Hirdetés
- weiss: Autó költségek
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- GoodSpeed: Te hány éves vagy?
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Luck Dragon: Alza kuponok – aktuális kedvezmények, tippek és tapasztalatok (külön igényre)
- Geri Bátyó: Agglegénykonyha különkiadás – Bors
- Klaus Duran: Minden drágul. Vajon a fizetések 2026-ban követi minimálisan?
-
LOGOUT
Az objektívekre két nagyon fontos adat jellemző, melyek alapján rendszerint azonnal be lehet őket sorolni. Ezek az objektív fényerejét és gyújtótávolságát jelző számok.
Új hozzászólás Aktív témák
-
ez_meg_emaz
őstag
Eddig adott egy D90 18-105el meg van egy 50/1.8-am,
Azon agyalok hogy Nikon 18-105-öt érdemes lecserélni Tamron 17-50 f2.8-ra (nem VC-s verzio)?
Gondolkodom már egy ideje h eladom a kitobit és veszek egy ilyen obit helyette. Táj és épületfotozásra használnám leginkább. Eddig igazábol a 18-105öt se használtam, de ha le akarom cserélni akkor sztem így uj állapotában többet kapok érte mintha honapokig gyűrném. Csak így nehezebb a döntés
Bár tesztek alapján a 17-50 joval jobb.Portréhoz és sportfotohoz (amit amugy ritkán csinálok) egy nikon 55-200 VR-t terveztem. Kiváncsi lennék a véleményekre. Már ha vki használta a fentiek közül bármelyiket. (Más nem a nikonok biztos voltak már a forumtársak kezei közt)
Új hozzászólás Aktív témák
- Canon EOS M50 Mark II Travel Kit Számlás (2023), újszerű, minden tartozékkal! (~600 expo)
- Sony A7S III - újszerű - 2028 márciusig garanciális
- Sony Alpha A9 II ( ILCE9-M2 ) fényképezőgép - Újszerű -
- Canon EOS R7 fényképezőgép - 1000 expó - Újszerű -
- Fujifilm GFX 50S II / kevés expóval + garanciális /
- ÚJÉVI BOMBA AKCIÓK! PSN, STEAM, UBISOFT CONNECT, EA APP, XBOX EREDETI KULCSOK 100% GARANCIA
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i7 14700KF 32/64GB RAM RX 9070 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Dell Latitude 5320 - hibás kijelzők - i5 1135G7 ,16GB RAM, SSD, jó akku, számla
- Dell Latitude Precision Üzleti gépek, 2-in-1 gépek, 3-11. gen.
- Dell Latitude E7470. Olcsó üzleti kategóriás laptop! Új akkumulátor!
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Bár tesztek alapján a 17-50 joval jobb.