Hirdetés
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Klaus Duran: Minden drágul. Vajon a fizetések 2026-ban követi minimálisan?
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
- lezso6: Nemzetközi újév visszaszámlátor alkoholistáknak
- btz: Internet fejlesztés országosan!
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
Aktív témák
-
kymco
veterán
Egyedül maradtam itthon a két gyerekkel.... betegek: A lány köhög.... a fiú szipog

-
Poctar
senior tag
Jó reggelt Ph!
Tanulnom kéne ma, de nem visz rá a lélek. -
ngabor2
nagyúr
Jó reggelt. Nagyon aktív lett hajnalban a társaság, úgy látom. mai program: egy gépet összerakni (2 hete húzódik, lustaság rulez).
-
Vangelis
félisten
Ismét reggel, de jó, reméljük ismét szép napunk lesz és .....
-
-
ladybug
őstag
Most jött meg párom lanpartyról. Ő megy aludni, én meg már nem tudok. A macska most itt ugrál rajtam, tehát különben sem tudnék. De legalább a kislányunk jól aludt. Bár a köhögés még mindig megvan.

Amúgy jó reggelt mindenkinek.
Estie: Jó pihenést.
[Szerkesztve] -
estie
tag
Most értünk haza Lorettoval anyu sznapi bulijából. Nagy buláj volt

-
Sianis
addikt
Hűűű de csend van.
Mai #1 hsz az OFF-ban.
Tessék ma számolni....
-
Szalma
őstag
(Katica, leveledre:
Jobb így, hidd el.
)
Szeretettel:
Szalma -
ngabor2
nagyúr
Bővebben: link
Vagy saját oldalán: Bővebben: link
mod: lemaradtam. de legalább mondtam ''szakfórumot'' is
[Szerkesztve] -
WillChi
őstag
-
ngabor2
nagyúr
-
-
Meg különben is az ugráláshoz be kell melegíteni, a nagyhoz meg még jobban. És aki nagyot ugrik, az még nagyobbat eshet pofára. Ha meg pofára estél akkor meg már nincs kedved ugálni. Úgyhogy ne ugrálj.

Poctar az oké hogy Zorro=Batman, de akkor Robin=?
Jungleman: oké de a Pókember meg megkötözi az egész bagázst.
ladybug: Szia. De ugye azért adtok neki néha enni.
[Szerkesztve] -
-
Poctar
senior tag
Nemrég gondolkodtam egy picit és arra a következtetésre jutottam, hogy Zorro=Batman. Csak épp más időben/világban/körülmények közt...
[Szerkesztve] -
Jungleman
csendes tag
Sok dologra igaz az,hogy a marketing felébreszti benned a kisördögöt(ilyen kell nekem!igen!ez hiányzik az életemből!),de ezeknek én se szoktam bedőlni..
Ami kell,azt azért megveszem.
Felőlem fejen is állhat az nvidia,akkor se veszek jobbat,mint a mostani vga-m.Azért,mert nincs rá szükségem(nem azért,mert nem tehetetném meg hogy jobbat vegyek).Ezen minden megy,ez van már egy ideje,és tökéletes.Más mással van így.A divatmajmokat én is lesajnálom,úgy mint te.
Szvsz mindenképpen vegyetek autót,de ne két milláért,hanem mondjuk 700-800.000 körül,valami jó kis japánt.
Annyira nem drága,és a szamara után nagy ugrás lenne.És mondjuk nem négy évig kéne eladósodni,hanem csak egy.Az talán kibírható.
Ti tudjátok!
[Szerkesztve] -
tildy
nagyúr
válasz
Jungleman
üzenetére
Nem kell tévét nézni, akkor nincs ilyen gond, hogy kifolyik az ember szeme. Ha nem játszol, szintén nincs ilyen gond. Nekem ezekre tényleg nincs igényem. Másnak meg van, csak kicsit kérdéses , önszántából-e, vagy... Vagy meglobogtattáke szemét fülét ezzel azzal, hogy neki az a jobb, ha lecseréli...
Azt hiszem akkor viszont te nem ismersz engem. Én nem azt mondom, hogy aki azt vesz az hülye,mert nem az... Csak az értékrendje más.
Hanem azt írtam, hogy tényleg kell ez nekünk? Tényleg? Belegondolunk igazán a vásárlásainkba, vagy bedőlünk a dolgoknak? (Igen páromnak pl. évekig nem romlott akár 60 herzes crttől sem a szeme, azttán (munkahelyi) tfttől hopp hirtelen egy év alatt...)
Na csak ilyesmire gondoltam.
Jó marketinggel midnent el lehet adni. Azt is, amire valójában nem lett volna szükséged, csak ugye, feltámasztották benned az igényt rá.
[Szerkesztve] -
Jungleman
csendes tag
Ne haragudj,az hogy 100hz-es tévét veszel azért hogy ne folyjon ki a szemed,vagy az hogy veszel egy videokártyát ha játszani akarsz,nem felesleges élvhajhászás.

Egyébként gratulálok!Mármint ahhoz,hogy nem akarsz már Logant!Ennyiért ilyet venni tényleg felesleges.
(az igaz hogy újonc ruhában vagyok,de a konkurens fórumról jöttem,szvsz még nem találkoztunk.ha bárkivel összekeversz,az csakis a véletlen műve lehet..
) -
WillChi
őstag
Az előbb leltem egy gyöngyszemet. No comment.
Bővebben: link -
tildy
nagyúr
válasz
Jungleman
üzenetére
Köszönöm hozzászólásod
Remélem tanulok belőle
A biciklit egyébként odaadom másnak, hadd vigye....
-------------------------------------------------------------------------------------------------------
Egyébként önön ''igénytelenségemet'' nem tartom annak: ez nem igénytelenség, csupán megcsömörlés az anyagi javak élvhajhászásban, ellen, vagy fene tudja már.
(Egyébként valami miatt olyan érzésem van, te régi ph-s vagy újonc ruhában.. Vannak tippjeim... De ezek csak tippek... )
[Szerkesztve] -
-
válasz
Boxer001
üzenetére
Hétköznap menza kaján élek
,nem csoda ha itthon felzabálok mindent. 
Az elhízástól nem félek, eleget mozgok. Bár az elmúlt 4 évben felszedtem kb 10 kilót, amióta nem sportolok rendszeresen.
Viszont azóla is tartom a súlyomat, max 5 kg súlyingadozásom szokott lenni 1 év alatt.
24 évesen még messze van az öregedés.
[Szerkesztve] -
Sanya
nagyúr
hülyegyerek:
![[kép] [kép]](http://lengoajto.freeblog.hu/Files/h%C3%BClye%20gyerek.jpg)
[Szerkesztve] -
válasz
Boxer001
üzenetére
Mostmár felbosszantottatok
és megmérekeztem:: 107Kg, 194 cm.
Igen, mást is szoktam enni. Most van nálunk a szüreti fesztivál, és 4 helyre voltam hivatalos ebédre. Jelentem tisztességel helyt áltam, a sorrend: szarvaspörkölt ezt dúsítottam utánna borjúpörkölttel, majd leküldtem egy marhapörköltet, erre egy könnyű fácán pörköltvolt a nehezék (micsoda képzavar
). Majd az egészet lezártam némi sütivel: Lipcsei aranyérmes, pogácsa, meg valami vaníliás-áfonyalekváros sütival.
Ja még mielőtt valaki meggyanúsítana hogy ez nem teljesen igaz néhány extra adat: 2,5 órán keresztül ebédeltem, kb 15 km-t sétáltam közben és természtesen csak fél adagok.
Azt hiszem ma kihagyom a vacsit.
Sanya: fehér csukjával még hülyébb lenne.
[Szerkesztve] -
Vangelis
félisten
MI lett a világgal, zaklatnak telefonon

Nincs kedvetek hivogatni egy számot.... a férget.... mert nagyon unom már. Vagyis egy ideje nem hivogat...esetleg nem ül valki közülünk a vodafone ügyfélszolgálatos gép elött, hogy ,egtudjam ki az a féreg
)... mert titkos.... -
katavagyok
tag
xpod: majd megkukkantom, aztán ha találok, küldök

márk: büszkeség? sztem inkább mazoizmus...
-
MarKoo
addikt
válasz
katavagyok
üzenetére
Utána, csak úgy büszkeségből vagy mi.

Ez nem a banolós baltám volt. -
ngabor2
nagyúr
De ki tudja, meddig. danonéknak jobban megéri lengyelo-ban megcsináltatni 1 helyen az összes édességet, aztán küldik a gyarmataikra
A Balaton szeltet is me akarják szünteni. Nekik csak a piac és a márkanév kell, tehát ami hasznot hoz. a gyár és a dolgozók nem. Kissé árnyaltabban fogalmazott a szóvivő, de a lényeg kb. ez volt. -
válasz
katavagyok
üzenetére
Pedig csinálnak nápolyit is, citromosat, csokisat, vaniliásat, és kókuszosat. Meg még elég sok mindent.
ngabor2: miért itt van Batman?
[Szerkesztve] -
válasz
katavagyok
üzenetére
Én nem, de a nápolyi igen már ami van még belőle.

Vészesen fogy, ha te az vagy és szépen megkérlek küldenél utánpótlást?
ngabor2: bocs, azt hittem ez a modok szériatartozéka.
[Szerkesztve] -
Üdv
Szegény Márk.
Ez volt a bannolós kisbaltád volt? Ha igen dobd el messzire, még a végén bannolod a kezedet. Vagy csak unique akarsz lenni és tizenegy ujjal akarsz gépelni.
Jöhetnél hozzánk is a hátsó udvart felásni, nem nagy kb 25*25m.
Csatlakozom a győriekhez és felbontok egy csomag nápolyit (a keksz már elfogyott), természetesen győri keksz-től
katavagyok: és ha spanyol orvos leszel?
[Szerkesztve] -
MarKoo
addikt
válasz
Viktor0610
üzenetére
Jah. Ha jól esne, direkt csináltam volna. Utána csakazértis felástam vele a fél kertet. De megbántam.

-
válasz
katavagyok
üzenetére
Köszönöm.
Az idézett szöveg latin nyelvű. Egy fórumtársunk (bocsánatot kívánok az érintettől, a nevét nem tudom) latintanára volt a fordító.
MárK:
Gondolom, fáj, mint állat... 
[Szerkesztve] -
MarKoo
addikt
Áh, fáj a bibis ujjam. Rávágtam baltával. Szerencsére a kezemen volt egy kis föld, így tompította az ütést. De még így is kinyílt, mint egy rózsa.

Hát igen, hadirokkant lettem. -
Integra
titán
válasz
katavagyok
üzenetére
győri omlós kekszem van

-
katavagyok
tag
válasz
Viktor0610
üzenetére
ha boldog vagy vele
tied
nihil habeo nisi te - milyen nyelven van?
vannak itt győriek amúgy?
[Szerkesztve] -
válasz
katavagyok
üzenetére
Amint azt láthatod, eloroztam...
![;]](//cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)
Mert ugye nemleges választ (se másmilyet) nem kaptam, hallgatás pedig beleegyezés...
-
katavagyok
tag
válasz
Viktor0610
üzenetére

-
válasz
katavagyok
üzenetére
Ellophatom aláírásnak?

Josh:
Akár védett, akár nem, én elvből nem vennék ilyet... Egy újságban a honvédség alatt láttam/olvastam, h. bánnak az ilyen állatokkal... Megrázó élmény volt látni az elefánt levágott csuromvér lábát...
[Szerkesztve] -
Loretto
veterán
El kéne járnom újra röplabdázni, mert a mérleg nem lesz haver.

Csak a térdeim ne lennének tropák.
-
Josh
tag
Meg tudná valaki mondani, hogy az afrikai elefánt az védett állat-e? Ma vettem egy olyan láncot, amin egy elefántcsont van, és most gondolkodtam el rajta azon, hogy lehet, hogy orvvadászok lőtték le azt az elefántot, és rajtam gazdagodtak meg.....
-
tildy
nagyúr
válasz
ngabor2
üzenetére
Jól érzem, hogy te igazából abszolúte nem akarsz menni debrecenbe? Ismerős az érzés...
-----------------------------------------------------------------------------------------------------------
Én viszont megkövetem a többieket, tényleg felesleges pénzkidobás a logan. De midnen más iylen drágább kocsi is, nekem. Baromira tetszik, de... Igazándiból nincs szükségem erre a koloncra még a nyakamba (-> hitel) , a samara meg , úgy ahogy, de megy. Sőt igazából felesleges anyagi javakba ölnöm, örörmöm, bánatom. Nem ettől leszek boldog. Ezek csak olyan.... Sallangok... Amit a hétköznapokon csak így leszólok, az msot teljesen tudatosan mondom: Tényleg szükség van erre vagy arra? Megér ez ennyit vagy annyit? Cssak azért , hogy legyen ,mert másnak is van olyan, szvsz hülyeség venni dolgokat (lásd dvd lejátszó , 100 herzes tévé, hiperszuper én vagyok a faszagyerek (egy hónapig) videókártya.....)
Na csak annyit akartam mondani mindenkinek, ha elfogadjátok egy ilyen ember, mitn amilyen én vagyok tanácsát: A boldogságotokat ne abban keressétek, hogy anyagi dolgok,hogy anyagi gyarapodás, hanem otthon a családban, a barátaitokban, szereteteitekben.
Semmi értelme másokhoz hasonlítgatni magatokat (hogy ők többet keresnek, stb) , mert ti nem ők vagytok, és viszont.Felesleges hát acsarkodni, vagy pörögni ezen.

-
Panther
HÁZIGAZDA
válasz
katavagyok
üzenetére
Gyorsított módszer pedig Bal Alt+ Shift vagy ha átállítottad akkor általában Ctrl+Shift.
Happy 2 see you again here.
-
rii
nagyúr
hotmail.com helyett http://www.homtail.com-ot írtam .....
kicsit meglepődtem, hogy megváltozott a ms levelelező felülete az elmúlt 1 év alatt, míg nem láttam .... -
pweisz
senior tag
válasz
katavagyok
üzenetére

-
pweisz
senior tag
válasz
katavagyok
üzenetére
Jobb alul angolra rakd át magyarra, az óra mellett van az ikon. Gondolom ez lehet a hiba oka.
-
katavagyok
tag
SOS vki seg\tsen pls, a billentz\yetem 'tvari'l=dott valahogz, hogzan tudn'm vissya'lltani> l;gzsyi seg\tsetk, k0syi el[e is
-
rii
nagyúr
tegnap este lefürödtem, és sétáltam egy kellemeset hajnal 1 és 2 között a dunaparton ... most rankón kapar a torokom, és tele van anyaggalaz orrom ...
-
Pacák
senior tag
Jim Tonic, ha erre jársz...

Hagyd azt a tagot, nem egészen ....
Engem is bepostolt tegnap éjjel az adatlapommal, hogy honnan van nekem egyéni avatarom, pedig csak akármilyen tag vagyok nem egy ''főhajjakend'' tag... 
Nekem? Egyéni avatar?
Lehet, hogy nagy egyéniség volnék és kirívok innen? 
Mindjárt megnézem, hogy milyen tag is vagyok, mert nem tudom...
[Szerkesztve] -
ngabor2
nagyúr
ÚÚÚtálom az ilyet! Direkt nem nézem meg a SG1 9x10-et, mert dupla rész első fele, és nem szeretek lemaradni a végéről. Helyette inkább az Atlantis 2x10-et nézem. Erre a végén: to be continue...
Várhatok januárig a folytatásra.
Aktív témák
- Az év utolsó napján előbújt pár Galaxy S26 dummy
- Ultrák küzdelme várható Európában 2026-ban
- Hogy is néznek ki a gépeink?
- Békéscsaba és környéke adok-veszek-beszélgetek
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 7***(X) "Zen 4" (AM5)
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- Eredeti játékok OFF topik
- Székesfehérvár és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Házimozi belépő szinten
- Raspberry Pi
- További aktív témák...
- AKCIÓ! Apple Studio Display 27 5K Nanotexturált üveg monitor garanciával hibátlan működéssel
- Eladó Apple iPhone 14 Pro Max 128GB / 12 hó jótállás
- Apple iPhone 13 Pro 1TB,Újszerű,Dobozával,12 hónap garanciával
- Apple iPhone 14 128GB,Újszerű,Dobozával,12 hónap garanciával
- Dell Latitude 5400 14" FHD IPS, i7 8665U, 8-16GB RAM, SSD, jó akku, számla, 6 hó gar
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest

(Nekem is kihalt)

Éljen a Tecsó. 

Jobb így, hidd el. 

,nem csoda ha itthon felzabálok mindent.
)... mert titkos....
Gondolom, fáj, mint állat...
Lehet, hogy nagy egyéniség volnék és kirívok innen?
Várhatok januárig a folytatásra.