Hirdetés
- GoodSpeed: Te hány éves vagy?
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- arabus: 256GB-os DDR5 memóriamodul 5700 USD.
- MasterDeeJay: Érdekesség: 16GB-os DDR3 sodimm modul asztali gépben
- bambano: Bambanő háza tája
- Sapphi: StremHU | Source – Self-hostolható Stremio addon magyar trackerekhez
- sziku69: Szólánc.
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- eBay-es kütyük kis pénzért
Aktív témák
-
Bash
őstag
Üdv mindenkinek! Nekem csak most kezdődik a hétvége, két nap szabadnap.
Szombat-vasárnap viszont történt egy-két érdekes dolog melóhelyen:
Szombaton ülök az irodában, csörög a telefon, felveszem. Egy vendég volt, azt mondja xy szobában volt tegnap este, és otthagyott valamit, estleg nem találtuk-e meg. Gondoltam ez is egy szokásos eset, minden nap megesik. Kérdezem, hogy mégis mit keressek. Nem válaszolt, mondom tartsa, egy pillanat és szétnézek. Megnézem az aznapi termést, semmi, Lost & Found Book-ban semmi. Mondom a faszinak, hogy sajnos nem találtunk semmit. Erre kinyögi, hogy egy .38-as kaliberű pisztoly volt, egy lőfegyver.
Pillanatra elakadt a szavam (''bazzeg'' mondtam magamban), aztán rutinosan meghagyattam vele a nevét, telefonszámát, ha esetleg megtaláljuk hívom. Azt mondta ha nem találjuk meg, akkor jelentenie kell a rendőrségnek, mondom ok, tegye azt. Letettem a telefont, azonnal elmentem a szobába (tanúval természetesen), felforgattam mindent az utolsó négyzetcentiig, nem találtam semmit.
Hihetetlen milyen emberek vannak. Egyáltalán hogy lehet megfeledkezni egy fegyverről? Nekem évekig volt lőfegyverem, ez nem olyasmi dolog, amit csak úgy véletlenül otthagy az ember valahol. Aztán kicsit jobban belegondoltam, mi van, ha ez a faszi éjszaka megölt valakit, és most meg be akarja jelenteni a zsaruknak, hogy elhagyta a fegyvert...? Remélem nem lesz folytatása ennek az ügynek, semmi kedvem kérdésekre válaszolni.
Másik sztori: ma megint láttam a nagy kígyónkat. Kb. 8 láb (~2.5m) hosszú fekete és kb. 3 inch (~8 cm) vastag. Meg akartam fogni, szép lassan közelítettem. Óvatosan sikerült is megragadni a farkát, de aztán kicsusszant a kezeim közül, és iszonyú gyorsan eltűnt. Kb. 2-3 hetente látjuk a jószágot, de soha nem tudtuk még befogni, nagyon fürge.
Aktív témák
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- OLED TV topic
- Az év utolsó napján előbújt pár Galaxy S26 dummy
- MIUI / HyperOS topik
- Sütés, főzés és konyhai praktikák
- Sweet.tv - internetes TV
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- Pécs és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Amazon Fire TV stick/box
- Elektromos autók - motorok
- További aktív témák...
- Dell Precision 5570 4K+ OLED Touch / i7-12800H 14C / 16-32G / 512G / RTX A2000 8G / IR FPR WS
- Dell Precision 7560 FHD / i7-11850H / 32G / 512G G4 / RTX A4000 8G / SCR WS tervező
- Alienware 16 Aurora - 16" 2560x1600 120Hz, Intel Core 7 240H, RTX 5060, beszámítás!
- Alpenföhn Ben Nevis processzorhűtő
- Eladó konfig! I9-14900K 2TB SSD 32GB DDR5 RTX5070 12GB!
- Samsung Galaxy S23 Ultra 512GB,Használt,Adatkabel,12 hónap garanciával
- WYBOT C2 Vision AI vezérelt medenceporszívó
- Akko 3098 /DE/PBT/RGB/Wireless/Hot swap/Yellow/Crystal switch
- Bomba ár! HP ProBook 440 G8 - i5-11GEN I 8GB I 256SSD I HDMI I 14" FHD I Cam I W11 I Gar
- PC konfig /Ryzen 7 9800X3D, 32GB RAM, 1TB SSD/ akciós áron eladó! BeszámítOK!
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Pillanatra elakadt a szavam (''bazzeg'' mondtam magamban), aztán rutinosan meghagyattam vele a nevét, telefonszámát, ha esetleg megtaláljuk hívom. Azt mondta ha nem találjuk meg, akkor jelentenie kell a rendőrségnek, mondom ok, tegye azt. Letettem a telefont, azonnal elmentem a szobába (tanúval természetesen), felforgattam mindent az utolsó négyzetcentiig, nem találtam semmit.