- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- MasterDeeJay: RAM gondolatok: Mennyi a minimum? DDR3 is jó?
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- sziku69: Szólánc.
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Geri Bátyó: Agglegénykonyha 13 – Néhány egyszerű, de finom étel
- Luck Dragon: Alza kuponok – aktuális kedvezmények, tippek és tapasztalatok (külön igényre)
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- Gurulunk, WAZE?!
Aktív témák
-
Bazsesz
őstag
válasz
tiv83us
üzenetére
Azt a két helyet hagyjuk inkább. Amit hallok, az épp elég nekem. Lehet, hogy ha tényleg CSAK normális emberek járnának oda, istenkirály hely lenne, de sajnos akik oda járnak, annak a kb 80%-a olyan, hogy a hajad az égnek áll. Volt már rá példa, hogy valaki az intenzíven kötött ki... Ja, ez a Sport. A New-Ouzo-t nem ismerem.
Én ha tehetem, akkor inkább a Bakterház Sörözőbe megyek, meg a ChaChaCha nevű helyre (bár utóbbiba nem a zene miatt, hanem mert sok osztálytársam oda megy).
Itt inkább az ilyen kisebb, eldugott helyekre érdemes menni (mint amilyen például a Bakter), mert nem nagyon ismerik, viszonylag olcsó a pia, és szinte aki oda jár, azt egy idő után mind ismerni fogod, és nem kell attól tartanod, hogy összevernek, esetleg intenzíven/jardon kötsz ki, netán a temetkezési vállalkozó jön érted...
Bár mondjuk régebben azt mondták, hogy a sport jó hely volt anno, csakhát változik a világ...
Aktív témák
- Milyen TV-t vegyek?
- iPhone topik
- World of Tanks - MMO
- EAFC 26
- Mesterséges intelligencia topik
- Mibe tegyem a megtakarításaimat?
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Poco M8 Pro 5G gyorsteszt
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- Amazfit T-Rex 3 Pro – világítós dínó
- További aktív témák...
- Apple iPhone 16 Pro Max 256GB Black Titanium használt, karcos kijelző 91% akku - 6 hó garancia
- Borzasztóan cuki, elegáns, HALK fileszervernek bőven elég teljesítménnyel és elegáns megjelenéssel
- 18 éve! Billentyűzet magyarítás magyarosítás. Festés vagy lézerezés és egyebek! 3 lehetőség is van.
- Samsung Galaxy Watch Ultra LTE 47mm, Bontatlan, 1 Év Garanciával
- Intel Core i5-9500 / i7-8700T / i7-8700 / i7-9700 /i5-10500T processzorok- számla, garancia
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest