- Luck Dragon: Óraátállítás
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- hcl: Könnyű légierő
- Parci: Milyen mosógépet vegyek?
- eBay-es kütyük kis pénzért
- sziku69: Szólánc.
- Luck Dragon: MárkaLánc
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- f(x)=exp(x): A laposföld elmebaj: Vissza a jövőbe!
- Luck Dragon: Alza kuponok – aktuális kedvezmények, tippek és tapasztalatok (külön igényre)
-
LOGOUT
Az objektívekre két nagyon fontos adat jellemző, melyek alapján rendszerint azonnal be lehet őket sorolni. Ezek az objektív fényerejét és gyújtótávolságát jelző számok.
Új hozzászólás Aktív témák
-
ABE
őstag
Szervusztok!
Remélem, hogy elfér ebben a topikban a kérdésem... Van egy Tokina 100-300mm f/4-es objektívem, konkrétan ilyen, csak éppen Nikon bajonettel, hibátlan állapotban, minden tartozékával. Mivel nem nagyon használom ki, és év végére kéne némi pénz, óvatosan gondolkodtam rajta, hogy eladom. 5 éve vettem használtan 120e-ért (újonnan 360e körül volt anno), sejtésem szerint most is ilyen árkategóriában játszik, de nem nagyon követem az utóbbi időkben az árakat. Valaki tudna erre mondani okosat, hogy reálisan mennyit érhet jelenleg, és egyáltalán eladható-e, van-e ilyen cuccra igény?
A félreértések elkerülése végett: nem hirdetésnek szántam ezt a hozzászólást, október végéig mindenképpen várok a döntéssel, egyelőre csak felmérem a terepet, hogy ezt tegyem-e pénzzé. Ha rossz topikban érdeklődöm, megköszönöm az útbaigazítást.
Köszönettel:
ABE
Új hozzászólás Aktív témák
- Le Mans Ultimate
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- Apple Watch
- Call of Duty: Warzone
- Luck Dragon: Óraátállítás
- Interactive Brokers társalgó
- Milyen autót vegyek?
- Milyen egeret válasszak?
- Xiaomi 17 Ultra - jó az optikája
- Samsung Galaxy S21 és S21+ - húszra akartak lapot húzni
- További aktív témák...
- Apple iPhone 14 Plus 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone i5 12400F 16/32/64GB RAM RTX 5050 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i7 14700KF 32/64GB RAM RX 9070 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy S23/Samsung Galaxy S23+/Samsung Galaxy S23 Ultra
- Samsung Galaxy S26 Ultra Spigen tok, üvegfólia
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest