- MasterDeeJay: RAM gondolatok: Mennyi a minimum? DDR3 is jó?
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Brain turbó: Intel Xeon CPU asztali alaplapban
- mefistofeles: Az elhízás nem akaratgyengeség!
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- sziku69: Szólánc.
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- MasterDeeJay: i7 4980HQ asztali gépben (vs i7 4770)
- Parci: Milyen mosógépet vegyek?
Aktív témák
-
Bazsesz
őstag
válasz
zsoltee10
üzenetére
Ne is mondd. Nyáron én is dolgoztam ilyen 10 órákat, reggel 6-tól délután 4-ig (ami ha miskolcon dolgoztam volt fél5-5 is, mire hazaértem, attól függ, ki vezetett).
Augusztusba nem sűrűn láttalak, mert igazából alig voltam itthon 1 hetet, de abból sajna csak 2 hét volt nyaralás. De most már mind1.
Szeptemberbe nem sokat láttalak, pedig itthon vooltam végig, mert nem mehettem suliba balesetveszély miatt. És azért csodálkoztam. George is nagyon eltűnt, őt is ritkán látom (Bár ha jól láttam most eladja a szgházát, amivel nevezett a modtechhallra).
A fősuli 2. évének befelyezése csak jó dolog lehet :) Majd 2,9 év mulva megtudom, ha felvesznek egyáltalán valahova, vagy nem maradok 5-6-od éven a suliba. Még azt se tudom, hogy mit akarok, mi akarok lenni, de már a nyakamon van a választás. Valami infó szakra kéne menni, de ahhoz hülye vagyok, a másik meg ahova mehetnék, az közgáz. Ahhoz meg méghülyébb. Úgyhogy valami jó, és értelmes szakot kéne választanom.
Aktív témák
- Elmossa a Samsung a valóság és az AI-fantázia határát
- RAM topik
- Gyúrósok ide!
- Házimozi belépő szinten
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Építő/felújító topik
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- PlayStation 5
- Anglia - élmények, tapasztalatok
- NVIDIA GeForce RTX 5070 / 5070 Ti (GB205 / 203)
- További aktív témák...
- HIBÁTLAN iPhone 15 Pro Max 256GB Black Titanium -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4456
- GEN5!!! 14/12GB/s 1TB Gen5x4 NVMe SSD, 1 év gar
- LG 34GS95UE - 34" Ívelt OLED / QHD 2K / 240Hz & 0.03ms / 1300 Nits / NVIDIA G-Sync / AMD FreeSync
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 5700X 16/32/64GB RAM RTX 5060 Ti 16GB GAMER termékbeszámítással
- Azonnali készpénzes nVidia RTX 4000 sorozat videokártya felvásárlás személyesen / csomagküldéssel
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: Central PC számítógép és laptop szerviz - Pécs
Város: Pécs