- Kókuszdió: Tápegység – hova jutottunk 5 év alatt?
- mefistofeles: Az elhízás nem akaratgyengeség!
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- MasterDeeJay: Sikeres CoffeeTime modok
- Lalikiraly: Commodore The C64, Ultimate
- sziku69: Szólánc.
- Tóth Olivér: Tudtátok hogy ez ma már RETRO?
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
Aktív témák
-
tildy
nagyúr
Na látod ez a baj, hogy azt hiszed HIBA volt a gépezetben. Miközben csak arról van szó, hogy nem vagyunk egyformák. Miért kéne annak lennünk.
Ezt én nem nevezném hibának.Az a hiba, amit az egyén annak tart , illetve környezetének ezzel kárt okoz. (Belém lehet kötni ilyenekkel , hogy akkor a gyilkolás stb... De msot nem ez a téma)
Egyébként meg részemről a miértre a válasz: Csak. Mert eldöntöttem és akartam. És tisztában voltam vele.
Pont ugyanúgy ez lenne a válasz arra is, miért akartam repülni. Normál ember nem akar saját keze által vezetni repülőt , vagy ernyőt, én mégis.
Mert csak. Mert ki akartam próbálni.
De hidd el anyám ettől is ugyanúgy tilt, tiltott, mint attól , hogy valaha bungie jumpingoljak (még sosem próbáltam, de naná, hogy ki fogom) , vagy hogy fogjam magam és egyedül , szinte a semmibe kiinduljak majd valamikro külföldre.
Ennyi ''szabadságom'' tán lehet, hogy dönthesseka saját sorsomról?
[Szerkesztve]
Aktív témák
- Keresünk iPhone 13/13 Mini/13 Pro/13 Pro Max
- Akciós áron eladó HP Dragonfly G3 /I7-1265U/32 GB/512B SSD/13,5"/FHD+/400nit/Touch
- HP Elite x2 1012 G1,12",FHD+ ,m5-6Y54,8GB,256GB,WIN10, LTE
- Készpénzes / Utalásos Számítógép felvásárlás! Személyesen vagy Postával!
- Dell Precision 5520 15,6" FHD, Xeon E3-1505M v5, 16GB RAM, Quadro 4GB VGA, SSD, jó akku, számla, gar
Állásajánlatok
Cég: Central PC számítógép és laptop szerviz - Pécs
Város: Pécs
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest