- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- potyautas: A teljesség igénye
- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- mefistofeles: Az elhízás nem akaratgyengeség!
- Meggyi001: Párizs a magasból, ahol nem Eiffel a főszereplő...
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- petipetya: Nagy chili topic. :)
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- lkristóf: Prohardver fórum userscript – hogy lásd, mikor neked válaszoltak
Aktív témák
-
neduddki
nagyúr
HI!
Na a mult heti operahaz fantomja utan tegnap este csak beesetunk az opereab egy ki romeo et juliet-re! Es aszt kell mondanom hogy ez utobbi nekem jobban bejott! NEm votl rossz termeszetesen az opera sem termeszetesen:- ))))
Amugy jo pone volt hogy szept. 18-ra es 21-re is volt jegyem, de mongyuk hogy halkam megjegyeztem, hogy a 21-keinek gazdat keresek mar a fel vilag a nyakamba ugrott:- )))),gondoltam meghirdetem itt is, de mire elertem volna a gepig mar el is vittek. :- ))))
Az a gassag, hogy most szivesen megneznem ujra mind a 2-t!!! De majd teszunk rola hogy sikeruljon!!!:- )))
Habar egy kis Dunai-s Reb Tevje, meg esetleg zsan van zsan is jl esne, de hat a madach most nem igazan nyom mast!!!
Szoval mind akettot nagyon ajalllom kitartast es szerencset a jegyszerzeshez!!!:- ))))
udv
neduddki
Aktív témák
- iking.hu Apple MacBook Pro 16 (2021) 16GB / 512GB használt, szép állapot 82% akku 353 ciklus
- LG 27GR95QE - 27" OLED / QHD 2K / 240Hz & 0.03ms / NVIDIA G-Sync / FreeSync Premium / HDMI 2.1
- GYÖNYÖRŰ iPhone 14 Pro Max 256GB Space Black -1 ÉV GARANCIA -Kártyafüggetlen, MS4031
- HIBÁTLAN iPhone 15 Plus 128GB Blue -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4504
- GYÖNYÖRŰ iPhone X 64GB Black -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3586
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: Central PC számítógép és laptop szerviz - Pécs
Város: Pécs