- MasterDeeJay: i7 4980HQ asztali gépben (vs i7 4770)
- GoodSpeed: Te hány éves vagy?
- btz: Internet fejlesztés országosan!
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Gurulunk, WAZE?!
- eBay-es kütyük kis pénzért
- sziku69: Szólánc.
-
LOGOUT
Az objektívekre két nagyon fontos adat jellemző, melyek alapján rendszerint azonnal be lehet őket sorolni. Ezek az objektív fényerejét és gyújtótávolságát jelző számok.
Új hozzászólás Aktív témák
-
kiskornel
addikt
válasz
Szten Márs
üzenetére
Nekem az a furcsa, hogy általánosságban beszéltek az olcsó kategóriás makro obikról. Pl.: minek van macrohoz vaku? Ha nem azért, hogy a pár ezred sec-es villanásával kimereveítse a képet. Persze jó, ha még mellette ETTL-es rendszervaku, hogy csak a témát világítsa meg rendesen.
A gyors AF meg baromi jól jön, ha kapáslövésre emeled a gépet. Én most azt mondom, hogy a villámgyors AF a legjobb egy makro obiban. Van aki azért isteníti a Dual Focus-os Sigmákat, mert ha a Canon 100-as téveszt, akkor sokáig tart visszaállnia a témára, mire oda-vissza huntingol (elég szar a határolója).
A virágra szállt rovaroknál meg van egy bazi jó trükk. Kicsit messzebbről rávillantasz 2x vakuval. Az rendesen elvakítja, majd lehet közeledni.
Pl egy 100-as cuccossal: [link]
(nem ez a legjobb képem, de most csak ezt tudom felrakni, mert a munkahelyemen vagyok...)
Új hozzászólás Aktív témák
- Házi barkács, gányolás, tákolás, megdöbbentő gépek!
- A Huawei február 26-án globálisan is bemutatja a Mate 80 Prót
- Telekom mobilszolgáltatások
- Milyen légkondit a lakásba?
- iPhone topik
- Lexus, Toyota topik
- Milyen belső merevlemezt vegyek?
- Milyen monitort vegyek?
- Apple MacBook
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- További aktív témák...
- Apple iPhone 16 Pro Max 256GB Black Titanium használt, karcos kijelző 91% akku - 6 hó garancia
- HP Victus 16 i5-11400H 16 GB RAM 512SSD RTX 3050 4 GB FHD 144Hz
- ASUS Zenbook S 13 OLED Ultra 7 155U 16gb ram 1tb ssd 3k oled pillekönnyű akksibajnok gyönyörű fedlap
- Telefon felvásárlás!! iPhone 16/iPhone 16 Plus/iPhone 16 Pro/iPhone 16 Pro Max
- LG 32MR50C-B Monitor
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest