Hirdetés
- hmzs: Fujitsu Futro S920 csúcsra járatva
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Luck Dragon: Alza kuponok – aktuális kedvezmények, tippek és tapasztalatok (külön igényre)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Geri Bátyó: Agglegénykonyha 14 – Kések, késélezés
- Geri Bátyó: Agglegénykonyha 13 – Néhány egyszerű, de finom étel
- sziku69: Szólánc.
- talmida: My Art II.
-
LOGOUT
Az objektívekre két nagyon fontos adat jellemző, melyek alapján rendszerint azonnal be lehet őket sorolni. Ezek az objektív fényerejét és gyújtótávolságát jelző számok.
Új hozzászólás Aktív témák
-
kiskornel
addikt
válasz
Szten Márs
üzenetére
Nekem az a furcsa, hogy általánosságban beszéltek az olcsó kategóriás makro obikról. Pl.: minek van macrohoz vaku? Ha nem azért, hogy a pár ezred sec-es villanásával kimereveítse a képet. Persze jó, ha még mellette ETTL-es rendszervaku, hogy csak a témát világítsa meg rendesen.
A gyors AF meg baromi jól jön, ha kapáslövésre emeled a gépet. Én most azt mondom, hogy a villámgyors AF a legjobb egy makro obiban. Van aki azért isteníti a Dual Focus-os Sigmákat, mert ha a Canon 100-as téveszt, akkor sokáig tart visszaállnia a témára, mire oda-vissza huntingol (elég szar a határolója).
A virágra szállt rovaroknál meg van egy bazi jó trükk. Kicsit messzebbről rávillantasz 2x vakuval. Az rendesen elvakítja, majd lehet közeledni.
Pl egy 100-as cuccossal: [link]
(nem ez a legjobb képem, de most csak ezt tudom felrakni, mert a munkahelyemen vagyok...)
Új hozzászólás Aktív témák
- Google Pixel 10a – évismétlés
- Fűnyíró topik
- Path of Exile (ARPG)
- Gumi és felni topik
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- Gitáros topic
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Építő/felújító topik
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- hmzs: Fujitsu Futro S920 csúcsra járatva
- További aktív témák...
- Eladó Nikon D500, 17-55 mm 2.8, 18-140 mm 3.5-5.6, markolat, tartozékok egyben vagy külön
- Sony Alpha 7 III váz(30 perc limit off) + Sony 50mm 1.8
- Canon Extender EF 1.4x III és Canon Extender 2x III telekonverter - Újszerű -
- Manfrotto karbonszálas kameraállvány (MT057C4) + magnézium gömbfej
- Canon M50 Mark II fényképezőgép 5 objektívvel, konvertekekkel, kiegészítőkkel
- HP EliteBook 640 G10 - 14" FullHD IPS - i5-1335U - 8GB - 512GB - Win11 - 1 év garancia - MAGYAR
- Apple iPhone 13 128GB,Használt,Adatkabel,12 hónap garanciával
- 18 éve! Billentyűzet magyarítás magyarosítás. Festés vagy lézerezés és egyebek! 3 lehetőség is van.
- BESZÁMÍTÁS! Asus H110M i5 7500 8GB DDR4 250GB SSD GTX 1050Ti 4GB ZALMAN T3 Plus Deepcool 400W
- REFURBISHED - DELL Performance Dock WD19DCS (210-AZBN)
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest