Hirdetés
- GoodSpeed: Ebes, a megtervezett falu!
- sziku69: Szólánc.
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- GoodSpeed: Te hány éves vagy?
- Luck Dragon: Alza kuponok – aktuális kedvezmények, tippek és tapasztalatok (külön igényre)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- GoodSpeed: Munkaügyi helyzet Hajdú-Biharban: észak és dél
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
Aktív témák
-
domedee
senior tag
válasz
Cathfaern
üzenetére
szívesen.
közben meg lett az eredménye is, az össz jegy 4-es (4,33) lett, úgy hogy nekem lett a legjobb abban a bizottságban, úgy, hogy ez volt a legkeményebb
, eléggé dúrván adták a jegyeket, míg a többinél azért röpködtek az 5-ösök is, itt meg egy sem lett (értsd alatta az enyémet
) -
domedee
senior tag
válasz
Cathfaern
üzenetére
erre gondolsz? Bővebben: link
-
domedee
senior tag
Ide is beírom, mert megérdemlem....
Hosszú, öt éves küzdelem után elérkeztem a mai nap reggeléhez, egy másfél napos nulla alvásos, tanulásos szakasz után, név szerint az államvizsgámhoz és diplomavédésemhez is, amit a délelőtt folyamán sikeresen megvédtem és a tételeket is jól elmondtam. Bár jegyet csak du. fogok tudni, de 'asszem reménykedhetek a jó eredményben

Most már csak vissza kell menni az eredményhirdetésre, és utána este egy jó kis buli van hátra, hogy aztán a holnapi napot átaludjam teljesen...
Egy nagy nagy mosolyt mindenkinek!!! Olyan füligérőt minimum, SŐT inkább olyat ami hátul összeér!
Aktív témák
- PlayStation 5
- Okos Otthon / Smart Home
- Redmi Note 14 Pro+ 5G - a tizenhármas átka
- GoodSpeed: Ebes, a megtervezett falu!
- Turbo fokozatra kapcsolt a OnePlus
- Projektor topic
- NVIDIA® driverek topikja
- Indul a ChatGPT Health
- Mibe tegyem a megtakarításaimat?
- World of Tanks - OFF topic
- További aktív témák...
- Panasonic CF-XZ6 AIO all-in-one laptop tablet 2k touch i5-7300u speciális ütésálló rugged
- iKing.Hu - Apple iPhone 15 Pro Max Black Titanium Titán stílus, 5 optikai zoom 256 GB- Gari
- Egyedi ékszerdobozka
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 Pro 128GB Graphite -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3962, 100% Akkumulátor
- BESZÁMÍTÁS! Apple iPhone 12 Mini 64GB mobiltelefon garanciával hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
, eléggé dúrván adták a jegyeket, míg a többinél azért röpködtek az 5-ösök is, itt meg egy sem lett (értsd alatta az enyémet
)