Hirdetés
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- Parci: Milyen mosógépet vegyek?
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Mr Dini: Mindent a StreamSharkról!
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- NvidiaRTX: Xiaomi Electric Scooter 6 Max: Az első rollerem
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Candy: AOOSTAR WTR PRO – NAS, alkoss, gyarapíts
- Gurulunk, WAZE?!
Aktív témák
-
tildy
nagyúr
válasz
TrollBalint
üzenetére
Trollbalint: pontosan olyan dolgokra gondoltam, mint amit fokukac írt.
Hogy csiripelnek a madarak, megnézed miylen csodálatos a természet, vagy hogy süt a nap.
Azaz hogy olyan dolgokban lásd mega szépséget, amit eddig észre sem vettél, vagy csak felületen néztél.
Hogy tovább láss az anyagias világon, és ne ez foglalkoztasson.
(Persze akinek mindennapi megélhetési gondjai vannak, vagy lesznek, mint pl. nekem a közeljövőben, az nem tudja ezt ''sutba dobni'')
Én is szeretek vásárolni, és tudom amiatt, mert örömet okoz ha valami jót , olcsón szerzek. De ez nem igazi boldogság....
Mindenesetre meg kell próbálnia az embernek túllépnie ezen a szinten, méghozzá oylan szintre, hogy mindegy legyen a döntés.
Azaz: ne legyen katasztrófa az sem ha valamit nem vesz meg, de az sem ha megveszi...(értsd ne legyen ebből lelki dolog....)
[Szerkesztve]
Aktív témák
- Google Pixel topik
- Autós topik
- Itt a Galaxy S26 széria: az Ultra fejlődött, a másik kettő alig
- A kisebb független stúdiók álma lehet a DLSS 5
- Videós, mozgóképes topik
- Androidos tablet topic
- Kerékpárosok, bringások ide!
- MWC 2026: Bajnoki címre pályázik a Xiaomi Watch 5
- Milyen autót vegyek?
- E-roller topik
- További aktív témák...
- Samsung Galax Watch 8
- 15.gen! Intel Core ULTRA 9 285K (24mag!) +32GB DDR5 kit +ASROCK Z890 PRO-A! GAR/SZÁMLA (Te nevedre)!
- X13 Gen4 13.3" FHD+ IPS érintő i5-1335U 16GB 256GB NVMe magyarított (lézerezett) bill IR kam gar
- Eladó Xiaomi Redmi Buds 8 Lite!
- 337 Eladó keveset használt Xerox Versalink B7030 a képek szerinti állapotban új tonerrel
- Samsung LH55CSPLBC 55" LCD monitor
- GYÖNYÖRŰ iPhone 12 Pro Max 256GB Graphite -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS2927, 100% Akkumulátor
- AKCIÓ! ASRock B550 R5 5600 16GB DDR4 512GB SSD RTX 3070 Ti 8GB CM MasterBox MB520 TT 750W
- BESZÁMÍTÁS! ASUS B360 i7 9700 16GB DDR4 512GB SSD RTX 2070 8GB Cooler Master MasterboxTD500 FSP 650W
- MSI GF65 Thin - 15,6"FHD 120Hz IPS - i5-9300H - 16GB - 1,25TB SSD - Win11 - GTX 1660 Ti - MAGYAR
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest