Hirdetés
- f(x)=exp(x): A laposföld elmebaj: Vissza a jövőbe!
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Kalandor: Muti, mekkora a havad?!
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- Cifu: Űrhajózás 2025 - Összefoglaló írás
- Geri Bátyó: Agglegénykonyha különkiadás – Bors
- Toomy: FOXPOST: régen jó volt, de már jobban jársz, ha elfelejted
- btz: Internet fejlesztés országosan!
Aktív témák
-
Sianis
addikt
-
SPDeluxe1.0
aktív tag
válasz
Panther
üzenetére
Nahh,mi is történt velem ma délután a városban : Győr egyik forgalmas kereszteződésénél vártam a zöldre(gyalogosan),pont pirosra váltott a gyalogos átkelő.Ekkor mellém lépett egy 27-28 körüli csaj babakocsival,és egy kissráccal,aki lehetett úgy 5-6 éves.A kissrác fittyet hányva a pirosra,megindult a zebra felé,erre az anyja(
) visszarántotta,tök erőből kétszer pofánvárte,majd üvöltözni kezdett vele,úgy hogy ilyet nemhogy egy anya (
) szájából,de még kocsmában is ritkán hall az ember.A pofon a még pirosnál várakozók(busz,kocsi) tetszését is elnyerte,ki kicsit mosolyogva,ki pedig rosszalóan nézte a nő dühkitörését,a fiát (
) ezalatt végig 'te rohadt f@sszopó g.ci köcsög' jelzőkkel illette,na persze a ha hazamegyünk,otthon szétbaszom a fejedet te kis b@rom sem maradt ki,én pedig ennek az egésznek fültanúja voltam,egy picit kínos volt még annak a néhány embernek is,akik még szintén ott várakoztak a váltásra.Mikor végülis zöld lett,a nő aszongya a gyereknek,- még mindig magából kikelve - , :naaa ,most fussáá ,te hülye f@sszopó g.ci.Még percekkel azután is,hogy tovább gyalogoltam,picit elgondolkoztam,hogy mi az isten lehet az emberekkel,rengeteg ilyet látni,magából kikelt fiatal,jólszituált nők felképelik a gyermeküket a nyílt utcán.Így ezzel a viselkedéssel milyen modernkori követelménynek kell megfelelni?Vagy 'izzó' nekik ha a gyerek sír az emberek között?Lehet,hiszen mikor a most 25-30 éves anyák tínédzserek voltak[pár éve],már elterjedt volt a de égő ez + az meg amaz közhely.
Valszínűleg azért nem általános a fent leírt eset,és a gyermeknevelés is borzasztó nyomás(?) lehet egy szülőnek(talán ez a nő is egyedül nevelte a kissrácot,és a babakocsiban fekvő picit),de ha lehet,én inkább választom majd a hagyományos családmodellt az elkövetkezendőkben
PantherIlyen aláírással biztos nem
-
kymco
veterán
válasz
Panther
üzenetére
Kinn voltunk a Duna parton. Régen Dunaharasztin laktam, és akkor a sziget nagyon el volt hanyagolva, de most nagyon szép volt... Az aljnövényzetet eltüntették, nyírják a füvet, parkosítottak, játszóteret építettek.... a napfényben csodaszép volt...
A gyerkek játszottak, én pedig egy vagon fotót készítettem..... a feleségem is csodaszép volt.... úgyhogy gyönyörű délutánt töltött együtt a család...
-
VladimirR
nagyúr
válasz
Panther
üzenetére
egen, valoban, egy sor negyed sor, de mivelk ez a mennyiseg mar elhanyagolhato, ezert nem szukseges szamolni vele, ezert mondhatjuk, hogy egy sor nem sor

napi tipp: olvassatok el egymas utan Szalma #3204-es, majd WN31RD #3205-os hozzaszolasat, nem figyelve azt, hogy ki-kinek valaszolt (en nem figyeltem, el is kapott a rohogogorcs, mikor rajottem mi van)[Szerkesztve]
-
-
tildy
nagyúr
válasz
Panther
üzenetére
Emlékeim szeritn - a tanultak alapján- képeket nem érdemes adatbázisban tárolni, hanem csak linkekeket. Viszont ha linuxon van (bocs, de ez msot tényleg sokat jelent! , és ebben tényleg nagy előnye van a linuxnak!!! no flame please) symlinkes megoldással nagyon frankón tudod még az elérési út nevét is csökkenteni .(Tudom, tudom nem sok byte, dehát akkoris... )
Szal nekem nagyon azt ajánlottak , hogy baromira optimalizáljuk az adatbázistáblákat, képeket se tároljunk benne, stb...
---------------------------------------------------------------------------------------------------------------
Most találtam:
''Ha DB-be rakod a fájlokat, egyet nyersz vele: konzisztens lesz mindig és nagyon könnyű mozgatni a rendszert (csak a DB-vel kell foglalkozni).
Amúgy sokkal lassabb! Kb 1/10 az arány MSSQL-el, Post-al nem tudom.
''
''amit az adatbázisban való tárolás ellen fel lehet hozni az esetleg az, hogy nagy forgalom mellett az adatabázisszerverre nagy terhet ró, viszont elõnye is van jópár. Ezért mondtam, hogy a szituáció és a feladat dönt.''
[Szerkesztve] -
VladimirR
nagyúr
válasz
Panther
üzenetére
egen, valoszinuleg ph-n ois igy van, es en is ezt javaslom, hogy adatbazisban legyen minden
es igy eleg minimalis webtarhely is, csak a html+php file-oknak, meg a kepeknek kell a hely, a tobbi mind megy adatbazisba (en pont ezzel szivtam, hogy a keresot azert nem tudtam feltennim, csak egy helyre, mert nemigen adnak ingyen tarhelyen 30-40MB adatbazist...pedig cserebe eleg lenne 1MB webtarhely....) -
Pacák
senior tag
válasz
Panther
üzenetére
Fogd meg egy pillanatra: Bővebben: link
Köszi, mindjárt jövök érte.
-
QuarK
senior tag
válasz
Panther
üzenetére
Én úgy veszem ki, hogy azok pizzadarabok (vagy akármi is az a cucc ott a papírtálcán)... Lényegtelen, az a kép durva, de szerintem előre rendezett. Persze mit se von le nevetségességéből 
Rolly drága szobatársam nyert egy csokiiiittt!!!
neki! 
mod: na necsináljuk már kedves fórumtársak h 1 ilyen blőd hozzászólással lettem senior tag a mármángós jóéletbe kéremszépen
[Szerkesztve] -
ngabor2
nagyúr
válasz
Panther
üzenetére
Nem csak elvileg, gyakorlatilag is. Most láttam, a felhőfátyolon át. Remélem szűrt annyit a sugarakból, hogy még holnap is lássak...
Ladybug: kérjek egy olyan avatart, mikor eljön az ideje?
Már nagyjából mgevan, hogy milyet szeretnék kérni, de addig még van pár hét/hónap...
És a gonoszságot most kollektíve a napfogyira fogjuk. -
parandroid
félisten
-
Rez_Grof
őstag
Lehet a BIX a hunyó Bővebben: link mert nálunk is elment a net úgy 5 percre.
Gyűjtik a népet a Váló Világ-ba-be-bá Bővebben: link
Miért van olyan érzésem hogy ezt se fogom nézni??
![;]](//cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)
[Szerkesztve]
Aktív témák
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- CES 2026: felcsavarta az AI-t az AMD, de örülhetnek a játékosok is
- Túra és kirándulás topic
- Arc Raiders
- CES 2026: Belépett a Motorola a VIP buliba
- TCL LCD és LED TV-k
- Hobby rádiós topik
- Milyen okostelefont vegyek?
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- Villanyszerelés
- További aktív témák...
- Rog Ally Z1 Extreme 512GB SSD/16GB RAM, szép állapotban, üvegfóliás, garanciális
- Lenovo laptop i3-8130U / 4GB RAM / 256GB NVMe SSD / GeForce MX110 / Win10 hibátlan esztétika
- ChatGPT Plus, Előfizetések
- Latitude 9330 2-in-1 13.3" QHD+ IPS érintő i5-1240U 16GB 256GB NVMe ujjlolv IR kam gar
- Akcio! Csere- Beszámítás! Xbox Series S Játékkonzol!
- LG 27UL550-W - 27" IPS / 3840x2160 4K / 60Hz 5ms / HDR10 / AMD FreeSync
- DELL PowerEdge R740 rack szerver - 2xGold 6130 (16c/32t, 2.1/3.7GHz), 64GB RAM, 10Gbit HBA330, áfás
- Alienware 17r4 olvass
- HIBÁTLAN iPhone 15 Pro 128GB Natural Titanium -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4226
- Magyarország piacvezető szoftver webáruháza
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
)

![;]](http://cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)

neki!