- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
- ricsi99: 6. Genes alaplap tündöklése kontra MS/Zintel korlátozásai
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- sziku69: Szólánc.
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Lalikiraly: Macbook NEO 2
- Lalikiraly: Mercis kalandok - Huszonkilencedik rész
-
Fórumok
LOGOUT - lépj ki, lépj be!
LOGOUT reakciók Monologoszféra FototrendGAMEPOD - játék fórumok
PC játékok Konzol játékok MobiljátékokPROHARDVER! - hardver fórumok
Notebookok TV & Audió Digitális fényképezés Alaplapok, chipsetek, memóriák Processzorok, tuning Hűtés, házak, tápok, modding Videokártyák Monitorok Adattárolás Multimédia, életmód, 3D nyomtatás Tabletek, E-bookok Nyomtatók, szkennerek PC, mini PC, barebone, szerver Beviteli eszközök Egyéb hardverek PROHARDVER! BlogokMobilarena - mobil fórumok
Okostelefonok Mobiltelefonok Okosórák Autó+mobil Üzlet és Szolgáltatások Mobilalkalmazások Tartozékok, egyebek Mobilarena blogokIT café - infotech fórumok
Infotech Hálózat, szolgáltatók OS, alkalmazások SzoftverfejlesztésFÁRADT GŐZ - közösségi tér szinte bármiről
Tudomány, oktatás Sport, életmód, utazás, egészség Kultúra, művészet, média Gazdaság, jog Technika, hobbi, otthon Társadalom, közélet Egyéb Lokál PROHARDVER! interaktív
Új hozzászólás Aktív témák
-
Chabee
tag
Nekem tegnap jött meg a hivatalos Mi Store-ból húsvéti akció keretében. 8 GB / 256 GB-osat nézegettem a magyar online áruházakban nagyjából 88eFt-ért. De a Mi Store-ban a 12/512-es volt 80-ért. Tegnap óta jönnek a frissítések. HyperOS 3 és Android 16 települt fel rá most. Eddig tetszik.
Igazat mondani könnyű, csak elhitetni nehéz! -
joey04
titán
-
vilmose33
őstag
Köszönöm a tesztet
A jövő most van -
janeszgol
félisten
Exynos 1280 vs Dimensity 7025: tests and benchmarks
CPU-ban hoz annyit, mint egy Exynos 1280, ami az A53-ban volt. De GPU-ban már messze nem. Az igaz, hogy az SD680, meg SD695 leszármazottaktól jobb.
-
judas13
veterán
Egyes országokban a szállíthatósággal van a gond. Ausztriában biztosan. A VivoX200 pro ausztriai raktárból kisebb akksival jön mint a cseh raktárból.
Ausztriában biztosan nem ahogy Csehországban sem. Nincs külön akkukapacitás szerinti országos változat az EU-n belül.Ugyanaz vonatkozik egységesen az összes országra. Még Orbanisztánra is

De ettől még akár jöhet eltérő aksival. Az eltérés a logisztikai és szállítási szabályok miatt lehet szerintem (különösen a garanciális visszaküldésnél, főleg légiszállításnál van súly- és Wh-határ)."Aki nem hoz döntést, az hatalmas döntést hoz." -
Oldfoksz
aktív tag
A kategória telóiban leggyakrabban fellelhető unisoc
t6xx, helio g85 klónok ( 91,88 stb.) joval sz@rabbak mint
a 7025.
Idén tavasszal az Sd kihozta a 6 gen 4 procit.
A mifelénk is kapható Realme 14 5g ( nem pro,nem t,nem x) ezzel szerelt.~ 100ezer MM.
Több külföldi tesztet olvastam róla,nagyon jónak találták,különös tekintettel a gpu-ra.Andreno 810.
Kevés telóban alkalmazzák,sajna.DIN EEN 997 -
Graphics
Jómunkásember
De az igaz, hogy évek óta toporog ez a kategória teljesítmény szempontjából..
Semmi előrelépés nincs .... Átnevezett MediaTek vagy QC Soc( reméljük az UniSoc nem tör fel idáig, mint néhány márkánál...)
Simán kéne már ide egy Snap 7s Gen2 vagy 7 Gen 3 szint vagy kb Mediatek 7300-as szintű teljesítmény
Realme GT 7T - 12/256GB - Racing Yellow - Vadiúj bontatlan eladó 119 ezer -
Graphics
Jómunkásember
-
janeszgol
félisten
A kamerát nem látom olyan rossznak. Sőt a színvilága nagyon természetes. A képminőség is ok.
Az SoC viszont egy trágya. 7025 Ultra. Gondolom az ultra az ultra szar megjelölése. -
Graphics
Jómunkásember
-
Dr. Oid
senior tag
Ez miért egy kamera hátul? Én kettőt látok

-
ribarszki
őstag
-
ParmaBoy
aktív tag
Listaáron ennyiért ez nem rossz szvsz...
-
judas13
veterán
EU-ban limitálva van a szállítható akkumulátor kapacitás
Ahogy a töltési sebességeket is az EU-ban mesterségesen vissza kell fogniuk a gyártóknak.Urban Legend. A 2023-as EU Akkumulátor-rendeletben (EU Batteries Regulation 2023/1542) nincs ilyen kapacitás korlátozás. Jöhetnek.
Urban Legend 2.0 (Radio Equipment Directiv) nem korlátozza a sebességet csak bizonyos biztonsági szabványoknak meg kell felelni.
(Beleolvastam, nem rövid, 117 oldal
)"Aki nem hoz döntést, az hatalmas döntést hoz." -
Graphics
Jómunkásember
-
martonx
veterán
A cikkhez: szvsz az M7 Pro-nak a legnagyobb konkurenciája maga az X7 5G. Alig kerül többe, de sokkal többet tud. X7 83K-ért szerezhető be, M7 Pro meg 72K (emlékeim szerint, amikor pár hete rendeltem, itt álltak az árak).
Nálunk van itthon kettő X7 5G, és került melléjük egy M7 Pro, de csak azért, mert a lányom nem akart ugyanolyan telefont, mint ami a többieknek van.
Szürke importnak volt még egy előnye: a 72K-ért még egy 45W-os töltő is volt mellékelve. Amivel együtt meg máris más a leányzó fekvése.Én kérek elnézést! -
martonx
veterán
EU-ban limitálva van a szállítható akkumulátor kapacitás, szóval hacsak nem alin rendeled egyenesen kínából, akkor még a szürke importos telefonok se nagyon tudhatnak az EU-ban 5000 párszáz felett (merthogy még szállítani is tilos az ilyen telefonokat - tűzveszély, vagy mittudomén). Ahogy a töltési sebességeket is az EU-ban mesterségesen vissza kell fogniuk a gyártóknak.
Én kérek elnézést! -
judas13
veterán
5 ezres aksival én már biztos nem vennék telefont 2025-ben, mikor éppen jönnek befelé a 6-8 ezres akkumulátorok. Akkor sem ha látom itt, hogy kibírja majd a két napot. De ettől függetlenül ez egy jó ajánlat nem kicsit.
"Aki nem hoz döntést, az hatalmas döntést hoz." -
kbyte1024
veterán
-
Bagoly01
senior tag
-
kbyte1024
veterán
Oké de itt senki nem írta a redmít. Most van a kosaramba az Alin kupponnal a Poco M7 pro 8/256 verza,és 60ropi. Annyiért már oké.
Csak a halott látja a háború végét. - Platón -
Donki Hóte
veterán
Az eredeti Redmi Note 14 5G telefont is megkapod már 70-80 eFt körül...
Szerintem Kína nem is olyan nagy ország, csak azért tűnik annak, mert ott minden kisebb, mint Európában. Pl. a most Kínából rendelt 30 m-es locsolócsövem 1,5 méterrel rövidebb, mint a tavaly itthon vett 25 m-es :-( -
kbyte1024
veterán
-
Bagoly01
senior tag
-
kbyte1024
veterán
Tudom itthoni hivatalos árakat néznek. Úgy valóban nem nagy tűz de kintről meg áll 60-ba. Úgy már azért erős
Csak a halott látja a háború végét. - Platón -
Donki Hóte
veterán
Telefon teszt, de minek
Szerintem Kína nem is olyan nagy ország, csak azért tűnik annak, mert ott minden kisebb, mint Európában. Pl. a most Kínából rendelt 30 m-es locsolócsövem 1,5 méterrel rövidebb, mint a tavaly itthon vett 25 m-es :-(
Új hozzászólás Aktív témák
-
Fórumok
LOGOUT - lépj ki, lépj be!
LOGOUT reakciók Monologoszféra FototrendGAMEPOD - játék fórumok
PC játékok Konzol játékok MobiljátékokPROHARDVER! - hardver fórumok
Notebookok TV & Audió Digitális fényképezés Alaplapok, chipsetek, memóriák Processzorok, tuning Hűtés, házak, tápok, modding Videokártyák Monitorok Adattárolás Multimédia, életmód, 3D nyomtatás Tabletek, E-bookok Nyomtatók, szkennerek PC, mini PC, barebone, szerver Beviteli eszközök Egyéb hardverek PROHARDVER! BlogokMobilarena - mobil fórumok
Okostelefonok Mobiltelefonok Okosórák Autó+mobil Üzlet és Szolgáltatások Mobilalkalmazások Tartozékok, egyebek Mobilarena blogokIT café - infotech fórumok
Infotech Hálózat, szolgáltatók OS, alkalmazások SzoftverfejlesztésFÁRADT GŐZ - közösségi tér szinte bármiről
Tudomány, oktatás Sport, életmód, utazás, egészség Kultúra, művészet, média Gazdaság, jog Technika, hobbi, otthon Társadalom, közélet Egyéb Lokál PROHARDVER! interaktív
Hirdetés
- Xbox Series X|S
- World of Warships
- Intel Core Ultra 3, Core Ultra 5, Ultra 7, Ultra 9 "Arrow Lake" LGA 1851
- Samsung Galaxy Watch (Tizen és Wear OS) ingyenes számlapok, kupon kódok
- Megújult mobilos felület, fórumos ráncfelvarrás a PROHARDVER! lapcsaládon
- Prohardver app (nem hivatalos)
- Xbox tulajok OFF topicja
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- iPhone topik
- PlayStation 5
- További aktív témák...
- Új FULL HD webkamera + Számla
- REFURBISHED és ÚJ - HP USB-C/A Universal Dock G2 (5TW13AA) (DisplayLink)
- ASUS TUF RTX 5090 OC 32GB GDDR7 TUF-RTX5090-32G-GAMING Videokártya! BeszámítOK
- Vállalom telefonok,tabletek javítását ,(szoftveres hibát is,frp lock-ot is)márkától fügetlenűl
- Gamer egerek és billentyűzetek kitűnő árakon!
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest