Hirdetés
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- sziku69: Szólánc.
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- Toomy: FOXPOST: régen jó volt, de már jobban jársz, ha elfelejted
- ldave: New Game Blitz - 2025
- Luck Dragon: Alza kuponok – aktuális kedvezmények, tippek és tapasztalatok (külön igényre)
- gerner1
Aktív témák
-
rii
nagyúr
a TV-vel ellentétban a számítrógépben Te határozod meg, mit akarsz csinálni, látni ....
a tesóm is csinálta ezt, hogy lefeküdt az ágyra, olvasott, de ment mögötte a TV, valamelyik alap-adó, és nekem meg hallgatnom kellett a 3. szobábl azt a tömény baromságot.... reklámot... szivem szerint baltával kergettem volna meg a nővéremet. -
ngabor2
nagyúr
Én a héten be se kapcsoltam a tévét. Igaz, amit nagyon meg akartam nézni, azt megnéztem. Egyrészt van tévékártya (
), másrészt a netről leszedtem. most már tényleg el lehet adni ezt a tévét, legalább lesz helyem.
(és most megyek idejében lefeküdni, mert álmos leszek holnap. A rosseb egye meg a hétfőt!
)
[Szerkesztve] -
tildy
nagyúr
Tönkrement a tévénk. Nem is tudom örüljek-e neki vagy sem. Épp néztem a naplót, erre összeszűkült a kép, és kikapcsolt stand by állapotba.

Mi lehet?
Mondjuk ritkán volt nézve a tévé, nade akkoris...
Xpod: az asztalon volt a távkapcsoló. Meg egyébként is, be sem kapcsol most már.
[Szerkesztve] -
escie
őstag
ejj, inkább a flémet hagyjuk, jó.

igen, ez a másik tipológia...
kicsit részletesebb, végül is teljesen logikus. én egy kicsit általánosabban kezelem, ennyi...
de a hackert kár csak ilyen szűk tartományban értelmezni(betörés ide-oda), mert ugye pl a linux-kernel fejlesztőit is kernel-hackereknek hívják...
''A katedrális és a bazár tényleg jó kis mű ''
egyetértünk.
nagy koponya ESR, bár nem feltétlen értek vele egyet mindig...
--
hihi, jó a kép...
[Szerkesztve] -
-
Shim
őstag
![[kép] [kép]](http://www.thinkgeek.com/images/products/front/hacker-hat.jpg)
![;]](//cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)
-
rii
nagyúr
válasz
Viktor0610
üzenetére
micsoda versenyszellem van itt ....

-
Sianis
addikt
válasz
Viktor0610
üzenetére
Válassz más karakterkódolást, ne légy LAMA!
-
-
Köszönöm, mire leírtam mit akarok ti belinkeltétek.

-
Shim
őstag
én benne vagyok egy flameben
erről a témáról írtam anno esszét, és igazad van abban h ezen nem érdemes vitázni, vki így gondolja, vki meg másképp...
azért elmondom a véleményem jó?
csak úgy álatlánosságban, xpod, ez neked szól 
cracker progikat tör fel ld razor1911, deviance csapatok
hackerek meg két (ill három) táborra bonthatók, fehér-, fekete- és (szürke-)kalaposok.
no a feketék a rosszfiúk, oldalakat törnek fel, hitelkártya adatokat szereznek meg, stb
a fehérek meg biztonsági szakértőként dolgoznak, kérésre törnek fel oldalakat, hogy megtaláják a hibalehetőségeket.
a szürkék meg nem megbízásból, csak ilyen-olyan okokból, de nem rosszindulatból törnek fel oldalakat, hogy megtalálják a hibát, amit megosztanak a webmasterrel, rendszergizdával (aminek az a vége általában, hogy felháborodott válaszleveleket kapnak, h ''hogy mertél betörni te kis suttyó, ez a rendszer tökéletes
)
szerk:
escie, sianis: ezt az oldalt én is felhasználtam a munkámban, A katedrális és a bazár tényleg jó kis mű
[Szerkesztve] -
escie
őstag
rii válaszolt...

--
én ezt az irományt tartom mérvadónak, persze biztos vannak más megközelítései a dolognak.
Bővebben: link
--
Sianis, vagy 20 másodperccel lemaradtam.
[Szerkesztve] -
Sianis
addikt
Nesztek, tanuljatok!
Bővebben: link -
1 kérdés, azokat hogy nevezik akik a progikat törik fel? Tényleg érdekel.
rii: én is a törésből indultam ki.
Esetleg hol tudok ilyeneknek utánna nézni, magyarul. Mert volt egy műsor a spekin egy pár évvel ezelőt és ott is teljesen másképp kmagyarázták a dolgot.
[Szerkesztve] -
rii
nagyúr
maga a crack szó is törni... nem?
crack [vt] csattant, pattant; szétrepeszt, feltör, betör innen: Bővebben: link
én úgy tudom, hogy a hacker, és a cracker között nem a tudás mélysége tesz különbséget, hanem annak a felhasználása a jó, illetve a rossz irányába ....
A hackerek csak nézelődnek, segítenek, a crakcerek meg betönek, feltönek, nyúlnak, kárt okoznak. Vagy nem?
[Szerkesztve] -
rii
nagyúr
válasz
parandroid
üzenetére
''.......a Microsoft fejlesztett........''
![[kép] [kép]](http://www.my-smileys.de/smileys2/emotlol.gif)
a micorsoft a szókincsén kívül még mást nem fejlesztett ....
szerk.: meg köszönöm a Link-et, de sajnos a Roline egy márka, én meg azt hittem DVI-hez hasonlóan típus....
[Szerkesztve] -
QuarK
senior tag
válasz
parandroid
üzenetére
Most fordítottam le magamban én is azt a részt...
Nincs ezt kifejező szmájli sztem
rii: Én nem tudom, annak idején a Doom-tól jobban fostam... A Quake-ben csak akkor ugrottam ki a székből, mikor egy Shambler (fehér villámlövő g*ci nagy izé) ugrott elém hörögve... -
rii
nagyúr
''.........If you see the word ''LILO'' during your windows startup (just after you turn the machine on), your son has installed lunix............''

''...... In order to get rid of it, you will have to send your computer back to the manufacturer, and have them fit a new hard drive. Lunix is extremely dangerous software, and cannot be removed without destroying part of your hard disk surface........''
[Szerkesztve] -
válasz
parandroid
üzenetére
Oks, KO-s győzelem megadom magam. ááááááááááááááááááááá
rii: én a doom első részével és a Wolfstein3D-vel voltam úgy hogy álmomban is a folyosókon mászkáltam és üldöztek.
[Szerkesztve] -
parandroid
félisten
Nekem a 'Lunix'-os rész tetszett nagyon. Hogy ezt egy orosz hacker, Linyos Torovoltos által fejlesztett illegális operációs rendszer, amit még az előtt talált ki, hogy az oroszok elvesztették a hidegháborút. Egy ''xenix'' nevű progi az alapja, amit a Microsoft fejlesztett a US governmentnek. Arra használják a hackerek, hogy mások számítógépébe betörjenek, és ellopják a hitelkártyaszáámukat. Meg betörnek a HiFi-kre is, és a zenéket is ellopják. Torovoltos egy veszélyes hacker, és sok más hacker programért is felelős, mint a ''telnet'', amit szintén a hackerek használnak, hogy telefon nélkül is használni tudják az internetet.
ROTFLMAO
rii: hát, ha 2 kutyánk van, akkor 2 macskán is. A kutyákból is az egyik kölcsönjószág, meg a macsekokból is.
p -
rii
nagyúr
válasz
parandroid
üzenetére
van macskád?
2 kutyulidról tudok csak
Xpod jaja, én vagyok a cat-killer: killall cat
[Szerkesztve] -
QuarK
senior tag
Hát tényleg kész...
Megkérte-e a gyereke, hogy változtasson ISP-t
Talál-e programokat a gépén, melyek telepítésére nem emlékszik?
Kért-e a gyereke új hardvert?
Olvas-e gyermeke hacker tutorialokat? LOL
Mennyit tölt csemetéje gép előtt?
Játszik-e a kölök Quake-kel?
A Quake egy online virtuális valóság, amelyet hackerek használnak
. Népszerű találkahely, és gyakorló helyszín, ahol a hackerkedésről beszélnek, és fegyverek használatáról. Sok hacker antiszociális tendenciákat vesz fel a eme virtuális világban, és erőszakos viselkedést vehetnek fel otthon és az iskolában is. Ha gyermeke Quake-kel játszik, értesse meg vele, hogy ez elfogadhatatlan. Bizonyosodjon meg róla, hogy minden fegyvere körültekintően el van zárva, és riasztóval van felszerelve. Aggodalmát ossza meg az iskolával is.
Gyermeke szereti a Linuxot?

Megváltozott-e radikálisan gyermeke külseje?
stb.
Hát én kész vagyok teljesen... -
válasz
parandroid
üzenetére
Megfenygette életvszélyesn a macskádat!
QuarK: ezen kifeküdtem.....

[Szerkesztve] -
rii
nagyúr
Azt a szemtelen-otthonülő, kandallóhoz-dörgölőző-macskát-szorongoató-gonoszkodó bagázst ....

jön még macskára úthenger ....![;]](//cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)
-
Slayer Valor
őstag
Gondoltam belinkelem ide, itt úgy is sokan vannak

ngabor2
nagyúr
-
escie
őstag
víííííí, ezt olvassátok el.

igaz, hogy 2001-ben született, de akkor is üt.
zsoltee10
addikt
mi bajotok a szürettel? én szeretem. friss hideg must, aztán meg a főzöcskézés, beszélgetés. meg van a fílingje.

-
Panther
HÁZIGAZDA
Na hazaértem szüretről.

(Vicces hogy Érdtől Miskolc 2,5 óra, az Árpád-híd(BP) pedig 4.) -
ngabor2
nagyúr
Igen, beteg vagyok. Kicsit köhögök...
Kymco: ez erősen alkati kérdés. Még családon belül, sőt, egy emberen belül, a kor és egyéb dolgok alakulásával is sokat változhat.
Nem egy olyan nőről tudok, aki szülés előtt egyszálbél volt, utána meg erősen kigömbölyödött.
[Szerkesztve] -
parandroid
félisten
Bővebben: link
Roline-függő lettél?
p -
rii
nagyúr
A múltkor a munkatásrnőm beszólt, hogy túl barna vagy már, vegyek vissza a szoliból ....
mondtam neki, Te meg dohányzol, kvittek vagyuk.![;]](//cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)
-
ngabor2
nagyúr
Én hiába fogyózok, akkor is 90 vagyok. Ha csokit zabálok, akkor az epém beszól, de akkor se megyek 90 fölé (sokkal).
Quark: sokak szerint, ha a barátnőt upgradeled feleség 1.0-ra, akkor már nem teszed fel a kérdést, szabályozva lesz... és más függőségek jönnek elő.
[Szerkesztve] -
QuarK
senior tag
Függök: levegő
család
kaja
csoki
narancslé
kolbi
barátnő
net
prog
nevetés
élet
Miről szokjak le?
Uggyanmár LOL -
rii
nagyúr
Mi az a Roline VGA, mi az a Roline VGA, mi az a Roline VGA????
![[kép] [kép]](http://www.my-smileys.de/smileys2/bounce.gif)
kymco: kérsz egy kis Roline VGA-t?
[Szerkesztve] -
kymco
veterán
Mostmár fejezzétek abba!!!!

-
Pacák
senior tag
Hm. Eszem egy kis almás pitét, amíg a pici alszik. Kezdek eltűnni. Már nem vagyok 70kg se.

-
parandroid
félisten
Anonim Ph!-függők Klubja.
''- Nekem nincs semmi problémám.
- Színlelő!!!''
p -
kymco
veterán
Meg kell vonnom magamtól az édességeket..... 100 fölé növekedtem újra

Aktív témák
- AMD Navi Radeon™ RX 7xxx sorozat
- Aranyozott különkiadást kapott a Red Magic 11 Pro+
- Google Pixel topik
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Kínai és egyéb olcsó órák topikja
- Azonnali játékos kérdések órája
- Rugalmas OLED panelre válthat a Samsung Galaxy A57
- Sorozatok
- Bittorrent topik
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- További aktív témák...
- BESZÁMÍTÁS! ASRock H510M i5 11400F 16GB DDR4 512GB SSD ASUS ROG RX VEGA64 8GB CM Masterbox 5 700W
- BESZÁMÍTÁS! ASRock B650M R7 7700 32GB DDR5 1TB SSD RX 7900 XTX 24GB Fractal Design Pop Air RGB 850W
- Game Pass Ultimate előfizetés azonnal, problémamentesen, méghozzá OLCSÓN! Immáron 8 éve!
- Apple iPhone 12 Pro Max / 128GB / Kártyafüggetlen / 12Hó garancia
- Apple iPhone 13 /128GB /Kártyafüggetlen / 12 Hó Garancia / akku: 85%
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest

), másrészt a netről leszedtem. most már tényleg el lehet adni ezt a tévét, legalább lesz helyem.
)
Izé ph függő vagyok, a tv csak háttérzaj, ha véletlen megy. Hetente max 2 órát ha nézem ténylegesen.

![;]](http://cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)

. Népszerű találkahely, és gyakorló helyszín, ahol a hackerkedésről beszélnek, és fegyverek használatáról. Sok hacker antiszociális tendenciákat vesz fel a eme virtuális világban, és erőszakos viselkedést vehetnek fel otthon és az iskolában is. Ha gyermeke Quake-kel játszik, értesse meg vele, hogy ez elfogadhatatlan. Bizonyosodjon meg róla, hogy minden fegyvere körültekintően el van zárva, és riasztóval van felszerelve. Aggodalmát ossza meg az iskolával is.