Hirdetés
- sziku69: Szólánc.
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- GoodSpeed: Te hány éves vagy?
- Luck Dragon: Alza kuponok – aktuális kedvezmények, tippek és tapasztalatok (külön igényre)
- eldiablo: 30 év után szakítottunk, de azért még beszélünk...
- Tóth Olivér: Kedvenc processzorok:
- Mr Dini: Mindent a StreamSharkról!
- GoodSpeed: Munkaügyi helyzet Hajdú-Biharban: észak és dél
- Dr. Mózes: Lakberendezési tanácskérés
Aktív témák
-
domedee
senior tag
válasz
Cathfaern
üzenetére
szívesen.
közben meg lett az eredménye is, az össz jegy 4-es (4,33) lett, úgy hogy nekem lett a legjobb abban a bizottságban, úgy, hogy ez volt a legkeményebb
, eléggé dúrván adták a jegyeket, míg a többinél azért röpködtek az 5-ösök is, itt meg egy sem lett (értsd alatta az enyémet
) -
domedee
senior tag
válasz
Cathfaern
üzenetére
erre gondolsz? Bővebben: link
-
domedee
senior tag
Ide is beírom, mert megérdemlem....
Hosszú, öt éves küzdelem után elérkeztem a mai nap reggeléhez, egy másfél napos nulla alvásos, tanulásos szakasz után, név szerint az államvizsgámhoz és diplomavédésemhez is, amit a délelőtt folyamán sikeresen megvédtem és a tételeket is jól elmondtam. Bár jegyet csak du. fogok tudni, de 'asszem reménykedhetek a jó eredményben

Most már csak vissza kell menni az eredményhirdetésre, és utána este egy jó kis buli van hátra, hogy aztán a holnapi napot átaludjam teljesen...
Egy nagy nagy mosolyt mindenkinek!!! Olyan füligérőt minimum, SŐT inkább olyat ami hátul összeér!
Aktív témák
Hirdetés
- Samsung Galaxy S23 8/128GB fehér
- iPhone 15 128GB Pink. 148.990 Ft. HIBÁTLAN!
- Wendougee Data S profilozható kávéfőző, Fiorenzato AllGround kávéőrlő
- HA BIZTOSRA MENNÉL, DE AZ ÁR IS SZÁMÍT! ÚJ, bontatlan iPhone 17 AIR 256GB AZONNAL! - Space Black
- Acer Predator Gamer PC! i7-14700F / RTX 4070 Super / 32GB DDR5 / 1TB NVMe!
- Shining3D EinScan Pro 2X 3D szkenner
- Dell Precision 5520 15,6" FHD, Xeon E3-1505M v5, 16GB RAM, Quadro 4GB VGA, SSD, jó akku, számla, gar
- ÚJÉVI AKCIÓK / MICROSOFT WINDOWS 10,11 / OFFICE 16,19,21,24 / VÍRUS,VPN VÉDELEM / SZÁMLA / 0-24
- HIBÁTLAN iPhone 12 Pro Max 128GB Graphite -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4025
- Magyarország piacvezető szoftver webáruháza
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
, eléggé dúrván adták a jegyeket, míg a többinél azért röpködtek az 5-ösök is, itt meg egy sem lett (értsd alatta az enyémet
)