Hirdetés
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Vezeték nélküli porszívók - alapok
- lezso6: Nemzetközi újév visszaszámlátor alkoholistáknak
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- ldave: New Game Blitz - 2025
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- vrob: Próbálkozás 386 alaplap újraélesztésre
- f(x)=exp(x): A laposföld elmebaj: Vissza a jövőbe!
Aktív témák
-
Bazsesz
őstag
válasz
tiv83us
üzenetére
Azt a két helyet hagyjuk inkább. Amit hallok, az épp elég nekem. Lehet, hogy ha tényleg CSAK normális emberek járnának oda, istenkirály hely lenne, de sajnos akik oda járnak, annak a kb 80%-a olyan, hogy a hajad az égnek áll. Volt már rá példa, hogy valaki az intenzíven kötött ki... Ja, ez a Sport. A New-Ouzo-t nem ismerem.
Én ha tehetem, akkor inkább a Bakterház Sörözőbe megyek, meg a ChaChaCha nevű helyre (bár utóbbiba nem a zene miatt, hanem mert sok osztálytársam oda megy).
Itt inkább az ilyen kisebb, eldugott helyekre érdemes menni (mint amilyen például a Bakter), mert nem nagyon ismerik, viszonylag olcsó a pia, és szinte aki oda jár, azt egy idő után mind ismerni fogod, és nem kell attól tartanod, hogy összevernek, esetleg intenzíven/jardon kötsz ki, netán a temetkezési vállalkozó jön érted...
Bár mondjuk régebben azt mondták, hogy a sport jó hely volt anno, csakhát változik a világ...
Aktív témák
- Bittorrent topik
- Sweet.tv - internetes TV
- Porszívók - akkus és klasszikus vezetékes
- Vezetékes FEJhallgatók
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Vezeték nélküli porszívók - alapok
- Minden korábbinál jobb lett az új Cinebench tesztprogram
- Éjszakai műszak
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- További aktív témák...
- Yurbuds Ironman fülhallgató
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 7500F 32/64GB RAM RX 7800 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- iKing - Apple iPhone 15 Pro Natural Titanium ProMotion 120 Hz, A17 Pro, USB-C 128 GB
- iPhone 16 Pro 128GB Desert Titanium -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen
- GYÖNYÖRŰ iPhone 12 Mini 64GB Black -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS2955, 100% Akksi
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest