Hirdetés
- sziku69: Szólánc.
- vrob: Próbálkozás 386 alaplap újraélesztésre
- Luck Dragon: Alza kuponok – aktuális kedvezmények, tippek és tapasztalatok (külön igényre)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- GoodSpeed: Philips AWP9820 (vízlágyító) Calgon helyett?
- Met: Metallica: M72 World Tour
- BerserkGuts: 9800X3D Hitvallás, Dogma megcáfolása egy RTX5080+12600K-val
- GoodSpeed: Te hány éves vagy?
- mefistofeles: Érdekes történések a hardveraprón 3
Aktív témák
-
Na, a mai napon asszem végleg leszámoltam a pinnacle pctv tunerkártyámmal.
Alapeset, hogy ha pár napig nem nyúlok hozzá, akkor csak úgy kezd el működni, ha újratelepítem.
na, ma fél kettőkor a forma1 előtt gondoltam, hogy felveszem a forma1-et. levittem a gépet a nappaliba, mert ott jó a vétel. bekapcs, pctv vision természetesen gondolkodik, gondolkodik, nem indul.
nosza, deinstall, majd újrainstall. jól van. pont kezdődik a futam, pont végzek addigra. gondoltam, most már jó lesz. elindítom a felvételt, izgatottan nézem, hogy vajon minden rendben van-e? 5 perc után a gép fogja magát, újraindul. bebootol, újrakezdem a felvételt. pár kör közben kimaradt, de sebaj. a futam első 20 percében még háromszor újraindult a gép, hogy b..... meg. utána nem tudom, valami csoda folytán, kibírta a végéig.
jó, megvan a forma 1. betömörítettem xvid-be, otthagytam a gépet, hogy majd ha végez, kapcsolja ki magát, s elmentem otthonról. megyek haza, gondoltam, hgoy akkor átveszem a két héttel ezelőtti futamot is a gépre (VHS-en megvolt). indítom a PCTV Vision-t : semmi (gondokodik veszettül, de még az ablak sem jelenik meg, a taskbar-on, láthatatlanul fut a háttérben a progi, és nem csinál semmit). újraindítom a gépet, semmi.
leinstall, felinstall, semmi.
után gondoltam, akkor nézzük meg a pinnacle weblapját, hátha van vmi új driver.
ehhez regisztrálnom kell magam, hosszú kérdőívet kitöltök. oké. letöltöm a progit (laza 56 mega, lezizzen egy negyed óra alatt). felrakom, minden oké. újra kell indítani a rendszert, oké. bebootol, kattintok az ikonra, és nem történik megint semmi, még ablak sem jön be, gondolkodik.
az édes jó nénikéd! gondoltam. uninstalláltam megint az egészet.
berakom az eredeti telepítő Cd-t, közli, hogy ő bizony nem megy fel, mert egy újabb verzió van a gépen. csak nézek, hogy mi van? indítom a letöltött új verziót, az meg nem indul el, mondván, hogy nincs korábbi verzió a gépemen....
na, gondoltam akkor manuálisan belenézek a dolgokba. töröltem a program files-ok közül a régi könyvtárat Azóta a régi verziójú prg azt közli, hogy van már egy példány a gépen.
szóval, sakk matt, nem működik semmi, elegem van, ha órában kifejezném az ezzel a szar kártyával elszarakodott időt, és beszoroznám az általam elvárt minimális órabérrel, akkor tuti, hogy a kártya értékének legalább a háromszorosa jönne ki.
Pedig anyámék végre egyszer megpróbáltak valami hasznosat venni nekem karácsonyra... és végre nem zoknit kaptam... de hihetetlenül szívás ez a kártya.
ja, és a legszebb az egészben, hogy ezt leszámítva nagyon stabil a gépem, sosem fagy, bírja a prime95-öt, a videótömörítéseket, mindent. és ez a tv-kártya meghülyíti.
szóval elegem van, most mindjárt nekiesek egy csavarhúzóval, és kiszerelem.... francnak fogyassza az áramot, és termelje a hőt a gépházamban, ha semmi haszna nincs. :(((
bocs, ha hosszú voltam, de ezt ki kellett most dühöngenem magamból
Aktív témák
- BESZÁMÍTÁS! Samsung Odyssey G7S28BG700EP 28 144Hz IPS4K 1ms monitor garanciával hibátlan működéssel
- BESZÁMÍTÁS! BenQ GW2270 22 75Hz VA FHD 5ms monitor garanciával hibátlan működéssel
- BESZÁMÍTÁS! Samsung C27F396FHR 27 VA FHD 4ms monitor garanciával hibátlan működéssel
- DJI Mavic Air 2 Fly More Combo drón szett (FMC) +szűrők +gyorstöltő
- BESZÁMÍTÁS! HP ZR2440w 24 60Hz IPS FHD 6ms monitor garanciával hibátlan működéssel
- BESZÁMÍTÁS! Apple MacBook Pro 14 M4 Max 36GB RAM 1TB SSD macbook garanciával hibátlan működéssel
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 4500 16/32/64GB RAM RTX 3060 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- BESZÁMÍTÁS! ASUS ROG GL10DH brand számítógép - R7 3700X 32GB DDR4 512GB SSD RTX 2060S 8GB 500W W11
- iPhone 16 128 GB Plus White - Bontatlan !! www.stylebolt.hu - Apple eszközök és tartozékok !!
- Bomba Ár! Lenovo ThinkPad W541 - i7-4810MQ I 8GB I 512SSD I K2100 I 15,6" FHD I Cam I W10 I Gari!
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest