Hirdetés
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Real Racing 3 - Freemium csoda
- Geri Bátyó: Agglegénykonyha 11 – Vörösboros marhaszelet
- Gurulunk, WAZE?!
- Luck Dragon: Alza kuponok – aktuális kedvezmények, tippek és tapasztalatok (külön igényre)
- sziku69: Szólánc.
- droidic: Saját hálózat, saját szabályok – Építs profi infrastruktúrát!
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Klaus Duran: Minden drágul. Vajon a fizetések 2026-ban követi minimálisan?
Aktív témák
-
tildy
nagyúr
válasz
TrollBalint
üzenetére
Trollbalint: pontosan olyan dolgokra gondoltam, mint amit fokukac írt.
Hogy csiripelnek a madarak, megnézed miylen csodálatos a természet, vagy hogy süt a nap.
Azaz hogy olyan dolgokban lásd mega szépséget, amit eddig észre sem vettél, vagy csak felületen néztél.
Hogy tovább láss az anyagias világon, és ne ez foglalkoztasson.
(Persze akinek mindennapi megélhetési gondjai vannak, vagy lesznek, mint pl. nekem a közeljövőben, az nem tudja ezt ''sutba dobni'')
Én is szeretek vásárolni, és tudom amiatt, mert örömet okoz ha valami jót , olcsón szerzek. De ez nem igazi boldogság....
Mindenesetre meg kell próbálnia az embernek túllépnie ezen a szinten, méghozzá oylan szintre, hogy mindegy legyen a döntés.
Azaz: ne legyen katasztrófa az sem ha valamit nem vesz meg, de az sem ha megveszi...(értsd ne legyen ebből lelki dolog....)
[Szerkesztve]
Aktív témák
- Akciós kisWorkstation! Dell Precision 3570 i7-1255U 4.7GHz / 32GB / 1000GB / Quadro T550 4GB FHD 15"
- Gamer PC- Számítógép! Csere-Beszámítás! R5 5500 / RX 6700XT 12GB / 16GB DDR4 / 1TB Nvme SSD
- Netatmo Presence okos kültéri kamera / 12 hó jótállás
- Samsung Galaxy S24 Ultra 120 Hz Dynamic AMOLED 2X, beépített S Pen, Galaxy AI 12/256 GB
- Eladó egy Xiaomi 12T pro Töltővel adom
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest