

maj' elfelejtettem: szép jó reg mindenkinek!
szerk: lady: mi dec 20-26 közé várjuk a legifjabbat
[Szerkesztve] -
ladybug
őstag
Szép jó reggelt mindenkinek.
Nekem is saját ''ébresztőm'' van. A kiscica negyed 7-kor bebőjik mellém az ágyba, és ugrál rajtam vagy harapdálja a kezem, vagy elkezd dorombolni, amit olyan iszonyatos hangerővel tud csinálni, hogy elviselhetetlen. Ennek ellenére édes és kedves. Legalább kicsit netezhetek magamban korán reggel.
Meg aztán nem is baj, ha hozzászokom a koránkeléshez. Babácskának már alig 3 hónapja van vissza. Edzettnek kell lennem.
Sianis: Részvétem. Ez valóban dühítő lehet.
De ez már a sokadik alkalom, ha jól emlékszem....
[Szerkesztve] -
Sianis
addikt
Nagy tusolás .... kész.
Átmentünk szólni, hogy oké, hogy jó dolog hajnalban részegnek lenni, de valakinek 8-tól órája van...halkítottak...de nekem már nem megy a visszaalvás....
-
kymco
veterán
Lassan indulok dolgozni... ma is autóval kell mennem, mert a szervizben nem volt alkatrész, mára igérték....
-
ngabor2
nagyúr
Jó reggelt minden koránkelőnek. De jó annak, aki még alhat...

-
kymco
veterán
Jó reggelt!

-
Na, ma éjjel is írtam néhány baromira frappánsan megfogalmazott angol nyelvű motivációs levelet, az adott álláshoz alakított önéletrajzzal...
Most már igazán felvehetnének valahova (elvégre már majdnem 7 napja keresek munkát...
)
nade most már elmegyek csicsikálni.
istenem, pályát tévesztettem... miért nem mentem mérnöknek? akkor legalább értenék is valamihez...
(egy közgazdász sirámai)![;]](//cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)
-
Én a Calmopirines tengeralattjáróra ( vodka+ser ) esküszöm.1dl vodkához 3dl sör,és 2 'kalmó'.Télen különösen jól tud esni.

-
Kidus
őstag
Ma senki nem veszi a poénokat.
Vagy nincs humorom
tiv:
[Szerkesztve] -
Manitou
veterán
Mizu van erre fele?
-
MyKonzerv
senior tag
broki?

Kidus: miféle kroki?
-
MyKonzerv
senior tag
Lorettonak szeretettel
Keresztmamimtól kapott krokóm
-
tildy
nagyúr
Pedig de. Az operátori meló ilyen. (este km.. tök jó benn lenni
) Sajnos (vagy nem sajnos) , már csak pár hónapig csinálom, kicsit fentebb lépek... Más munkakör. De imádom a munkahelyem, pedig eleinte nem tetszett ez az összevissza bejárkálás. Természetesen az adminok 9-17 között vannak. Kb. kivéve ha ... Na de ezt gondolom úgyis gondolod...
-
bobsys
veterán
válasz
Motion_Blur
üzenetére
Takács féle Analízis. Azt Dunaújvárosban csak simán Fekete Bibliának hívják

Tildy: Köszönöm. De most jut eszembe, azt ne mondd hogy melóhelyről PH-zol
Rákot nem szeretem viszont a tintahal nagyon finom. -
válasz
Motion_Blur
üzenetére
Szvsz amit felírtál kb 5-6000 Ft lesz.
-
Motion_Blur
félisten
Azért remélem, hogy 4-5 ilyen ''házi'' jegyzet nem lesz több 10K-nál

Nem Pécs...hanem Pest
-
válasz
Motion_Blur
üzenetére
Nincs mit.
ÁÁÁÁ már olvasni sem tudok... Pestet Pécsnek olvastam.
tildy: Norvégiaaa én egyenlőre a diplomáig szeretnék eljutni.
[Szerkesztve] -
tildy
nagyúr
Attól függ hol próbálod ki. norvégiában 1 kiló garnéla 19 korona , azaz kb 600 Ft volt. Kilónként!!!
Hát ne tudd meg mennyi garnélát ettem
Egyébként érdemes ilyen Svédasztalos helyekre menni, szvsz nagyon jók (x összegért annyit kajálsz amennyit tudsz...)
Motion_Blur: holnap megyek jegyzetboltba megkérdem.
[Szerkesztve] -
ladybug
őstag
válasz
katavagyok
üzenetére
Kedvesem. Nem hinném, hogy bármi ilyesmit tettem volna. Amúgy meg azt hiszem megférünk itt egymás mellett. Ha Te nem így érzed, sajnálom. Jó fórumozást, és ne zavarjon a jelenlétem, mert zavarba hozol.

-
Panther
HÁZIGAZDA
válasz
katavagyok
üzenetére
Jajj, szerintem azért el lehet lenni egymás mellett is egy topikban. Max egymáshoz nem szóltok, azt' kész. Elvégre nem kell mindenkinek minden résztémához hozzászólnia.

MOD: #3101: Na ugye!
[Szerkesztve] -
válasz
Motion_Blur
üzenetére
Ezt én max holnap este tudnám megmondani, megkérdem a jegyzetboltban. Az analízis kb 1500Ft. A többiről halvány segédfogalmam sincs.
[Szerkesztve]
Aktív témák
- Genshin Impact (PC, PS4, Android, iOS)
- Azonnali alaplapos kérdések órája
- Székesfehérvár és környéke adok-veszek-beszélgetek
- OpenMediaVault
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Milyen TV-t vegyek?
- Autós topik
- Robotporszívók
- Bittorrent topik
- Szeged és környéke adok-veszek-beszélgetek
- További aktív témák...
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest

Más kérdés, hogy állva, ülve fogunk elaludni ott, ahol vagyunk.

![;]](http://cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)

ill. már le is zuhanyoztam